موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-16 ساعت 16:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-16 ساعت 16:55 توسط masuodrh.)
(2013-12-16 ساعت 16:24)hamideftex2014 نوشته: دوستان سلام
یه سوالی پیش اومده .... اون برگه مشخصات که اخر لیست مدارک ارسالی به سفارت بود و شامل کیس و نام و نام فامیل و اسم ادرس و تلفنها بود رو چرا پس روز مصاحبه جز مدارک اضافی توسط مصاحبه کننده برگردونده شد؟ من این مدارک رو یک ماه و خورده ای قبل مصاحبه فرستاده بودم و فقط روز مصاحبه یه نامه تمکن مالیو اصل مدارکم (شناسنامه و پاس و کارت پایان خدمت رو از من گرفت و دیگه هیچی ازم نخواست و اخرشم کلی مدارک رو حتی ترجمه پیش دانشگاهیم رو برگردوند ولی ترجمه دیپلم و دانشگاهم رو پیش خودش نگه داشت به نظرم یکم غیر عادی اومده و اعصابم سر این موضوع کلی بهم ریخته که چرا مصاحبه من مصل بقیه نبوده و فقط 3 تا سوال ساده و برگه صورتی ... نمیدونم چرا .... اولش گفت قسم بخور... کجا خدمت کردی ... کجا کار میکنی و .... اونجا پیش کی میخوایی بری.... و اخرشم گفت شهر قشنگی هستش و مدارکت کامله و برای مراحل اداری 1 تا 3 ماه باید صبر کنی... میخواستم بدونم برای همه شما دوستانی که مصاحبه کردید هم همینطوری بوده یا مال من اینقدر ساده و سریع بوده در صورتی وقتی اونجا بودم تقریبا اونایی که مصاحبه میشدن 2 تا 3 برابر من داشتن با مصاحبه کننده حرف میزدن ولی برای من این قدر ساده و سریع بود .... راستش خودمم متوجه نشده چی شد و کی ش و چه اتفاقی افتاد.... حسابی الان قاطی هستم.... اگه کسی همینطوری بوده مصاحبش به من هم بگه تا بونیم کجا و چرا اینطوری شد مورد ماها.
دوست عزیز..لطفا امضاتون رو کامل کنید تا بدونم کجا و با کدوم آفیسر مصاحبه شدین
ما هم ابوظبی مصاحبه شدیم..بسیار کوتاه..کلی هم مدارک رو برگردوندند..
نگران نباشید..من هم تا چند روز تو شوک اون مصاحبه بودم..ولی خب نگران نباشید..مدارک مورد نیاز رو برداشتند و برای مابقی هم طبق ادعای شما در فرم ها..دنبال تحقیقات بیشتر هستند
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
منتظر سرای عزیز ما چه بلایی سرش اومده؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-16 ساعت 18:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-16 ساعت 18:45 توسط lucky girl.)
(2013-12-16 ساعت 16:03)ghafari88 نوشته: (2013-12-16 ساعت 15:47)مهدی 2014 نوشته: تبریک عمو احسان عزیز - امیدوارم همیشه -همین طور - پر انرژی باشی...
اگه ممکنه عکس ویزا رو بزار ما هم ببینیم شاید یه کم آروم و امیدوار شدیم...
البته اگه مقدوره .
موفق باشی.
ممنون مهدی جان ....
واقعیت اینه که قیافش عین همونی هست که همه دوستان قبلاً گذاشتن ... یعنی این شکلی:
اگر من رو از گذاشتن ویزای خودمون معاف کنید ممنون می شم که دیگه نشینم موارد داخلش رو پاک کنم و این ها. ولی مثل همین هست که عکسش رو گذاشتم. ایشالا ویزاهای خودتون رو جشن بگیریم.
تبریک می گم . واقعا روحییییییییییییییییییییییییییییییییییییه دادید
ای کاش وطن جائی برای ماندن بود
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
چون برنده اصلی مادرم هست و الان اسم پدرم فقط هست یعنی تا وقتی پدرم چکش تموم نشه چک بقیه شروع نیمشه؟
ممکنه به خاطر پدرم مال ما هم طولانی شه؟
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-16 ساعت 21:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-16 ساعت 23:22 توسط masuodrh.)
(2013-12-16 ساعت 20:56)farnama نوشته: چون برنده اصلی مادرم هست و الان اسم پدرم فقط هست یعنی تا وقتی پدرم چکش تموم نشه چک بقیه شروع نیمشه؟
ممکنه به خاطر پدرم مال ما هم طولانی شه؟
تقدم و تأخری تو فرآیند کلیرنس افراد وجود نداره و کاملا مستقل از هم صورت میگیره..چه بسا که ممکنه مادر شما زودتر کلیر بشن و بتونن ویزاشون رو بگیرن ولی پدرتون در زمان بعدتری کلیر بشن فقط یک نکته..اونم این که قبل از کلیر شدم مادرتون..حتی اگر پدرتون و شما کلیر شده باشین..هیچ کدوم از شما نمیتونید ویزا بگیرین..چون برنده اصلی ایشون هستن.
اینکه اسم پدرتون رو تو سایت میزنه نشون دهنده این نیست که مادر شما کلیر شده بودند ..بلکه محتمل تر این هست که دلیل اصلی کلیرنس کیس پدر شما بوده..شما خیلی به این چیزا فکر نکن ..انشاله همه باهم کلیر میشین و ویزا میگیرن..از حالا میخوای بابا رو بپیچونی انگار
مراحل چک هر فرد از زمانی که مدارک به kcc میرسه شروع میشه
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-16 ساعت 21:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-16 ساعت 21:49 توسط naftoonbazoft1.)
با سلام
واسه ارمنستان میشه پیکاپ کرد اخه تو فرم آبی رنگ نوشته زمانی که ویزا شدین خودنن بیایین?
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-16 ساعت 16:24)hamideftex2014 نوشته: دوستان سلام
یه سوالی پیش اومده .... اون برگه مشخصات که اخر لیست مدارک ارسالی به سفارت بود و شامل کیس و نام و نام فامیل و اسم ادرس و تلفنها بود رو چرا پس روز مصاحبه جز مدارک اضافی توسط مصاحبه کننده برگردونده شد؟ من این مدارک رو یک ماه و خورده ای قبل مصاحبه فرستاده بودم و فقط روز مصاحبه یه نامه تمکن مالیو اصل مدارکم (شناسنامه و پاس و کارت پایان خدمت رو از من گرفت و دیگه هیچی ازم نخواست و اخرشم کلی مدارک رو حتی ترجمه پیش دانشگاهیم رو برگردوند ولی ترجمه دیپلم و دانشگاهم رو پیش خودش نگه داشت به نظرم یکم غیر عادی اومده و اعصابم سر این موضوع کلی بهم ریخته که چرا مصاحبه من مصل بقیه نبوده و فقط 3 تا سوال ساده و برگه صورتی ... نمیدونم چرا .... اولش گفت قسم بخور... کجا خدمت کردی ... کجا کار میکنی و .... اونجا پیش کی میخوایی بری.... و اخرشم گفت شهر قشنگی هستش و مدارکت کامله و برای مراحل اداری 1 تا 3 ماه باید صبر کنی... میخواستم بدونم برای همه شما دوستانی که مصاحبه کردید هم همینطوری بوده یا مال من اینقدر ساده و سریع بوده در صورتی وقتی اونجا بودم تقریبا اونایی که مصاحبه میشدن 2 تا 3 برابر من داشتن با مصاحبه کننده حرف میزدن ولی برای من این قدر ساده و سریع بود .... راستش خودمم متوجه نشده چی شد و کی ش و چه اتفاقی افتاد.... حسابی الان قاطی هستم.... اگه کسی همینطوری بوده مصاحبش به من هم بگه تا بونیم کجا و چرا اینطوری شد مورد ماها.
متاسفانه یا خوشبختانه مصاحبه با اکثر ا یرانیها مختصر و کوتاه است ...وانها با سیستمهای اطلاعاتی وامنیتی و مدارک مستند ما بررسیها راشروع می کنند
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-16 ساعت 15:21)ghafari88 نوشته: ** قابل توجه دوستانی که پیگیر ویزاهای ما بودند **
سلام بچه ها
خوببن؟
بالاخره ما چشممون به جمال ویزاهامون روشن شد. البته هنوز دستمون نرسیده و برامون اسکن کردند و ایمیل کردند. ایشالا دو سه روز دیگه اصلش هم دستمون می رسه. خواستم بگم که ما پیکاپ کردیم و ملیکا خانوم زحمتش رو کشیدند. از دوستانی که ازم یکی دو بار پرسیده بودند عذرخواهی می کنم که نمی تونستم زودتر بهشون بگم چیکار کردم برای اینکه می خواستم خودم مطمئن بشم و کارم انجام بشه تا خدای نکرده مدیون کسی نشم.
بهرحال گفتم طبق قولی که داده بودم این خبر رو بهتون بگم تا ایشالا سبب انرژی مثبتی بشه توی این تاپیک و شما ها هم امیدوار باشید. راستی اینم بگم که دریافت ویزاهای ما یه مقدار طول کشید. یعنی نزدیک یک هفته دست سفارت بود پاسپورت هامون و با حرف دوستان موافقم که چون سفارت سرش شلوغ هست در این ماه آخری، ممکنه علت همین باشه.
آهان راستی ... تاریخ صدور ویزاها از تاریخ صدور به مدت شش ماه هست .....
شاد باشید همیشه....
مباركتون باشه عمو احسان.به اميد اينكه ما هم به زودي كلير بشيم
جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-16 ساعت 23:14)pari pari نوشته: (2013-12-16 ساعت 15:21)ghafari88 نوشته: ** قابل توجه دوستانی که پیگیر ویزاهای ما بودند **
سلام بچه ها
خوببن؟
بالاخره ما چشممون به جمال ویزاهامون روشن شد. البته هنوز دستمون نرسیده و برامون اسکن کردند و ایمیل کردند. ایشالا دو سه روز دیگه اصلش هم دستمون می رسه. خواستم بگم که ما پیکاپ کردیم و ملیکا خانوم زحمتش رو کشیدند. از دوستانی که ازم یکی دو بار پرسیده بودند عذرخواهی می کنم که نمی تونستم زودتر بهشون بگم چیکار کردم برای اینکه می خواستم خودم مطمئن بشم و کارم انجام بشه تا خدای نکرده مدیون کسی نشم.
بهرحال گفتم طبق قولی که داده بودم این خبر رو بهتون بگم تا ایشالا سبب انرژی مثبتی بشه توی این تاپیک و شما ها هم امیدوار باشید. راستی اینم بگم که دریافت ویزاهای ما یه مقدار طول کشید. یعنی نزدیک یک هفته دست سفارت بود پاسپورت هامون و با حرف دوستان موافقم که چون سفارت سرش شلوغ هست در این ماه آخری، ممکنه علت همین باشه.
آهان راستی ... تاریخ صدور ویزاها از تاریخ صدور به مدت شش ماه هست .....
شاد باشید همیشه....
مباركتون باشه عمو احسان.به اميد اينكه ما هم به زودي كلير بشيم
خیلی مبارک
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست