کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2014-05-04 ساعت 14:43)khder نوشته:  من این زوج و فرد دکتر کریستین و دکتر انوش رو قاطی کردم هرچقدرم گشتم پیدا نکردم.
میشه دوستان لطف کنن روزای کاری این دو بزرگوارو بگن
اینا هیچ سایت یا FB ندارن که رصدشون کنیم؟Big Grin
سلام
من خودم روز 5 شنبه وقت با دکتر کریستین داشتم که تو این تایپیک نوشته شده روز های زوج ایشون هستن.
پس بهترین کار برای گرفتن وقت از دکتر کریستین زنگ زدن به منشی ایشون خانوم لوسیه که فارسی حرف میزنه همچو بلبل .
موفق باشین....
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: ffrfar ، ah1004 ، aghaghia ، khder ، pari pariaaa ، gema
(2014-05-04 ساعت 03:20)Lucy.GH نوشته:  سلام دوستان عزیز،
من در نروژ زندگی می کنم و برای محاصبه باید برم به استکهلم در سوئد. آیا کسی از دوستان اطلاعاتی از دکتر معتمد در کشور سوئد داره؟ خیای ممنون می شم.
شما سایت سفارت آمریکا در سوئد رو یک چکی بکن ببین جیزی پیدا نمی کنی؟
تشکر کنندگان: aghaghia ، khder ، meisam14 ، gema
سلام دوستان
مدارک برای مدیکال ابوظبی چی هست؟
کیس نامبر***2014AS00006
ارسال اولین فرم ها: yasam nis
زمان مصاحبه: may
تشکر کنندگان:
(2014-05-06 ساعت 09:22)arezoosharifi نوشته:  سلام دوستان
مدارک برای مدیکال ابوظبی چی هست؟

سلام، کارت زرد واکسیانسیون با کپی، پاسپورت با کپی، عکس 5*5 یا 3*4 ، 3 عدد، پرینت نامه دعوت به مصاحبه، پول!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: noobnoobi ، sara esm ، khder ، azadeh2014 ، pari pariaaa ، gema
(2013-11-22 ساعت 11:32)sani1348 نوشته:  دوستان عزيز سلام : مراحل بعد از نامه دوم ، ١- ترجمه كل مدارك كه روي تمام صفحه ها شماره كيس نامبر زده شود ٢- وقت براي دكتر جهت ويزيت ٣- رزرو هتل ٤- بليط رفت و برگشت ٥- دقت خيلي زياد كه مداركي در ايران جا نمونه !!!!!! حالا اگر چيزي را از قلم انداختم ياد آوري كنيد ممنون .

سلام دوست گرامی. از آنجاییکه مدارک ترجمه شده جنبه کاملا سندی داشته آیا نوشتن شماره کیس ضروری بوده و این مدارک مخدوش شده حساب نمی شوند؟
تشکر کنندگان:
(2014-05-06 ساعت 21:17)candle نوشته:  
(2013-11-22 ساعت 11:32)sani1348 نوشته:  دوستان عزيز سلام : مراحل بعد از نامه دوم ، ١- ترجمه كل مدارك كه روي تمام صفحه ها شماره كيس نامبر زده شود ٢- وقت براي دكتر جهت ويزيت ٣- رزرو هتل ٤- بليط رفت و برگشت ٥- دقت خيلي زياد كه مداركي در ايران جا نمونه !!!!!! حالا اگر چيزي را از قلم انداختم ياد آوري كنيد ممنون .

سلام دوست گرامی. از آنجاییکه مدارک ترجمه شده جنبه کاملا سندی داشته آیا نوشتن شماره کیس ضروری بوده و این مدارک مخدوش شده حساب نمی شوند؟
با سلام
برعکس این موضوع مهم و الزامیه و در دستورالعمل KCC هم تاکید شده . پس نگران نباش .
شماره کیس گوشه سمت راست بالای همه مدارک درج شود.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: exxedus ، azadeh2014
با سلام
می خواستن بدونم کسی می دونه New Medical Centre Hospital L.L.C. Dubai چه روزهایی تعطیل هست؟ آیا شنبه ها هم جز روز کاری هست یا نه؟
متشکرم
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من ماه اينده براي مصاحبه وقت دارم يك زحمت داشتم ميتوانيد ادرس و مراحل وقت گيري از دكتر در تركيه را براي من بفرماييد .
همچنين به اون دوتا فرمي نياز درام كه بايد با مدارك براي هر كسي پر و ارسال كنم ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد خيلي مضطرب هستم لطف مي كنيد ميدونم اين موارد ديگه الان گذشته و لي شماره من تازه نوبتش شده متشكر و سپاسگزارم
تشکر کنندگان:
سلام اگر زحمت نیست دوستانی که تجربه دارند راهنمایی کنند : ما کیسمون چهار نفره هست (دو فرزند 3و13) 10 جون هم مصاحبه داریم از دکتر اونگان 5 جون (پنجشنبه) برای مدیکال وقت گرفتم تو ایمیلی که از طرف دکتر آمد یکدفعه دیدم نوشته We do not apply a TB test on Thursdays بنظرتون با دکتر مکاتبه کنم یا خیر ؟ یعنی وقتمون را کنسل کنم بندازم برای جمعه یا نه ؟ متشکرم
تشکر کنندگان:
(2014-05-07 ساعت 13:14)sara esm نوشته:  با سلام
می خواستن بدونم کسی می دونه New Medical Centre Hospital L.L.C. Dubai چه روزهایی تعطیل هست؟ آیا شنبه ها هم جز روز کاری هست یا نه؟
متشکرم
درود بر شما
NMC دبی فقط روزهای جمعه کار مدیکال رو انجام نمیده بقیه روزها انجام میدن.
موفق باشید
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: sara esm
من امروز وقت مدیکال گرفتم. کی تاییدیه اش میاد؟
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان:
(2014-05-08 ساعت 00:16)p.arsa نوشته:  من امروز وقت مدیکال گرفتم. کی تاییدیه اش میاد؟

معمولا یک تا دو روز بعد
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: p.arsa
(2014-05-06 ساعت 04:11)Saeedv13 نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 03:20)Lucy.GH نوشته:  سلام دوستان عزیز،
من در نروژ زندگی می کنم و برای محاصبه باید برم به استکهلم در سوئد. آیا کسی از دوستان اطلاعاتی از دکتر معتمد در کشور سوئد داره؟ خیای ممنون می شم.
شما سایت سفارت آمریکا در سوئد رو یک چکی بکن ببین جیزی پیدا نمی کنی؟

ممنون. توی خود سایت سفارت چیزی نیست من از طریقه دیگه اطلاعاتی‌ پیدا کردم. به زودی به اشتراک میزارم تا در آینده اگر موردی مثل من بود بتونه زودتر اطلاعات لازم پیدا کنه.
-----------------------------------------------------------------------------------
2014AS3xxx, 2 persons, PhD, sending CV in July 15, Interview: August 5, Post: Stockholm, Update: August (11, 28 by email), August 29, September 2, September 3, Issued: September 3
تشکر کنندگان:
(2014-05-06 ساعت 21:38)Sam2014 نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 21:17)candle نوشته:  

با سلام
برعکس این موضوع مهم و الزامیه و در دستورالعمل KCC هم تاکید شده . پس نگران نباش .
شماره کیس گوشه سمت راست بالای همه مدارک درج شود.
گرچه این سوال ممکن است برای دوستان پیش پا افتاده باشد ولی آیا شماره کیس را بدون درج صفرهای آن نوشته شود مثلا: Case No:2014AS1234
تشکر کنندگان: aghaghia ، pari pariaaa ، pari1392
(2014-05-08 ساعت 02:31)m_nikparvaz نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 00:16)p.arsa نوشته:  من امروز وقت مدیکال گرفتم. کی تاییدیه اش میاد؟

معمولا یک تا دو روز بعد

وقت مدیکالم تایید شدBig Grin
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: azadeh2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان