کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC برای آنکارا
(2014-01-21 ساعت 17:28)mmoarefparvar نوشته:  سلام
مصاحبه ما در ابوظبی است. برای آنجا هم باید در CSC ثبت نام کنیم؟ مراحل اینکه پاسپورت را برای ما از سفارت بفرستند به چه صورت است؟ پست می کنند و یا خودمان باید بگیریم؟

سلام، خیر نیازی نیست، مستقیما از خود سفارت باید بگیرد.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: romance33 ، Sam2014 ، amin arefi ، philter
دوستان سلام فایل ثبت نام csc دانلود نمی شه از کجا میشه دانلود کرد
تشکر کنندگان:
(2014-01-23 ساعت 12:58)shlahni نوشته:  دوستان سلام فایل ثبت نام csc دانلود نمی شه از کجا میشه دانلود کرد
با سلام
1- برای ثبت نام باید اینجا مراجعه کنید.فقط سفارت آنکارا
2- راهنمای ثبت نام مبسوط توسط دوست عزیز محمد کانادایی در امضاشون هست . اینجا
چند پست قبلی هم کلی اطلاعات مفید رد و بدل شده مطالعه کنید.
موفق باشید
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: mtcanada ، shlahni ، romance33 ، khder ، nasam
دوستان در این قسمت کدام گزینه انتخاب کنیم؟

انتخاب منظور از سفر

دستورالعمل ها:
پس از انتخاب هدف مسافرت، در صفحات بعدی اطلاعاتی درباره تقاضای ویزا، روند پرداخت هزینه تقاضانامه ویزا (MRV) و امکان تعیین قرار ملاقات در اختیار شما قرار می گیرد.
لطفا تا قبل از انتخاب هدف مسافرت خود، روی پیوندهای زیر کلیک کنید. وقتی گزینه "ارسال" به رنگ سبز درآید به این معنا است که انتخاب شما انجام گرفته است.
(جهت ایجاد انتخاب های دیگر روی گزینه "+" کلیک کنید)
+ شهروندان امارات متحده عربی و افراد مقیم در امارات متحده عربی

+ شهروند ایرانی

+ مراحل اداری ویزای غیرمهاجرتی

- ویزای مهاجرتی

اگر طبق دستورالعمل های دریافتی، بخش کنسولگری از شما خواسته باشد که قرارملاقات تعیین شده خود را از طریق مرکز ویزای ملی (NVC) مجددا تعیین کنید، لطفا با استفاده از خدمات تلفنی این کار را انجام بدهید.
+ ویزای غیرمهاجرتی برای نامزد یک شهروند آمریکایی (K1، K2)

+ ویزای غیرمهاجرتی برای همسر یک شهروند آمریکایی (K3، K4)

برگه سوار شدن به هواپیما
بازگشت مقیم
تشکر کنندگان: khder ، romance33 ، shadi2014
ehsan2012 دوست عزیز، نیازی به ثبت نام csc برای ابوظبی نیست...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: khder ، romance33 ، philter
(2014-01-24 ساعت 08:26)aghaghia نوشته:  ehsan2012 دوست عزیز، نیازی به ثبت نام csc برای ابوظبی نیست...

سلام aghaghia ، من به پیشنهاد دوستی در مهاجرسرا این کارو انجام دادم. گفتن شاید قانون عوض بشه و دوباره بخواد. برای همین اگه دبی بودید و این اتفاق افتاد دگه خیالتون راحت باشه
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ،میخواستم بدونم بعد از ثبت نام توی csc امکان تغییر ادرس ptt وجود داره یا ....؟
کیس نامبر: 2014AS42XX___کارنت: 9 ژانویه ___نامه دوم : 17 ژانویه ___سفارت: انکارا ___تعداد نفرات: 2_____ مصاحبه: هفته اخر مارچ_____اپدیت Sad27،28 مارچ)
(10،24،28،29 اپریل)(15،20،24،28،29،30 می)_______ کلیر : (30 می ، فقط یک نفر)
تشکر کنندگان:
(2014-01-24 ساعت 14:16)REZAM 2014 نوشته:  سلام دوستان ،میخواستم بدونم بعد از ثبت نام توی csc امکان تغییر ادرس ptt وجود داره یا ....؟

سلام دوست عزیز، بله میشه، به صفحه اول و امضای آقای فضلی (soap mak tavish) مراجعه کنید...
تشکر کنندگان: romance33 ، EKAM ، philter ، azadeh2014
(2014-01-24 ساعت 11:37)ehsan2012 نوشته:  
(2014-01-24 ساعت 08:26)aghaghia نوشته:  ehsan2012 دوست عزیز، نیازی به ثبت نام csc برای ابوظبی نیست...

سلام aghaghia ، من به پیشنهاد دوستی در مهاجرسرا این کارو انجام دادم. گفتن شاید قانون عوض بشه و دوباره بخواد. برای همین اگه دبی بودید و این اتفاق افتاد دگه خیالتون راحت باشه

سلام دوست عزیز، اصلا نیازی نیست ولی در پست اول 2 تا روش ثبت نام قرار داده شده دقیقا از روی اون عمل کنید، همه مراحل رو توضیح دادن...
تشکر کنندگان: romance33 ، ffrfar ، EKAM ، philter
سلام دوستان پرینت csc من که ثبت نام کردم به زبان فارسیه همین رو باید برای سفارت بفرستیم؟؟؟ به زبان فارسی ؟؟؟؟
در ضمن بعد از ثبت نام امکان داره بتونیم اطلاعاتمون رو دوباره ببینیم؟؟
می دونم امکان تغییرش وجود نداره ولی من یه شک کوچیک راجع به کشور محل اقامت گرفتم میخواستم اطلاعاتم رو ببینم
ممنون می شم راهنمایی کنید
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

من که نفهمیدم بالاخره کسایی که تو ابوظبی مصاحبه دارن باید CSC ثبت نام کنن یا نه ؟ یه بار میگین :

(Aug-22-2013 01:22 PM)aghaghia نوشته است:
دوستان، ثبت نام در برای آنکارا و ابوظبی نیاز هست ولی برای ایروان نه! و این ثبت نام هزینه ای نداره، فقط برای تعیین کردن دفتر پستی هست که شما پاسپورت ویزا خورده تون رو قراره ازش تحویل بگیرید، همین!
ولی تو همین صفحه اقاقیای عزیز دوباره گفته:

بالاخره ما که میخایم واسه مصاحبه بریم ابوظبی چی کار کنیم تو CSC ثبت نام کنیم یا نه از خود سفارت پاسپورتمونو میگیریم؟
با تشکر واحترام به اقاقیای عزیز لطفا راهنمایی بفرمایید.
Rolleyes
تشکر کنندگان:
(2014-02-14 ساعت 17:59)REZA KARAMI نوشته:  سلام دوستان

من که نفهمیدم بالاخره کسایی که تو ابوظبی مصاحبه دارن باید CSC ثبت نام کنن یا نه ؟ یه بار میگین :

(Aug-22-2013 01:22 PM)aghaghia نوشته است:
دوستان، ثبت نام در برای آنکارا و ابوظبی نیاز هست ولی برای ایروان نه! و این ثبت نام هزینه ای نداره، فقط برای تعیین کردن دفتر پستی هست که شما پاسپورت ویزا خورده تون رو قراره ازش تحویل بگیرید، همین!
ولی تو همین صفحه اقاقیای عزیز دوباره گفته:

بالاخره ما که میخایم واسه مصاحبه بریم ابوظبی چی کار کنیم تو CSC ثبت نام کنیم یا نه از خود سفارت پاسپورتمونو میگیریم؟
با تشکر واحترام به اقاقیای عزیز لطفا راهنمایی بفرمایید.

دوست عزیز احتیاجی نیست، وقتی من پست اول رو گذاشتم هنوز کسی مصاحبه نرفته بود و خبر نداشتیم که امسال ثبت نام CSC برای ابوطبی حذف شده ولی شما اگر پست اول همین تاپیک رو بخونید من همون موقع که اولین دوستان به مصاحبه رفتند و بعد گفتن که دیگه ازشون ثبت نام CSC رو نخواستن اون پست رو ادیت کردم...
تشکر کنندگان: lighter ، ffrfar ، romance33 ، mmoarefparvar ، philter
ببخشید من بعد از وترد کردن مشخصاتم با توجه به فایل نحوه ثبت نام گزینه ای مربوط به لاتاری رو ندارم همه گزینه ها رو هم چک کردم
تشکر کنندگان:
(2014-01-01 ساعت 17:18)aghaghia نوشته:  
(2014-01-01 ساعت 14:31)lida55 نوشته:  سلام
گویا با اغاز ژانویه csc شروع به شناختن کیسها کرده البته ابوظبی از ما ثبت نام csc نخواست ولی ما که سری اولی بودیم ثبت نام کرده بودیم حالا میبینم 5 روز بعد از مصا حبه کیس اپدیت شده البته همچنان administrative processing است

سلام دوست عزیز، باید عرض کنم خدمتتون که سایت CSC با سایت CEAC فرق میکنه و ربطی به هم ندارن...

لطف می کنید بگید چه فرقی داره ؟
تشکر کنندگان:
(2014-02-17 ساعت 15:07)inforfang نوشته:  
(2014-01-01 ساعت 17:18)aghaghia نوشته:  سلام دوست عزیز، باید عرض کنم خدمتتون که سایت CSC با سایت CEAC فرق میکنه و ربطی به هم ندارن...

لطف می کنید بگید چه فرقی داره ؟

سایت اول برای ثبت نام دفتر پستی هست برای گرفتن پاسپورت ویزا خورده، که دوستانی که میرن آنکارا باید انجام بده، سایت دوم برای بررسی پرونده مهاجرتی شما هست که باید کیس نامبرتون رو بدون صفرهاش وارد کنید و وضعیت پرونده تون رو ببینید که ممکن هست هنوز پرونده شما رو نشناسه اگر مصاحبه نرفتید....
تشکر کنندگان: inforfang ، ffrfar ، nedaba ، Sara_lphmkf ، philter ، romance33 ، mtcanada

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان