کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
سلام. دکتر کريستين عصر ها هم وقت ميده؟ آخرين ساعتي که وقت ميده کيه؟
تشکر کنندگان: Nightsky007
سلام ما 2 april مصاحبه داريم من مي خوام براب 31 march از دكنر اونگان وقت بگيرم ولي وقتي مي رم تو سايتش زود از 3 april نداره چي كار بايد بكنم???
درود بر دوستان
همانطور که به عرضتون رساندم در 27 فوریه با NMC دبی مکاتبه کردم و شرایط و تعداد نفرات کیس و سن فرزاندم را اعلام کردم .پاسخ را در 2 مارچ دریافت کردم.
هرچند تکراریه ولی برای اطلاع از آخرین شرایط گزیده پاسخ NMC را برایتان می گذارم:

Thank you for your interest in our organization and the mail regarding the US medicals.

On the day of appointment, patient comes in the morning for the tests and the results would be ready after two (2) working days, provided the clinical examination, X-ray and blood tests are all normal.

The whole examination will take about 2-3 hours. No need of fasting.

Routine cost (without vaccination) is AED425. In case of urgency only for the adults above 14yrs (tests done in morning before 9am and patient wants reports by evening), additional charges of AED225 is applicable
این قسمتش به درد بچه دارها می خوره:
For the children between 2-14yrs Mantoux test (test for tuberculosis) is mandatory and the charges for the mentioned test is Dhs.68/-. The result will be ready after 48hrs if it is normal.

The need for vaccination is assessed by the physician based on clinical history, age and past history of vaccination. If vaccination is required, charges are added appropriately.

Documents required to be brought along are: Original passport, 3 passport size photographs with white background, Authentic Vaccination Record in English (if any) & Embassy Appointment letter.

We are located at the Al Safiya Bldg, Salahudin Road, Opp Abu Hail Metro Station, Deira- Dubai. UAE.

kindly let us know the date so that we can book an appointment.
بالاخره هم روز و ساعت رو به عهده خودم واگذار کرده است.Tongue
امیدوارم مفید واقع بشه.
با آرزوی موفقیت و سربلندی و دریافت ویزا هرچند ضرب که شد.Big Grin
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: ffrfar ، amin arefi ، Nightsky007 ، hamid_fs3 ، khosro.1985 ، reasonable
با درود
دوستان شما هم برای دکتر شوکلا ایمیل (drshukla@nmc.ae) می زنید جوابی دریافت نمی کنید ؟؟

2-3 روزی هست که تو برزخیم و منتظر جواب ایشون Smile
تشکر کنندگان: ffrfar ، Nightsky007 ، philter
(2014-03-03 ساعت 12:58)mtcanada نوشته:  با درود
دوستان شما هم برای دکتر شوکلا ایمیل (drshukla@nmc.ae) می زنید جوابی دریافت نمی کنید ؟؟

دوستانی که به انکارا تشریف میبرند به این سایت می روید وبرای گرفتن وقت اقدام می کنید : http://www.doctorun.com/en
قسمت: Make an Appointment

دوست عزیز شما بعد از گرفتن وقت ایمیل زدید؟؟؟؟/
تشکر کنندگان: mtcanada ، Nightsky007
(2014-03-03 ساعت 13:09)ffrfar نوشته:  دوستانی که به انکارا تشریف میبرند به این سایت می روید وبرای گرفتن وقت اقدام می کنید : http://www.doctorun.com/en
قسمت: Make an Appointment

دوست عزیز شما بعد از گرفتن وقت ایمیل زدید؟؟؟؟/
دوست عزیز من سفارتم در ابوظبی هستش نه آنکارا Smile

برای گرفتن وقت هم طبق دستورالعملی که فرمودید پیش بروید همان درست می باشد.
دوستان كدوم مركز تودبي ياابوظبي قيمت هاش مناسبتروزودترجواب مديكال ميده؟!
ايا شنبه ها ويكشنبه هابازهستند؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان: قصه گو
(2014-03-03 ساعت 12:58)mtcanada نوشته:  با درود

محمد عزیز
با سلام برای nmc دیره دبی شما به این آدرس ایمیل بزن (یا email قبلی را فوروارد کن)
appointmentdeiradxb@nmc.ae
دو سه روزه جواب میدن .
موفق باشی.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، azadeh2014 ، reasonable
با توجه به اینکه زمان زیادی از مصاحبه ها گذشته و اکثر ما ها مجبور هستیم مدیکالمون رو تمدید کنیم ممکنه بگید برای وقت گرفتن از دکتر در آنکارا باید مثل قبل عمل کنیم؟ اگر مثل قبل باشه که به مشکل برمیخوریم بخاطر اینکه مثلا اگر الان بخوایم وقت بگیریم وقت ها تا یک ماه دیگه پرشده. آیا میتونیم بدون وقت به دکتر مراجعه کنیم یا مثلا ایمیل بزنیم بگیم که باید سریعا بریم ویزا بگیریم زودتر وقت بدید؟؟
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
سلام ببخشید عکسی که به مرکز NMC میدیم اگه همون عکسی باشه که با فرم ها فرستادیم مشکلی داره؟ در سایز پاسپورت یعنی دقیقا چند در چند؟
تشکر کنندگان:
(2014-03-05 ساعت 12:09)rahas نوشته:  سلام ببخشید عکسی که به مرکز NMC میدیم اگه همون عکسی باشه که با فرم ها فرستادیم مشکلی داره؟ در سایز پاسپورت یعنی دقیقا چند در چند؟
درود بر شما
اگر از تاریخ عکس هاتون 6 ماه گذشته (که حتماً تا تاریخ مصاحبه گذشته) عکس جدید باید بگیرید.
مشخصات عکس 5 در 5 با زمینه روشن مطابق مشخصات عکس هایی که به فرم DS-230 الصاق کردید.(3 قطعه برای مدیکال)
موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
تشکر کنندگان: azadeh2014
(2014-03-03 ساعت 16:49)jahanshahloo نوشته:  دوستان كدوم مركز تودبي ياابوظبي قيمت هاش مناسبتروزودترجواب مديكال ميده؟!
ايا شنبه ها ويكشنبه هابازهستند؟

من روز شنبه صبح ان ام سي أبوظبي بودم و يكشنبه ظهر جواب آماده شد.٣٧٥درهم.از همه جا ارزونتره.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، ffrfar ، aghaghia ، amin arefi ، poem ، philter ، pari pariaaa ، EKAM ، AZAR 1335 ، reasonable ، yasejavan
(2014-03-05 ساعت 11:38)tenese نوشته:  با توجه به اینکه زمان زیادی از مصاحبه ها گذشته و اکثر ما ها مجبور هستیم مدیکالمون رو تمدید کنیم ممکنه بگید برای وقت گرفتن از دکتر در آنکارا باید مثل قبل عمل کنیم؟ اگر مثل قبل باشه که به مشکل برمیخوریم بخاطر اینکه مثلا اگر الان بخوایم وقت بگیریم وقت ها تا یک ماه دیگه پرشده. آیا میتونیم بدون وقت به دکتر مراجعه کنیم یا مثلا ایمیل بزنیم بگیم که باید سریعا بریم ویزا بگیریم زودتر وقت بدید؟؟

یک نفر جواب بده لطفا برای تمدید مدیکال چیکار باید کرد؟
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
تشکر کنندگان: pari pariaaa
(2014-03-03 ساعت 02:06)negar.ar نوشته:  سلام ما 2 april مصاحبه داريم من مي خوام براب 31 march از دكنر اونگان وقت بگيرم ولي وقتي مي رم تو سايتش زود از 3 april نداره چي كار بايد بكنم???

-------------------
Sad سلام منم 1 آپریل مصاحبه دارم 27 بیلیط گرفتم 28 و 29 و30 رو تعطیل کرده ، نمی دونم چه کنم.؟؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان.میشه لطف کنید ادرس دکتر تو انکارا رو برام بنویسید.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان