کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2014-04-21 ساعت 00:43)spv نوشته:  
(2014-04-20 ساعت 23:12)cello86 نوشته:  
(2014-04-20 ساعت 22:26)nimaaa نوشته:  سلام دوستان
من روز 3 شنبه ساعت 2 بعد از ظهر ایروان مصاحبه دارم وقت مدیکال رو با دکتر کریستین از جمعه به دوشنبه (روز قبل مصاحبه) تغییر دادم. اونم تایید کرد منتهی ساعت 12:30 بهم وقت داد. به نظرتون خودش همه چیزو در نظر میگیره یعنی جواب آزمایشات تا صبح فردا آماده میشه؟!

بله دوست عزیز خیالتون راحت. تو ایمیل که به من گفت نگران نباشم و حاضر میشه همون ساعتی که گفته
سلام عزیزم ریسک بزرگی روز قبل از مصاحبه اونم ظهر من دیگه حرفی ندارمSadSad
آقا نيما! من ديروز كه بهشون ايميل زدم، خودشون ساعت 11 روز دوشنبه رو بهم داد. و اتفاقا منم دوباره ايميل زدم كه مطمئن هستين كه زمان مناسبيه و به مصاحبه (مصاحبه ما هم روز بعدش هست) مي رسيم. جواب داد كه نگران نباشين و ما همه‌ي سعي مون رو مي كنيم كه كارها سر وقت تموم شه! منم ديگه چيزي نگفتم و در جواب فقط تشكر كردم.
من حتي توي ايميل ازشون پرسيدم، لازم هست زنگ بزنم و وقت مديكال رو تلفني تائيد و اوكي كنم؟ هيچ جوابي نداد! منم به همون ايميل اكتفا كردم. نهايتا براي روز مديكال، پرينت ايميل هام رو براشون ميبرم.
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر
سفارت: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ رویت: 5 می 2013
تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013
کارنت: 14 آپریل 2014
مصاحبه: 3 جون
وضعیت: ادمین پروسس
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست
تشکر کنندگان: nimaaa ، cello86 ، gema
راستي بچه ها! من توي ايميلم از دكتر كريستين پرسيدم آيا لازم هست من واكسن آنفلوآنزا بزنم؟ در جواب گفتن نه لازم نيست چون الان فصل flu نيست!!!
گفتم بهتون بگم....من كه نميزنم.
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر
سفارت: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ رویت: 5 می 2013
تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013
کارنت: 14 آپریل 2014
مصاحبه: 3 جون
وضعیت: ادمین پروسس
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست
تشکر کنندگان: 5ina ، NarCssuS
دوستان، من که یکشنبه ابوظبی مصاحبه دارم، پنجشنبه اونجا باشم برای آزمایشات پزشکی مناسبه یا اینکه باید زودتر اونجا باشم؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ؛من دیروز ایمیل زدم به nmc و تعداد افراد خانواده و سن بچه هارو گفتم تاریخ پیشنهاد دادم ؛شب جواب دادن و همون تاریخی که خواسته بودیم بهمون وقت دادنSmile
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: Tabassomshojaat ، ffrfar ، محبت
(2014-04-21 ساعت 10:50)azadeh2014 نوشته:  سلام دوستان ؛من دیروز ایمیل زدم به nmc و تعداد افراد خانواده و سن بچه هارو گفتم تاریخ پیشنهاد دادم ؛شب جواب دادن و همون تاریخی که خواسته بودیم بهمون وقت دادنSmile

سلام، میشه لطف کنید آدرس ایمیلی که براشون ایمیل فرستادین را بدین؟
من تلفن زدم. ممنون میشم.
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
تشکر کنندگان:
(2014-04-20 ساعت 12:06)محبت نوشته:  
(2014-04-20 ساعت 08:19)کیارش ب. نوشته:  سلام
تو تاپیک لاتاری از آغاز تا پایان که نوشته ارمنستان تست توبرکولین+72 ساعت تست برای بچه ها نداره....پس چرا 4 روز زودتر باید بریم برای مدیکال؟؟؟؟
سلام
کیارش جان متاسفانه داره این تست توبرکولین رو و به هر حال شما مشخصاتتون رو بفرست واسه دکتر خودش براتون وقت تعیین میکنه و معمولا روزی که مد نظرته نیستWink

اگه منظور تست سل هست با صحبتی که با دکتر کریستین داشتم گفت تست سل برای بچه های پایین 16 سال اجباری هست و فقط روزهای جمعه و سه شنبه انجام میشه و پاسخ ازمایش هم 3 روز وقت میگیره و اگر پاسخ ازمایش تا موقع مصاحبه حاضر نشه احتمال داره با نقص مدرک مواجه شویم که البته فکر میکنم به محض اماده شدن جواب ازمایش بعد از مصاحبه هم میشه به سفارت ارایه داد.
به هر حال این موضوع یک مقدار برنامه ریزی مسافرت رو برای کسانی که فرزند کمتر 16 سال دارندمشکل میکنه از نظر طولانی شدن مدت زمان اقامت در ایروان البته باز بستگی به تاریخ مصاحبه هم داره.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان: shayesteh ، محبت
(2014-04-21 ساعت 10:50)azadeh2014 نوشته:  سلام دوستان ؛من دیروز ایمیل زدم به nmc و تعداد افراد خانواده و سن بچه هارو گفتم تاریخ پیشنهاد دادم ؛شب جواب دادن و همون تاریخی که خواسته بودیم بهمون وقت دادنSmile
سلام آزاده جان میشه لطف كنی و متن ایمیل و آدرس ایمیل رو برا من بزارید؟
مرسی از لطفتون
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان: Tabassomshojaat
(2014-04-21 ساعت 12:29)mahan L نوشته:  
مرسی از لطفتون

دوست عزیز، آدرس ایمیل nmchospt@emirates.net.ae
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
تشکر کنندگان: محبت ، mahan L
(2014-04-21 ساعت 12:29)mahan L نوشته:  
مرسی از لطفتون
سلام؛ من به این آدرس appointmentdeiradxb@nmc.ae ایمیل زدم. توجه کنید که این آدرس nmc دبی هست و دکتر shukla
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: Tabassomshojaat ، mahan L ، exxedus
با سلام
بعد از دریافت ایمیل دکتر و مشخص شدن روز و ساعت مدیکال آیا لازمه ایمیل تایید به دکتر بزنیم؟
2014AS68XX /زمان مصاحبه: 3 JUN / تعداد افراد: 2 / سفارت: ایروان، برگه آبی/معاف- شغل خصوصی/ آپدیتها: 3و5و6و9 جون- 3 جولای- 23 جولای با ایمیل- 7 آگوست/ مقصد: TX
تشکر کنندگان: masoud z ، fwone
من دو روزه به دكتر كريستين ايميل زدم ولى هنوز جواب نداده?
2014as7xxx، ایروان، کلیرنس
تشکر کنندگان:
(2014-04-21 ساعت 14:52)nimaaa نوشته:  با سلام
بعد از دریافت ایمیل دکتر و مشخص شدن روز و ساعت مدیکال آیا لازمه ایمیل تایید به دکتر بزنیم؟

سلام

در پاسخ ایمیل دکتر شما بهتره تاریخ مدیکالو تایید کنید.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان: nimaaa ، shayesteh
(2014-04-21 ساعت 15:24)shahrzad001 نوشته:  من دو روزه به دكتر كريستين ايميل زدم ولى هنوز جواب نداده?

ایمیل اول منو زود جواب داد، ولی ایمیل دومم که ازش خواهش کرده بودم روزی که بهم نوبت داده رو تغییر بده، هنوز جواب نداده...
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: shahrzad001
من هم به انوش هم کریستین ایمیل زدم ولی هنوز جواب ندادن!!!
کیس نامبر: 68xx/رویت قبولی: کللی دیر (August)/تعداد افراد کیس:3 /کارنت:April/مصاحبه: هفته اول جون/سفارت: ایروان/وضعیت: دریافت ویزای یک ضرب

تشکر کنندگان: shahrzad001
(2014-04-21 ساعت 16:39)کیارش ب. نوشته:  من هم به انوش هم کریستین ایمیل زدم ولی هنوز جواب ندادن!!!

شنبه و یکشنبه روزهای تعطیلی اونهاست حتما ظرف امروز و فردا جوابتون را میدن
موفق باشید
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: shahrzad001 ، NarCssuS ، کیارش ب.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان