موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-01 ساعت 09:26)omid05 نوشته: (2014-02-01 ساعت 04:57)2014winner نوشته: خيلي از دست آنكارا خسته شدم ميخام بازم ايميل بزنم، يني اگه تو اين مدت رو كيسمون بيل زده بودن به يه جا رسيده بودن يادمه به يكي از دوستام ميگفتم ناراحت نباش دير و زود داره ولي ويزامونو ميگيريم حالا ديگه شك دارم كلير ميشم يا نه
ما هم خسته شديم بچه ها بياين 2 كار انجام بديم اول اينكه دوستاني كه مصاحبشون در روزهاي آينده است و عضو مهاجرسران از آفيسرها در 3 سفارت سوال كنن چرا امسال اينقدر كليرنس ها طولاني شده؟
دوم اينكه همه ايميل بزنيم و در ايميل بگيم اين طور كه پيش مي ره امسال حق كساني كه با شماره كيس پايين كليرنس خوردن ضايع ميشه چون بي دليل طولاني شده و اين طوري كساني كه شماره كيس بالا دارن ولي يك ضربن هر روز سهميه رو دارن پر مي كنن در حالي كه ما كلي براي مديكال و مصاحبه و سفر هزينه كرديم و اين عادلانه نيست ...
البته دوستان من فقط نظر شخصيمو گفتم چون خيلي روم فشاره بازم مديران و دوستان با تجربه تر هر چي صلاح بدونن
با قسمت اول پيشنهاد موافقم كه
( اينكه دوستاني كه مصاحبشون در روزهاي آينده است و عضو مهاجرسران از آفيسرها در 3 سفارت سوال كنن چرا امسال اينقدر كليرنس ها طولاني شده؟)
در ضمن دوستاني كه برا مصاحبه ميروند توجه داشته باشن كه خودشون هم در اين قضيه سهيمند و ممكنه اگه كليرنس بخورند همين روزهاي سخت بيخبري را تجربه كنند.
در هر صورت اگه خواستين بپرسين كه يه اثري بذارين يا خبري بيارين پيشنهاد من اينه كه موقع خدافظي و وقتي همه چي تموم شد بپرسين.
اينجوري ميتونين مطمئن باشين كه هيچ اثري روي پرونده ويا مصاحبتون نميذاره
به اميد موفقيت همه دوستان
و
تشكر ويژه از دوستاني كه بتونن كمكي بكنن
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
[quote='shatsi' pid='461494' dateline='1391249503']
سلام بر دوستان 2014 ، چه اونها که مصاحبه رفتن و الان منتظرن و هر روز منتظر و یک روز به اندازه یک عمر میگذره بهشون و چه اونها که منتظر اعلام سفارت اند و روز مصاحبه که البته از آسانترین مصاحبه های یک نفر در طول عمرش می باشد....بگذریم من و خیلی از 2013 ایها اصولاً هنوز یک تکه از قلبمون توی تاپیک کلیرنس جا مونده و هرچند وقت یک دفعه هم باید بیاییم و سری بزنیم و احتمالاً تا جایی که لاتاری ادامه داره تاپیک کلیرنس اومدن ما هم ادامه داره، القصه پارسال این موقع من فرم های خودم و خانم رو فرستاده بودم و با استرس البته منتظر اعلام روز مصاحبه بودم که البته دقیقا روز آخر سال 91 بود ، توی این روزها هم البته ساعت ها مهاجرسرا میومدم و توی اداره هم که بودم سعی میکردم تا وقت خالی پیدا کنم بیام توی سایت ، اون موقع میرفتم توی تاپیک ها و کلی از حرفای بچه ها رو میخوندم مخصوصاً صحبت های آرش رو خیلی علاقمند بودم که بخونم ...جونم براتون بگه توی این ایام خوب ما فرم ها رو فرستاده بودیم و منتظر اعلام روز مصاحبه بودیم ،راستش اونموقع هنوز داستان 2013 ایها و اون اتفاقات کذایی نیوفتاده بود و همه و همه چه داخل سایت و چه خارج سایت میگفتن که بابا آمریکا رو شاخه و رفتنی هستید و از این حرفا ، ما هم یک تیری هر سال می انداختیم و حالا انداخته بودیم و گرفته بود ، راستش با اینکه اکثر ساعات شبانه روز رو مشغول همین مطالعه درخصوص مهاجرت و مباحث مربوطه بودم ولیکن راستش باز فکر نمی کردم که 1 سال بعد همین موقع توی آمریکا باشم و این پست رو بزارم برای بقیه ، می گفتم حالا بریم ببینیم قسمت چیه ، خدا چی میخواد و از این حرفا ، حالا میریم آمریکا دیگه همین که میگیم داریم میریم خودش کلاس داره و اینکه بالاخره پیش خودم میگفتم یک تنوعی هم هست کلی با چیزای نو آشنا میشم، جاهای جدید رو روش مطالعه میکنم، دوستای جدید پیدا میکنم و غیره و غیره خلاصه هی میومدم تاپیک ها رو میخوندم و میگفتم :خودش میبردت هرجا دلش خواست به هرجا بردت بدون ساحل همونجاست....اما راست راستش رو بخوایین باورم نمیشد در عرض یکسال آمریکا باشم و از اونجا پست بزارم ، همونجور که بعضی از شما میدونین من 6 ماه تمام یعنی 180 روز منتظر اعلام کلیرنس بودم از روز مصاحبه و با این همه به شما میگم که به طرز باور نکردنی این روزایی که الان توشین داره از دستتون میره ، اینها رو که میخوام بگم بعضیاشو قبل ترها به من گفتن و من خیلی گوش نکردم ،بزارین به عنوان داداش کوچیک شما یه چند تا چیز رو بهتون بگم و امیدوارم که بسیار جدی بگیرید ...باز میگم بسیار جدی......اول اینکه با توجه به اتفاقات نامیمون سال گذشته و هر اتفاق ممکن دیگه اکثریت شما عزیزان سال دیگه همین موقع یا آمریکا هستید و یا اومدید و برگشتید پس خواهشن تو این مدتی که ایران هستید با بقیه معاشرت کنین ، برید سراغ دوستانی که ازشون خبر ندارید اگه جمع دوستانه یا خانوادگی صمیمی دارید به اون بیشتر بها بدید که این چند تا خاصیت داره یکی اینکه اگر کلیرنس خوردید شما رو برای لحظاتی هم که شده از اضطراب در میاره حتی اگر بگید که بابا تو هم دلت خوش هست ، تو این هیر و ویر کی آخه فکر ددر بازیه ، اما به هیچ وجه اینجوری نیست به امید خدا اکثر شما اینجا خواهید آمد و حتی اگر مثل من از اینجا نهایت رضایت هم داشته باشید باز به گذشته و لحظاتی که از دس دادید قبطه خواهید خورد ، برید دوستاتونو ببینید، مادر بزرگ ، پدر بزرگ شاید زبون من لال آمدید آمریکا و موندگار شدید و بعد مدتی که خواستید به مملکتتون برای تفریح هم که شده برگردید دیگه بعض از این عزیزان رو نبینید چه بسیاری از بچه ها که نزدیکترین عزیزان خود را در همین اثنا مهاجرت از دست دادند ، پس برید خاله ، عمه....هر کی که براتون عزیزه رو ببیند ، مطمئن باشید یک درصد هم اگر حتی ویزا نگیرید چیزی را از دست نخواهید داد...........نکته بعد .....اگر شما کسی هستی که روزی 2 یا 3 یا 4 ساعت زبان میخوانید بدونید که این مسئله رو جدی نگرفته اید ، اکثر ایرونی ها رو که ازشون میپرسن زبانتون چطوره میگن ...متوسط رو به بالا....حتماً هم همینه .....اما اگر شما خواستید خودتون بدون اینکه کلاه سر خودتون بزارید بفهمید چقدر زبان بلدید یک فیلم دیالوگ داره آمریکایی رو بدون زیر نویس بزارید جلوتون ببینید چه قدرشو میفهمید .....اگر اکثرشو نفهمیدید با خودتون رودرباسی نکنید سریع نرم افزار و کلاس زبان و مخصوصاً کمک آموزشی هایی مثل tactics و اینجور چیزها رو تهیه کنید و بطور جدی روی این مسئله کار کنید ، اینجا شوخی بر دار نیست ، ای کسایی که با پول محدود دارین میایین اینجا اگر زبان بلد باشید با 2 یا 3 هزار دلار هم بیایید میتونید گلیمتونو از آب بکشید بیرون ولی اگر زبان بلد نباشید اینجا باید از جیب انقدر بخورید تا زبانتون راه بیوفته حالا یکی 6 ماهه راه میوفته یکی یکساله یکسری هم 40 ساله اینجان هنوز مشکل دارن....نکته بعد آمادگی ذهنی هست از الان به خودتون وعده ندید که همه چیز آمریکا خوبه و کارشون درسته ، آخرشن و این حرفا بدونید که اینجا هم در بعضی موارد مثلاً مسائل اداری دست کمی از ایران نداره که هیچ بدتر هم هست به مراتب هم بدتره ، اما آنقدر نکته مثبت داره که به نظر من و برای من ارزش 180 روز انتظار و خون جگر خوردن و یکسال درگیری رو داشت ، پس به پا خیزید و از این چک کردن ثانیه به ثانیه سایت اگر دست بر نمیدارید حداقل یک آیفون یا آیپد و نمیدونم یه همچین چیزی تهیه کنید و با خوتون داشته باشید ولی کارهایی که گفتم رو جدی بگیرید ، اینجا معمولاً فقط کسانی که علاقمند هستند و دلسوز اصولاً بعد از رفتن به آمریکا می آیند و پست می زارند پس نه حرف من اما کسایی که پیشینه ای توی این کار دارن میتونن راهنمای خوبی برای بقیه باشن و در آخر سعی کنید فقط خودتان تصمیم بگیرید حتی اگر آمریکا نیامدید با تصمیم خودتان باشد و اگر آمدید و موندید و یا برگشتید هم تصمیم خودتان چون در آخر آدمی حسرت نمیخورد که به خواسته خود توجه کرده باشد...در پناه خدا باشید......
چشم بگشا که جلوه دلدار به تجلی است از در و دیوار
این تماشا چو بنگری گویی ، لیس فی الدار غیره غیار....
ممنون از شما دوست عزیز بابت مطلب زیباتون فقط من یک سوال دارم با توجه به اینکه کلیر شما 180 روز طول کشید و مصاحبتون آنکارا بود مدیکالتون رو تمدید کردید؟ با تشکر از شما
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-01 ساعت 14:41)shatsi نوشته: سلام بر دوستان 2014 ، چه اونها که مصاحبه رفتن و الان منتظرن و هر روز منتظر و یک روز به اندازه یک عمر میگذره بهشون و چه اونها که منتظر اعلام سفارت اند و روز مصاحبه که البته از آسانترین مصاحبه های یک نفر در طول عمرش می باشد....بگذریم من و خیلی از 2013 ایها اصولاً هنوز یک تکه از قلبمون توی تاپیک کلیرنس جا مونده و هرچند وقت یک دفعه هم باید بیاییم و سری بزنیم و احتمالاً تا جایی که لاتاری ادامه داره تاپیک کلیرنس اومدن ما هم ادامه داره، القصه پارسال این موقع من فرم های خودم و خانم رو فرستاده بودم و با استرس البته منتظر اعلام روز مصاحبه بودم که البته دقیقا روز آخر سال 91 بود ، توی این روزها هم البته ساعت ها مهاجرسرا میومدم و توی اداره هم که بودم سعی میکردم تا وقت خالی پیدا کنم بیام توی سایت ، اون موقع میرفتم توی تاپیک ها و کلی از حرفای بچه ها رو میخوندم مخصوصاً صحبت های آرش رو خیلی علاقمند بودم که بخونم ...جونم براتون بگه توی این ایام خوب ما فرم ها رو فرستاده بودیم و منتظر اعلام روز مصاحبه بودیم ،راستش اونموقع هنوز داستان 2013 ایها و اون اتفاقات کذایی نیوفتاده بود و همه و همه چه داخل سایت و چه خارج سایت میگفتن که بابا آمریکا رو شاخه و رفتنی هستید و از این حرفا ، ما هم یک تیری هر سال می انداختیم و حالا انداخته بودیم و گرفته بود ، راستش با اینکه اکثر ساعات شبانه روز رو مشغول همین مطالعه درخصوص مهاجرت و مباحث مربوطه بودم ولیکن راستش باز فکر نمی کردم که 1 سال بعد همین موقع توی آمریکا باشم و این پست رو بزارم برای بقیه ، می گفتم حالا بریم ببینیم قسمت چیه ، خدا چی میخواد و از این حرفا ، حالا میریم آمریکا دیگه همین که میگیم داریم میریم خودش کلاس داره و اینکه بالاخره پیش خودم میگفتم یک تنوعی هم هست کلی با چیزای نو آشنا میشم، جاهای جدید رو روش مطالعه میکنم، دوستای جدید پیدا میکنم و غیره و غیره خلاصه هی میومدم تاپیک ها رو میخوندم و میگفتم :خودش میبردت هرجا دلش خواست به هرجا بردت بدون ساحل همونجاست....اما راست راستش رو بخوایین باورم نمیشد در عرض یکسال آمریکا باشم و از اونجا پست بزارم ، همونجور که بعضی از شما میدونین من 6 ماه تمام یعنی 180 روز منتظر اعلام کلیرنس بودم از روز مصاحبه و با این همه به شما میگم که به طرز باور نکردنی این روزایی که الان توشین داره از دستتون میره ، اینها رو که میخوام بگم بعضیاشو قبل ترها به من گفتن و من خیلی گوش نکردم ،بزارین به عنوان داداش کوچیک شما یه چند تا چیز رو بهتون بگم و امیدوارم که بسیار جدی بگیرید ...باز میگم بسیار جدی......اول اینکه با توجه به اتفاقات نامیمون سال گذشته و هر اتفاق ممکن دیگه اکثریت شما عزیزان سال دیگه همین موقع یا آمریکا هستید و یا اومدید و برگشتید پس خواهشن تو این مدتی که ایران هستید با بقیه معاشرت کنین ، برید سراغ دوستانی که ازشون خبر ندارید اگه جمع دوستانه یا خانوادگی صمیمی دارید به اون بیشتر بها بدید که این چند تا خاصیت داره یکی اینکه اگر کلیرنس خوردید شما رو برای لحظاتی هم که شده از اضطراب در میاره حتی اگر بگید که بابا تو هم دلت خوش هست ، تو این هیر و ویر کی آخه فکر ددر بازیه ، اما به هیچ وجه اینجوری نیست به امید خدا اکثر شما اینجا خواهید آمد و حتی اگر مثل من از اینجا نهایت رضایت هم داشته باشید باز به گذشته و لحظاتی که از دس دادید قبطه خواهید خورد ، برید دوستاتونو ببینید، مادر بزرگ ، پدر بزرگ شاید زبون من لال آمدید آمریکا و موندگار شدید و بعد مدتی که خواستید به مملکتتون برای تفریح هم که شده برگردید دیگه بعض از این عزیزان رو نبینید چه بسیاری از بچه ها که نزدیکترین عزیزان خود را در همین اثنا مهاجرت از دست دادند ، پس برید خاله ، عمه....هر کی که براتون عزیزه رو ببیند ، مطمئن باشید یک درصد هم اگر حتی ویزا نگیرید چیزی را از دست نخواهید داد...........نکته بعد .....اگر شما کسی هستی که روزی 2 یا 3 یا 4 ساعت زبان میخوانید بدونید که این مسئله رو جدی نگرفته اید ، اکثر ایرونی ها رو که ازشون میپرسن زبانتون چطوره میگن ...متوسط رو به بالا....حتماً هم همینه .....اما اگر شما خواستید خودتون بدون اینکه کلاه سر خودتون بزارید بفهمید چقدر زبان بلدید یک فیلم دیالوگ داره آمریکایی رو بدون زیر نویس بزارید جلوتون ببینید چه قدرشو میفهمید .....اگر اکثرشو نفهمیدید با خودتون رودرباسی نکنید سریع نرم افزار و کلاس زبان و مخصوصاً کمک آموزشی هایی مثل tactics و اینجور چیزها رو تهیه کنید و بطور جدی روی این مسئله کار کنید ، اینجا شوخی بر دار نیست ، ای کسایی که با پول محدود دارین میایین اینجا اگر زبان بلد باشید با 2 یا 3 هزار دلار هم بیایید میتونید گلیمتونو از آب بکشید بیرون ولی اگر زبان بلد نباشید اینجا باید از جیب انقدر بخورید تا زبانتون راه بیوفته حالا یکی 6 ماهه راه میوفته یکی یکساله یکسری هم 40 ساله اینجان هنوز مشکل دارن....نکته بعد آمادگی ذهنی هست از الان به خودتون وعده ندید که همه چیز آمریکا خوبه و کارشون درسته ، آخرشن و این حرفا بدونید که اینجا هم در بعضی موارد مثلاً مسائل اداری دست کمی از ایران نداره که هیچ بدتر هم هست به مراتب هم بدتره ، اما آنقدر نکته مثبت داره که به نظر من و برای من ارزش 180 روز انتظار و خون جگر خوردن و یکسال درگیری رو داشت ، پس به پا خیزید و از این چک کردن ثانیه به ثانیه سایت اگر دست بر نمیدارید حداقل یک آیفون یا آیپد و نمیدونم یه همچین چیزی تهیه کنید و با خوتون داشته باشید ولی کارهایی که گفتم رو جدی بگیرید ، اینجا معمولاً فقط کسانی که علاقمند هستند و دلسوز اصولاً بعد از رفتن به آمریکا می آیند و پست می زارند پس نه حرف من اما کسایی که پیشینه ای توی این کار دارن میتونن راهنمای خوبی برای بقیه باشن و در آخر سعی کنید فقط خودتان تصمیم بگیرید حتی اگر آمریکا نیامدید با تصمیم خودتان باشد و اگر آمدید و موندید و یا برگشتید هم تصمیم خودتان چون در آخر آدمی حسرت نمیخورد که به خواسته خود توجه کرده باشد...در پناه خدا باشید......
چشم بگشا که جلوه دلدار به تجلی است از در و دیوار
این تماشا چو بنگری گویی ، لیس فی الدار غیره غیار....
ممنون بابت اين نوشته خوبتون
جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-01 ساعت 22:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-01 ساعت 22:19 توسط sani1348.)
سلام ببخشيد cv مخفف چه كلمه ايه ؟
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما دیروز مدارکمون رسید سفارت و توی ceac نوشته بود که کیس ما 14 ژانویه اپدیت شده و ready نوشته بود و هفته دوم فوریه مصاحبه داریم
این یعنی پروسه ما در حال برسی هست و ایا خوبه ؟؟ که اپدیت شده ؟!
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان
من کیس خودمو تو CEAC چک کردم این عبارت رو نوشته Status Updated Date: 16-Jan-2014
دقیقا منظورشون چی هستش
با تشکر از همه دوستان