کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2014-03-25 ساعت 03:12)atial نوشته:  سلام . لطفا جواب منو بدید ،، کم کم دارم گیج میشم ، تو پستهای قبلی‌ خوندم که کسانی که بچه ۱۰ ساله دارن ۳ روز کاری قبل از مصاحبه باید وقت دکتر بگیرن ،، تو سایت دکتر اوونگان نوشته ۴ روز کاری قبل از مصاحبه ، حالا شما بگید ، ما که ۵ شنبه مصاحبه داریم و یه بچه ۱۰ ساله هم داریم چند شنبه از دکتر وقت بگیریم ،، این موضوع واسه گرفتن بلیط برام خیلی‌ مهمه ، شنبه وقت دکتر بگیرم؟ ۲شنبه بگیرم؟ لطفا راهنمای کنید

سلام دوست عزیز، شنبه وقت بگیرید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: atial
اینطور که الان خوندم باید یک ماه قبل از مصاحبه اقدام به گرفتن وقت از دکتر کنیم
من 2-3 روز پیش ایمیل زدم به دکتر انوش برای هفته دوم می وقت بگیرم هیچ جوابی نیومده هنوز
میخواستم بدونم خودشون بعدا وقت میدن یا دوباره یه ماه مونده به مصاحبه ایمیل بزنم و وقت بگیرم؟
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز سلام
به نظر شما برای مدیکال به دوبی برویم یا ابوظبی؟کدومش بهتره؟
ایا هزینه هاش باهم فرق داره؟
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان:
(2014-03-27 ساعت 00:15)reasonable نوشته:  دوستان عزیز سلام
به نظر شما برای مدیکال به دوبی برویم یا ابوظبی؟کدومش بهتره؟
ایا هزینه هاش باهم فرق داره؟
سلام دوست عزیز. هزینه مدیکال در ان ام سی ابوظبی 375 درهم و در ان ام سی دوبی 425 درهم هست. بستگی به محل اقامتتون داره. وگرنه تفاوتی با هم ندارن.
تشکر کنندگان: reasonable
سلام دوستان کسی میتونه آدرس nmc رو بگه تو کدوم خیابون دبی هست?
**2014AS000057|تاریخ رویت قبولی:2MAY|تاریخ ارسال فرم از طریق ایمیل:20JUN|تاریخ جواب تاییدیه:27JUN|برنده کیس:همسرم|تعداد افراد کیس:2نفر|سفارت:زدن آنکارا تغییر دادیم ابوظبی|کارنت:18 MARCH|مصاحبه:هفته اول MAY|ویزا: خانومم یه ضرب خودم چک|ادامه پرونده از طریق |F2A مصاحبه جدید 1 نوامبر2016|دوباره چک| ورود به آمریکا:وقتی ویزا بدن
تشکر کنندگان:
سلام دوستان کسی میدونه نمونه ایمیلی که برای وقت گرفتن از دکتر شوکلا دوستان فرستادند کجا هستند من پیداش نکردم؟

(2014-03-27 ساعت 13:55)reza3035 نوشته:  سلام دوستان کسی میتونه آدرس nmc رو بگه تو کدوم خیابون دبی هست?

New Medical Center
P. O. Box 7832 Dr. Sandhya Shenoy DUBAI Dr. Dineshkumar Shukla TEL. NO: 04-2683131 FAX NO: 04-2682353
nmchospt@emirates.net.ae
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
تشکر کنندگان: reza3035
(2014-03-25 ساعت 12:09)aghaghia نوشته:  
(2014-03-25 ساعت 03:12)atial نوشته:  سلام . لطفا جواب منو بدید ،، کم کم دارم گیج میشم ، تو پستهای قبلی‌ خوندم که کسانی که بچه ۱۰ ساله دارن ۳ روز کاری قبل از مصاحبه باید وقت دکتر بگیرن ،، تو سایت دکتر اوونگان نوشته ۴ روز کاری قبل از مصاحبه ، حالا شما بگید ، ما که ۵ شنبه مصاحبه داریم و یه بچه ۱۰ ساله هم داریم چند شنبه از دکتر وقت بگیریم ،، این موضوع واسه گرفتن بلیط برام خیلی‌ مهمه ، شنبه وقت دکتر بگیرم؟ ۲شنبه بگیرم؟ لطفا راهنمای کنید

سلام دوست عزیز، شنبه وقت بگیرید.

دوستان عزیز بهترین روز جمعه است چون شنبه ها تا طهر هستند و دکتر هم بعد از ظهر معاینه می کنه وتست بچه هارو انجام میده به هرحال شما یا با پرواز چهارشنبه می رید یا پنج شنبه جمعه وقت بگیرید خیالتون هم راحته دو شنبه هم جواباتون اماده است
تشکر کنندگان: atial
سلام
دوستان وقتی تاریخ مصاحبه رو میگی به دکتر مگه خودش نمیگه کی بیا؟؟؟ ما باید بگیم کی ؟
پس خوندم که ما میل میدیم تونم میگه کی!! پس اینکه میگین کی وقت بگیرم چیه؟
کیس نامبر: AS ***22
کنسولگری:انکارا--> ابوظبی

تشکر کنندگان:
(2014-03-27 ساعت 13:56)m_yek نوشته:  سلام دوستان کسی میدونه نمونه ایمیلی که برای وقت گرفتن از دکتر شوکلا دوستان فرستادند کجا هستند من پیداش نکردم؟

(2014-03-27 ساعت 13:55)reza3035 نوشته:  سلام دوستان کسی میتونه آدرس nmc رو بگه تو کدوم خیابون دبی هست?

New Medical Center
P. O. Box 7832 Dr. Sandhya Shenoy DUBAI Dr. Dineshkumar Shukla TEL. NO: 04-2683131 FAX NO: 04-2682353
nmchospt@emirates.net.ae
ممنون دوست عزیز ولی خیابونشو میخواستم بدونم کدوم خیابونه
**2014AS000057|تاریخ رویت قبولی:2MAY|تاریخ ارسال فرم از طریق ایمیل:20JUN|تاریخ جواب تاییدیه:27JUN|برنده کیس:همسرم|تعداد افراد کیس:2نفر|سفارت:زدن آنکارا تغییر دادیم ابوظبی|کارنت:18 MARCH|مصاحبه:هفته اول MAY|ویزا: خانومم یه ضرب خودم چک|ادامه پرونده از طریق |F2A مصاحبه جدید 1 نوامبر2016|دوباره چک| ورود به آمریکا:وقتی ویزا بدن
تشکر کنندگان:
سلام،،

در مورد وقت گرفتن برای دکتر از nmc می‌خواستم بپرسم چقدر طول میکشه که ایمیلِ درخواست وقتو جواب بدن،،چون الان من ۲روز که ایمیل زدم ولی جوابی‌ نیومده،،

مرسی‌
تشکر کنندگان:
(2014-03-28 ساعت 00:07)goliii1992 نوشته:  سلام،،

در مورد وقت گرفتن برای دکتر از nmc می‌خواستم بپرسم چقدر طول میکشه که ایمیلِ درخواست وقتو جواب بدن،،چون الان من ۲روز که ایمیل زدم ولی جوابی‌ نیومده،،

مرسی‌
درود بر شما دوست گرامی
بار اول دو تا سه روز کاری طول میکشه و یک جواب کلی میدهند.(nmc دبی)
من مشخصات کلی کیس خودم رو برایشان email کردم و آنها در جواب شرایط کلی ، چند روزه جواب حاضر میشه ، قیمت ها و در نهایت آدرس رو اعلام کردند. سه بار دیگه email زدم و تاریخ و ساعت مورد نظرم را اعلام کردم ولی جواب ندادند. احتمالاً بنظر خودشون پاسخ اول کافی بوده است .
ضمناً بنا بر اظهاردوستانی که تجربه داشته اند ، NMC وقت گرفتن نمی خواهد.
موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: goliii1992 ، reasonable
(2014-03-27 ساعت 21:38)reza3035 نوشته:  
(2014-03-27 ساعت 13:56)m_yek نوشته:  سلام دوستان کسی میدونه نمونه ایمیلی که برای وقت گرفتن از دکتر شوکلا دوستان فرستادند کجا هستند من پیداش نکردم؟

New Medical Center
nmchospt@emirates.net.ae
ممنون دوست عزیز ولی خیابونشو میخواستم بدونم کدوم خیابونه
دوست عزیز با سلام
در تقاطع خیابان های صلاحدین و القدس قرار داره و ایستگاه مترو ابو هیل (خط سبز) بسیار نزدیکش واقع شده است .(حدوداً ضلع شمالی فرودگاه دبی) از طریق گوگل ارث یا گوگل مپ به راحتی پیدا میشه کرد.
موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
تشکر کنندگان: yasejavan ، noobnoobi
(2014-03-28 ساعت 13:10)Sam2014 نوشته:  

مرسی‌
درود بر شما دوست گرامی
من مشخصات کلی کیس خودم رو برایشان email کردم و آنها در جواب شرایط کلی ، چند روزه جواب حاضر میشه ، قیمت ها و در نهایت آدرس رو اعلام کردند. سه بار دیگه email زدم و تاریخ و ساعت مورد نظرم را اعلام کردم ولی جواب ندادند. احتمالاً بنظر خودشون پاسخ اول کافی بوده است .
موفق باشید.

پس در این صورت چند روز قبل باید برای مدیکال بریم؟
تشکر کنندگان:
(2014-03-28 ساعت 15:56)goliii1992 نوشته:  

مرسی‌
درود بر شما دوست گرامی
موفق باشید.

متن ایمیل NMC دبی که برای من اومد رو براتون میگذارم .
Dear Sir/ Madam:

Thank you for your interest in our organization and the mail regarding the US medicals.

On the day of appointment, patient comes in the morning for the tests and the results would be ready after two (2) working days, provided the clinical examination, X-ray and blood tests are all normal. Any abnormality would require further evaluation. In case of certain abnormalities noted in chest x-ray which needs sputum culture for AFB, issuance of the report will be one month later.

The whole examination will take about 2-3 hours. No need of fasting.

Routine cost (without vaccination) is AED425. In case of urgency only for the adults above 14yrs (tests done in morning before 9am and patient wants reports by evening), additional charges of AED225 is applicable. From 1st October 2013, in case of certain abnormalities noted in chest x-ray which needs sputum culture for AFB, issuance of the report will be one month later and urgent charges are non-refundable.

For the children between 2-14yrs Mantoux test (test for tuberculosis) is mandatory and the charges for the mentioned test is Dhs.68/-. The result will be ready after 48hrs if it is normal.

The need for vaccination is assessed by the physician based on clinical history, age and past history of vaccination. If vaccination is required, charges are added appropriately.

Documents required to be brought along are: Original passport, 3 passport size photographs with white background, Authentic Vaccination Record in English (if any) & Embassy Appointment letter.

We are located at the Al Safiya Bldg, Salahudin Road, Opp Abu Hail Metro Station, Deira- Dubai. UAE.

kindly let us know the date so that we can book an appointment.

Thank you and Good Day!

Best Regards,

Shraddha
بنابراین اگر کودک 2 تا 14 ساله دارید حداقل چهار روز قبل از تاریخ مصاحبه باید مدیکالتون انجام بشه تا در زمان مناسب جواب مدیکال آماده بشه در غیر اینصورت دو روز کاری ( صبح مدیکال انجام بشه فردا بعد از ظهر جواب حاضره).
مثلاً ما که سه شنبه مصاحبه داریم با توجه به اینکه دو فرزند دارم مدیکال را روز پنج شنبه انجام میدهیم تا با توجه به تعطیلات تا روز دوشنبه جواب ها را بگیرم.
موفق باشید و پیروز.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
تشکر کنندگان: aghaghia ، goliii1992
(2014-03-28 ساعت 18:18)Sam2014 نوشته:  
(2014-03-28 ساعت 15:56)goliii1992 نوشته:  

مرسی‌
درود بر شما دوست گرامی
موفق باشید.

متن ایمیل NMC دبی که برای من اومد رو براتون میگذارم .
Dear Sir/ Madam:

Thank you for your interest in our organization and the mail regarding the US medicals.

On the day of appointment, patient comes in the morning for the tests and the results would be ready after two (2) working days, provided the clinical examination, X-ray and blood tests are all normal. Any abnormality would require further evaluation. In case of certain abnormalities noted in chest x-ray which needs sputum culture for AFB, issuance of the report will be one month later.

The whole examination will take about 2-3 hours. No need of fasting.

Routine cost (without vaccination) is AED425. In case of urgency only for the adults above 14yrs (tests done in morning before 9am and patient wants reports by evening), additional charges of AED225 is applicable. From 1st October 2013, in case of certain abnormalities noted in chest x-ray which needs sputum culture for AFB, issuance of the report will be one month later and urgent charges are non-refundable.

For the children between 2-14yrs Mantoux test (test for tuberculosis) is mandatory and the charges for the mentioned test is Dhs.68/-. The result will be ready after 48hrs if it is normal.

The need for vaccination is assessed by the physician based on clinical history, age and past history of vaccination. If vaccination is required, charges are added appropriately.

Documents required to be brought along are: Original passport, 3 passport size photographs with white background, Authentic Vaccination Record in English (if any) & Embassy Appointment letter.

We are located at the Al Safiya Bldg, Salahudin Road, Opp Abu Hail Metro Station, Deira- Dubai. UAE.

kindly let us know the date so that we can book an appointment.

Thank you and Good Day!

Best Regards,

Shraddha
بنابراین اگر کودک 2 تا 14 ساله دارید حداقل چهار روز قبل از تاریخ مصاحبه باید مدیکالتون انجام بشه تا در زمان مناسب جواب مدیکال آماده بشه در غیر اینصورت دو روز کاری ( صبح مدیکال انجام بشه فردا بعد از ظهر جواب حاضره).
مثلاً ما که سه شنبه مصاحبه داریم با توجه به اینکه دو فرزند دارم مدیکال را روز پنج شنبه انجام میدهیم تا با توجه به تعطیلات تا روز دوشنبه جواب ها را بگیرم.
موفق باشید و پیروز.

واقعا ممنون از لطف شما.می شه روزهای تعطیل امارات را هم بگید.بازم مرسی
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان