کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
سلام من همسرم به عنوان بیمار هموفیلی معافیت پزشکی داره.می خواستم بدونم توی مدیکال باید اطلاع بدیم؟ ایا مشکلی برای گرفتن ویزا ایجاد نمی کنه؟
تشکر کنندگان:
عزیزان سلام، راستش من به صوورت خیلی ریسکی جمعه صبح با ترکیش پرواز دارم و ساعت 11.10 میرسم انکارا ساعت 12.25 آخرین وقت اونگان هست، وقت مصاحبه ام برای روز سه شنبه صبحه به نظرتون به دکتر می رسم اگر یکراست از فرودگاه تاکسی بگیرم برم اونجا؟ الان استرس گرفتم اگر نرسم شنبه صبح بهم وقت می ده؟همون موقع؟
شماره كيس نامبر:
5xxx
مصاحبه :
تعداد نفرات :٢ نفر
جا مانده 2014! Sad
hope hope hope Tongue

تشکر کنندگان:
ایا همه دوستانی که ابوظبی مصاحبه دارند ...وقت مدیکال گرفتند...من که بدون گرفتن وقت دارم می رم مصاحبه....یا این که وقت بگیرم بهتره
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: محبت ، پرویز تابنده
(2014-04-26 ساعت 01:11)REZAMBI نوشته:  
(2014-04-25 ساعت 14:35)mohsen2014 نوشته:  سلام کسی اطلاع داره دوشنبه 19 می دکتر اونگان وقت میده یا نه؟ این روز تعطیل رسمیه ترکیه است.
من الان توی سایتش چک کردم داره برای 19 می وقت میده
من به دکتر ایمیل زدم جواب نداد ولی زنگ زدم گفتن دوشنبه باز هستن. ممکنه ایمیل تأیید بدن ولی بعدا دوباره تاریخ رو خودشون عوض کنن؟مرگ آتاتورک هم بلای جون ما شدهSad
تشکر کنندگان: محبت
(2014-04-24 ساعت 19:39)azadeh2014 نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 16:05)NarCssuS نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 15:05)ahmad amin saadat نوشته:  دوستان متن ایمیل باید چی باشه برای گرفتن وقت از دکتر در ابوظبی ؟

به این لینک مراجعه کنید
http://mohajersara.com/thread-6803-post-...#pid399172
من چند روز پیش با این ایمیلappointmentdeiradxb@nmc.ae مکاتبه کردم و زود جواب گرقتم..

سلام دوست عزیز من هم به همین ادرس ایمیل زدم ولی جوابی نگرفتم.
ایا باید دوباره ایمیل بزنم؟
ممنون
Case Number: 2014AS73XX/ تعداد افراد کیس: 1 نفر/مدیکال: 31may/ زمان و مکان مصاحبه: 1-5 جون، ابوظبی/ ویزا: xxxxxx/ مقصد نهایی: xxxxx
تشکر کنندگان:
(2014-04-26 ساعت 23:52)nazanin fatemi نوشته:  ایا همه دوستانی که ابوظبی مصاحبه دارند ...وقت مدیکال گرفتند...من که بدون گرفتن وقت دارم می رم مصاحبه....یا این که وقت بگیرم بهتره
نازنین خانم با سلام
من ایمیل زدم و دو سه بار هم پیگیری کردم.. آخرش هم پنح شنبه 10 اپریل ساعت 4 بعد از ظهر رفتم کارم را انجام دادم. در نتیجه وقت گرفتن نمی خواد ولی اجالتاً یک ایمیل بزنید و پرینتش همراهتون باشه .
موفق باشید
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، nazanin fatemi ، ahmad amin saadat
دوستان کسی می دونه که از فرودگاه تا مطب دنکر اونگان در ترکیه چقدر راهه؟ ما طبق بلیط 11.10 می رسیم 12.25 وقت داریم می رسیم به دکتر؟ تاخیر و پاسپورت چک و ترافیک و کسی می دونه چه جوریه وضعیتش؟
شماره كيس نامبر:
5xxx
مصاحبه :
تعداد نفرات :٢ نفر
جا مانده 2014! Sad
hope hope hope Tongue

تشکر کنندگان:
سلام
برای سفارت نوع معافیت مهمه ؟ مثل معافیت روانپزشکی ! تا اونجا که من فهمیدم فقط نظر دکتر خودشون اهمیت داره . اگه کسی اطلاعی داره لطفا بگه . ممنون
تشکر کنندگان: pari1392
(2014-04-26 ساعت 23:52)nazanin fatemi نوشته:  ایا همه دوستانی که ابوظبی مصاحبه دارند ...وقت مدیکال گرفتند...من که بدون گرفتن وقت دارم می رم مصاحبه....یا این که وقت بگیرم بهتره

نه نیازی به وقت گرفتن نیست. من به NMC ابوظبی ایمیل زدم، جوابمو خیلی با توضیحات مفصل دادند، هزینه هر نفرو 375 درهم اعلام کردن، ساعات کاری از شنبه تا پنج شنبه و اینکه گفتند حداقل دو روز قبل از مصاحبه بیایید برای مدیکال بهتره.
تشکر کنندگان: ahmad amin saadat
(2014-04-29 ساعت 14:27)mortezash نوشته:  

نه نیازی به وقت گرفتن نیست. من به NMC ابوظبی ایمیل زدم، جوابمو خیلی با توضیحات مفصل دادند، هزینه هر نفرو 375 درهم اعلام کردن، ساعات کاری از شنبه تا پنج شنبه و اینکه گفتند حداقل دو روز قبل از مصاحبه بیایید برای مدیکال بهتره.
برام جالبه چرا قبلا من همه جا میخوندم که هزینه مدیکال ان ام سی ابوظبی گرونتره!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این طوری که من هتل ابوظبی بگیرم راحت تره. کسی میدونه واقعیت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/Sad
تشکر کنندگان: sib 24
(2014-04-29 ساعت 14:59)علی آقای گل نوشته:  
(2014-04-29 ساعت 14:27)mortezash نوشته:  

برام جالبه چرا قبلا من همه جا میخوندم که هزینه مدیکال ان ام سی ابوظبی گرونتره!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این طوری که من هتل ابوظبی بگیرم راحت تره. کسی میدونه واقعیت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/Sad

دوست عزیز متن زیر بخشی از ایمیلی هست که NMC ابوظبی در جواب سئوالات من ارسال کردن:

7. Total cost of the examination is Dhs. 375/- per adult + vaccination costs & Dhs. 250/- per child + vaccination cost. Credit cards are accepted at our facility.[/align][/align][/align][/align][/align]
تشکر کنندگان: poem ، ahmad amin saadat ، sib 24
(2014-04-28 ساعت 23:00)Sam2014 نوشته:  
نازنین خانم با سلام
من ایمیل زدم و دو سه بار هم پیگیری کردم.. آخرش هم پنح شنبه 10 اپریل ساعت 4 بعد از ظهر رفتم کارم را انجام دادم. در نتیجه وقت گرفتن نمی خواد ولی اجالتاً یک ایمیل بزنید و پرینتش همراهتون باشه .
موفق باشید

سلام Samعزیز.....تبریک میگم به خاطر ویزا...مبارکتون باشه...با تشکر از جوابتون
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان:
(2014-04-26 ساعت 19:53)safaghamami نوشته:  سلام من همسرم به عنوان بیمار هموفیلی معافیت پزشکی داره.می خواستم بدونم توی مدیکال باید اطلاع بدیم؟ ایا مشکلی برای گرفتن ویزا ایجاد نمی کنه؟

با سلام
ممکنه نیاز باشه تمکن مالی بیشتری با خودتون ببرین. ضمناً توصیه میکنم از پزشکشون یه نامه در مورد وضعیت فعلی و تحت کنترل بودن بیماریشون (چه مدت یکبار نیاز به فاکتور دارن و ...) بگیرین
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز،
من در نروژ زندگی می کنم و برای محاصبه باید برم به استکهلم در سوئد. آیا کسی از دوستان اطلاعاتی از دکتر معتمد در کشور سوئد داره؟ خیای ممنون می شم.
-----------------------------------------------------------------------------------
2014AS3xxx, 2 persons, PhD, sending CV in July 15, Interview: August 5, Post: Stockholm, Update: August (11, 28 by email), August 29, September 2, September 3, Issued: September 3
تشکر کنندگان: meisam14
من این زوج و فرد دکتر کریستین و دکتر انوش رو قاطی کردم هرچقدرم گشتم پیدا نکردم.
میشه دوستان لطف کنن روزای کاری این دو بزرگوارو بگن
اینا هیچ سایت یا FB ندارن که رصدشون کنیم؟Big Grin
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
تشکر کنندگان: ah1004 ، gema

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان