کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
ارمنستان اپدیت شد و باز هم لاتاری توش نبود!
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، meisam14 ، mohamad92 ، reza_top60 ، قصه گو ، kage.omid ، soli asali ، NEURON
(2014-01-31 ساعت 14:25)usafirststeps نوشته:  ارمنستان اپدیت شد و باز هم لاتاری توش نبود!

سلام
21 کیس آپدیت شده ،همیشه بیشتربود انگار،انشاالله دیگه تموم شدن و نوبت به لاتاری ها برسه
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، usafirststeps ، قصه گو ، aaraam ، soli asali ، zepehr
دوستان عزیز من هفته سوم فوریه مصاحبه دارم و 24 دسامبر هم توی سیس آپدیت شدیم و تا حالا دیگه آپدیت نشیدم در حالیکه کیسهای از 3250 تا 3750 تا حالا آپدیت دوم شون هم در حوالی 23 تا 30 ژانویه بوده و تنها کیسی که آپدیت نشده ما بودیم.کسی میتونه این رو برای من تحلیل کنه؟
با تشکر
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-01-31 ساعت 16:02)reza_top60 نوشته:  دوستان عزیز من هفته سوم فوریه مصاحبه دارم و 24 دسامبر هم توی سیس آپدیت شدیم و تا حالا دیگه آپدیت نشیدم در حالیکه کیسهای از 3250 تا 3750 تا حالا آپدیت دوم شون هم در حوالی 23 تا 30 ژانویه بوده و تنها کیسی که آپدیت نشده ما بودیم.کسی میتونه این رو برای من تحلیل کنه؟
با تشکر

سلام
دوست من این تحلیل خاصی نداره منم هفته دوم دسامبر مصاحبه شدم و فقط هفته بعدش اپدیت شدم همون یک بار ظاهرا اپدیت شدن طبق نظراتی که من در مهاجرسرا خوندم بر این اساس هست که اگر مرحله ای از کلیرنس انجام بشه در واقع پرونده اپدیت میشه
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، reza_top60 ، meisam14 ، soli asali ، mohamad92 ، zepehr
کيس نامبر 2014AS868 از آنکارا کلیر شد.
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
(2014-01-31 ساعت 15:16)mohamad92 نوشته:  
(2014-01-31 ساعت 14:25)usafirststeps نوشته:  ارمنستان اپدیت شد و باز هم لاتاری توش نبود!

سلام
21 کیس آپدیت شده ،همیشه بیشتربود انگار،انشاالله دیگه تموم شدن و نوبت به لاتاری ها برسه

اميدوارم زودتر شروع كنند، يواش يواش داره دير ميشه
تشکر کنندگان: soli asali ، mohamad92
بچه ها آنکارا آپدیت شده و یک کیس لاتاری ۸۶۸ رو هم اعلام کرده
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
تشکر کنندگان: میما ، artam2 ، ojee ، soli asali ، pari pari ، قصه گو ، shadi79 ، NEURON ، mahdii ، 2014winner ، pari pariaaa ، mohamad92
انكارا اپديت شد و يه كيس كلير كرده
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
تشکر کنندگان: میما ، soli asali ، قصه گو ، mahdii ، pari pariaaa ، mohamad92 ، sal0811
(2014-01-30 ساعت 16:18)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-01-30 ساعت 14:50)Prometheus نوشته:  
(2014-01-30 ساعت 14:37)Saeedv13 نوشته:  
(2014-01-30 ساعت 14:33)Prometheus نوشته:  سلام دوستان گرامي
من توي سايت سيس آپديت شدم
هفته بعد تازه مصاحبه دارم
يعني اينا پرونده ما رو قبلش چك مي كنن؟؟؟
بله. ایمیلت رو چک کن ببین مدارک لازم برای مصاحبه رو نفرستادن. یک بار وقتی اون ایمیل رو می فرستن سیس آپدیت میشه.
نه متاسفانه چيزي نفرستادن
اين خبر بده يا خوب؟
تا حالا كسي بوده قبل مصاحبه آپديت شه؟

ما مارچ مصاحبه داریم،اول که سیس کیسمونو شناخت، آپدیت بود : 24ژانویه،3 روز بعد از نامه ی دوم، الان امروز 30ژانویه دوباره آپدیت شده!!! (راستی هر دفه آپدیت میشه آپدیت قبلی دیگه تو صفحه نمیاد،نه؟)
همانا ما الان دچار ؟؟؟؟؟؟؟؟ شده ایم! چرا چنین است؟ دو بار قبل مصاحبه آخه؟!

میشه بگید آپدیت رو کجا و چگونه باید ببینیم ؟
(2014-01-30 ساعت 22:59)sal0811 نوشته:  ما امروز بعد از 98 روز آپدیت شدیم.امیدوارم این آپدیت برای همه دوستان منتظر اتفاق بیفته و خبرهای خوب بزودی بشنویم.

لطفا بگید چگونه میشه فهمید آپدیت شده ؟
تشکر کنندگان: ojee ، soli asali ، hudson ، mohamad92
(2014-01-31 ساعت 19:02)jnouri نوشته:  
(2014-01-30 ساعت 22:59)sal0811 نوشته:  ما امروز بعد از 98 روز آپدیت شدیم.امیدوارم این آپدیت برای همه دوستان منتظر اتفاق بیفته و خبرهای خوب بزودی بشنویم.

لطفا بگید چگونه میشه فهمید آپدیت شده ؟

برید به آدرس زیر و شماره کیستون رو بدون صفر وارد کنید
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
تشکر کنندگان: sal0811 ، soli asali
سلام به دوستان عزیزم

از بچه هایی که اطلاع دارن میشه ایا در سایت سفارت جای بخوصوصی هست که میشه فهمید چه شماره هایی update شده .

البته منظورم ceac یا http://www.abudhabiivo.net نیست .

اگه جایی دیگه که دوستان عزیز متوجه میشن که کیسی اپدیت شده که شماره اعلام میکنن اونو لطف کنید توضیح بدن ممنونتون میشم .

با ارزوی بهترینها واسه همتون .
Case Number:1xxx / Abudhabi /Interview :End of Jan /Clear: 8 Jun At 12:30
تشکر کنندگان: nedali ، soli asali ، mohamad92
دوستان من 17 ژانویه کارنت شدم و مارچ مصاحبه دارم چرا سایت ceac هنوز کیس منو نمی شناسه؟ چه طوری باید کیسو وارد کنیم؟
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali
(2014-01-31 ساعت 22:05)ssara نوشته:  دوستان من 17 ژانویه کارنت شدم و مارچ مصاحبه دارم چرا سایت ceac هنوز کیس منو نمی شناسه؟ چه طوری باید کیسو وارد کنیم؟

نگرانی نداره ، هیچ دوشواری نیست منم نمی‌شناسه Big GrinBig Grin
خوشحالم.
(2014-01-31 ساعت 16:02)reza_top60 نوشته:  دوستان عزیز من هفته سوم فوریه مصاحبه دارم و 24 دسامبر هم توی سیس آپدیت شدیم و تا حالا دیگه آپدیت نشیدم در حالیکه کیسهای از 3250 تا 3750 تا حالا آپدیت دوم شون هم در حوالی 23 تا 30 ژانویه بوده و تنها کیسی که آپدیت نشده ما بودیم.کسی میتونه این رو برای من تحلیل کنه؟
با تشکر

مگه ادم چند بار اپدیت میشه قبل مصاحبه؟
Smile من مییییرممممممممم

کیس نامبر**2014AS000035
-تعداد افراد کیس 3 نفر-- ارسال فرم ایمیل - سفارت ایروان -ویزا یک ضرب Big Grin- مقصد : El Dorado Hills, California
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان