کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC برای آنکارا
با سلام من 12 اسفند ابوظبی مصاحبه دارم اما توی سایت usvisa-info.com توی بخش ویزای مهاجرتی گزینه ای برای لاتاری نیست! من چه طوری ثبت نام کنم؟
---------------------------------------
2014AS000041xx
تعداد افراد در کیس: 1 نفر
سفارت: آنکارا ---> ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 3 مارچ
تشکر کنندگان:
(2014-02-20 ساعت 22:59)beha نوشته:  با سلام من 12 اسفند ابوظبی مصاحبه دارم اما توی سایت usvisa-info.com توی بخش ویزای مهاجرتی گزینه ای برای لاتاری نیست! من چه طوری ثبت نام کنم؟
---------------------------------------
2014AS000041xx
تعداد افراد در کیس: 1 نفر
سفارت: آنکارا ---> ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 3 مارچ

برای ابوظبی نیازی به ثبت نام نیست
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ffrfar ، inforfang ، philter ، romance33 ، beha ، amin arefi ، زری وحدتی ، mtcanada ، Reza20002
آدرس کامل سایت CSC را میشه بذارید؟ ممنونم
شماره کیس : 2014AS000048XX
دریافت مدارک توسط کی سی سی : 24 may
تعداد افراد کیس : 1 نفر
کنسولگری: ابوظبی
مصاحبه : هفته 4 april
دریافت وبزا:
ورود به آمریکا :

تشکر کنندگان:
(2014-02-25 ساعت 05:44)sun shine نوشته:  آدرس کامل سایت CSC را میشه بذارید؟ ممنونم

https://usvisa-info.com/
برای آشنایی با نحوه ثبت نام به پست اول تاپیک مراجعه کنید...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: romance33 ، زری وحدتی ، Farshid22 ، mtcanada
دوستان سلام
اين سايت csc فقط براي برندگان لاتاري است در انكارا يا
بقيه كيس ها را هم شامل مي شود؟[/php]
تشکر کنندگان: ffrfar
(2014-02-25 ساعت 19:18)Apple.com نوشته:  دوستان سلام
اين سايت csc فقط براي برندگان لاتاري است در انكارا يا
بقيه كيس ها را هم شامل مي شود؟[/php]

سلام دوست عزیز، برای بقیه کیس ها هم هست هر کیس که قرار باشه تو انکارا ویزا بگیره، پست اول توضیحات داره، و خود این سایت دو بخش مهاجرتی و غیر مهاجرتی داره با توجه به کیستون موارد رو انتخاب کنید...
تشکر کنندگان: Apple.com ، Saeedv13 ، زری وحدتی ، romance33 ، mtcanada ، Reza20002
سلام دوستان من انکارا هستم سه شنبه مصاحبه دارم قبلا هم مدارک و ثبت نام CSC را انجام و ارسالهم کردم یه ایمیلی تازه دریافت کردم با این متن Greetings from US Embassy, Ankara
This is in regards to your immigrant visa application which is being processed at our office. We would like to inform you that your file has been prepared for your interview on:
11-MAR-2014 11:50 (You will be admitted to the Embassy based on your appointment time)
You may use this e-mail message in lieu of an appointment letter.

Before coming to our office for an interview, all immigrant visa applicants need to register their passport pickup location through usvisa-info.com or by calling 0850 252 6355 (from Turkey) / (703) 439-2348 (from the U.S.). *****Please note that each passport holder needs to register visa pickup location separately.********** After successful registry, please print the receipt and bring it with you on your interview date.

این ثبت نام CSC را مگه میشه هر کدام جداگانه ثبت نام کنیم من یک اکانت مطابق با فایل آموزشی دوستان ساختم چون برنده اصلی خودم بودم بعد هم همسرم را به عنوان Member در لیست add کردم بعد این نامه خواستم برای همسرم جداگانه ثبت نام کنم که اصلا سایت اجازه نداد و پیغام داد شما برنده اصلی نیستید و نمی توانید login و یا ثبت نام کنید
به نظر شما منظور از جمله **Please note that each passport holder needs to register visa pickup location separately.** چیست یعنی چطوری ما Separately ثبت نام کنیم
با تشکر
تشکر کنندگان: mtcanada ، aghaghia ، romance33 ، reasonable
(2014-03-08 ساعت 13:58)zar_arian نوشته:  سلام دوستان من انکارا هستم سه شنبه مصاحبه دارم قبلا هم مدارک و ثبت نام CSC را انجام و ارسالهم کردم یه ایمیلی تازه دریافت کردم با این متن Greetings from US Embassy, Ankara
This is in regards to your immigrant visa application which is being processed at our office. We would like to inform you that your file has been prepared for your interview on:
11-MAR-2014 11:50 (You will be admitted to the Embassy based on your appointment time)
You may use this e-mail message in lieu of an appointment letter.

Before coming to our office for an interview, all immigrant visa applicants need to register their passport pickup location through usvisa-info.com or by calling 0850 252 6355 (from Turkey) / (703) 439-2348 (from the U.S.). *****Please note that each passport holder needs to register visa pickup location separately.********** After successful registry, please print the receipt and bring it with you on your interview date.

این ثبت نام CSC را مگه میشه هر کدام جداگانه ثبت نام کنیم من یک اکانت مطابق با فایل آموزشی دوستان ساختم چون برنده اصلی خودم بودم بعد هم همسرم را به عنوان Member در لیست add کردم بعد این نامه خواستم برای همسرم جداگانه ثبت نام کنم که اصلا سایت اجازه نداد و پیغام داد شما برنده اصلی نیستید و نمی توانید login و یا ثبت نام کنید
به نظر شما منظور از جمله **Please note that each passport holder needs to register visa pickup location separately.** چیست یعنی چطوری ما Separately ثبت نام کنیم
با تشکر
درود بر شما
شما به درستی ثبت نام فرمودید و نیازی به ثبت نام حداگانه برای تک تک افراد زیر محموعه هر کیس نمی باشد.
درمورد جمله ای که ازش یاد کردید
بله درسته و شما هم به درستی این کار را انجام داده اید ،شما برای هر فرد زیر مجموعه کیس خودتون یک مرکز پستی تعیین کردید ، مرکز پستیشونم همان مرکزی است که برای خودتان تعیین کرده اید.

کلا نگران نباشید.
مراحلی که طی نمودید درست و بدون مشکل بوده.

موفق باشید.
تشکر کنندگان: Tabassomshojaat ، aghaghia ، romance33 ، lighter ، Reza20002 ، ffrfar
دوستان برای کسی که توی آمستردام هلند مصاحبه میشه این ثبت نام csc لازمه؟
تشکر کنندگان: mtcanada
(2014-03-08 ساعت 20:08)المیرا ب نوشته:  دوستان برای کسی که توی آمستردام هلند مصاحبه میشه این ثبت نام csc لازمه؟
درود بر شما

خیر دوست عزیز نیازی نیست و شما مستقیما ویزا و پاکت مربوطه را از سفارت دریافت می نمایید.

موفق باشید Smile
تشکر کنندگان: ffrfar ، romance33
دوستان
آیا در امارات هم ما پاسپورت و پاکتی که باید به آمریکا ببریم را از سفارت دریافت می کنیم؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان:
(2014-03-09 ساعت 18:31)Reza20002 نوشته:  دوستان
آیا در امارات هم ما پاسپورت و پاکتی که باید به آمریکا ببریم را از سفارت دریافت می کنیم؟

بله، این ثبت نام در حال حاضر مختص سفارت انکاراست...
تشکر کنندگان: ffrfar ، romance33 ، Aroma ، reasonable ، azadeh2014
سلام دوستانی که تجربه دارن لطفا و خواهشأ جواب بدن:

توی پست اقاقیا عزیز برای PTT یه مرکز را نوشته که اسمش هستَ ANKARA ÇANKAYA PTT - YENİŞEHİRPTT -ANK MERKEZI MITHATPASA, KÜLTÜR, 6441

که حدود ۳.۳ کیلومتر با سفارت آنکارا فاصله داره،و اون دوست عزیزمون Soap McTavish توی فایل رهنماشون به نام ثبت‌نام درPTT یه مرکزدیگه ی را به نام

PTT - ADLİYESARAYIPTT -ANK MERKEZI
ATATÜRK, KIZILAY, 6251

ثبت کردن،سوال من اینه که کدوم یک از این ۲ مرکز بهتره و شنبه‌ها باز و سرویس میده؟؟
Smile*let's keep on trying and hope the best will happen*Smile
تشکر کنندگان:
(2014-03-19 ساعت 10:09)blueskysam نوشته:  سلام دوستانی که تجربه دارن لطفا و خواهشأ جواب بدن:

توی پست اقاقیا عزیز برای PTT یه مرکز را نوشته که اسمش هستَ ANKARA ÇANKAYA PTT - YENİŞEHİRPTT -ANK MERKEZI MITHATPASA, KÜLTÜR, 6441

که حدود ۳.۳ کیلومتر با سفارت آنکارا فاصله داره،و اون دوست عزیزمون Soap McTavish توی فایل رهنماشون به نام ثبت‌نام درPTT یه مرکزدیگه ی را به نام

ATATÜRK, KIZILAY, 6251

ثبت کردن،سوال من اینه که کدوم یک از این ۲ مرکز بهتره و شنبه‌ها باز و سرویس میده؟؟
دوست عزیز بستگی به هتلتون داره، اگر هتلتون به سفارت نزدیکه همونی که من گفتم که روز های شنبه هم بازه، در ضمن وقتی هتل گرفتید میتونید از طریق گوگل مپ نزدیکترین پی تی تی به محل اقامت تون رو انتخاب کنید...
تشکر کنندگان: ffrfar ، blueskysam ، romance33 ، kian kian
(2014-03-19 ساعت 17:50)aghaghia نوشته:  
(2014-03-19 ساعت 10:09)blueskysam نوشته:  سلام دوستانی که تجربه دارن لطفا و خواهشأ جواب بدن:

ATATÜRK, KIZILAY, 6251

دوست عزیز بستگی به هتلتون داره، اگر هتلتون به سفارت نزدیکه همونی که من گفتم که روز های شنبه هم بازه، در ضمن وقتی هتل گرفتید میتونید از طریق گوگل مپ نزدیکترین پی تی تی به محل اقامت تون رو انتخاب کنید...

با تشکر برای پاسختون

الان میتونین برای PTT ثبت نام کنیم یا اینکه خیلی‌ زوده،مصاحبهٔ من اواخر اردیبهشت؟

دوم اینکه توی مرحلهٔ نهایی ثبت‌نام PTT باید پرینتر داشته باشیم یا اینکه می‌شه صفحه را سیو کرد که بدن پرینت بگیریم؟
Smile*let's keep on trying and hope the best will happen*Smile
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان