موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام میخواستم بدونم چند وقت بعد از مصاحبه باید میل زد به سفارت مورد نظر برای پیگیری روند کلیرنس؟
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خودشون در سفارتها به بعضی از دوستان گفتن به درخواستهایی که کمتر از 90 روز ازمصاحبشون گذشته جواب نمیدن
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزان این یک پروسه هست که باید مراحل خودشو طی کنه حالا چه میل بزنید چه نزنید هیچ تغییری در روند این پروسه ایجاد نمیکنه ! تمام حرف هایی هم که اینجا بیان میشه بر اساس حدس و گمان هست به نظر من . فقط می تونیم صبور باشیم .
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای خوبم..یه خواهش دارم..لطف کنید امضا درست کنید برای خودتون تا ما هم با استفاده از پست های خوبتون بدونیم شرایط کیس شما چطور بوده..ممنون
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
دوستان عزيز دوست داريد براي رهايي از اين همه افكار جانسوز دنبال حرفه ايي باشيد كه اونور آب به دردتون بخوره؟ من مدتيست به كلاس زبان و شيريني پزي و آشپزي ميرم (با مدرك فني و حرفه اي) و از صبح تا عصر مشغولم.و در اين بين به كارهاي پزشكي و دندان پزشكي مي پردازم. روحيه ام خيلي بهتر شده.زياد به رنگ برگه ها توجه نكنيد كه بيشتر سر در گم ميشويد. به قلبتون آرامش بدين.انرژي مثبتو از خودتون و ديگران دريغ نكنيد.همانطور كه در مورد يه خواستگار بايد تحقيق بشه يا براي كار بايد گزينش بشيد در ضمن هيچ اشكالي در اين نمي بينم كه با داشتن مدارك دانشگاهي بريم اونور رستوران و قنادي بزنيم.به دنبال حرفه ايي غير از كار اداريتون باشيد
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-11 ساعت 14:39)قصه گو نوشته: دوستان عزيز دوست داريد براي رهايي از اين همه افكار جانسوز دنبال حرفه ايي باشيد كه اونور آب به دردتون بخوره؟ من مدتيست به كلاس زبان و شيريني پزي و آشپزي ميرم (با مدرك فني و حرفه اي) و از صبح تا عصر مشغولم.و در اين بين به كارهاي پزشكي و دندان پزشكي مي پردازم. روحيه ام خيلي بهتر شده.زياد به رنگ برگه ها توجه نكنيد كه بيشتر سر در گم ميشويد. به قلبتون آرامش بدين.انرژي مثبتو از خودتون و ديگران دريغ نكنيد.همانطور كه در مورد يه خواستگار بايد تحقيق بشه يا براي كار بايد گزينش بشيد در ضمن هيچ اشكالي در اين نمي بينم كه با داشتن مدارك دانشگاهي بريم اونور رستوران و قنادي بزنيم.به دنبال حرفه ايي غير از كار اداريتون باشيد
سلام
می شه بیشتر در مورد کلاس های آشپزی و کارهای پزشکی بیشتر توضیح بدین مثلا کلاس آشپزیتون چی درس می دن هزینش چطوریه و چند روز در هفته و اون کارهای پزشکی هم بدین صورت چون من خودم یه لیست از 5 کار متفاوت تهیه کردم که بعد از گرفتم ویزام روی یکیش بصورت حرفه ایی تمرکز کنم و برم که یکی از اون کاره ها مدیریت رستوران و کافی شاپه که خیلی میگن اونور در آمد زا هستش اگه بتونم اینجا یه مقداری یاد بگیرم بد نیستش ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما هم هفته گذشته ابوظبی مصاحبه داشتیم. با یکی دو پرسش معمولی بدون هیچ مشکل کلیرنس خوردیم!!!!