موضوعها: 0
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-31 ساعت 22:34)asalasali نوشته: (2014-01-31 ساعت 16:02)reza_top60 نوشته: دوستان عزیز من هفته سوم فوریه مصاحبه دارم و 24 دسامبر هم توی سیس آپدیت شدیم و تا حالا دیگه آپدیت نشیدم در حالیکه کیسهای از 3250 تا 3750 تا حالا آپدیت دوم شون هم در حوالی 23 تا 30 ژانویه بوده و تنها کیسی که آپدیت نشده ما بودیم.کسی میتونه این رو برای من تحلیل کنه؟
با تشکر
مگه ادم چند بار اپدیت میشه قبل مصاحبه؟
من یک بار آپدیت شدم که اون هم یک هفته بعد از نامه دومم بود اما بعضی از دوستان دو تا سه آپدیت شدن.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز،
من آدرس سایت سفارت آمریکا در ابوظبی و آنکارا که کیس های لاتاری برای کلیر شدن اعلام میشن رو لازم دارم،
لطفا برام بفرستین؟
سپاسگزارم
شماره کیس: 2014AS2xxx#هفته چهارم ژانویه، ایروان#
آپدیت ها: سه، چهار و شش فوریه/پنج مارچ/شش جون، نه جون/بعد 135 روز کلیر#
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
خيلي از دست آنكارا خسته شدم ميخام بازم ايميل بزنم، يني اگه تو اين مدت رو كيسمون بيل زده بودن به يه جا رسيده بودن يادمه به يكي از دوستام ميگفتم ناراحت نباش دير و زود داره ولي ويزامونو ميگيريم حالا ديگه شك دارم كلير ميشم يا نه
2014AS000007$$ (٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرمها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY
دریافت شیرین ویزا 19 JUN
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-01 ساعت 01:33)aghaghia نوشته: دوستان برای دیدن اپدیت کیستون وارد سایت CEAC بشین و در قسمت Check My Visa Application Status کیس نامبرتون رو بدون صفرهاش وارد کنید همچین صفحه ای رو خواهید دید....
لیست کلیر شده ها برای ایروان و آنکارا روی سایت قرار میگیره ولی برای ابوظبی توی سایت خودش باید کیس نامبرتون رو وارد کنید و از کلیر شدنتون آگاه بشید (اطلاعات در پست های اول مربوط به سفر به هر سفارت موجوده)
با سلام به دوست عزیز
فقظ خواستم متذکز بشم که سایت CEAC برای هر 3 سفارت کار میکنه .
( ابوظبی / انکارا / ایروان )
دوستان ابوظبی میتونن با زفتن به سایت CEAC به این ادرس :
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
با وارد کردن شماره کیس شون (Case Number) و حذف صفرها
بطور مثال : 2014AS1234 <======= 2014AS00001234
از وضعیت پروندشون با خبر بشن که در چه حالتی به سر میبره .
ضمن اینکه میتونن اپدیت کیس شون رو چگ و یاداشت کنن .
دوستان ابوظبی همزمان میتونن به سایت سفارت امریکا در ابوظبی نیز دسترسی داشته باشن و از روند پروندشون مطلع شن .
همان ادرسی که روی برگ ابی شون هست . بعد از وارد شدن بروی قسمت
Check Visa Status میروید .
این هم ادرس مستقیم که اذیت نشین :
http://www.abudhabiivo.net/
دقیقا مثل قبل شماره کیس با حذف صفرها
انشاا... که همه زودتر کلیر شن . ما رو هم دعا کنین
Case Number:1xxx / Abudhabi /Interview :End of Jan /Clear: 8 Jun At 12:30
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان... راستش برام یه سوال پیش اومده ... یکی از اشناهاهم برای مصاحبه رفته سفارت و با اینکه نه خودش و نه همسرش فوق لیسانس نبودن فرداش هم فرم 9 سوالی براش اومده و هم ازش cv. خواستن... ولی من. رفتم تا الان هیچ کدوم از اینا رو ازم نخواستن....لطفا یوی از دوستان بگه ایا برای من این دو مورد رو نخواستن غیر عادی نیست... استرس گرفتم.... من سفارت امریکا تو انکارا تو دسامر مصاحبه داشتم و اشنام همین یه هفته پیش همونجا... به نظر شما غیر عادی نیست یا من الکی استرس گ
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
خدایا توکل به خودت.
اینم از انرژی امروز از طرف ما
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو
خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-01 ساعت 09:26)omid05 نوشته: (2014-02-01 ساعت 04:57)2014winner نوشته: خيلي از دست آنكارا خسته شدم ميخام بازم ايميل بزنم، يني اگه تو اين مدت رو كيسمون بيل زده بودن به يه جا رسيده بودن يادمه به يكي از دوستام ميگفتم ناراحت نباش دير و زود داره ولي ويزامونو ميگيريم حالا ديگه شك دارم كلير ميشم يا نه
ما هم خسته شديم بچه ها بياين 2 كار انجام بديم اول اينكه دوستاني كه مصاحبشون در روزهاي آينده است و عضو مهاجرسران از آفيسرها در 3 سفارت سوال كنن چرا امسال اينقدر كليرنس ها طولاني شده؟
دوم اينكه همه ايميل بزنيم و در ايميل بگيم اين طور كه پيش مي ره امسال حق كساني كه با شماره كيس پايين كليرنس خوردن ضايع ميشه چون بي دليل طولاني شده و اين طوري كساني كه شماره كيس بالا دارن ولي يك ضربن هر روز سهميه رو دارن پر مي كنن در حالي كه ما كلي براي مديكال و مصاحبه و سفر هزينه كرديم و اين عادلانه نيست ...
البته دوستان من فقط نظر شخصيمو گفتم چون خيلي روم فشاره بازم مديران و دوستان با تجربه تر هر چي صلاح بدونن
روی همه فشار روانی بالاییه دوست عزیز،
خصوصا کسایی که مث ما چند ساله تو کار مهاجرتن،دیگه از زندگی موقتی خسته شدیم و همه میپرسن :پس کی میرین؟!
خدا خودش کمک کنه
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-01 ساعت 11:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-01 ساعت 11:31 توسط kage.omid.)
روزهای واقعا سختیه. هر روز که میگذره داره خیلی طولانی و غیر قابل تحمل میشه.
بچه ها اگه این هفته خبری نشد بیاین به خود kcc ایمیل یا زنگ بزنیم.
کلیرینس سال پیش رو میخوندم توی ماه فوریه به خود kcc زنگ زده بودند و وضعیت کیسشون رو پرسیده بودند حالا بازم عمو سعید و پیشکسوتان سال پیش نظرشون رو درباره طولانی شدن کلیرینس امسال بگن و آیا تماس با خود kcc رو صلاح میدونن یا نه.
امیدوارم توی این هفته شروع به کلیر کردن همه دوستان بکنند بخصوص عزیزانی که نود روز رو گذروندن.
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day
!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-01 ساعت 12:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-01 ساعت 12:50 توسط lida55.)
سلام دوستان پارسال که اکتبر هم برنده اعلام کرده بودن و روند کلیرنس ایرانی ها و کارنت شدن کیسها در اسیا سریعتر بود سهمیه ایران 20 سپتامبر پر شد
امسال که اکتبر سری دوم برنده نداریم و روند کلیرنس و کارنتی بسیار کند هست امار یک ضرب رو هم دقیق نداریم اما قطعا تابع کارنتی هاست اگر روال به همین شکل باشه اصلا به اتمام سهمیه فکر نکنید.