کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
سلام به دوستان عزیز
من از دکتر آنکارا وقت گرفتم و برای من ایمیل تایید اومد ولی چون در تاریخش (24 مارچ )اشتباه کرده بودم ایمیل کنسلی فرستادم به روشی که توی سایت دکتر توضیح داده بود 2 بار هم فرستادم ولی هیچ جوابی نیامد !؟ حالا کنسل شده یا نه ؟ کسی تا حالا کنسل کرده؟
تشکر کنندگان: alitab
سلام دوستان
بین 2 دکتر ایروان کدوم بهتره و کمتر سخت گیری میکنه؟
و یه سوال دیگه اینکه :
کیس نامبر رو هم در متن برای گرفتن وقت برای دکتر ایمیل کنیم ؟

رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
(2014-03-22 ساعت 16:09)noobnoobi نوشته:  سلام دوستان
بین 2 دکتر ایروان کدوم بهتره و کمتر سخت گیری میکنه؟
و یه سوال دیگه اینکه :
کیس نامبر رو هم در متن برای گرفتن وقت برای دکتر ایمیل کنیم ؟

سلام و نوروز مبارک
معمولا دوستانی که رفتن مدیکال میگن دکتر کریستین خیلی خوش برخورده و عموما بدون مشکل و سختگیری خاصی تونستن جواب رو بگیرن البته تا حالا ندبدم دوستان از دکتر انوش هم ناراضی بوده باشن
کیس نامبر هم نیازی نیست ولی اگه تو درخواستتون بنویسین مشکلی هم پیدا نمیکنه
تشکر کنندگان: noobnoobi ، alitab
با سلام و تبریک نوروز
دوستان ما که مصاحبه مون هفته اول می در آنکارا هست آیا از الان از دکتر وقت بگیریم؟آخه هنوز بلیط نگرفتیم ونمی دونیم چه ساعتی می رسیم آنکارا ، چون واسه همون روز خواهیم وقت بگیریم
تشکر کنندگان: ffrfar ، alitab
(2014-02-21 ساعت 12:17)Morteza1350 نوشته:  سلام دوستان ما سه شنبه اين هفته ابوظبى مصاحبه داشتيم وطبق قانون جديد سفارت كه از اول فوريه اجرا ميشه براي بچه ها تست سل انجام ميشه و٤٨ساعت طول مى كشه و بهتره كه حداقل سه روز كارى قبل از مصاحبه معاينات و تست انجام بشه ضمنا قبلا از خانمهاى باردار عكس ريه انجام نمى شد ولى طبق دستورالعمل جديد كه دكتر شوكلا به ما نشون داد بايد عكس ريه گرفته بشه و اعتبار مديكال نيز پنج ماه شده است

سلام دوست عزيز
ما ٢ نفر هستيم و بچه هم نداريم و سه شنبه ٣ هفته بعد در ابوظبي مصاحبه داريم، آيا شنبه ها هم مديكال ابوظبي باز هست يا تعطيله؟ به نظر شما ما چند روز قبل بايد بريم دبي؟ مديكال بريم دبي يا ابوظبي؟
لطف كنيد جواب سؤالات من رو بدين چون واقعا نمي دونم چطوره كار كنم!
آگه امكان داره لطف كنيد جواب بدين
Rolleyes
تشکر کنندگان: reasonable
(2014-03-18 ساعت 23:38)kian kian نوشته:  سلام دوستان چرا کسی جواب نمیده؟؟؟؟
من دو تا سوال دارم
1- من دوشنبه آنکارا وقت مصاحبه دارم با توجه به تعطیلی شنبه و یکشنبه کی نوبت دکتر بگیرم جمعه خوبه؟؟؟؟ چند روز بعد جواب میدن؟؟؟؟
2- چه مدارکی رو باید برا دکتر ببریم ؟؟؟ آیا باید پست کنیم یا با خودمون ببریم؟؟؟
3- آیا برای هر نفر یک نوبت بگیریم؟؟؟
ممنون اگه جواب سوالامو دقیق بدید

شما بر اساس این دو لینکی که براتون ګذاشتم میتونین برای وقت از دکتر زمانتونو هماهنګ کنین:

http://www.doctorun.com/en/medical-exami...-procedure
http://turkey.usembassy.gov/holidays.html

در یکی از این صفحه ها روزهای تعطیلی ترکیه که دکتر هم تعطیل است آمده که اون روزها رو نشمورین و در صفحه دیګر آخر صفحه آمده که آخر هفته تعطیلند که ګفته شده فقط یکشنبه
(2014-03-21 ساعت 11:18)sahar66 نوشته:  سلام دوستان :
من وقت مصاحبه سه شنبه ایروان هست به نظرتون چه روزی از دکتر وقت بگیرم؟
اکه یه نفر باشید شاید دوشنبه هم برسه تا کارتون رو انجام بدید. خود ما هم شرایط شما رو داریم و ریسک نکردیم و برای جمعه وقت گرفتیم. در هر حال مکاتبه با دکتر کریستین بهترین راه مشاوره براتون هست. موفق باشید.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
(2014-03-23 ساعت 01:18)hamid_fs3 نوشته:  
اکه یه نفر باشید شاید دوشنبه هم برسه تا کارتون رو انجام بدید. خود ما هم شرایط شما رو داریم و ریسک نکردیم و برای جمعه وقت گرفتیم. در هر حال مکاتبه با دکتر کریستین بهترین راه مشاوره براتون هست. موفق باشید.

سلام و تبریک سال نو به همه همراهان و همسفران.
امیدوارم همگی همیشه بهاری باشید. باید از لطف و زحمات هم کسانیکه جواب سوالات را میدهند و همچنین مدیر دلسوز سایت برای تلاشها در سال قبل جداگانه تشکر کنم. دو تا سوال هم با تاکید بر ایروان دارم اگر کسی نظری داره لطفا جواب بده؟
1. ایا میتوان جواب ازمایش مدیکال را بعد از مصاحبه مثلا روز بعد به سفارت تحویل داد؟
2. اگر کسی یکضرب ویزا بگیره ایا باید خودش تا صدور ویزا در محل بمونه یا کسه دیگری میتونه بجاش نتیجه را بگیره و بفرسته؟ اگر میشه پس پاسپورت تکلیفش چیه؟
تشکر کنندگان: ffrfar ، alitab
(2014-03-24 ساعت 09:10)ماتیتی نوشته:  
(2014-03-23 ساعت 01:18)hamid_fs3 نوشته:  

سلام و تبریک سال نو به همه همراهان و همسفران.
امیدوارم همگی همیشه بهاری باشید. باید از لطف و زحمات هم کسانیکه جواب سوالات را میدهند و همچنین مدیر دلسوز سایت برای تلاشها در سال قبل جداگانه تشکر کنم. دو تا سوال هم با تاکید بر ایروان دارم اگر کسی نظری داره لطفا جواب بده؟
1. ایا میتوان جواب ازمایش مدیکال را بعد از مصاحبه مثلا روز بعد به سفارت تحویل داد؟
2. اگر کسی یکضرب ویزا بگیره ایا باید خودش تا صدور ویزا در محل بمونه یا کسه دیگری میتونه بجاش نتیجه را بگیره و بفرسته؟ اگر میشه پس پاسپورت تکلیفش چیه؟
با تشکر,سال نو ی شما هم مبارک
1-بله ولی همزمان با مصاحبه بهتره
2-دوست عزیز بدون پاس که نمیتونید برگردیدRolleyesباید تشریف داشته باشید وشخصا"....دریافت کنید.Smile
سلام به دوستان عزیز
من از دکتر آنکارا وقت گرفتم و برای من ایمیل تایید اومد ولی چون در تاریخش (24 مارچ )اشتباه کرده بودم ایمیل کنسلی فرستادم به روشی که توی سایت دکتر توضیح داده بود 2 بار هم فرستادم ولی هیچ جوابی نیامد !؟ حالا کنسل شده یا نه ؟ کسی تا حالا کنسل کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2014-03-22 ساعت 17:55)Nooshinsalamat نوشته:  با سلام و تبریک نوروز
دوستان ما که مصاحبه مون هفته اول می در آنکارا هست آیا از الان از دکتر وقت بگیریم؟آخه هنوز بلیط نگرفتیم ونمی دونیم چه ساعتی می رسیم آنکارا ، چون واسه همون روز خواهیم وقت بگیریم

چرا کسی جواب نمی ده؟؟؟؟؟؟!!!!!!
تشکر کنندگان:
(2014-03-24 ساعت 12:34)Nooshinsalamat نوشته:  

دوست عزیز شما اگر یکم وقت بذارید و ببیند که سایت چطور کار میکنه متوجه میشید که زودتر از یک ماه قبل از مصاحبه نمیتونید وقت بگیرید، نحوه ثبت نام در سایت هم در پست اول توضیح داده شده!!!! در ضمن یک زمان حدودی باید بدید اگر تا اون زمان هم بلیط نگرفته بودید!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ffrfar ، Lindsay Wagner ، Nooshinsalamat
(2014-03-24 ساعت 16:36)aghaghia نوشته:  
(2014-03-24 ساعت 12:34)Nooshinsalamat نوشته:  

دوست عزیز شما اگر یکم وقت بذارید و ببیند که سایت چطور کار میکنه متوجه میشید که زودتر از یک ماه قبل از مصاحبه نمیتونید وقت بگیرید، نحوه ثبت نام در سایت هم در پست اول توضیح داده شده!!!! در ضمن یک زمان حدودی باید بدید اگر تا اون زمان هم بلیط نگرفته بودید!

ممنون از جوابت اقاقیا جون
ماکه چهارشنبه وقت سفارت داریم،دوشنبه وقت دکتر بگیریم،خوبه؟من و همسرم هستیم بدون بچه.
تشکر کنندگان: aghaghia
سلام . لطفا جواب منو بدید ،، کم کم دارم گیج میشم ، تو پستهای قبلی‌ خوندم که کسانی که بچه ۱۰ ساله دارن ۳ روز کاری قبل از مصاحبه باید وقت دکتر بگیرن ،، تو سایت دکتر اوونگان نوشته ۴ روز کاری قبل از مصاحبه ، حالا شما بگید ، ما که ۵ شنبه مصاحبه داریم و یه بچه ۱۰ ساله هم داریم چند شنبه از دکتر وقت بگیریم ،، این موضوع واسه گرفتن بلیط برام خیلی‌ مهمه ، شنبه وقت دکتر بگیرم؟ ۲شنبه بگیرم؟ لطفا راهنمای کنید
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی‌ خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
تشکر کنندگان: REZAMBI
(2014-03-25 ساعت 03:12)atial نوشته:  سلام . لطفا جواب منو بدید ،، کم کم دارم گیج میشم ، تو پستهای قبلی‌ خوندم که کسانی که بچه ۱۰ ساله دارن ۳ روز کاری قبل از مصاحبه باید وقت دکتر بگیرن ،، تو سایت دکتر اوونگان نوشته ۴ روز کاری قبل از مصاحبه ، حالا شما بگید ، ما که ۵ شنبه مصاحبه داریم و یه بچه ۱۰ ساله هم داریم چند شنبه از دکتر وقت بگیریم ،، این موضوع واسه گرفتن بلیط برام خیلی‌ مهمه ، شنبه وقت دکتر بگیرم؟ ۲شنبه بگیرم؟ لطفا راهنمای کنید
سلام دوست عزیز منم دقیقاً وضعیت شمارو دارم کاش زودتر دوستان جواب بدن جواب بگیری
سه نفریم با بچه 9 ساله، 5شنبه مصاحبه داریم
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان