کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
سلام
دوستان امروز دکتر کریستین وقت مدیکالی که دیروز ازش درخواست کردم رو اعلام کردن برای 4 روز زودتر از زمان مصاحبه در جوون. پس بهتره از الان این کار رو انجام بدید.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: shayesteh ، azadeh2014
سلام
تو تاپیک لاتاری از آغاز تا پایان که نوشته ارمنستان تست توبرکولین+72 ساعت تست برای بچه ها نداره....پس چرا 4 روز زودتر باید بریم برای مدیکال؟؟؟؟
کیس نامبر: 68xx/رویت قبولی: کللی دیر (August)/تعداد افراد کیس:3 /کارنت:April/مصاحبه: هفته اول جون/سفارت: ایروان/وضعیت: دریافت ویزای یک ضرب

تشکر کنندگان:
سلام دوستان
ایا شنبه nmc در دبی باز هستش. من چون میخوام بلیط بگیرم میخوام بدونم که چه روزی ok کنم
Case Number: 2014AS73XX/ تعداد افراد کیس: 1 نفر/مدیکال: 31may/ زمان و مکان مصاحبه: 1-5 جون، ابوظبی/ ویزا: xxxxxx/ مقصد نهایی: xxxxx
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
اگر مصاحبه ساعت 2 بعد از ظهر باشه(ایروان) میشه روز قبل وقت مدیکال گرفت؟ کسی تونسته اینکار رو بکنه؟ آخه اینجوری 2 روز دیرتر میریم! اگر از دوستان کسی با دکتر کریستین تجربه اینکار رو داشته اطلاع رسانی کنه ممنون میشم. من روز 3 شنبه عصر مصاحبه دارم و درخواست برای روز جمعه قبلش فرستادم. آیا کار درستیه که یه درخواست دیگه برای گرفتن وقت برای روز 2 شنبه بفرستم یا به ریسکش نمی ارزه؟
2014AS68XX /زمان مصاحبه: 3 JUN / تعداد افراد: 2 / سفارت: ایروان، برگه آبی/معاف- شغل خصوصی/ آپدیتها: 3و5و6و9 جون- 3 جولای- 23 جولای با ایمیل- 7 آگوست/ مقصد: TX
تشکر کنندگان: cello86
(2014-04-19 ساعت 22:11)sirnimaa نوشته:  من و همسرم روز یکشنبه صبح در ابوظبی مصاحبه داریم، میخواستم بدونم چند روز قبل باید اونجا باشم برای کارهای مدیکال و گرفتن نتایج؟؟ چون فکر کنم جمعه و شنبه در امارت تعطیله.
با دورد
شما پنج شنبه صبح اونجا باشید شنبه ساعت 8 شب جواب رو بهتون میدن
موفق باشیدShy
تشکر کنندگان: محبت
بچه ها من نوبت گرفتم از دکتر کریستین، ۵ روز قبل از مصاحبه بهم نوبت داد. میشه بهش بگم بندازتش ۲ روز قبل از مصاحبه؟
بعد ی چیز دیگه، گفته اگه بیماری مزمن دارید، مدارکشو بیارید. پدرم سال پیش عمل کرده(برنده پدرمه)، الانم داره دارو می خوره، ولی نه واگیرداره، نه هیچ مشکلی برای کسی یا جایی داره. باید مدارک مربوط به عملشو ببریم؟ تورو خدا بگید لازم نیست!!
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان:
(2014-04-18 ساعت 15:56)aghaghia نوشته:  
(2014-04-18 ساعت 13:48)p.arsa نوشته:  سلام ممنون میشم راهنمایی کنید.
اخرین واکسنم باید یک ماه قبل تاریخ مصاحبه با شه یا مدیکال(انکارا)
اخه واکسن اخرم 18 اردیبهشته وقت احتمالی مدیکال 17 خرداد و وقت مصاحبه 20 خرداد.

سلام دوست عزیز، برای 1 روز نگرانید؟! این رو هم دز نظر بگرید که ماه ها 31 روزه هستند پس برای شما همون 30 روز میشه Wink
مرسی از جواب ولی توی این مسائل باید دقیق بودBig Grin
تشکر کنندگان: محبت
(2014-04-20 ساعت 09:49)nimaaa نوشته:  سلام دوستان
اگر مصاحبه ساعت 2 بعد از ظهر باشه(ایروان) میشه روز قبل وقت مدیکال گرفت؟ کسی تونسته اینکار رو بکنه؟ آخه اینجوری 2 روز دیرتر میریم! اگر از دوستان کسی با دکتر انوش تجربه اینکار رو داشته اطلاع رسانی کنه ممنون میشم.

برای وقت مدیکال باید دو روز کاری باشه ولی من توی همین تاپیک دیدم که دوستان از دکتر کریستین یکروز قبل وقت گرفتن و چند ساعت قبل از مصاحبه هم مدارکشون را تحویل گرفتن
البته شما به دکتر ایمیل بزنید خودشان هماهنگ میکنند
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: nimaaa ، محبت ، amin arefi
من مصاحبم 23 جون یعنی 2 تیر هست اما دکتر بهم 1 ماه قبل وقت معاینه داده یعنی 21 می ...چه کار باید کنم؟
تشکر کنندگان:
(2014-04-20 ساعت 08:19)کیارش ب. نوشته:  سلام
تو تاپیک لاتاری از آغاز تا پایان که نوشته ارمنستان تست توبرکولین+72 ساعت تست برای بچه ها نداره....پس چرا 4 روز زودتر باید بریم برای مدیکال؟؟؟؟
سلام
کیارش جان متاسفانه داره این تست توبرکولین رو و به هر حال شما مشخصاتتون رو بفرست واسه دکتر خودش براتون وقت تعیین میکنه و معمولا روزی که مد نظرته نیستWink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: Lindsay Wagner ، کیارش ب.
(2014-04-20 ساعت 12:02)rahi_78 نوشته:  من مصاحبم 23 جون یعنی 2 تیر هست اما دکتر بهم 1 ماه قبل وقت معاینه داده یعنی 21 می ...چه کار باید کنم؟

منظورشون 21 جون بوده شما 2باره ایمیل بزنید و یادآوری کنید از این اشتباهات پیش میاد...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: Lindsay Wagner
(2014-04-20 ساعت 09:49)nimaaa نوشته:  سلام دوستان
اگر مصاحبه ساعت 2 بعد از ظهر باشه(ایروان) میشه روز قبل وقت مدیکال گرفت؟ کسی تونسته اینکار رو بکنه؟ آخه اینجوری 2 روز دیرتر میریم! اگر از دوستان کسی با دکتر کریستین تجربه اینکار رو داشته اطلاع رسانی کنه ممنون میشم. من روز 3 شنبه عصر مصاحبه دارم و درخواست برای روز جمعه قبلش فرستادم. آیا کار درستیه که یه درخواست دیگه برای گرفتن وقت برای روز 2 شنبه بفرستم یا به ریسکش نمی ارزه؟

دوست عزیز من هم دقیقا شرایطم مثل شماست و خود دکتر کریستین یه روز قبل مصاحبه بهم وقت داد.
کیس نامبر: 2014AS66XX
سفارت: ایروان
زمان مصاحبه : هفته اول جون
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: nimaaa
(2014-04-20 ساعت 12:02)rahi_78 نوشته:  من مصاحبم 23 جون یعنی 2 تیر هست اما دکتر بهم 1 ماه قبل وقت معاینه داده یعنی 21 می ...چه کار باید کنم؟

دوست عزیز اشتباه کرده. لطفا مجددا تماس بگیرین و تصحیحش کنین.

من تماس گرفتم nmc بهم برای روز شنبه ساعت 9 وقت داد.
البته من سه شنبه مصاحبه دارم.
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
تشکر کنندگان:
(2014-04-20 ساعت 10:03)NarCssuS نوشته:  بچه ها من نوبت گرفتم از دکتر کریستین، ۵ روز قبل از مصاحبه بهم نوبت داد. میشه بهش بگم بندازتش ۲ روز قبل از مصاحبه؟
بعد ی چیز دیگه، گفته اگه بیماری مزمن دارید، مدارکشو بیارید. پدرم سال پیش عمل کرده(برنده پدرمه)، الانم داره دارو می خوره، ولی نه واگیرداره، نه هیچ مشکلی برای کسی یا جایی داره. باید مدارک مربوط به عملشو ببریم؟ تورو خدا بگید لازم نیست!!

بچه ها من چه کنم؟ میشه ازش بخوام تاریخ نوبتی که بهم داده رو تغییر بده؟ بذاره ۲-۳ روز قبل از مصاحبه؟ میشه همچین چیزی از دکتر کریستین خواست؟
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان:
سلام من هم از دکتر کریستین وقت مصاحبه گرفتم 4 روز قبل از روز مصاحبه بهم وقت داد فکر میکنم به خاطر دختر 4 سالم باشه. حالا یه سوالی برام پیش اومده من میتونم از دکتر انوش هم درخواست وقت کنم و هر کدوم به روز مصاحبه ام نزدیک بود رو تایید کنم و برم ؟ راستی باید اون تاریخ رو مجددا با دکتر کریستن تایید کنم یعنی نیاز به ارسال مجدد ایمیل و تایید روز هست یا نیازی نداره؟
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان