موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-04 ساعت 16:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-04 ساعت 16:56 توسط alireza51.)
(2014-11-04 ساعت 16:36)smpf نوشته: سلام
در سايت مربوطه زير ثبت نام كنيد
https://egov.uscis.gov/cris/jsps/login.j...EpgvBqrKLu
و با ايميل و sms. تلفن همراه عمه ريكا تغيير وضعيت را به شما براي تك تك پرونده هاتون اطلاع رساني ميكند و با ورود به اين سايت از وضعيت همه پرونده هاتون و تاريخ آخرين اقدام بعمل آمده مطلع ميشويد
لطفا لینک را کامل بنویسید
لینک کار نمی کند
بازمانده لاتاری 2014 (F2A)
Pd = 2014/10/06
Interview = 2016/05/16(ABD)
دو خطی = 2016/12/08
OR = 2016/12/12
Clear = 2016/12/13
Enter to = USA 01/22/2017
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. در فرم I-130 قسمت C شماره 17 از پتیشنر (خانمم) خواسته مشخصات همسر و فرزندان کسی رو که براش داره درخواست می کنه بنویسه. اینکه در حقیقت میشه مشخصات خودش! در حالیکه تو پست صفحه 75 ، شهاب عزیز طور دیگه ای جواب دادن. لطفا یکی راهنمایی کنه. ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت همه دوستان.من یه سوال خیلی مهم دارم.لطفا جواب منو بدید.ایا کسانی که برای همسراشون اقدام کردند و فرمهارو فرستادن بدون کپی گرین کارتشون مدارکاشون رو فرستادن؟
case number:2014as7xxx
Last up date :2 september
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-05 ساعت 01:04)mahdi9557 نوشته: سلام دوستان. در فرم I-130 قسمت C شماره 17 از پتیشنر (خانمم) خواسته مشخصات همسر و فرزندان کسی رو که براش داره درخواست می کنه بنویسه. اینکه در حقیقت میشه مشخصات خودش! در حالیکه تو پست صفحه 75 ، شهاب عزیز طور دیگه ای جواب دادن. لطفا یکی راهنمایی کنه. ممنون
درود بر آقا مهدی
اگر صفحه قبلیشو نگاه کنید، می بینید که یکی از دوستان پرسش کرده که در این قسمت " در همین پارت[C] قسمت 17 باید اطلاعات خودم را وارد کنم ؟"
در پاسخ آقا شهاب نوشته "باید اطلاعات همسرتون را وارد کنید! "
به نظرم هر دو نفر، یک مطلب را بیان نموده اند و پرسش و پاسخ یکی می باشد.
سوال 17 در بخش C قرار دارد و از عنوان این بخش واضح است باید اطلاعات مربوط به شما(مشخصات همسر[petioner] و فرزند شما) نوشته شود.
فلسفه ی وجودی این است که احتمال دارد، petioner برای برادر یا خواهر خود اقدام کند که در این صورت، این سوتفاهم هم رخ نمی داد
امیدوارم پاسخ خود را گرفته باشید
سال ٢٠١٤ تو آسيا ١٣٢خانواده از هم جدا شدن، ١١٧تاش ايراني هستن، يكيشم ما!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-04 ساعت 16:55)alireza51 نوشته: (2014-11-04 ساعت 16:36)smpf نوشته: سلام
در سايت مربوطه زير ثبت نام كنيد
https://egov.uscis.gov/cris/jsps/login.j...EpgvBqrKLu
و با ايميل و sms. تلفن همراه عمه ريكا تغيير وضعيت را به شما براي تك تك پرونده هاتون اطلاع رساني ميكند و با ورود به اين سايت از وضعيت همه پرونده هاتون و تاريخ آخرين اقدام بعمل آمده مطلع ميشويد
لطفا لینک را کامل بنویسید
لینک کار نمی کند
درود
فکر کنم آدرس کامل واسه ثبت نام این باشه:
https://egov.uscis.gov/cris/jsps/login.jsp
ولی یه پرسش، وقتی می خواهی شماره رسید مربوط به Green card رو اضافه کنی، میگه" case that does not exist"
حالا چیکار کنم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-05 ساعت 19:49)mahdi9557 نوشته: (2014-11-05 ساعت 11:31)arenfard نوشته: (2014-11-05 ساعت 01:04)mahdi9557 نوشته: سلام دوستان. در فرم I-130 قسمت C شماره 17 از پتیشنر (خانمم) خواسته مشخصات همسر و فرزندان کسی رو که براش داره درخواست می کنه بنویسه. اینکه در حقیقت میشه مشخصات خودش! در حالیکه تو پست صفحه 75 ، شهاب عزیز طور دیگه ای جواب دادن. لطفا یکی راهنمایی کنه. ممنون
درود بر آقا مهدی
اگر صفحه قبلیشو نگاه کنید، می بینید که یکی از دوستان پرسش کرده که در این قسمت " در همین پارت[C] قسمت 17 باید اطلاعات خودم را وارد کنم ؟"
در پاسخ آقا شهاب نوشته "باید اطلاعات همسرتون را وارد کنید! "
به نظرم هر دو نفر، یک مطلب را بیان نموده اند و پرسش و پاسخ یکی می باشد.
سوال 17 در بخش C قرار دارد و از عنوان این بخش واضح است باید اطلاعات مربوط به شما(مشخصات همسر[petioner] و فرزند شما) نوشته شود.
فلسفه ی وجودی این است که احتمال دارد، petioner برای برادر یا خواهر خود اقدام کند که در این صورت، این سوتفاهم هم رخ نمی داد
امیدوارم پاسخ خود را گرفته باشید
ممنون از جوابتون. اگه میگفت list spouse and all children of you این فرمایش شما صحیح بود و باید مشخصات من رو(که همسر petitioner هستم) می نوشت اما گفتهlist spouse and all children of your relative یعنی همسر و فرزندان خویشاوندی رو که دارید براش اقدام میکنید لیست کنید!
درود بر شما
من هم که همینو گفتم اخوی.
بکبار دیگه پاسخ رو بخون عزیر دل
در کل مشخصات همسر بانو و فرزندتان را می خواهند. نظر من اینه. شایدم اشتب باشه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من و پسرم ویزا و گرین کارت گرفتیم و در آمریکا هستیم و الان کلیه مدارک رو تهیه کردم می خواهم برای همسرم اقدام کنم دو تا سوال برام پیش آمده :
1- در قسمت 17 c من باید نام پسرم که گرین کارت داره و در آمریکا هست را هم بنویسم یا خیر؟
2- الان که مدارک به USCIS پست می کنم باید همزمان مدارک NVC را هم پست کنم یا اون مربوط به مرحله بعد است
3- آیا بعد از پست مدارک USCIS می تونم برگردم ایران ومرحله NVC را بعد انجام دهم ؟ یا نیاز به انگشت نگاری و اینرویو هست اگر نیاز به ماندن هست چقدر زمان می برد ؟ در این مدت می توانم پسرم رو بفرستم ایران ؟
با تشکر از راهنمایی تون
2014AS5xxx -آنکارا - نفر اصلی خودم - تاریخ مصاحبه هفته سوم می - نفرات کیس:3 نفر - خودم و پسرم ویزای یکضرب و همسرم AP - مقصد CA
آپدیت اول 8 APR - دوم 29 APR - سوم 5 MAY - چهارم 23 MAY (همزمان با صدور ویزا) - پنجم 27 MAY (فقط نفر اصلی) - همسرم 23 MAY
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-07 ساعت 20:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-07 ساعت 20:55 توسط Farnood1234.)
(2014-11-07 ساعت 16:47)smpf نوشته: (2014-11-07 ساعت 03:30)senavid نوشته: سلام دوستان من و پسرم ویزا و گرین کارت گرفتیم و در آمریکا هستیم و الان کلیه مدارک رو تهیه کردم می خواهم برای همسرم اقدام کنم دو تا سوال برام پیش آمده :
1- در قسمت 17 c من باید نام پسرم که گرین کارت داره و در آمریکا هست را هم بنویسم یا خیر؟
2- الان که مدارک به USCIS پست می کنم باید همزمان مدارک NVC را هم پست کنم یا اون مربوط به مرحله بعد است
3- آیا بعد از پست مدارک USCIS می تونم برگردم ایران ومرحله NVC را بعد انجام دهم ؟ یا نیاز به انگشت نگاری و اینرویو هست اگر نیاز به ماندن هست چقدر زمان می برد ؟ در این مدت می توانم پسرم رو بفرستم ایران ؟
با تشکر از راهنمایی تون
سلام
١- قبلا توضيح مكرر داده شده و صفحات قبل را لطفا نگاه كنيد،
٢- مدارك فقط به يو اس سيس ارسال ميشود تا اونجا اپروو. نشويد اقدام ديگري نبايد انجام داد و هر مرحله به وقتش
٣- بله ميتونيد برگرديد ولي قوانين را بايد رعايت كنيد و زياد خارج از امريكا نمونيد، تا كارنت شدن كه حداقل با اطلاعات امروز يكسال اندي طول ميكشد با ان وي سي كاري نداريد، در ضمن پرونده پسرتون مستقيم به همسرتون ربطي ندارد ولي اگر پيش خودتون در هنگام مكاتبه با ان وي سي يعني سال ديگه، باشند اثبات اقامت شما مستدل تر ميشود
با سلام و عرض ادب.
در ادامه سوال دوستمون يك سوال داشتم.
همسر من هم مدارك را به uscis ارسال كرده. براي مرحله اپرو شدن چقدر زمان لازم است تا مدارك بعدي را به nvc ارسال كند؟
چون شما در سوال دوستمان فرموديد كه ميتواند برگردد ايران. از اين لحاظ براي من سوال بود. چنانچه مدت زمان بين ارسال مدارك به uscis تا اپرو شدن زياد طول ميكشد من ترجمه هاي سري دوم را كه بايد به nvc بفرستيم را ديرتر تهيه و ارسال كنم كه تاريخش معتبرتر باشد.
چون من فكر ميكردم مرحله طولاني انتظار پس از ارسال مدارك به nvc است و بايد منتظر كارنت شدن و زمان مصاحبه باشيم.
لطفاً راهنمايي بفرماييد. ممنونم
جامانده از لاتاري ٢٠١٤- F2A- تاريخ PD: 3 nov 2014 - انتقال پرونده بدون اقدام ازمركز ورمونت به مركز كاليفرنيا در ٢٦ آگوست - دريافت پرونده در مركز كاليفرنيا ٨ سپتامبر - تاريخ اپروو ٢٨ سپتامبر -مصاحبه آنكارا- كامپليت فرم ٢٦٠ در تاريخ ٢٩ نوامبر ٢٠١٥ - دريافت ايميل كامپليت ١٧ دسامبر٢٠١٥- مصاحبه 7jun 2016-مجدد كليرنس -
23 sep دوخطي -
11oct o
١٣ اكتبر ٢٠١٦ دريافت نامه كلير
٢٠ اكتبر ايشود
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام مجدد
به امضاي بنده توجه كنيد تاريخ ها مشخص است و بقيه موارد و بقيه اتفاقات الله اعلم
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١، اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن،
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس، كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥ و تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا 12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦