کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
دكتر كريستين به من وقت داده ولى فقط روزش رو كفته , ساعتش رو جيكار كنم؟!
2014as7xxx، ایروان، کلیرنس
تشکر کنندگان:
(2014-04-21 ساعت 16:59)m_nikparvaz نوشته:  
(2014-04-21 ساعت 16:39)کیارش ب. نوشته:  من هم به انوش هم کریستین ایمیل زدم ولی هنوز جواب ندادن!!!

شنبه و یکشنبه روزهای تعطیلی اونهاست حتما ظرف امروز و فردا جوابتون را میدن
موفق باشید

کریستین جواب داد و برای 5 روز قبل مصاحبه وقت داد که بینش شنبه و یک شنبه هم داره Sad یعنی 8 شب باید اونجا بمونییم Sad
کیس نامبر: 68xx/رویت قبولی: کللی دیر (August)/تعداد افراد کیس:3 /کارنت:April/مصاحبه: هفته اول جون/سفارت: ایروان/وضعیت: دریافت ویزای یک ضرب

تشکر کنندگان:
(2014-04-22 ساعت 14:17)کیارش ب. نوشته:  
(2014-04-21 ساعت 16:39)کیارش ب. نوشته:  من هم به انوش هم کریستین ایمیل زدم ولی هنوز جواب ندادن!!!

موفق باشید

کریستین جواب داد و برای 5 روز قبل مصاحبه وقت داد که شنبه و یک شنبه هم داره Sad یعنی 8 شب باید اونجا بمونییم Sad

دقيقا وقتى كه به ما هم داده مثل شماست ولى ساعتشو نداده به شما كفته؟
2014as7xxx، ایروان، کلیرنس
تشکر کنندگان:
(2014-04-22 ساعت 14:13)shahrzad001 نوشته:  دكتر كريستين به من وقت داده ولى فقط روزش رو كفته , ساعتش رو جيكار كنم؟!

خوب دوباره بهش ایمیل بزنید بگید ساعتشو اعلام کنه. چند باری که من باهاش مکاتبه کردم سریع جواب داده
2014AS68XX /زمان مصاحبه: 3 JUN / تعداد افراد: 2 / سفارت: ایروان، برگه آبی/معاف- شغل خصوصی/ آپدیتها: 3و5و6و9 جون- 3 جولای- 23 جولای با ایمیل- 7 آگوست/ مقصد: TX
تشکر کنندگان: shahrzad001 ، shayesteh
سلام دوستان
نوبت دوم واکسن mmr و هپاتیت من کمتر از یکماه میشه. یعنی حدود 10 روز قبل از وقت مدیکالم تو دبی.
حالا نمیدونم چیکار کنم.
اینجا خوندم یکسری از دوستان میگن مشکلی پیش نمیاد.
لطفا راهنماییم کنید.
ضمنا مصاحبه من ابوظبی هست
نوبت دوم را تو ایران بزنم؟
Case Number: 2014AS73XX/ تعداد افراد کیس: 1 نفر/مدیکال: 31may/ زمان و مکان مصاحبه: 1-5 جون، ابوظبی/ ویزا: xxxxxx/ مقصد نهایی: xxxxx
تشکر کنندگان:
یه سئوال داشتم از دوستان که ممکنه خیلی ابتدایی باشه ولی چرا همه برای مدیکال از دکتر شوکلا در دبی وقت میگیرن، و چرا به مدیکال سنتر در ابوظبی مراجعه نمی کنن؟؟ چون مصاحبه که در ابوظبی هست و میتونن همون جا اقامت داشته باشن و همونجا هم برای مدیکال بروند.
تشکر کنندگان: avayebahar ، firouz mah
(2014-04-22 ساعت 14:24)shahrzad001 نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 14:17)کیارش ب. نوشته:  

موفق باشید

کریستین جواب داد و برای 5 روز قبل مصاحبه وقت داد که شنبه و یک شنبه هم داره Sad یعنی 8 شب باید اونجا بمونییم Sad

دقيقا وقتى كه به ما هم داده مثل شماست ولى ساعتشو نداده به شما كفته؟

بله ساعت 10:30
کیس نامبر: 68xx/رویت قبولی: کللی دیر (August)/تعداد افراد کیس:3 /کارنت:April/مصاحبه: هفته اول جون/سفارت: ایروان/وضعیت: دریافت ویزای یک ضرب

تشکر کنندگان: shahrzad001
[quote='sirnimaa' pid='483040' dateline='1398185884']
یه سئوال داشتم از دوستان که ممکنه خیلی ابتدایی باشه ولی چرا همه برای مدیکال از دکتر شوکلا در دبی وقت میگیرن، و چرا به مدیکال سنتر در ابوظبی مراجعه نمی کنن؟؟ چون مصاحبه که در ابوظبی هست و میتونن همون جا اقامت داشته باشن و همونجا هم برای مدیکال بروند.
[/quoteشاید علتش این باشدکه اقامت در ابوظبی گرانتر است و خب آنقدر دبی برای بسیاری آشنا هست ودوستان مهاجرسرایی آنقدر اطلاعات درباره دبی گذاشته اند که
هر ناواردی مثل من براحتی میتونه میره دوبی و نگرانی بی تجربگی نداره
تشکر کنندگان: sirnimaa
بچه ها این دکتر انوش جواب مارو نداد.... همیشه دیر جواب میده؟
چه کنیم؟
Sad
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان:
سلام.
من روز ۳ تیر ساعت ۸ آنکارا مصاحبه دارم. با توجه به اینکه اون روز ۳شنبه هست و من احتمالاً پنجشنبه یعنی ۲۹ خرداد میرم آنکارا. برای چه تاریخی وقت مصاحبه بگیرم از دکتر؟ و اینکه چند روز قبل از تاریخ مصاحبه اقدام کنم به اینکه وقت دکتر بگیرم؟

تشکر کنندگان:
(2014-04-23 ساعت 11:18)arashmanteghi نوشته:  سلام.
من روز ۳ تیر ساعت ۸ آنکارا مصاحبه دارم. با توجه به اینکه اون روز ۳شنبه هست و من احتمالاً پنجشنبه یعنی ۲۹ خرداد میرم آنکارا. برای چه تاریخی وقت مصاحبه بگیرم از دکتر؟ و اینکه چند روز قبل از تاریخ مصاحبه اقدام کنم به اینکه وقت دکتر بگیرم؟

شما از همین الان می تونی اقدام کنی... اگر بچه نداری ۲ روز قبل از مصاحبه باشه خوبه...
اینم لینکش:
www.doctorun.com/en
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان:
(2014-04-23 ساعت 10:50)NarCssuS نوشته:  بچه ها این دکتر انوش جواب مارو نداد.... همیشه دیر جواب میده؟
چه کنیم؟
Sad

اونایی که به دکتر انوش ایمیل زدن، زود جواب گرفتن؟ نگرانم...
اصلا جواب میده؟
تشکر کنندگان:
دوستان کسی میدونه که ۲۶ می دکتر اونگان کار می کنه یا نه؟
شماره كيس نامبر:
5xxx
مصاحبه :
تعداد نفرات :٢ نفر
جا مانده 2014! Sad
hope hope hope Tongue

تشکر کنندگان:
(2014-04-23 ساعت 11:41)NarCssuS نوشته:  

شما از همین الان می تونی اقدام کنی... اگر بچه نداری ۲ روز قبل از مصاحبه باشه خوبه...
اینم لینکش:
www.doctorun.com/en
آخه از یکی دو جا خوندم که از یک ماه قبل باید اقدام به وقت گرفتن کرد. راستی یه سوال. چطور واسه خودتون پایین هر پست که مینویسین امضا میزارین؟

تشکر کنندگان:
(2014-04-23 ساعت 16:58)arashmanteghi نوشته:  
(2014-04-23 ساعت 11:41)NarCssuS نوشته:  

اینم لینکش:
www.doctorun.com/en
آخه از یکی دو جا خوندم که از یک ماه قبل باید اقدام به وقت گرفتن کرد. راستی یه سوال. چطور واسه خودتون پایین هر پست که مینویسین امضا میزارین؟

شما از همین الان می تونی وقت بگیری. اکثر بچه ها هم از همین الان اقدام کردن
اون بالای بالای که نوشته "خوش آمدید"، زیرش نوشته "کنترل پنل"، روش کلیک کنید، تو صفحه ای که وارد میشه، ستون دست راست، نوشته "تغییر امضا"، بازم کلیک کنید،حالا می تونید مشخصاتتونو وارد کنید و بعدش بزید روی " به روزرسانی امضا"
Wink
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان