موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من به دکتر شوکلا در دبی دو روز پیش ایمیل زدم برای تعیین وقت ولی هیچ جوابی نگرفتم هنوز معمولا چند روز بعد جواب ایمیل رو میدهند.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-22 ساعت 10:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-22 ساعت 11:00 توسط shekari.)
سلام به تمامی عزیزان و مدیران زحمتکش این صفحه،
سوال مهمی دارم،ممنون میشم از بچه های با تجربه تا راهنمایی کنند.
بنده مصاحبم در ایروان روز سه شنبه هستش و می خوام به دکتر کریستین ایمیل بزنم تا بهم وقت بده.
با توجه به اینکه شنبه و یکشنبه روز تعطیل هستش،اگر دکتر کریستین روز جمعه به من وقت بده،با توجه به اینکه روز جمعه استثنا روز تعطیلی سفارت هستش و تعطیل هستش سوالم از شما عزیزان این هست که اگر دکتر روز جمعه بهم وقت داد،قبول کنم یا بندازم پنج شنبه؟
آیا روزهایی که سفارت تعطیل هست،مطب دکتر هم تعطیل هست؟
از مدیران و بچه های با تجربه این صفحه خواهش می کنم لطفا راهنمایی فرمایند.
ممنونم
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.از دوستان کسی هست که جدیدا به دکتر انوش ایمیل زده باشن و جواب گرفته باشن؟ معمولا چقدر طول میکشه تا جواب بدن؟
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان....ایا برای انجام مدیکال حضور شخص برنده الزامیست ؟ چون من وپسرم به خاطرتست سل پسرم زودتر از همسرم که (برنده اصلیست) به دبی میریم ؟
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ما دیروز به دکتر کریستین ایمیل زدیم که وقت بگیریم. هنوز جواب نداده. می خواستم ببینم کسی تازگی ایمیل زده؟ اینقدر طول می کشه؟ ممنون
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان؛
به دکتر کریستین ایمیل زدم واسه وقت مدیکال. جواب زیر رو داده بهم. لطفاً کمک کنید. ایمیل این بابا رو از کجا بیابم؟ دکتر خوبی هست آیا؟
I am very sorry to inform you that I will be on vacation at that time.
Please, contact Dr. Ordyan.
Best Regards,
Dr. Kristine Khachatryan
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email
Waiting for my VISA.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
به من هم همین جوابو دادن، باید با دکتر انوش مکاتبه کنیم
anushordyan@mail.ru
(2014-05-23 ساعت 00:31)Beowulf II نوشته: سلام دوستان؛
به دکتر کریستین ایمیل زدم واسه وقت مدیکال. جواب زیر رو داده بهم. لطفاً کمک کنید. ایمیل این بابا رو از کجا بیابم؟ دکتر خوبی هست آیا؟
I am very sorry to inform you that I will be on vacation at that time.
Please, contact Dr. Ordyan.
Best Regards,
Dr. Kristine Khachatryan
Category : F2B
Receipt Number : WAC1790XXXXXX
Priority Date :2016 Nov
Approve Date:June 2020
Welcome Letter Date :?
Case number:ABD 2020.........
Interview Date : Coming Soon
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی می دونه برای تمدید مدیکال باید کارت زرد واکسن دفعه پیش رو مجددا ببریم پاستور یا نه؟ واکسن دیگه داریم؟
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-22 ساعت 19:09)gema نوشته: سلام.از دوستان کسی هست که جدیدا به دکتر انوش ایمیل زده باشن و جواب گرفته باشن؟ معمولا چقدر طول میکشه تا جواب بدن؟
از دوستان هیچکس جواب سوال منو نمیدونن؟
راستی توی ایمیلمون فقط نام و نام خانوادگی, سن, تعداد نفرات کیس و زمان مصاحبه رو بگیم کافیه دیگه؟
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-23 ساعت 12:42)gema نوشته: (2014-05-22 ساعت 19:09)gema نوشته: سلام.از دوستان کسی هست که جدیدا به دکتر انوش ایمیل زده باشن و جواب گرفته باشن؟ معمولا چقدر طول میکشه تا جواب بدن؟
از دوستان هیچکس جواب سوال منو نمیدونن؟
راستی توی ایمیلمون فقط نام و نام خانوادگی, سن, تعداد نفرات کیس و زمان مصاحبه رو بگیم کافیه دیگه؟
منم دقیقاً سوال شما رو دارم، البته در مورد دکتر شوکلا. چون ایمیل منو جواب نداده، منم چون بچه کوچک دارم می خواستم خودش بهم وقت مناسبی بده.
بعضی از دوستان نظرشون این بود که چون پزشکان امارات وقت قبلی نمی خوان،بنابراین به ایمیل ها پاسخ نمی دن. اما خود من دیدم که به بعضی ها هم وقت قبلی داده.
کاش یه نفر آگاه راهنمایی مون کنه
کیس نامبر:**78 .............تعداد افراد: خودم و همسرم و دختر 3 ساله ام............سفارت: آنکارا که به ابوظبی تغییرش دادن........زمان مصاحبه: هفته آخر جولاي