کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
سلام
ادرس ایمیل دکتر انوش که صفحه اول این تاپیک امده anushordyan@mail.ru

به نظر صحیح نیست. ایا دوستان با این ادزس ایمیلی فرستاده اند؟
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان:
(2014-04-20 ساعت 12:52)cello86 نوشته:  
(2014-04-20 ساعت 09:49)nimaaa نوشته:  سلام دوستان
اگر مصاحبه ساعت 2 بعد از ظهر باشه(ایروان) میشه روز قبل وقت مدیکال گرفت؟ کسی تونسته اینکار رو بکنه؟ آخه اینجوری 2 روز دیرتر میریم! اگر از دوستان کسی با دکتر کریستین تجربه اینکار رو داشته اطلاع رسانی کنه ممنون میشم. من روز 3 شنبه عصر مصاحبه دارم و درخواست برای روز جمعه قبلش فرستادم. آیا کار درستیه که یه درخواست دیگه برای گرفتن وقت برای روز 2 شنبه بفرستم یا به ریسکش نمی ارزه؟

دوست عزیز من هم دقیقا شرایطم مثل شماست و خود دکتر کریستین یه روز قبل مصاحبه بهم وقت داد.

با تشکر
روز جمعه رو مطابق درخواست قبلیم برام تایید کرد دوباره بهش ایمیل زدم اگه ممکنه بندازتش دوشنبه روز قبل مصاحبه ببینم چه جوابی میدهRolleyes
2014AS68XX /زمان مصاحبه: 3 JUN / تعداد افراد: 2 / سفارت: ایروان، برگه آبی/معاف- شغل خصوصی/ آپدیتها: 3و5و6و9 جون- 3 جولای- 23 جولای با ایمیل- 7 آگوست/ مقصد: TX
تشکر کنندگان: cello86
(2014-04-20 ساعت 08:54)SARA13949 نوشته:  سلام دوستان
ایا شنبه nmc در دبی باز هستش. من چون میخوام بلیط بگیرم میخوام بدونم که چه روزی ok کنم

بله اینطور که من زنگ زدم به من برای روز شنبه وقت داد. پس معلومه باز هستن روزهای شنبه.
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
تشکر کنندگان:
سلام بالاخره دکتر کریستین روزهای زوج هست یا فرد؟ تو پانل پزشک سفارت نوشته هردو دکتر از دوشنبه تا شنبه هستن و به زوج و فرد تقسیم نکرده من گیج شدم.
میشه به هردوشون میل بفرستم و هر وقتی که برام مناسبتر بود برم؟
تشکر کنندگان:
(2014-04-20 ساعت 18:51)mazidi نوشته:  سلام بالاخره دکتر کریستین روزهای زوج هست یا فرد؟ تو پانل پزشک سفارت نوشته هردو دکتر از دوشنبه تا شنبه هستن و به زوج و فرد تقسیم نکرده من گیج شدم.

همونطورکه قبلا هم گفتم دکتر کریستین هم روزهای زوج وهم فرد هست
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: mazidi
مصاحبه من روز دوشنبه است .به نظرتون از چه دکتری و چه زمانی وقت بگیرم بهتره؟ من دیابت دارم باید الان تو ایمیلم بگم و آیا مدارک خاصی باید ببرم؟ یا اونجا معاینات تخصصی یا آزمایشات خاص انجام بدم؟
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت همه عزیزان زحمتکش و دلسوز

من اواخر ماه می در ابوظبی مصاحبه دارم،برای انجام آزمایشات پزشکی در NMC در دبی باید وقت دکتر بگیرم یا ایمیل بزنم ؟ یا صرفا ۲ الی ۳ روز کاری جلو تر از وقت مصاحبه اونجا باشم بدون گرفتن وقت کارم انجام میشه ؟

سوال بعدی اینکه فرم CSC برای من که مصاحبم در ابوظبی هست لازمه یا نه ؟

پیشاپیش ممنونم از راهنمایی دوستان .
تشکر کنندگان:
حق با دوستمون شادی هستش.
من با دکتر کریستین نامه نگاری کردم، ایشون اول واسه پنج شنبه به من وقت داد اما بعدا بنا به درخواست من روز را تغییر دادن به 4شنبه.
نگران زوج و فردی نباشین
(2014-04-20 ساعت 18:56)shadi79 نوشته:  
(2014-04-20 ساعت 18:51)mazidi نوشته:  سلام بالاخره دکتر کریستین روزهای زوج هست یا فرد؟ تو پانل پزشک سفارت نوشته هردو دکتر از دوشنبه تا شنبه هستن و به زوج و فرد تقسیم نکرده من گیج شدم.

همونطورکه قبلا هم گفتم دکتر کریستین هم روزهای زوج وهم فرد هست
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
تشکر کنندگان: mazidi
سلام دوستان
تو ایمیلی که به دکتر برای وقت گرفتن میفرستیم باید به کیس نامبرمون هم اشاره کنیم؟
کیس نامبر: 68xx/رویت قبولی: کللی دیر (August)/تعداد افراد کیس:3 /کارنت:April/مصاحبه: هفته اول جون/سفارت: ایروان/وضعیت: دریافت ویزای یک ضرب

تشکر کنندگان:
(2014-04-20 ساعت 20:14)ahmad amin saadat نوشته:  با سلام خدمت همه عزیزان زحمتکش و دلسوز

من اواخر ماه می در ابوظبی مصاحبه دارم،برای انجام آزمایشات پزشکی در NMC در دبی باید وقت دکتر بگیرم یا ایمیل بزنم ؟ یا صرفا ۲ الی ۳ روز کاری جلو تر از وقت مصاحبه اونجا باشم بدون گرفتن وقت کارم انجام میشه ؟

سوال بعدی اینکه فرم CSC برای من که مصاحبم در ابوظبی هست لازمه یا نه ؟

پیشاپیش ممنونم از راهنمایی دوستان .

سلام دوست عزیز، برای ابوظبی نیازی به گرفتن وقت نیست، اگر بچه دارید 4 روز قبل مصاحبه اونجا باشید وگرنه 2 روز قبل هم اگر تعطیلی نباشه کافیه. 2. خیر نیازی به اون فرم نیست!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: Tabassomshojaat ، محبت
سلام دوستان
من روز 3 شنبه ساعت 2 بعد از ظهر ایروان مصاحبه دارم وقت مدیکال رو با دکتر کریستین از جمعه به دوشنبه (روز قبل مصاحبه) تغییر دادم. اونم تایید کرد منتهی ساعت 12:30 بهم وقت داد. به نظرتون خودش همه چیزو در نظر میگیره یعنی جواب آزمایشات تا صبح فردا آماده میشه؟!
2014AS68XX /زمان مصاحبه: 3 JUN / تعداد افراد: 2 / سفارت: ایروان، برگه آبی/معاف- شغل خصوصی/ آپدیتها: 3و5و6و9 جون- 3 جولای- 23 جولای با ایمیل- 7 آگوست/ مقصد: TX
تشکر کنندگان:
(2014-04-20 ساعت 22:26)nimaaa نوشته:  سلام دوستان
من روز 3 شنبه ساعت 2 بعد از ظهر ایروان مصاحبه دارم وقت مدیکال رو با دکتر کریستین از جمعه به دوشنبه (روز قبل مصاحبه) تغییر دادم. اونم تایید کرد منتهی ساعت 12:30 بهم وقت داد. به نظرتون خودش همه چیزو در نظر میگیره یعنی جواب آزمایشات تا صبح فردا آماده میشه؟!

بله دوست عزیز خیالتون راحت. تو ایمیل که به من گفت نگران نباشم و حاضر میشه همون ساعتی که گفته
کیس نامبر: 2014AS66XX
سفارت: ایروان
زمان مصاحبه : هفته اول جون
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: nimaaa
(2014-04-20 ساعت 23:12)cello86 نوشته:  
(2014-04-20 ساعت 22:26)nimaaa نوشته:  سلام دوستان

بله دوست عزیز خیالتون راحت. تو ایمیل که به من گفت نگران نباشم و حاضر میشه همون ساعتی که گفته
سلام عزیزم ریسک بزرگی روز قبل از مصاحبه اونم ظهر من دیگه حرفی ندارمSadSad
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان:
میشه از هر دو پزشک وقت گرفت؟
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان:
سلام . مصاحبه اواسط ماه ژوئن در ابوظبي مي باشد . لطفا اگر كسي در اين تاريخ مصاحبه دارد پيام دهد . ممنون
[font=Tahoma]به اميد تغيير زندگي[/font]Rolleyes
كيس نامبر : ***2014AS7 مصاحبه : ابوظبي تاريخ رويت نامه قبولي : 1 مي
تشکر کنندگان: Tabassomshojaat

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان