کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-19 ساعت 16:38)armin021 نوشته:  مگه هی نمیگین ما یه خونواده ایم؟
فرشاد داداشمه، مدلش اینطوریه. کم طاقته.
قصه گو خالمه، همش داره برام آرزوهای قشنگ میکنه
میلاد اون یکی داداشمه، همش داره بهم امید میده
مامان خانم، مامانمه داره غصه بچه هاشو میخوره
عمو عراقی، عمومه، مریض شده بود غصه خوردم براش
علی مومن داداش بزرگمه، یه کم پر شر و شوره
سارا، خواهرمه و به فکر آرامش تو خونوادست
شهریار هم مدیر ساختمونمونه!!!
Big Grin شوخی کردم مدیر برنامه خونوادمونه, می خواد ما رو بفرسته آمریکا

(آیا یکی از اینها حرفی بزنه باید بگیم نزن و اعصابمون رو بهم نریز؟!)
باید حرفهای همه رو گوش بدیم و توجه کنیم تا بتونیم حداقل کمکی براش نیستیم مرحم درداش باشیم
نمی تونم به فرشاد بگم انقدر فاز منفی نیا
نمی تونم به قصه گو بگم انقدر آرزو نکن
نمی تونم به میلاد بگم انقدر امید الکی نده
نمی تونم به مامان خانم بگم بی خیاله بچه هات شو بزار بزنن تو سر و کله هم
نمی تونم به عموم بگم عمو عراقی مریض شدی سمته من نیا
نمی تونم به علی مومن بگم داداش بسه انقدر پر شر و شور نباش
نمی تونم به سارا بگم انقدر سعی نکن همه چی رو درست کنی
نمی تونم به شهریار بگم چرا من قاط زدم رفتی کلانتری برام آوردی Big Grin
اینا هر کدوم یه اخلاقیاتی دارن و همه باید با هم کنار بیایم!!!
تراوشات مغزی رو نیگا جونه مولی!
دیگه نبینم به هم گیر بدینا
آهان، یه داداشه چاخان هم داشتم که بماند! اونی هم که زیرآبه پستام و میزد پسر خوانده مونه که تو زرد در اومده!

امشب چند تا بازداشتی داریم ... خودمم شاید باشم ! Big Grin
آرمین یه کم دیگه گیر بدی شاید با هم هم سلول شدیما !!
اگه انفرادی نندازن Big Grin
خوبه علی مومن آشنا داره تو بازداشتگاه ، سیگارمونو ردیف میکنه !! Big GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
(2014-08-19 ساعت 16:20)shilan نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 15:02)armin021 نوشته:  ای بابا
شماها کی می خواین یاد بگیرین که هر کسی حق داره هرچی دوست داره بنویسه
حالا چه سفید باشه، چه سیاه!
عزیز من قرار نیست همه پست ها مثبت باشن
حالا یکی میاد از رو نا امیدی حرفی رو اینجا می زنه
شما دوست نداری از کنارش رد شو و ندیده فرض کن.
بس کنین این کاراتون رو.
مگه قراره اینجا شما دیکته بگین بقیه بنویسن؟!
همین کارا رو می کنین همه از اینجا فراری شدن!
هی چاکرم مخلصم میکنین، بعد میرین زیرآبه پست طرف و می زنین.
ملک پدری نیست که بر وفق مراد شما باشه.
هی ساکت میمونیم، دیگه شورش رو در آوردین.
تمومش کنین لطفا
هرکس این حق و داره هر نظری داره بنویسه.

ای ول حرف دل منو زدی . بچه ها کاملا مخالفم میدونین با چی؟ اول با نا امیدی تو این شرایط. به نظرم شرایط الان کاملا مطلوبه . الان اپدیت ها منظم به ترتیب داره انجام میشه اول از آمریکا بعد از سفارت این یعنی همه چی منظمه و اونا دارن کار خودشون میکنن و اگر کسی آپدیت نشده نباید نا امید بشه . اونام که آپ شدن پشت سر هم به نظرم کلیر شدن ولی این که اسم نمیاد طبیعی هست یادتون نیست بچه ها میگفتن تاریخ ویزاشون 20 روز تا یک ماه قبل بوده یعنی زمانی که آپ شده بودن و بعد اون آپا 2-3 هفته بعد اسماشون اومد پس اصلا جای نا امیدی نیست . به نظرن کاملا حساب کتاب دارن که طول دادن تا الان هنوز یک ماه وقت هست و کسی هم کلیر نشده که بگیم به ما ویزا نمیرسه پس خوشحال باشید . دوم اینکه میگید دعا نکنید آخه هر کسی راهکاره خودش برا مواجه با مشکلات داره شما اعتقاد نداری انجام نده کسی هم ایراد نمیگیره ما داریم از همین اجبارا درمیریم یا یکی دوس داره مثبت فک کنه چه عب داره من خودم اصلا به مثبت اندیشی محض اعتقاد ندارم ولی حداقل جایی مثل اینجا مضر نیست مفیدم هست هر کسی حق داره خسته بشه ولی شما میگی برا اینکه پست نا امیدی نبینی تاپیک قفل شه ولی الان خود شما نا امید شدی که تازه الان وقت امیدواری . علی آقا نمیدونم این هوا سمت شما هست یا نه ولی سمت ما هوا کاملا پاییزیه من عاشق این هوام . ت. این فصل جای شگفتیه . بچه ها از خدا میخوام همه ی همهی هممون ویزا بگیریم و خوشحال بشیم SmileSmileSmileSmile
من بعد از دوتا آپدیت 8 آگوست ایمیل زدم دیروز و جواب گرفتم اما آپدیت نشدم دیگه.شاید پرونده ام بسته شده.
راستش در نهایت انرژی مثبت دارم اینو مینویسم
وقتی وقایع اخیر رو کنار هم میچینم
1-ماه قبل که دقیقا گفتن تا اگوست صبر کنید
2-این ماه که گفتن تا سپتامبر صبر کنید
3-آپدیت نشدن بعد از ایمیل
4-تعطیل بودن روند کلیرها بعد از 2 ماه
5-جوابهای گاها نامربوط و همیشه ثابت سفارتها به کلیه ایمیلها.
6-ندادن حتی یک اطلاعیه در سایت هیچ سفارتی در خصوص لاتاری که خودش مهمترین دلیله
امسال به مشکلات جدی برخوردند که متاسفانه ماهم تو این مشکل غرق شدیم
(آهای اونی که از گوشات داره بخار بیرون میاد و میخوای بگی اگر اینجوریه اینجا چ میکنی با توام)
تا امروز که جواب ایمیلمو نگرفته بودم 99% احتمال ویزا گرفتن رو به خودم میدادم اما امروز 99%احتمال نگرفتن رو به خودم میدم.
متاسفانه همه جای دنیا برای جلو بردن کار انواع سیاستها و دروغها استفاده میکنند که کشور مورد نظر هم استثنا نیست و برای بی سرو صدا تموم کردن موضوع دوماه تا الان بازی کرده و یک ماه آینده هم بازی خواهد کرد.(اینکه چ دلیلی داره این کارو کنن به من و شما مربوط نیست پس نپرس )مهم واقعیتی که وجود داره و ما در نهایت انرژی مثبت که داشتیم و داریم میبینیم.
با ی قطار انرژی مثبت به همون 1% امیدوارم اما اگر کسی نامه ای برای جایی برای اعتراض و دادخواهی بفرسته و اعلام کنه من نفر دوم خواهم فرستاد.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، armin021 ، masoud z ، nasim ، soli asali ، عراقی ، mizan ، nedaba

باید حرفهای همه رو گوش بدیم و توجه کنیم تا بتونیم حداقل کمکی براش نیستیم مرحم درداش باشیم
آهان، یه داداشه چاخان هم داشتم که بماند! اونی هم که زیرآبه پستام و میزد پسر خوانده مونه که تو زرد در اومده!
سلام
به خدا نمی روم تا بچه هایم همگی کلیر شوند تازه از رو هم نمیروم همه اش دعا می کنم برای بچه های بی اعتقاد و مهربونم
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
دوستان من دبی هستم امروز جواب مدیکالمو گرفتم و 2 تا کیس لاتاری دیدم که امده بودن مصاحبه یه اقا سعیدم بود فکر کنم لیدر بود گفت از هفته دیگه ایشالا شروع میکنن به کلیر کردن اگه نه وقت کم میارن (با ارزوی کلیر شدنتون دوستان)
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
(2014-08-19 ساعت 16:22)zzarin نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 16:20)ibehnam نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 16:13)Farnoodh نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 16:02)Sara_lphmkf نوشته:  چقدر زياديم، من هميشه برام جاي تعجب داره اون مهمانها مگه مطلبي هم مي تونند بخونند، مطمئنا با پيغام شما بايد عضو بشيد روبرو مي شن
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2014families lottery winners، afsi39، alimomen، arashmanteghi، artam2، azadj1988، behdadK، blacktornado، Farnoodh، gallafan، gh_sh67، HELIAA، ibehnam، kami_kami، katanaser، mahan1331، mamanraya، manamilad، marjan123، maryam_1985، maryam_ros، MEHR52، milad.m1986، miladfr12، monda، nasim، nedaba، ranjbarg، Sara_lphmkf، shayesteh، shilan، soheil_zk، teacherm، مامان خانم، پائیز، zzarin، آلیس-1980، آنا پورایمانی، امیر امجد، حلما، 6 کاربر مخفی، 6 مهمان

مگه اين تاپيك مطلبي كه قابل خوندن باشه هم پيدا ميشه ؟؟؟

بله ، یه سری مقالات علمی هست ، در زمینه فیزیک پایه و شیمی و ریاضیات کاربردی ، یه چند تایی هم در زمینه انرژی هS ت ای هست ، یه سرچ بکنید ، مطالعه بفرمایید !

دوست عزیز اگر نداشت شما اینجا چکار میکنید

هی چن وقت میخوام یه پستی بذارم میگم ولش کن .بابا اینا که هی میگن اینجا مطلب مفید پیدا نمیشه عزیز من دنبال چی میگردی ؟ آقا اینجا از اول تا آخرش تو یک کلمه خلاصه میشه انتظار و صبر . آقا قابل توجه اونا که منتظر مطلبن ما همه کلیرنس خوردیم حالا منتظریم اسممون اعلام شه بریم ویزا بگیریم کاریم از دستون برنمیاد چون مصاحبه رفتیم و اون آخرین کار ما بوده تا زمان گرفتن ویزا . اگرم کسی سوالی کرده 100 بار همه جواب دادن .آخه چرا بعضیا اینقد و لجوج و یه دنده هستن ؟عمو دانشگاه که نیومدین اومدین تاپیک انتظار مثل اتاق انتظار. یعنی من دیگه از این توقعات بیجا خسته شدم . آخه دلیل این همه توقع بیجا چیه؟
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-08-19 ساعت 16:06)alimomen نوشته:  کسانی که قبلا به ابوظبی ایمیل زدن و جواب نگرفتن -لطف کنن دوباره ایمیل بزنن از طریق سایت دیگه ایمیلی که بلافاصله واسشون میومد از طرف سفارت واسشون نمیاد لطفا امتحان کنید ببینم حدسم درسته
مثل این میمونه که ایمیل کسانی رو که کلیر شدن و جوابشونو ندادن گذاشتن تو بلک لیستی چیزی که اگر دوباره ایمیل زدن دیگه ایمیلی به سفارت نیاد(در حد حدسه)

منطقیه حدست. چون اگه بخوان جواب بدن باید بگن کلیر شدین که پامیشین میرین. ترجیح دادن بجای جوابای جرت و پرت ایروان که ویزا نامبر نداریم و اینا کلا چشاشون ببندن Smile من چون هفته پیش ایمیل زدم میترسم بندازنم اخر صف ولی اگه تا جمعه خبری نشه یه ایمیل میزنم ببینم فرضیه شمارو تست کنم Smile
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: shilan ، Sara_lphmkf ، katanaser ، manamilad ، pari pari ، soli asali ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-19 ساعت 16:48)Afshim553 نوشته:  
بس کنین این کاراتون رو.
تمومش کنین لطفا

ای ول حرف دل منو زدی . بچه ها کاملا مخالفم میدونین با چی؟ اول با نا امیدی تو این شرایط. به نظرم شرایط الان کاملا مطلوبه . الان اپدیت ها منظم به ترتیب داره انجام میشه اول از آمریکا بعد از سفارت این یعنی همه چی منظمه و اونا دارن کار خودشون میکنن و اگر کسی آپدیت نشده نباید نا امید بشه . اونام که آپ شدن پشت سر هم به نظرم کلیر شدن ولی این که اسم نمیاد طبیعی هست یادتون نیست بچه ها میگفتن تاریخ ویزاشون 20 روز تا یک ماه قبل بوده یعنی زمانی که آپ شده بودن و بعد اون آپا 2-3 هفته بعد اسماشون اومد پس اصلا جای نا امیدی نیست . به نظرن کاملا حساب کتاب دارن که طول دادن تا الان هنوز یک ماه وقت هست و کسی هم کلیر نشده که بگیم به ما ویزا نمیرسه پس خوشحال باشید . دوم اینکه میگید دعا نکنید آخه هر کسی راهکاره خودش برا مواجه با مشکلات داره شما اعتقاد نداری انجام نده کسی هم ایراد نمیگیره ما داریم از همین اجبارا درمیریم یا یکی دوس داره مثبت فک کنه چه عب داره من خودم اصلا به مثبت اندیشی محض اعتقاد ندارم ولی حداقل جایی مثل اینجا مضر نیست مفیدم هست هر کسی حق داره خسته بشه ولی شما میگی برا اینکه پست نا امیدی نبینی تاپیک قفل شه ولی الان خود شما نا امید شدی که تازه الان وقت امیدواری . علی آقا نمیدونم این هوا سمت شما هست یا نه ولی سمت ما هوا کاملا پاییزیه من عاشق این هوام . ت. این فصل جای شگفتیه . بچه ها از خدا میخوام همه ی همهی هممون ویزا بگیریم و خوشحال بشیم SmileSmileSmileSmile
من بعد از دوتا آپدیت 8 آگوست ایمیل زدم دیروز و جواب گرفتم اما آپدیت نشدم دیگه.شاید پرونده ام بسته شده.
(آهای اونی که از گوشات داره بخار بیرون میاد و میخوای بگی اگر اینجوریه اینجا چ میکنی با توام)
تا امروز که جواب ایمیلمو نگرفته بودم 99% احتمال ویزا گرفتن رو به خودم میدادم اما امروز 99%احتمال نگرفتن رو به خودم میدم.
متاسفانه همه جای دنیا برای جلو بردن کار انواع سیاستها و دروغها استفاده میکنند که کشور مورد نظر هم استثنا نیست و برای بی سرو صدا تموم کردن موضوع دوماه تا الان بازی کرده و یک ماه آینده هم بازی خواهد کرد.(اینکه چ دلیلی داره این کارو کنن به من و شما مربوط نیست پس نپرس )مهم واقعیتی که وجود داره و ما در نهایت انرژی مثبت که داشتیم و داریم میبینیم.
با ی قطار انرژی مثبت به همون 1% امیدوارم اما اگر کسی نامه ای برای جایی برای اعتراض و دادخواهی بفرسته و اعلام کنه من نفر دوم خواهم فرستاد.

وروجک
آخرش بنویس این یه برداشت شخصیه ، یا نظر منه .
هم شر درست نمیشه ، هم بقیه رو نا امید نمیکنی ، هم اوستا ادل نجار ازت راضیه ! Big Grin
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، shilan ، pari pari ، Afshim553 ، H Pier ، soli asali ، قصه گو
(2014-08-19 ساعت 16:44)ibehnam نوشته:  

امشب چند تا بازداشتی داریم ... خودمم شاید باشم ! Big Grin
آرمین یه کم دیگه گیر بدی شاید با هم هم سلول شدیما !!
اگه انفرادی نندازن Big Grin
خوبه علی مومن آشنا داره تو بازداشتگاه ، سیگارمونو ردیف میکنه !! Big GrinBig GrinBig Grin
قابل توجه دوستان بخصوص داش علی پیشکسوت سایت ابوظبی باز نمیشه؟فکر میکنین خبریه؟
کیس نامبر:***5،مصاحبه:27APRIL،ابوظبی
;ایکاش پرنده بودم و بدون هیچ گونه محدودیتی هر جا میخواستم مهاجرت میکردم.
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-19 ساعت 15:48)sia 1306 نوشته:  سئوال از سفارت
I'm submitting this query in order to check my case. As the deadline for getting the diversity visa (September 2014) draws near, I want to know if the FBI checking process is done and if not to urge you to process it as soon as possible please. And if my case is processed how shall I proceed to get my visas.
اینم جوابش
Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. Administrative processing sometimes takes less than 90 days, but frequently it can take several months. For further processing, please keep checking our website.

We hope this information will be helpful to you.

GY
sia 1306 عزیز

میشه لطفا بگید آیا این اولین ایمیلی هست که به ابوظبی فرستادید؟
چون ابوظبی معمولا به اولین ایمیلها جواب میده ولی دیگه ماها رو اصلا تحویل نمیگیره . انگار نه انگار
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، قصه گو ، sia 1306 ، nedaba
سایت ابوظبی باز نمیشه. لطفا چک کنید.
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready

تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، قصه گو ، nedaba
شیلان جان خون خودتو کثیف نکن ...
یک سری Member نما هستن میان یه چیزی میگن ! Big Grin

ساکن San Francisco
(2014-08-19 ساعت 16:48)Afshim553 نوشته:  
بس کنین این کاراتون رو.
تمومش کنین لطفا

آقا افشین نفهمیدم الان نا امیدی یا امیدوار/؟Smile
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: pari pari ، Afshim553 ، nedaba
دوستان خوشبختانه يا متاسفانه كل كيس ما الان آپ شد،
بدون شرح .....
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
آهاي دوستاني كه امضا ندارند اما يك عالمه پست دارند، احتمالا از روي چه چيزي بايد به سوالاتون جواب بديم؟! مسابقه بيست سوالي نيست كه، ضمنا حتي پستهاي خبريشون هم ارزش اطلاع رساني ندارد،
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
بچه ها اینجا محل کار و عبور و رستوران و آرایشگاه و..... نیست که هر از گاهی بریم و برگردیم. اینجا دیگه مثل خونمونهامونه 24 ساعته داره داریم توش زندگی می کنیم. با هم انتظار میکشیم، خوشحال و ناراحت میشیم، به همدیگه کمک میدیم و هزارتا چیز خوب دیگه. ضمنا هممون هم توی شرایط نامناسب روحی هستیم. پس خواهشن بیاین به افکارو عقاید هم احترام بزاریم. امشب اونایی که دوست دارن با هم انرژی مثبت بفرستن. اونایی که دوست دارن مثل من دعا کنن و اوناییم که دوست ندارن در این راستا هیچ کار خاصی نکنن. تورو خدا دیگه با بحث و دعوا وضعیتو از اینی که هست ناخوب تر نکنیم.
ممنونم از همتون و امیدوارم همگی سال آینده با هم تو ا م ر ی ک ا دور هم جمع بشیم این تاپیکو بخونیم و به انتظارامون بخندیم.

راستی میشه یکی در مورد این قضیه که تا 6 سپتامبر ویزا نمیدن چیه ؟؟؟؟؟
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان