کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
دوستان من به دکتر شوکلا در دبی دو روز پیش ایمیل زدم برای تعیین وقت ولی هیچ جوابی نگرفتم هنوز معمولا چند روز بعد جواب ایمیل رو میدهند.
** 75
تاریخ کارنت شدن: 07 may
تاریخ دریافت نامه دوم: 15 may
زمان و مکان مصاحبه: ابوظبی 20 july
منتظر
http://montazersara2014.vvs.ir//
تشکر کنندگان: behdist
سلام به تمامی عزیزان و مدیران زحمتکش این صفحه،
سوال مهمی دارم،ممنون میشم از بچه های با تجربه تا راهنمایی کنند.
بنده مصاحبم در ایروان روز سه شنبه هستش و می خوام به دکتر کریستین ایمیل بزنم تا بهم وقت بده.
با توجه به اینکه شنبه و یکشنبه روز تعطیل هستش،اگر دکتر کریستین روز جمعه به من وقت بده،با توجه به اینکه روز جمعه استثنا روز تعطیلی سفارت هستش و تعطیل هستش سوالم از شما عزیزان این هست که اگر دکتر روز جمعه بهم وقت داد،قبول کنم یا بندازم پنج شنبه؟
آیا روزهایی که سفارت تعطیل هست،مطب دکتر هم تعطیل هست؟
از مدیران و بچه های با تجربه این صفحه خواهش می کنم لطفا راهنمایی فرمایند.
ممنونم
تشکر کنندگان: ESMAEILI_K
(2014-05-22 ساعت 10:58)shekari نوشته:  سلام به تمامی عزیزان و مدیران زحمتکش این صفحه،
سوال مهمی دارم،ممنون میشم از بچه های با تجربه تا راهنمایی کنند.
بنده مصاحبم در ایروان روز سه شنبه هستش و می خوام به دکتر کریستین ایمیل بزنم تا بهم وقت بده.
با توجه به اینکه شنبه و یکشنبه روز تعطیل هستش،اگر دکتر کریستین روز جمعه به من وقت بده،با توجه به اینکه روز جمعه استثنا روز تعطیلی سفارت هستش و تعطیل هستش سوالم از شما عزیزان این هست که اگر دکتر روز جمعه بهم وقت داد،قبول کنم یا بندازم پنج شنبه؟
آیا روزهایی که سفارت تعطیل هست،مطب دکتر هم تعطیل هست؟
از مدیران و بچه های با تجربه این صفحه خواهش می کنم لطفا راهنمایی فرمایند.
ممنونم

سلام دوست عزیز، شما تاریخ دقیق و تعداد افراد کیس و سنشون رو برای دکتر بفرستین، خود دکتر بهترین زمان رو برای شما تعیین خواهند کرد، در ضمن اگر تعطیلی فقط برای سفارت هست و تعطیلی کل ایروان نیست ربطی به هم ندارن و بیمارستان برای خودش و سفارت هم برای خودش کار میکنه!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: shekari ، gema
(2014-05-21 ساعت 22:09)h_s2108 نوشته:  دوستان من به دکتر شوکلا در دبی دو روز پیش ایمیل زدم برای تعیین وقت ولی هیچ جوابی نگرفتم هنوز معمولا چند روز بعد جواب ایمیل رو میدهند.

درود بر شما همشهری.خودتون چه روزی را تعیین کردید؟با توجه به تاریخ مصاحبه باید 5شنبه برید واسه ازمایش و جمعه که تعطیله و شنبه برید جواب بگیرید .ما همین وقتو می گیریم ولی من نمی دونم شنبه ها کار می کنن یا نه؟؟
تشکر کنندگان:
سلام.از دوستان کسی هست که جدیدا به دکتر انوش ایمیل زده باشن و جواب گرفته باشن؟ معمولا چقدر طول میکشه تا جواب بدن؟
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: maryam.zahedi68
(2014-05-22 ساعت 14:40)behdist نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 22:09)h_s2108 نوشته:  دوستان من به دکتر شوکلا در دبی دو روز پیش ایمیل زدم برای تعیین وقت ولی هیچ جوابی نگرفتم هنوز معمولا چند روز بعد جواب ایمیل رو میدهند.

درود بر شما همشهری.خودتون چه روزی را تعیین کردید؟با توجه به تاریخ مصاحبه باید 5شنبه برید واسه ازمایش و جمعه که تعطیله و شنبه برید جواب بگیرید .ما همین وقتو می گیریم ولی من نمی دونم شنبه ها کار می کنن یا نه؟؟

سر چهارشنبه 16 جولای برای مدیکال به توافق رسیدیم همشهری. ایمیلم رو دوباره ریواز کردم و برای این تایم فرستادم.
** 75
تاریخ کارنت شدن: 07 may
تاریخ دریافت نامه دوم: 15 may
زمان و مکان مصاحبه: ابوظبی 20 july
منتظر
http://montazersara2014.vvs.ir//
تشکر کنندگان: behdist
سلام دوستان....ایا برای انجام مدیکال حضور شخص برنده الزامیست ؟ چون من وپسرم به خاطرتست سل پسرم زودتر از همسرم که (برنده اصلیست) به دبی میریم ؟
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ما دیروز به دکتر کریستین ایمیل زدیم که وقت بگیریم. هنوز جواب نداده. می خواستم ببینم کسی تازگی ایمیل زده؟ اینقدر طول می کشه؟ ممنون
تشکر کنندگان:
سلام دوستان؛
به دکتر کریستین ایمیل زدم واسه وقت مدیکال. جواب زیر رو داده بهم. لطفاً کمک کنید. ایمیل این بابا رو از کجا بیابم؟ دکتر خوبی هست آیا؟

I am very sorry to inform you that I will be on vacation at that time.
Please, contact Dr. Ordyan.
Best Regards,
Dr. Kristine Khachatryan
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email

Waiting for my VISA. Tongue Cool
تشکر کنندگان: EmJay ، shekari
(2014-05-23 ساعت 00:31)Beowulf II نوشته:  سلام دوستان؛
به دکتر کریستین ایمیل زدم واسه وقت مدیکال. جواب زیر رو داده بهم. لطفاً کمک کنید. ایمیل این بابا رو از کجا بیابم؟ دکتر خوبی هست آیا؟

Best Regards,
Dr. Kristine Khachatryan

ایمیلشون اینه: anushordyan@mail.ru
خوب یا بد و نمیدونم، چون خودم هنوز نرفتم ولی به هر حال انتخاب دیگه ای هم نداریم. فرقی هم فکر نمیکنم بکنه
تشکر کنندگان: aghaghia ، Beowulf II ، gema ، EmJay
به‌‌‌ من هم همین جوابو دادن، باید با دکتر انوش مکاتبه کنیم

anushordyan@mail.ru

(2014-05-23 ساعت 00:31)Beowulf II نوشته:  سلام دوستان؛

Best Regards,
Dr. Kristine Khachatryan
Category : F2B‎
Receipt ‎Number : WAC1790XXXXXX‎
Priority ‎Date :2016 Nov
Approve ‎Date:June 2020
Welcome Letter Date :?‎
Case number:ABD 2020.........
Interview ‎Date : Coming Soon
تشکر کنندگان: aghaghia ، Beowulf II ، EmJay
دوستان کسی می دونه برای تمدید مدیکال باید کارت زرد واکسن دفعه پیش رو مجددا ببریم پاستور یا نه؟ واکسن دیگه داریم؟
تشکر کنندگان: shadi79 ، pari pariaaa ، zepehr ، hamidrezapir1
(2014-05-23 ساعت 10:29)خسته از وطن نوشته:  دوستان کسی می دونه برای تمدید مدیکال باید کارت زرد واکسن دفعه پیش رو مجددا ببریم پاستور یا نه؟ واکسن دیگه داریم؟
دکتر کریستین به من گفت اگه تاریخ مدیکالت گذشت همین کپی رو ببرم کافی چون متاسفانه من هواسم نبود اصل کارت رو دادم وبعددکتر کپی گرفت وامضا کرد
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: ffrfar ، خسته از وطن ، pari pariaaa ، zepehr ، محبت ، hamidrezapir1
(2014-05-22 ساعت 19:09)gema نوشته:  سلام.از دوستان کسی هست که جدیدا به دکتر انوش ایمیل زده باشن و جواب گرفته باشن؟ معمولا چقدر طول میکشه تا جواب بدن؟

از دوستان هیچکس جواب سوال منو نمیدونن؟
راستی توی ایمیلمون فقط نام و نام خانوادگی, سن, تعداد نفرات کیس و زمان مصاحبه رو بگیم کافیه دیگه؟
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: محبت ، hamidrezapir1
(2014-05-23 ساعت 12:42)gema نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 19:09)gema نوشته:  سلام.از دوستان کسی هست که جدیدا به دکتر انوش ایمیل زده باشن و جواب گرفته باشن؟ معمولا چقدر طول میکشه تا جواب بدن؟

از دوستان هیچکس جواب سوال منو نمیدونن؟
راستی توی ایمیلمون فقط نام و نام خانوادگی, سن, تعداد نفرات کیس و زمان مصاحبه رو بگیم کافیه دیگه؟

منم دقیقاً سوال شما رو دارم، البته در مورد دکتر شوکلا. چون ایمیل منو جواب نداده، منم چون بچه کوچک دارم می خواستم خودش بهم وقت مناسبی بده.
بعضی از دوستان نظرشون این بود که چون پزشکان امارات وقت قبلی نمی خوان،بنابراین به ایمیل ها پاسخ نمی دن. اما خود من دیدم که به بعضی ها هم وقت قبلی داده.
کاش یه نفر آگاه راهنمایی مون کنه
کیس نامبر:**78 .............تعداد افراد: خودم و همسرم و دختر 3 ساله ام............سفارت: آنکارا که به ابوظبی تغییرش دادن........زمان مصاحبه: هفته آخر جولاي
تشکر کنندگان: gema ، avayebahar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان