کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2014-05-08 ساعت 14:37)candle نوشته:  گرچه این سوال ممکن است برای دوستان پیش پا افتاده باشد ولی آیا شماره کیس را بدون درج صفرهای آن نوشته شود مثلا: Case No:2014AS1234

شما كامل بنويسيد مثل نامه قبوليتون.اينجوري روزه شك دار هم نميگيريد.منم كامل نوشتم.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: ffrfar ، ah1004
سلام و درود بر شما دوستان
من یک ایمیل به خانوم کریستین زدم به آدرس
kristinekhachatryankristine@ymail.com
که برگشت خورد اگر کسی از همین آدرس جواب گرفته ممنون میشم که بگه
دوستدار همگی
تشکر کنندگان:
خسته نباشید.کسی از برنامه ساعت کاری کلینیک nmc دبی خبر داره.ممنون میشم برنامه کاری آنها خصوصا در روز پنجشنبه رو بهم اطلاع دهید
شماره کیس: 2014AS66XX تاریخ رویت قبولی: MAY,5,2013 تاریخ ارسال مدارک: JUNE,9,2013 کنسولگری: ANK--> ABU تعداد نفرات: 4 تاریخ رویت نامه دوم: APRIL,16,2014 تاریخ مصاحبه: 4Th week of JUNE

تشکر کنندگان:
(2014-05-11 ساعت 20:46)candle نوشته:  خسته نباشید.کسی از برنامه ساعت کاری کلینیک nmc دبی خبر داره.ممنون میشم برنامه کاری آنها خصوصا در روز پنجشنبه رو بهم اطلاع دهید

با سلام ...پنجشنبه ها کار میکنن هم صبح و هم بعد از ظهر و جمعه ها تعطیلن شنبه ها به صورت پاره وقت هستن بقیه روزها هم بطور کامل در خدمتتون هستن Big Grinموفق باشید.
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: مامان خانم
(2014-05-11 ساعت 22:52)azadeh2014 نوشته:  
(2014-05-11 ساعت 20:46)candle نوشته:  خسته نباشید.کسی از برنامه ساعت کاری کلینیک nmc دبی خبر داره.ممنون میشم برنامه کاری آنها خصوصا در روز پنجشنبه رو بهم اطلاع دهید

با سلام ...پنجشنبه ها کار میکنن هم صبح و هم بعد از ظهر و جمعه ها تعطیلن شنبه ها به صورت پاره وقت هستن بقیه روزها هم بطور کامل در خدمتتون هستن Big Grinموفق باشید.

ممنون.ولی ساعت کاری دقیقشون چیه تا بر اساس اون برنامه ریزی کنم.شما هم سرفراز باشید
شماره کیس: 2014AS66XX تاریخ رویت قبولی: MAY,5,2013 تاریخ ارسال مدارک: JUNE,9,2013 کنسولگری: ANK--> ABU تعداد نفرات: 4 تاریخ رویت نامه دوم: APRIL,16,2014 تاریخ مصاحبه: 4Th week of JUNE

تشکر کنندگان:
(2014-05-11 ساعت 23:16)candle نوشته:  

ممنون.ولی ساعت کاری دقیقشون چیه تا بر اساس اون برنامه ریزی کنم.شما هم سرفراز باشید
اونطور که در نامه برای من نوشتن صبحها از 8 تا 2 و بعد از ظهر ها از 4 تا 8 موفق باشید.البته اونجا بیمارستانه و 24 ساعته هست اینها فکر میکنم ساعاتی هست که دکتر مربوطه کار میکنه
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان:
(2014-04-24 ساعت 00:59)atial نوشته:  سلام عزیزان ، ما ۴شنبه وقت مصاحبه داریم تو آنکارا و واسه جمعه وقت دکتر گرفتیم ، ممکنه کسانی که تجربه دارن بگن که در فاصلهٔ جمعه تا ۳شنبه ما می‌تونیم از آنکارا خارج بشیم و به استانبول برویم ، با توجه به اینکه یه بچه ۱۰ سال داریم ، تا حالا سابقه داشته که دکتر اوونگان تماس بگیرد و درخواست تکرار آزمایش رو بده ؟ مخصوصا واسه بچه ؟

دونستن این موضوع واسه برنامه ریزی و رزرو بلیت آنکارا به استانبول و همچنین رزرو هتل خیلی‌ مهمه برام ،،، ممنون از همگی‌

سلام بله سابقه داشته که زنگ زده و تکرار کرده مخصوصا برای بچه ها البته ما نوبت دوم که منتظر جواب بودیم رفتیم استانبول و برگشتیم با اتوبوس با اینکه دخترم 12 ساله بود البته کیس ما استثنایی بود چون 2 بار مدیکال رفتیم بخاطر اینکه نوبت اول ما 6 ماه از تاریخ اش گذشت و مجبور شدیم تکرار کنیم
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: pari pariaaa
من هفته دوم جولای روز سه شنبه تو آنکارا مصاحبه دارم، کسی از دوستان می دونه با توجه به تعطیلی شنبه یکشنبه برای چه روزی باید بلیطمو بگیرم؟ در ضمن تو فرم مدیکال شماره پروازو خواسته، یعنی قبل از اینکه نوبت مدیکال بگیرم باید بلیطمو بگیرم؟
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان:
(2014-05-16 ساعت 21:00)manamilad نوشته:  من هفته دوم جولای روز سه شنبه تو آنکارا مصاحبه دارم، کسی از دوستان می دونه با توجه به تعطیلی شنبه یکشنبه برای چه روزی باید بلیطمو بگیرم؟ در ضمن تو فرم مدیکال شماره پروازو خواسته، یعنی قبل از اینکه نوبت مدیکال بگیرم باید بلیطمو بگیرم؟
سلام
بدون وارد کردن شماره پرواز هم می توانید وقت بگیرید در ضمن دکتر شنبه ها صبح هم هستند البته باز چک می کنم و دقیق برایتان می نویسم دیگه این که دقیقا یک ماه قبل از مصاحبه می توانید وقت بگیرید مثلا اگر دوازدهم ماه دیگه وقت می خواهید دقیقا دوازدهم این ماه سایت برای آن روز باز می شود من هم آنکارا مصاحبه دا رم ماه جون وقت دکتر هم چند وقت پیش گرفتم روز بعدش هم ایمیل تاییدیه دکتر را دریافت کردم
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، manamilad
سلام دوستان
لطفاً دوباره نقشه بيمارستان را بگذاريد متشكرم
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ما هفته سوم ژولاي در ابوظبي مصاحبه داريم ، برنده اصلي در كيس ما خانمم هست و دوتا بچه داريم ، من چون خودم يه مشكل ريوي دارم و امكان داره به خاطر عكس قفسه سينه كه نرمال نيست به چيزي مثل سل شك كنند ، من ميخوام اين هفته به دوبي برم و تمام مدارك پزشكي و ازمايشاتي كه در ايران انجام دادم مبني بر اينكه سل ندارم و بيماري خطرناكي ندارم ببرم ، حال چون يكدرصد امكان داره خودشون دوباره بخوان تستها را انجام بدن و اگه من بذارم واسه دو ماه ديگه كه كار مديكال را انجام بدم امكان داره كه زمان مصاحبه و با توجه به كمي وقت كل پروسه را از دست بديم، حال سوال من اينه١- كه من خودم جدا از خانواده ميتونم توي اين هفته كار مديكال را انجام بدم يا كل اعضاي خانواده بايد واسه مديكال هم با هم باشن؟ چون ميخوام اگه ميخوان تست اضافه اي كه وقت گير باشه را اگه قراره انجام بدن ،ما زمان كافي واسه جواب تا قبل از مصاحبه داشته باشيم،
البته از خانم مليكا كه پرسيدم گفتند امكان پذير هست حال اگه دوستان تجربه مشابهي دارن بذارن
خلاصه سوال من اينه كه الان كه دوماه مونده به مصاحبه كار مديكال ما انجام ميشه يا نه ؟ و ايا من به تنهايي بدون بقيه خانواده ميتونم كار مديكال را انجام بدم؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: exxedus
(2014-05-11 ساعت 23:20)azadeh2014 نوشته:  

اونطور که در نامه برای من نوشتن صبحها از 8 تا 2 و بعد از ظهر ها از 4 تا 8 موفق باشید.البته اونجا بیمارستانه و 24 ساعته هست اینها فکر میکنم ساعاتی هست که دکتر مربوطه کار میکنه

سلام دوست عزیز
برای معاینه در دبی که نیازی به گرفتن وقت نیست ؟
من 3 روز زودتر از وقت مصاحبه دارم میرم این زمان برای انجام آزمایشات و گرفتن جواب کافیه ؟
تشکر کنندگان:
(2014-05-17 ساعت 16:47)ahmad amin saadat نوشته:  
(2014-05-11 ساعت 23:20)azadeh2014 نوشته:  

سلام دوست عزیز
برای معاینه در دبی که نیازی به گرفتن وقت نیست ؟
من 3 روز زودتر از وقت مصاحبه دارم میرم این زمان برای انجام آزمایشات و گرفتن جواب کافیه ؟

بله کافیه اگر بچه ندارین دو روز قبل هم خوبه
تشکر کنندگان:
من یکشنبه ابو ظبی مصاحبه دارم کی وقت مدیکال بگیرم ؟با توجه به اینکه جمعه تعطیل است.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من با یک مشکل اساسی روبرو شدم واون اینکه من با دو بچه اصولا باید چهار روز قبل روز مصاحبه وقت مدیکال داشته باشیم ولی با امتحان دخترم تداخل داره می خواستم بدونم دکتر اونگان برای سه روز قبل مصاحبه به من وقت میده ؟اگه کسی تجربشو داشته ویا مطلع هست بهم بگه .با سپاس
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان