موضوعها: 0
رتبه:
16
2 تشکر در 1 ارسال
بچه ها من روز مصاحبم تو آنکارا یه پسری اونجا بود که ویزای یکضرب گرفت ولی باید تا 5روز صبر میکرد که ویزاش آماده بشه و از اونجایی که سربازی نرفته بود و وثیقه گذاشته بود نمیتونست بمونه و برگشت که سال دیگه دوباره بیاد و ویزاشو بگیره. از اون افیسر امریکایی پرسید که میتونه بعدا کسی دیگه بیاد ویزاشو بگیره اون خانمم گفته بود نه فقط خودت باید بیای. پس دوستانی که درمورد آنکارا انقد سوال میکنن که میشه کس دیگه ای بره بدونن که نمیشه باید شخصا خودتون برید. سفارت های دیگه رو نمیدونم
موفق باشید
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز
23 دسامبر ابوظبی
ورود به امریکا: اکتبر2014
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
میشه لطف کنید بگید خودتون پاسپورت رو پست کردید؟ چقدر هزینه کردید؟ کی رسید؟ میشه دقیق توضیح بدید؟ مطمئنه؟ اگه تو صفحات قبل توضیح دادید ممنون میشم بگید کدوم صفحه؟ ملیکا چقدر می گیره؟ شرکت چقدر؟
ورود به امریکا: اکتبر2014
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='tabatabaie' pid='453197' dateline='1388250720']
دوستان عزیزم چرا همه اینقدر بی حال و بی حوصله شده اید؟
بابا بعد از کلیر شدن تازه مرحله استرس جدید شروع می شه که کجا برم و کی برم و با چه ایر اینی برم و چی میشه و اوضاع کار چطوره و چی ببرم و کی برم ویزا بگیرم ؟ کی استفا بدم ؟!!تازه بچه های آنکارا که روزهاشون زیاد بشه تایم کمتری واسه رفتن دارند و استرس می گیرتشون (منو که گرفته) پی بجای نا امیدی پاشید شروع کنید به خوندن بقیه موضوعات اینجوری هم اطلاعات کسب میکنید هم بعدا دچار سر در گمی نمیشوید.... من خودم قبل از کلیر شدنم راحت می خوابیدم الان هر 5 دقیقه از خواب میپرم و از اینکه نمیدونم چی در انتظارمه دارم دیوونه میشم .... انرژی های + تون رو قوی تر کنید و محکم باشید ، شما اول راه 2014 ها هستید بنده های خدایی که شماره های بالا دارند چی بگویند پس؟ هیچ عذری برای نا امیدی پذیرفته نیست.
واسه همتون زودتر کلیر شدن رو آرزومندم
اینم + بابا نوئلی
+++++++++++++++++
+++++++++++++++++
+++++++++++++++++
++++++++++++++
+++++++++++
+++++++
+++
+
این پروسه لاتاری ....از ابتدا تا انتها نیاز صبر و بردباری ....هدف و برنامه ریزی داره.....تازه وقتی به انتهای راه میرسی یک ابتدای ناشناخته ای شروع میشه....شما که کلیر شده اید تازه در ابتدای راهید..پیشاپیش سال 2014 میلادی مبارک
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
خدایا !
دستهایم را به تو می سپارم ، این بار نه برای آنکه چیزی طلب کنم ،
بلکه می خواهم دستهایم را از امروز تا همیشه بگیری تا دیگر هرگز نترسم ، تنها نباشم
و در میان تمام دغدغه ها و آشفتگی ها ، دلگرم حضورت باشم .
پروردگارا ! تنهایم نگذار . آنقدر در این روزگار پر مشغله ،
سرگرم دنیا شده ام که گاهی یادم می رود تو هنوز هم مراقب
من هستی .می دانم دستهایم را که بگیری ، ناامیدی برایم واژه ای
نا آشنا می شود .........
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-30 ساعت 14:47)نام کاربری somi نوشته: نفری 600 درهم!!! یعنی 2نفر حدود 1میلیون تومان! واقعا هزینه گزافیه!اگه یه نفر یه روزه برگرده دوبی ویزاهارو بگیره هم مطمنتره هم بصرفه تر.
من که هیچ رقمه نمیتونم دلمو راضی کنم همچین مدرک مهمی(ویزا) رو بدم دست یه غریبه،حتی اگه مجانی برام بیاره
سلام
دوست خوبم بعضی وقتها زمان ارزشش بیش از این حرفهاست و این رو باید از کسانی پرسید که لحظه لحظه ها براشون گرون قیمت میشه و بسته به شرایط باید حرکت کرد ولی در کل بابت اطمینان خاطر حق با شماست البته برای استرس میگموگرنه قرارداد که بسته بشه مسئولیت و مصونیت میاره.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.