موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال فلسفی ذهن منو به خودش مشغول کرده..
ما فرم ها رو به Kcc ارسال کردیم و از اونجا به سفارت های مربوطه فرستاده میشه..مدارک ترجمه شده و مدیکال رو هم که تحویل سفارت دادیم..آیا دوباره به KCC برمیگرده مدارک؟ منظورم اینه که فرآیند کلیر شدن درواقع توسط سفارت پیگیری میشه یا تو خود KCC؟
اگر خوب نپرسیدم بفرمایید که اصلاح کنم.. میخوام بدونم که اصلا ربطی داره به سفارتی که توش مصاحبه شدیم یا نه..
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-07 ساعت 19:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-07 ساعت 19:49 توسط مسافر تنها.)
يه ابر انرژي مثبت تقديم همه بچه هاي با صفاي منتظر كلير شدن
+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e+e
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-07 ساعت 15:29)ali3875 نوشته: (2013-12-07 ساعت 13:32)alirezaghodrat نوشته: (2013-12-07 ساعت 13:21)omid05 نوشته: (2013-12-07 ساعت 11:56)ghafari88 نوشته: [quote='lida55' pid='447938' dateline='1386400930']
omid05
عضو
RE: کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام بچه ها چقدر بعد از مصاحبه سايت ابوظبي كيس رو مي شناسه معمولا؟؟؟ مرسي
سلام کیس ما رو 10 روز بعد از مصاحبه شناخت در این ادرسhttp://www.abudhabiivo.net/
والا برای ما رو همون روز که از سفارت برگشتیم می شناخت ... خیلی هم شیک و مجلسی!
يعني به نظرتون باز صبر كنم يا از طريق سفارت پيگيري كنم؟
دوست عزیز کیس ما را تا دو هفته نشناخت اما بعد از دو هفته پیگیری کردیم سه روز بعد یه ایمیل از طرف سفارت اومده بود که عذرخواهی کرده بود بابت مشکل بوجود آمده و بلافاصله کیس ما رویت شد
برای آنکارا هم سایتی هست که کیس مارو بعد مصاحبه بشناسه؟ اگه هست ممنون میشم لینکشو بذارید
علی جان این سایت مال انکاراست کیس نامبرت و واردش کن و وضعیت کیست و ببین .
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-07 ساعت 15:39)kiana11 نوشته: بچه ها سلام ،من با یکی از بچه ها که به تازگی رفته ، بابت مدت زمان اعتبارویزا در سفارت ابوضبی مذاکره کردم که گفتم شاید برای شما جالب باشد ، همتون را دوست دارم
alnbعزیز شبتون بخیر ،خوشحال هستم بدون هیچ دغدغه خاصی به کشور حاصلخیز رفتید
می خواستم بپرسم شما که بعد از ۴۸ روز کلیر شدید ایا اعتبار ویزای شما را همان ۶ ماه زدند یا ۴۸ روز را از ۶ ماه شما کم کردند (چون همانطوریکه می دانید اعتبار ویزا را با توجه به اعتبار مدیکال می زنند ، می خواستم بدونم برای سفارت ابوضبی هم مدت مدیکال مهم بوده یاخیر .ممنونتم بزرگوار
سلام
خیلی ممنون. شب شما هم به خیر
نه، اعتبار ویزا ربطی به مدت زمان کلیرنس شما نداره و از پایان کلیرنس حساب می شه. ویزای ابوظبی هم برخلاف آنکارا (ایروان رو نمی دونم) ربطی به تاریخ مدیکال نداره و از زمان آغاز اعتبار تا 6 ماه معتبره
ارادتمند
دوست عزيز ممنون بابت مكاتبه و جوابي كه داديد. الان ما مي دونيم كه با يه "ويزاي معتبر" و يه "مديكال تاريخ گذشته" مي تونيم وارد يو اس بشيم؛ اما سوال اينجاست كه در اين صورت تو يو اس دوباره مديكال رو براي ما تجويز مي كنن يا نه؟ اگه قراره اونجا بگن كه مديكالتون معتبر نيست و بريد فلان جاي همين كشور دوباره مديكال بديد خب بهتره كه قبل از ورود دوباره مديكالو معتبرش كنيم.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان صبح بخير
اينم انرژي مثبت امروز
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
امروز كه بچه هاي سفارت تعطيلن انشالله فردا خبراي خوبي در انتظارمون باشه
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
lموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد