کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
دوستان در ایمیلی که برای گرفتن وقت به nmc میزنیم آیا باید شماره کیس نامبرمونم بنویسیم یا نه فقط اسم و فامیلیمونو بنویسیم؟
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان:
سلام
میخواستم بدونم هزینه مدیکال در ارمنستان به دلار باید پرداخت بشه یا به درام و اینکه چه زمانی وقت مدیکال را باید بگیریم
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان:
دوستان سلام...
به نظرتون ما یکشنبه صبح مصاحبه داریم... شنبه صبح بریم nmc ، تا شب جواب آزمایش ها رو به ما میدند البته هزینه اضافی رو هم پرداخت می کنیم...؟
من به nmc ایمیل زدم فعلا جواب ندادند...

تشکر کنندگان:
سلام دوستان . اگه کسی 15 اردیبهشت انکارا مصاحبه داشته باشه فقط از 15 فروردین به بعد میتونه وقت بگیره؟و اگه دیر وقت بگیره نوبت بهش نمیدن؟
تشکر کنندگان: ffrfar ، noobnoobi
(2014-04-01 ساعت 22:13)k98k نوشته:  سلام دوستان . اگه کسی 15 اردیبهشت انکارا مصاحبه داشته باشه فقط از 15 فروردین به بعد میتونه وقت بگیره؟و اگه دیر وقت بگیره نوبت بهش نمیدن؟
دوست عزیز یعنی شما 5 می دوشنبه مصاحبه دارین ,پس باید برای جمعه 1 می وقت مدیکال بگیرید.(لطفا" با 21 ارسال امضا بسازید و حداقل اطلا عات رو بذارید,گفتن تاریخ دقیق مصاحبه لازم نیست)
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2014-03-22 ساعت 10:55)taleghani نوشته:  سلام به دوستای گلم
من همان شب که نامه دومم آمد به دکتر کریستین ایمیل زدم برای وقت مدیکال و ایشان هم 2 روز بعد جواب داد و 2 روز قبل از مصاحبمون وقت دادSmile

سلام متنی که ایمیل کردید از دکتر وقت گرفتید رو ممکنه واسم بذارید؟ ممنون میشم
کیس نامبر: 2014AS64XX / ارسال مدارک:اوایل می با پست / تعداد کیس 2 نفر / برنده : همسرم / کنسولگری: ایروان / کارنت: March /
مصاحبه: هفته دوم May => نقص مدرک => AP / / ویزا : 31 جولای / ورود به آمريكا: ٢٦سپتامبر/ ايالت ويرجينيا
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من امروز برای انکارا وقت دکتر گرفتم . امکان این هست که بخوام تغییرش بدم. هنوز هم جوابی ندادن در مورد تاییدیه
تشکر کنندگان:
سلام. ادرس دکتر اونگان دقیقا کجاست؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من 12 می ایروان (دوشنبه) تاریخ مصاحبه دارم. می خواستم ببینم ب نظرتون چه روزی واسه مدیکال اونجا باشم با توجه ب تعطیلی یکشنبه...
تشکر کنندگان:
(2014-04-03 ساعت 00:17)arezoo00 نوشته:  
من همان شب که نامه دومم آمد به دکتر کریستین ایمیل زدم برای وقت مدیکال و ایشان هم 2 روز بعد جواب داد و 2 روز قبل از مصاحبمون وقت دادSmile

سلام
متن ایمیل را از صفحه اول همین تاپیک که آقای علی مهاجر زحمتشو کشیدن انتخاب کردم و فرستادم (ارسال 6)
Dear Dr
[align=left]
My exact date of interview is on....,January...,2013...:00 AM at U.S embassy in Yerevan for diversity immigration visa. I would be grateful if you set me an appointment(for me/my family members) a few days before my interview to meet its requirements in time
Best regards

Name & Family name
[/align
]
فقط باید حواستون باشه که تاریخ و اسم اعضاء کیستون را درست وارد کنید .بازم اگر سوالی داشتید در خدمتم.Wink
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf
(2014-04-03 ساعت 12:26)emad559 نوشته:  سلام دوستان
من 12 می ایروان (دوشنبه) تاریخ مصاحبه دارم. می خواستم ببینم ب نظرتون چه روزی واسه مدیکال اونجا باشم با توجه ب تعطیلی یکشنبه...

شما تعداد کیستون و سنشون رو برای دکتر ایمیل کنید خودشون بهتون وقت میدن.
ولی سعی کنید برای ۵ شنبه وقت بگیرین که وقت لازم برای گرفتن جواب مدیکال رو داشته باشین.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
برای انکارا اگه یک مقدار دیرتر برسیم به وقت دکتر مشکلی پیش میاد؟ چون وقت دکترم 10.15 و من همون روز صبح پرواز دارم. میترسم تاخیری داشته باشه پروازم.
تشکر کنندگان:
(2014-04-03 ساعت 12:56)taleghani نوشته:  
(2014-04-03 ساعت 00:17)arezoo00 نوشته:  

سلام
متن ایمیل را از صفحه اول همین تاپیک که آقای علی مهاجر زحمتشو کشیدن انتخاب کردم و فرستادم (ارسال 6)
Dear Dr
[align=left]
My exact date of interview is on....,January...,2013...:00 AM at U.S embassy in Yerevan for diversity immigration visa. I would be grateful if you set me an appointment(for me/my family members) a few days before my interview to meet its requirements in time
Best regards

Name & Family name
[/align
]
فقط باید حواستون باشه که تاریخ و اسم اعضاء کیستون را درست وارد کنید .بازم اگر سوالی داشتید در خدمتم.Wink
سلام
ممنون ميشم ايميل دمتر كريستين رو برام بذاريد، چون من هرچي ايميل مي دم جواب نمي دن
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان:
(2014-04-03 ساعت 10:32)k98k نوشته:  سلام. ادرس دکتر اونگان دقیقا کجاست؟
سلام
Address Ataturk Bulvari Nr: 237/45, 4th floor, Kavaklidere ANKARA / TURKEY

من از خود سایت دکتر برداشتم . اینم لینکش
http://www.doctorun.com/en/contact-us
تشکر کنندگان: k98k
ایمیل دکتر کریستین همونی هست که در صفحه اول دوستان گذاشتند بهتون نهایتا تا فردا جواب می ده
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، noobnoobi ، alitab

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان