کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
با سلام من تو پر کردن فرم یک اشتباه کردم واون اینکه xکه قبل ازشماره پاسپورت بود رو ننوشتم میخوام بدونم ایرادی می کنه لطفا لطفا پاسخ بدید .
تشکر کنندگان: 1341
(2013-08-22 ساعت 10:48)KIMIA2005 نوشته:  دوستان نمونه مکاتبه برا گرفتن وقت مدیکال
[b] Dr

]

-------------------------------------------------------------------

2-برا مدیکال دوستانی که ابوظبی تشریف میبرند ابوظبی NMC دكتر شوكلا
New Medical Center
P. O. Box 7832 Dr. Sandhya Shenoy DUBAI Dr. Dineshkumar Shukla TEL. NO: 04-2683131 FAX NO: 04-2682353
nmchospt@emirates.net.ae

------------------------------------------------------------------

3- دوستانی که به انکارا تشریف میبرند به این سایت می روید وبرای گرفتن وقت اقدام می کنید : http://www.doctorun.com/en

سلام
من سوالی برام پیش اومده:
توی سایت سفارت (ابوظبی) آدرس دکتر شوکلا در دبی هست
اما بر اساس این پست آدرسش ابوظبی هست
من الان متوجه نشدم دکتر شوکلا توی دبی هست یا ابو ظبی؟
آخه من می خوام بهش ایمیل بدم برای گرفتن وقت مدیکال.
لطفا جواب بدین
ممنون
کیس نامبر:**78 .............تعداد افراد: خودم و همسرم و دختر 3 ساله ام............سفارت: آنکارا که به ابوظبی تغییرش دادن........زمان مصاحبه: هفته آخر جولاي
تشکر کنندگان:
ل طفاً سريع پاسخ دهيد
در يك سفر نامه خوندم تست سل بچه ها دوشنبه صورت نمي گيرد . ما پروازمون دوشنبه ٢٦ مي مي باشد مثل اينكه سه شنبه فردايش هم تعطيل رسمي هست . خدا بخير كند . در ضمن نقشه بيمارستان را قبلاً جايي ديده بودم ولي الان پيدا نمي كنم.
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان:
سلام دوستان سوالی دارم. اصل کارت زرد مدیکال کیس ما نزد دکتر کریستین با اینکه کپی همراه داشتم ماند. آیا به آن دوباره نیازمان میشود و آیا چاره ای هست؟ کسی تجربه ای در اینمورد داشته است؟
ممنون
2014AS<4K, یک نفر از عزیزانم، ایروان اردیبهشت، در انتظار کلیر، اگر ویزا قسمت شد احتمالا NY، بدون اسپانسر،
یا رب ز کرم دری برویم بگشا <> راهی که درو نجات باشد بنما
مستغنیم از هر دو جهان کن به کرم<> جز یاد تو هر چه هست بر از دل ما
پاینده ایران
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من از دکتر اونگان وقت گرفتم . هنوز Confirm نداده (‌ایمیل میده ؟)
مشکل من اینه که شماره پاسپورت همسرم رو اشتباه زدم . چی کار کنم ؟
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من 12خردادوقت مصاحبه دارم اول خرداد نوبت دوم واکسن DTدارم خواستم ببینم اشکال نداره در ضمن سن من سنم بالای 60ساله
تشکر کنندگان:
(2014-05-20 ساعت 19:47)پرویز تابنده نوشته:  سلام دوستان من 12خردادوقت مصاحبه دارم اول خرداد نوبت دوم واکسن DTدارم خواستم ببینم اشکال نداره در ضمن سن من سنم بالای 60ساله

اگر ایروان هستید مشکلی پیش نمیاد تزریق کنید
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: pari1392
سلام دوستان من 12خردادوقت مصاحبه در ابوظبی دارم اول خرداد باید نوبت دوم واکسن TDتزریق کنم خواستم ببینم اشکالی ندارد مرا راهنمایی کنید
تشکر کنندگان: 1341
راهنمایی واکسن من در ابوظبی مصاحبه دارم
تشکر کنندگان:
ابوظبی
تشکر کنندگان:
(2014-05-20 ساعت 20:28)پرویز تابنده نوشته:  سلام دوستان من 12خردادوقت مصاحبه در ابوظبی دارم اول خرداد باید نوبت دوم واکسن TDتزریق کنم خواستم ببینم اشکالی ندارد مرا راهنمایی کنید

سلام دوست عزیز، خیر هیچ اشکالی نداره...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: پرویز تابنده ، Fafal
(2014-05-19 ساعت 23:03)Aroma نوشته:  ل طفاً سريع پاسخ دهيد
در يك سفر نامه خوندم تست سل بچه ها دوشنبه صورت نمي گيرد . ما پروازمون دوشنبه ٢٦ مي مي باشد مثل اينكه سه شنبه فردايش هم تعطيل رسمي هست . خدا بخير كند . در ضمن نقشه بيمارستان را قبلاً جايي ديده بودم ولي الان پيدا نمي كنم.

تست سل برای بچه های 2-15 سال فقط در روزهای جمعه و سه شنبه در بیمارستان موراتسان انجام میشه
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: aghaghia ، ماتیتی ، خسته از وطن
(2014-05-19 ساعت 23:09)ماتیتی نوشته:  سلام دوستان سوالی دارم. اصل کارت زرد مدیکال کیس ما نزد دکتر کریستین با اینکه کپی همراه داشتم ماند. آیا به آن دوباره نیازمان میشود و آیا چاره ای هست؟ کسی تجربه ای در اینمورد داشته است؟
ممنون

مشکلی نیست همان برگه ای که دکتر به شما تحویل داده سابقه واکسیناسیون شما را نشان می دهد
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ماتیتی
(2014-05-20 ساعت 16:57)ibehnam نوشته:  سلام دوستان
من از دکتر اونگان وقت گرفتم . هنوز Confirm نداده (‌ایمیل میده ؟)
مشکل من اینه که شماره پاسپورت همسرم رو اشتباه زدم . چی کار کنم ؟

یعنی واقعاً کسی نیست که جواب منو بده ؟؟؟!!
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان:
با سلام ، من وقت مصاحبم آخر جون و در فرانکفورت که دکتر هم تو همون شهر ، می‌خوام بدونم کی‌ باید برا ویزیت دکتر برم ، در ضمن واکسن انفولانزام هم مونده یا باید اونجا تزریق کنم ؟ ممنون از راهنمایی دوستان
با آرزوی بهترین‌ها برای همه شما عزیزان
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان