کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2014-03-14 ساعت 13:35)farhoud نوشته:  سلام دوستان.میشه لطف کنید ادرس دکتر تو انکارا رو برام بنویسید.
با سلام
آدرس و سایر مشخصات تماس:
Ataturk Bulvari Nr: 237/45, 4th floor, Kavaklidere ANKARA / TURKEY

Telephone +90 312 427 66 26

Email drungan@doctorun.com

Cell phone-Mobile +90 (535) 222 00 53
موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: hamid_fs3
(2014-03-07 ساعت 23:48)alisur نوشته:  
(2014-03-03 ساعت 02:06)negar.ar نوشته:  سلام ما 2 april مصاحبه داريم من مي خوام براب 31 march از دكنر اونگان وقت بگيرم ولي وقتي مي رم تو سايتش زود از 3 april نداره چي كار بايد بكنم???

-------------------
Sad سلام منم 1 آپریل مصاحبه دارم 27 بیلیط گرفتم 28 و 29 و30 رو تعطیل کرده ، نمی دونم چه کنم.؟؟
با سلام
اول سعی کنید باهاشون تماس بگیرید و وقت زودتر بگیرید.
یا اینکه یکی دو روز زودتر آنکار باشید (مثلاً 25 یا 26 مارچ ) و برید کلینیک و هر جوری هست کارتون را انچام بدهید تا جواب مدیکالتون رو تا روز دوشنبه 31 مارچ بگیرید . اگر مدیکال نداشته باشید نقص مدرک می خورید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
تشکر کنندگان:
سلام

اگه مدیکال رو ۱ روز قبل مصاحبه انجام بدیم مشکلی‌ پیش نمیاد؟
ساکن کشور آلمان
شماره کیس: 2014AS4500
محل مصاحبه : فرانکفورت آلمان
تاریخ مصاحبه: 01.04.2014
دریافت ویزا : 01.04.2014 (یک ضرب)
When there is a will, there is a way
تشکر کنندگان: hamid_fs3
دوستان عزیز سلام
من یک سئوال داشتم و ممنون میشم که جواب بدید
من 2 بار به NMC نامه زدم که وقت بگیرم برای مدیکال که متاسفانه جواب نداند ! لطفا راهنمایی کنین که باید چی کار کنم؟
ممنون
تشکر کنندگان: mehdikhosro ، Sam2014
اينطوري كه من توي سفرنامه دوستان خوندم اصلا نيازي به وقت نبوده تا الان...

(2014-03-16 ساعت 12:03)vesal_20x نوشته:  دوستان عزیز سلام
من 2 بار به NMC نامه زدم که وقت بگیرم برای مدیکال که متاسفانه جواب نداند ! لطفا راهنمایی کنین که باید چی کار کنم؟
ممنون
2014AS000068XX (+همسرم) | سفارت: آنكارا > ابوظبي| کارنت: 10th of April مصاحبه: 4th week of June ویزا : ورود به آمریکا: |
آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد
فقط با هر صدایی برمیگردد
تشکر کنندگان: Sam2014
(2014-03-16 ساعت 12:03)vesal_20x نوشته:  دوستان عزیز سلام
ممنون
من به اين آدرس ايميل زدم و خيلي زود جواب دادند : appointmentdeiradxb@nmc.ae
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: vesal_20x ، m.sabet ، hamid_fs3 ، reasonable
دوستان کل ۴۰ صفpi رو خوندم ولی‌ متأسفانه جواب سوالامو پیدا نکردم شاید هم خوب نخوندم. خواستم بدونم کیس نامبر و اطلاعات کیس رو باید به بیمارستان موقع گرفتن وقت اعلام کنیم یا ماسلن به دکتر یا چی‌؟ یا کلا اگه پرسید کیس نامبرت چیه بگیم به تو چه؟ Big GrinBig GrinBig Grin
خوشحالم.
تشکر کنندگان: lighter ، m.sabet
(2014-03-16 ساعت 20:51)farshadm999 نوشته:  دوستان کل ۴۰ صفpi رو خوندم ولی‌ متأسفانه جواب سوالامو پیدا نکردم شاید هم خوب نخوندم. خواستم بدونم کیس نامبر و اطلاعات کیس رو باید به بیمارستان موقع گرفتن وقت اعلام کنیم یا ماسلن به دکتر یا چی‌؟ یا کلا اگه پرسید کیس نامبرت چیه بگیم به تو چه؟ Big GrinBig GrinBig Grin
نامه دوم رو باید پرینت بگیرید وبا سایر مدارک به دکتر باید بدیم بعد معاینات رو شروع می کنه
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: farshadm999 ، aghaghia ، hamid_fs3 ، azadeh2014
(2014-03-16 ساعت 20:51)farshadm999 نوشته:  دوستان کل ۴۰ صفpi رو خوندم ولی‌ متأسفانه جواب سوالامو پیدا نکردم شاید هم خوب نخوندم. خواستم بدونم کیس نامبر و اطلاعات کیس رو باید به بیمارستان موقع گرفتن وقت اعلام کنیم یا ماسلن به دکتر یا چی‌؟ یا کلا اگه پرسید کیس نامبرت چیه بگیم به تو چه؟ Big GrinBig GrinBig Grin

من هر دو جورش رو وقت گرفتم یک بار ایمیل زدم و اطلاعات کیسم توش بود ولی بار دوم چون تاریخ مصاحبم عوض شده بود فقط تاریخ مصاحبه رو ذکر کردم و اونا هم وقت دادن. البته زمان مراجعه برای انجام مدیکال نامه دعوت به مصاحبه رو از من خواستن و فقط نگاهی بهش انداختن و بهم برگردوندندش.
تشکر کنندگان: ffrfar
من دیروز به nmc ابوظبی ایمیل زدم که وقت بگیرم و امروز جواب دادن یک سری توضیحات نوشتن ولی چیزی در مورد تاریخش ننوشته حتی تاریخی که من نوشته بودم و هم تایید نکرده فقط نوشته بهتره 2-3 روز قبل از مصاحبه بیاین حالا من چیکار کنم دوباره لیمیل بزنم بپرسم یا نه همون تاریخی که فکر می کنم مناسبه برم خودم؟؟؟؟؟؟
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: reasonable
(2014-03-17 ساعت 12:32)rtt نوشته:  من دیروز به nmc ابوظبی ایمیل زدم که وقت بگیرم و امروز جواب دادن یک سری توضیحات نوشتن ولی چیزی در مورد تاریخش ننوشته حتی تاریخی که من نوشته بودم و هم تایید نکرده فقط نوشته بهتره 2-3 روز قبل از مصاحبه بیاین حالا من چیکار کنم دوباره لیمیل بزنم بپرسم یا نه همون تاریخی که فکر می کنم مناسبه برم خودم؟؟؟؟؟؟
با سلام
علی رغم اینکه دوستان فرموده بودند NMC نیاز به وقت گرفتن ندارد ولی ایمیل زدم و هم همین جواب رو گرفتم .
دوبار هم ایمیل زدم و تاریخ ورود و ساعت مورد نظرم را فرستادم ولی جواب ندادند. احتمالاً توضیحات کلی در جواب اولشون کفایت داشته و جواب ندادند.
البته من سومین ایمیل را امروز می زنم و در تاریخی که برایمان مناسب است به NMC مراجعه می کنم و پرینت ها رو هم با خودم می برم که مشخص باشه بنده پیگیری کردم ولی جواب نداند.Big Grin
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
تشکر کنندگان: aghaghia
سلام دوستان
من دو تا سوال دارم
1- من دوشنبه آنکارا وقت مصاحبه دارم با توجه به تعطیلی شنبه و یکشنبه کی نوبت دکتر بگیرم جمعه خوبه؟؟؟؟ چند روز بعد جواب میدن؟؟؟؟
2- چه مدارکی رو باید برا دکتر ببریم ؟؟؟ آیا باید پست کنیم یا با خودمون ببریم؟؟؟
ممنون اگه جواب سوالامو دقیق بدید
شماره کیس :***5
سفارت آنکارا
ارسال فرمها : ماه می با ایمیل
دریافت تاییدیه : 10وز بعد
وضعیت : کلیرنس
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

برای گرفتن وقت از دکتر آنکارا،کافیه یک بر اون فرم را پر کنیم یا برای ما که ۲ نفریم ۲ بار باید اینکارا بکنیم؟

اگه یک بار باشه،بهتره به نام برندهٔ اصلی‌ باشه یا فرقی‌ نمی‌کنه؟

سوم اینکه،تاریخ آزمایشات پزشکی‌ را ما تعیین می‌کنیم یا خودشون با توجه به زمان مصاحبه تاریخ تعیین می‌کنن.

چهارم حواسشون هست که تاریخی‌ که وقت میدن تعطیل رسمی‌ نباشه؟
Smile*let's keep on trying and hope the best will happen*Smile
تشکر کنندگان:
سلام دوستان چرا کسی جواب نمیده؟؟؟؟
من دو تا سوال دارم
1- من دوشنبه آنکارا وقت مصاحبه دارم با توجه به تعطیلی شنبه و یکشنبه کی نوبت دکتر بگیرم جمعه خوبه؟؟؟؟ چند روز بعد جواب میدن؟؟؟؟
3- آیا برای هر نفر یک نوبت بگیریم؟؟؟
شماره کیس :***5
سفارت آنکارا
ارسال فرمها : ماه می با ایمیل
دریافت تاییدیه : 10وز بعد
وضعیت : کلیرنس
تشکر کنندگان:
(2014-03-18 ساعت 23:38)kian kian نوشته:  سلام دوستان چرا کسی جواب نمیده؟؟؟؟
من دو تا سوال دارم
3- آیا برای هر نفر یک نوبت بگیریم؟؟؟

من از آنکارا زیاد نمیدونم چون کسی جواب نداده تا جایی که میدونم میگم
۱- شما با دکترتون صحبت کنین و شرایط و تعداد و سنتونو بگین خودشون بهتون وقت میدن چه روزی مناسبه برین
۲- باید با خودتون ببرید.. مدارک پزشکی اگه دارین و کارت واکسن و عکس
۳- بله دیگه مگه چند بار میخواین برین دکتر
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، 5ina ، kian kian

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان