موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز
من از دکتر آنکارا وقت گرفتم و برای من ایمیل تایید اومد ولی چون در تاریخش (24 مارچ )اشتباه کرده بودم ایمیل کنسلی فرستادم به روشی که توی سایت دکتر توضیح داده بود 2 بار هم فرستادم ولی هیچ جوابی نیامد !؟ حالا کنسل شده یا نه ؟ کسی تا حالا کنسل کرده؟
رتبه:
74
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
بین 2 دکتر ایروان کدوم بهتره و کمتر سخت گیری میکنه؟
و یه سوال دیگه اینکه :
کیس نامبر رو هم در متن برای گرفتن وقت برای دکتر ایمیل کنیم ؟
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تبریک نوروز
دوستان ما که مصاحبه مون هفته اول می در آنکارا هست آیا از الان از دکتر وقت بگیریم؟آخه هنوز بلیط نگرفتیم ونمی دونیم چه ساعتی می رسیم آنکارا ، چون واسه همون روز خواهیم وقت بگیریم
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز
من از دکتر آنکارا وقت گرفتم و برای من ایمیل تایید اومد ولی چون در تاریخش (24 مارچ )اشتباه کرده بودم ایمیل کنسلی فرستادم به روشی که توی سایت دکتر توضیح داده بود 2 بار هم فرستادم ولی هیچ جوابی نیامد !؟ حالا کنسل شده یا نه ؟ کسی تا حالا کنسل کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام . لطفا جواب منو بدید ،، کم کم دارم گیج میشم ، تو پستهای قبلی خوندم که کسانی که بچه ۱۰ ساله دارن ۳ روز کاری قبل از مصاحبه باید وقت دکتر بگیرن ،، تو سایت دکتر اوونگان نوشته ۴ روز کاری قبل از مصاحبه ، حالا شما بگید ، ما که ۵ شنبه مصاحبه داریم و یه بچه ۱۰ ساله هم داریم چند شنبه از دکتر وقت بگیریم ،، این موضوع واسه گرفتن بلیط برام خیلی مهمه ، شنبه وقت دکتر بگیرم؟ ۲شنبه بگیرم؟ لطفا راهنمای کنید
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep