کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2014-05-23 ساعت 12:42)gema نوشته:  از دوستان هیچکس جواب سوال منو نمیدونن؟
راستی توی ایمیلمون فقط نام و نام خانوادگی, سن, تعداد نفرات کیس و زمان مصاحبه رو بگیم کافیه دیگه؟

قسمت اول جوابتون رو نمیدونم ولی در مورد قسمت دوم بله همین اطلاعات کافیه، ساعت دقیق مصاحبه رو بگین حتما...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: gema ، pari pariaaa ، zepehr
(2014-05-23 ساعت 12:42)gema نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 19:09)gema نوشته:  سلام.از دوستان کسی هست که جدیدا به دکتر انوش ایمیل زده باشن و جواب گرفته باشن؟ معمولا چقدر طول میکشه تا جواب بدن؟

از دوستان هیچکس جواب سوال منو نمیدونن؟
راستی توی ایمیلمون فقط نام و نام خانوادگی, سن, تعداد نفرات کیس و زمان مصاحبه رو بگیم کافیه دیگه؟

سلام من 4شنبه ایمیل زدم، به هر دو دکتر. کریستین و انوش. کرستین همون روز آب پاکی ریخت رو دستم و گفت که هفته آخر جولای میره تعصیلات. دکتر انوش هم هنوز جواب نداد
یه شماره پیدا کردم، زنگ زدم. طرف بر می داشت، انگلیسی متوجه نمی شد، قطع می کرد.
این شماره ها
Dr. Kristine R. Khachatryan
9am – 4pm Monday-Saturday Tel. (37410) 56-72-65 (work
(37491) 20-51-43 (mobile)
Dr. Anush M. Ordyan
(9am – 4pm Monday-Saturday Tel. (37410) 55-69-06 (work
(37491) 41-00-31 (mobile)
(37410) 26-58-55 (home)
موبایل رو که بر نداشتن!
شماره ها درسته اصلاً؟
فعلاً منتظر جواب ایمیل دکتر انوش ام؟ به کسی جواب ایمیل داده ایشون؟
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: gema ، pari pariaaa ، manamilad ، محبت
من سه بار به دکتر ایمیل زدم و تاریخ مصاحبه و روز ورودم به دبی را اعلام کرده بودم. بالاخره جواب فرمودند اما از من خواسته بود دقیقا بهشان تاریخی که میتونم برم مدیکال را پیشنهاد بدم. من هم تاریخ دقیق نوشتم و اضافه کردم که از چه ساعتی به بعد در محل بیمارستان حضور دارم.حالا منتظر جوابم
مثلا توضیح دادم من سه شنبه تاریخ.../.../....صبح میرسم دبی و تا ساعت 3 عصر آمادگی دارم در بیمارستان باشم.
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، محبت
سلام.
من هم به دکتر انوش ایمیل زدم دیشب، هنوز جواب نداده. کریستسن بنده خدا 1 روزه جوابمو داد! نمیدونم چرا این یکی جواب نمیده. Sad
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email

Waiting for my VISA. Tongue Cool
تشکر کنندگان: zepehr ، محبت
بچه های عزیز این تاپیک سلام،
منم دیروز به دکتر کریستین برای گرفتن وقت مدیکال ایمیل زدم و ایشون امروز به من این جواب رو دادند:

Dear ....,
I am very sorry to inform you that I will be on vacation at that time.
Please, contact Dr. Ordyan.
Best Regards,
Dr. Kristine Khachatryan

مثل اینکه بایستی از دکتر انوش اردیان وقت بگیریم چون دکتر کریستین تو تعطیلات هستند.
منم به محض اینکه از دکتر انوش جواب گرفتم حتما به شما عزیزان خبر میدم.
ممنون
تشکر کنندگان: gema ، Beowulf II ، zepehr ، محبت
(2014-05-23 ساعت 20:19)shekari نوشته:  بچه های عزیز این تاپیک سلام،
منم دیروز به دکتر کریستین برای گرفتن وقت مدیکال ایمیل زدم و ایشون امروز به من این جواب رو دادند:

Dear ....,
I am very sorry to inform you that I will be on vacation at that time.
Please, contact Dr. Ordyan.
Best Regards,
Dr. Kristine Khachatryan

مثل اینکه بایستی از دکتر انوش اردیان وقت بگیریم چون دکتر کریستین تو تعطیلات هستند.
منم به محض اینکه از دکتر انوش جواب گرفتم حتما به شما عزیزان خبر میدم.
ممنون
من 3بار به ذکتر انوش ایمیل زدم ولی جوابی نداده....اگه بدون گرفتن وقت بریم چه اتفاقی میفته؟
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.Sad

تشکر کنندگان: gema ، محبت ، Beowulf II
سلام

روز مصاحبه من دوشنبه است (آنکارا) برای کار پژشکی روز شنبه ویکشنبه میتونم مراجعه کنم یا تعطیله؟
تشکر کنندگان: manamilad ، zepehr
این دکتر انوش انگار قصد جواب دادن نداره Sad عاجزانه خواهشمندم اگه از دوستان کسی جوابی تا حالا از ایشون گرفته اعلام کنه. دوستانی که قبلا از ایشون وقت گرفته بودن هم از طریق ایمیل اقدام کرده بودن؟ همین قدر طول داده تا جواب اونهارو هم بده؟
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: zepehr ، محبت ، Beowulf II ، EmJay
(2014-05-23 ساعت 23:24)gema نوشته:  این دکتر انوش انگار قصد جواب دادن نداره Sad عاجزانه خواهشمندم اگه از دوستان کسی جوابی تا حالا از ایشون گرفته اعلام کنه. دوستانی که قبلا از ایشون وقت گرفته بودن هم از طریق ایمیل اقدام کرده بودن؟ همین قدر طول داده تا جواب اونهارو هم بده؟

من هم مشکل شما رو دارم. حتی زنگ زدم جواب نداد.
F2Aبازمانده لاتاری 2014, ارسال مدارک Oct 2014, تاریخ Priority date: 27 Oct 2014 , اپرو: 11March 2015, دریافت کیس نامبرو اینویس نامبر(تلفنی) :2015june10 ، تکمیل فرم 261: 2015july07 , دریافت ایمیل کیس نامبر و اینویس نامبر: 15July2015 , پرداخت 120$: 2015 21July ، دریافت ایمیل پرداخت 325$: 22July 2015 و پرداخت 325$: 26July2015، تکمیل فرم 260: 2015Aug05
تشکر کنندگان: gema ، EmJay ، محبت ، Beowulf II
سلالاام وسپاس مدیر دلسوز اقاقیای محترم ممنون از راهنمایی شما انشاالا بتوانم از نزدیک خدمت برسم
تشکر کنندگان: zepehr
سلام. دكتر كريستين به منم همين جواب رو داد. تا حالا ظرف مدت 5 روز 2 تا ايميل به دكتر انوش زدم.اصلا جواب نداده. از دكتر كريستين پرسيدم آدرس ايميل دكتر انوش همينه كه من فرستادم؟ كه اونم تأييد كرد. حالا موندم كه چرا جواب نميده!!!
CN: 2014-80xx/ ANKARA>>>>>YEREVAN
تاريخ مصاحبه: 14 جولاي 2014
تعداد افراد كيس: 1 نفر
پرونده نياز به طي مراحل اداري دارد! Wink
آپديت: 15 جولاي
تشکر کنندگان: gema ، zepehr ، Ramin geologist
(2014-05-23 ساعت 23:24)gema نوشته:  این دکتر انوش انگار قصد جواب دادن نداره Sad عاجزانه خواهشمندم اگه از دوستان کسی جوابی تا حالا از ایشون گرفته اعلام کنه. دوستانی که قبلا از ایشون وقت گرفته بودن هم از طریق ایمیل اقدام کرده بودن؟ همین قدر طول داده تا جواب اونهارو هم بده؟
سلام
سری قبل بعد یک هفته به من جواب داد و یه وقت بی نمک بهم داد ولی با توجه به مسافرت دکتر کریستین حتما جایگزینی خواهد داشت و بودن دوستانی که بدون نوبت مراجعه کرده بودن و البته با کمی اذیت شدن کاراشون انجام شده چونکه خیلیها اصلا از موضوع هماهنگی با پزشکهای مذکور اطلاعی ندارن و البته ارجعیت با وقت دارهاست.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: Rasoul_j ، Beowulf II ، gema ، shadi79 ، zepehr
سلام دوستان!
همین الآن به دکتر کریستین ایمیل زدم و شرح ما وقع کردم.
به محض اینکه جواب رو بگیرم، بهتون اطلاع میدم.

Dear Dr. Kristine,

In reply to your suggestion, I E-mailed Dr. Anush 3 days ago. However, I haven't been notified of any response. I was wondering whether you have any idea of what's going on.

Furthermore, I would appreciate if you provide me with any other contact details as the phone number.

Eagerly looking forward to your kind and prompt reply. Many many thanks again!
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email

Waiting for my VISA. Tongue Cool
تشکر کنندگان: EmJay ، Rasoul_j ، gema ، zepehr
(2014-05-23 ساعت 23:46)مرلی نوشته:  

من هم مشکل شما رو دارم. حتی زنگ زدم جواب نداد.

من۳۰اردیبهشت به هر دو دکتر ایمل دادم دکتر کریستین گفت مرخصییم دکتر انوش هم ۷ روز زودتر از مصاحبه وقت داد من تایید کردم واز ایشون هم خواستم تایید کنه ولی هنوز جواب نهایی ندادن
تشکر کنندگان: gema ، Beowulf II ، zepehr
(2014-05-24 ساعت 15:34)pari1392 نوشته:  من۳۰اردیبهشت به هر دو دکتر ایمل دادم دکتر کریستین گفت مرخصییم دکتر انوش هم ۷ روز زودتر از مصاحبه وقت داد من تایید کردم واز ایشون هم خواستم تایید کنه ولی هنوز جواب نهایی ندادن
دوست من چه روزی دکتر انوش جواب ایمیل شمارو دادن؟ منم همون روز بهشون ایمیل زدم ولی دریغ از جواب!
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: Beowulf II ، zepehr

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان