کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
چقدر زياديم، من هميشه برام جاي تعجب داره اون مهمانها مگه مطلبي هم مي تونند بخونند، مطمئنا با پيغام شما بايد عضو بشيد روبرو مي شن
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2014families lottery winners، afsi39، alimomen، arashmanteghi، artam2، azadj1988، behdadK، blacktornado، Farnoodh، gallafan، gh_sh67، HELIAA، ibehnam، kami_kami، katanaser، mahan1331، mamanraya، manamilad، marjan123، maryam_1985، maryam_ros، MEHR52، milad.m1986، miladfr12، monda، nasim، nedaba، ranjbarg، Sara_lphmkf، shayesteh، shilan، soheil_zk، teacherm، مامان خانم، پائیز، zzarin، آلیس-1980، آنا پورایمانی، امیر امجد، حلما، 6 کاربر مخفی، 6 مهمان
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: nasim ، pari pari ، soli asali ، shilan ، آلیس-1980 ، مارکوپولو ، mizan ، قصه گو ، nedaba
ﺩﺍﯾﯿﻢ ﺷﯿﺸﻪ ﯼ ﻣﺸﺮﻭﺑﺶ ﮔﻢ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺑﻌﺪ ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺑﺰﺭﮔﻢ ﺩﺍﺭﻩ ﺁﯾﺖ ﺍﻟﮑﺮﺳﯽ ﻣﯿﺨﻮﻧﻪ ﭘﯿﺪﺍ ﺷﻪ .
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
تشکر کنندگان: ibehnam ، nasim ، alimomen ، Farnoodh ، pari pari ، reasonable ، Sara_lphmkf ، mehrzad2013 ، NEURON ، mizan ، قصه گو ، کیانوش2 ، nedaba
کسانی که قبلا به ابوظبی ایمیل زدن و جواب نگرفتن -لطف کنن دوباره ایمیل بزنن از طریق سایت دیگه ایمیلی که بلافاصله واسشون میومد از طرف سفارت واسشون نمیاد لطفا امتحان کنید ببینم حدسم درسته
مثل این میمونه که ایمیل کسانی رو که کلیر شدن و جوابشونو ندادن گذاشتن تو بلک لیستی چیزی که اگر دوباره ایمیل زدن دیگه ایمیلی به سفارت نیاد(در حد حدسه)
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: manamilad ، soli asali ، Sara_lphmkf ، nedaba
(2014-08-19 ساعت 15:57)nasim نوشته:  دفعه دیگه ببینم کسی حرف نا امیدی و دعوا طلابانه اییی و بیاره و اینجا بزنه با نانچیکوی نسیم بانو طرفه Big Grin شییر فهمممم شددددد ؟؟؟؟؟؟؟!!!!؟؟؟ اووووووففتااااااادددد Big Grin
منم چند روز پیش آپ خوردم همچین حسی داشتم ! Big Grin
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: manamilad ، shilan ، Sara_lphmkf ، hadi472 ، nasim ، mizan ، قصه گو ، nazanin fatemi ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-08-19 ساعت 13:54)rainolf نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 13:51)alimomen نوشته:  واقعا مسخرس پروسه تمامه ولی ویزا نیست تو آمریکا هم که جریان قیر و قیف خودمونه

ویزا هم هست ولی در اختیار سفارتها قرار نگرفته.....

یادمه تو یه پست نوشته بودی یکی از اشناهاتون با کنسول امریکا ت دبی تماس داشته و سارا به اون کنسول گفته مشکلی نیست ویزو میدیمو ابنا. دیگه پیگیری نکردی؟ خداییش سر کارز بود؟؟؟؟
** 75
تاریخ کارنت شدن: 07 may
تاریخ دریافت نامه دوم: 15 may
زمان و مکان مصاحبه: ابوظبی 20 july
منتظر
http://montazersara2014.vvs.ir//
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، nedaba
(2014-08-19 ساعت 16:02)Sara_lphmkf نوشته:  چقدر زياديم، من هميشه برام جاي تعجب داره اون مهمانها مگه مطلبي هم مي تونند بخونند، مطمئنا با پيغام شما بايد عضو بشيد روبرو مي شن
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2014families lottery winners، afsi39، alimomen، arashmanteghi، artam2، azadj1988، behdadK، blacktornado، Farnoodh، gallafan، gh_sh67، HELIAA، ibehnam، kami_kami، katanaser، mahan1331، mamanraya، manamilad، marjan123، maryam_1985، maryam_ros، MEHR52، milad.m1986، miladfr12، monda، nasim، nedaba، ranjbarg، Sara_lphmkf، shayesteh، shilan، soheil_zk، teacherm، مامان خانم، پائیز، zzarin، آلیس-1980، آنا پورایمانی، امیر امجد، حلما، 6 کاربر مخفی، 6 مهمان

مگه اين تاپيك مطلبي كه قابل خوندن باشه هم پيدا ميشه ؟؟؟
تشکر کنندگان: manamilad ، ali_yari5 ، soli asali ، masoud z ، nedaba
(2014-08-19 ساعت 16:06)alimomen نوشته:  کسانی که قبلا به ابوظبی ایمیل زدن و جواب نگرفتن -لطف کنن دوباره ایمیل بزنن از طریق سایت دیگه ایمیلی که بلافاصله واسشون میومد از طرف سفارت واسشون نمیاد لطفا امتحان کنید ببینم حدسم درسته
مثل این میمونه که ایمیل کسانی رو که کلیر شدن و جوابشونو ندادن گذاشتن تو بلک لیستی چیزی که اگر دوباره ایمیل زدن دیگه ایمیلی به سفارت نیاد(در حد حدسه)

با درود و سپاس
گمان بنده درباره ایروان هم اینچنین است.
جامانده از لاتاری 2014
PD : 24 NOV 2014
Approved: 20 MAR 2015
تشکر کنندگان: soli asali ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-08-19 ساعت 15:02)armin021 نوشته:  ای بابا
شماها کی می خواین یاد بگیرین که هر کسی حق داره هرچی دوست داره بنویسه
حالا چه سفید باشه، چه سیاه!
عزیز من قرار نیست همه پست ها مثبت باشن
حالا یکی میاد از رو نا امیدی حرفی رو اینجا می زنه
شما دوست نداری از کنارش رد شو و ندیده فرض کن.
بس کنین این کاراتون رو.
مگه قراره اینجا شما دیکته بگین بقیه بنویسن؟!
همین کارا رو می کنین همه از اینجا فراری شدن!
هی چاکرم مخلصم میکنین، بعد میرین زیرآبه پست طرف و می زنین.
ملک پدری نیست که بر وفق مراد شما باشه.
هی ساکت میمونیم، دیگه شورش رو در آوردین.
تمومش کنین لطفا
هرکس این حق و داره هر نظری داره بنویسه.

ای ول حرف دل منو زدی . بچه ها کاملا مخالفم میدونین با چی؟ اول با نا امیدی تو این شرایط. به نظرم شرایط الان کاملا مطلوبه . الان اپدیت ها منظم به ترتیب داره انجام میشه اول از آمریکا بعد از سفارت این یعنی همه چی منظمه و اونا دارن کار خودشون میکنن و اگر کسی آپدیت نشده نباید نا امید بشه . اونام که آپ شدن پشت سر هم به نظرم کلیر شدن ولی این که اسم نمیاد طبیعی هست یادتون نیست بچه ها میگفتن تاریخ ویزاشون 20 روز تا یک ماه قبل بوده یعنی زمانی که آپ شده بودن و بعد اون آپا 2-3 هفته بعد اسماشون اومد پس اصلا جای نا امیدی نیست . به نظرن کاملا حساب کتاب دارن که طول دادن تا الان هنوز یک ماه وقت هست و کسی هم کلیر نشده که بگیم به ما ویزا نمیرسه پس خوشحال باشید . دوم اینکه میگید دعا نکنید آخه هر کسی راهکاره خودش برا مواجه با مشکلات داره شما اعتقاد نداری انجام نده کسی هم ایراد نمیگیره ما داریم از همین اجبارا درمیریم یا یکی دوس داره مثبت فک کنه چه عب داره من خودم اصلا به مثبت اندیشی محض اعتقاد ندارم ولی حداقل جایی مثل اینجا مضر نیست مفیدم هست هر کسی حق داره خسته بشه ولی شما میگی برا اینکه پست نا امیدی نبینی تاپیک قفل شه ولی الان خود شما نا امید شدی که تازه الان وقت امیدواری . علی آقا نمیدونم این هوا سمت شما هست یا نه ولی سمت ما هوا کاملا پاییزیه من عاشق این هوام . ت. این فصل جای شگفتیه . بچه ها از خدا میخوام همه ی همهی هممون ویزا بگیریم و خوشحال بشیم SmileSmileSmileSmile
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-08-19 ساعت 16:13)Farnoodh نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 16:02)Sara_lphmkf نوشته:  چقدر زياديم، من هميشه برام جاي تعجب داره اون مهمانها مگه مطلبي هم مي تونند بخونند، مطمئنا با پيغام شما بايد عضو بشيد روبرو مي شن

بله ، یه سری مقالات علمی هست ، در زمینه فیزیک پایه و شیمی و ریاضیات کاربردی ، یه چند تایی هم در زمینه انرژی هS ت ای هست ، یه سرچ بکنید ، مطالعه بفرمایید !
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: p.fereidouni ، pari pari ، shilan ، Sara_lphmkf ، hadi472 ، قصه گو ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-08-19 ساعت 16:20)ibehnam نوشته:  

بله ، یه سری مقالات علمی هست ، در زمینه فیزیک پایه و شیمی و ریاضیات کاربردی ، یه چند تایی هم در زمینه انرژی هS ت ای هست ، یه سرچ بکنید ، مطالعه بفرمایید !

دوست عزیز اگر نداشت شما اینجا چکار میکنید
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
(2014-08-19 ساعت 15:54)ibehnam نوشته:  یه گروه از بچه های منتظر رو میخوام تو وایبر جمع کنم ...
بچه با حالا که میخوان خوش بگذرونن بیان ن ن ن ن ن
شمارتونو پیغام خصوصی بدید Wink
خیلی هم کار خوبیه
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، کیانوش2 ، nedaba
میگم ما دهه شصتی ها اینقدر تو مدرسه شعار دادیم گفتیم مرگ بر ا م ری ک ا درود بر ..... که امریکا با هامون قهر کرده Smile Smile
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
تشکر کنندگان: khapaleh ، hamed.us ، soli asali ، afsaneha ، nasim ، REZAM 2014 ، mizan ، قصه گو ، majid_eng ، nedaba
بچه ها جونم بهتون بگه که دهه دوم آگوست طلایی هم گذشت و ما همچنان آپدیت هم نشدیم...

به قول دوست خوبم بروسلی در واپسین لحظات عمرش به من گفت : بزک نمیر بهار میاد آناناس با خیار درختی میاد!
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
تشکر کنندگان: pari pari ، p.fereidouni ، reasonable ، nasim ، mizan ، قصه گو ، nedaba
مگه هی نمیگین ما یه خونواده ایم؟
فرشاد داداشمه، مدلش اینطوریه. کم طاقته.
قصه گو خالمه، همش داره برام آرزوهای قشنگ میکنه
میلاد اون یکی داداشمه، همش داره بهم امید میده
مامان خانم، مامانمه داره غصه بچه هاشو میخوره
عمو عراقی، عمومه، مریض شده بود غصه خوردم براش
علی مومن داداش بزرگمه، یه کم پر شر و شوره
سارا، خواهرمه و به فکر آرامش تو خونوادست
شهریار هم مدیر ساختمونمونه!!!
Big Grin شوخی کردم مدیر برنامه خونوادمونه, می خواد ما رو بفرسته آمریکا

(آیا یکی از اینها حرفی بزنه باید بگیم نزن و اعصابمون رو بهم نریز؟!)
باید حرفهای همه رو گوش بدیم و توجه کنیم تا بتونیم حداقل کمکی براش نیستیم مرحم درداش باشیم
نمی تونم به فرشاد بگم انقدر فاز منفی نیا
نمی تونم به قصه گو بگم انقدر آرزو نکن
نمی تونم به میلاد بگم انقدر امید الکی نده
نمی تونم به مامان خانم بگم بی خیاله بچه هات شو بزار بزنن تو سر و کله هم
نمی تونم به عموم بگم عمو عراقی مریض شدی سمته من نیا
نمی تونم به علی مومن بگم داداش بسه انقدر پر شر و شور نباش
نمی تونم به سارا بگم انقدر سعی نکن همه چی رو درست کنی
نمی تونم به شهریار بگم چرا من قاط زدم رفتی کلانتری برام آوردی Big Grin
اینا هر کدوم یه اخلاقیاتی دارن و همه باید با هم کنار بیایم!!!
تراوشات مغزی رو نیگا جونه مولی!
دیگه نبینم به هم گیر بدینا
آهان، یه داداشه چاخان هم داشتم که بماند! اونی هم که زیرآبه پستام و میزد پسر خوانده مونه که تو زرد در اومده!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.

سلام
بطور خلاصه
1 ظاهرا تا 6 سپتامبر خبری از ویزا نیست
2 آنکارا تا 4 سپتامبر هنوز وقت مصاحبه داده
3 مطلبی که برای شما هم شاید جالب باشد یکی از جاماندگان لاتاری 2011 از طریق همسرش که در آمریکاست تقاضا مهاجرت کرده بود می 2014 مصاحبه داشتند و در انتظار کلیرنس هستند هنوز
4 دیگه نا امیدی نا امیدی و نا امیدی و قرار دعا در ساعت 10 و نیمم اگر اعتقاد دارید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان