کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
ممنون از شما دوست عزیز بابت مطلب زیباتون فقط من یک سوال دارم با توجه به اینکه کلیر شما 180 روز طول کشید و مصاحبتون آنکارا بود مدیکالتون رو تمدید کردید؟ با تشکر از شما

بله من تمدید کردم و خانم اونگان عزیز 270 دلار دیگر از ما دریافت کردند که خداوند بر توفیقاتشون بیافزاید
[/quote]
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
کد پی‌اچ‌پی:
صبح همه دوستان منتظر بخير .بيدار شيد بيدار شيد!!!!!ببينيد چه برفى اومده;););) 
اميدوارم كه هممون روز خوبى سرشار از انرژى داشته باشيم.
به اميد خبراى خوب
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
با سلام ما هفته قبل ابوظبی مصاحبه داشتیم خانممم و دخترم یه ضرب گرفتن اما من کلیرنس خوردم البته گفتیم ویزاهامون و با هم میگیریم الان شماره کیس نامبر را که در سایت مربوطه وارد میکنم اسم و فامیل من مشخص میشه و متنی که نوشته رسیدگی به پرونده از دو هفته تا چند ماه طول میکشه حالا سوال من اینه که چه طور باید بفهمیم آپدیت شدیم
تشکر کنندگان: amin arefi ، قصه گو ، behfaza ، amohammadiazar ، soli asali ، mohamad92
(2014-02-02 ساعت 11:04)PAYAM1055 نوشته:  با سلام ما هفته قبل ابوظبی مصاحبه داشتیم خانممم و دخترم یه ضرب گرفتن اما من کلیرنس خوردم البته گفتیم ویزاهامون و با هم میگیریم الان شماره کیس نامبر را که در سایت مربوطه وارد میکنم اسم و فامیل من مشخص میشه و متنی که نوشته رسیدگی به پرونده از دو هفته تا چند ماه طول میکشه حالا سوال من اینه که چه طور باید بفهمیم آپدیت شدیم
با سلام از طریق
Immigrante Visa Unit
و یا
CEAC
می توانید وضعیت خودتون را چک کنید.
موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: میما ، pari pariaaa ، soli asali
(2014-02-02 ساعت 04:30)shatsi نوشته:  ممنون از شما دوست عزیز بابت مطلب زیباتون فقط من یک سوال دارم با توجه به اینکه کلیر شما 180 روز طول کشید و مصاحبتون آنکارا بود مدیکالتون رو تمدید کردید؟ با تشکر از شما

بله من تمدید کردم و خانم اونگان عزیز 270 دلار دیگر از ما دریافت کردند که خداوند بر توفیقاتشون بیافزاید
[/quote]
سلام دوست عزیز
شما وقتی کلیرنستون 180روز طول کشید برای مدیکال دوباره از دکتر آنکارا وقت گرفتید؟
270$ هزینه مدیکالتون شد مگه دوباره واکسن آبله مرغان رو دکتر براتون زد؟ممنون میشم ازتون بابت تجدید مدیکال یه شرح از هزینه هاتون رو بگید.
انیستیتو پاستور هم رفتید یا نه؟چه واکسن هایی دوباره زدید؟
باتشکر
شماره کیس: ***2014AS00000 /تاریخ رویت قبولی:MAY 12/
ارسال مدارک:JUN 12/تعداد:1نفر/سفارت:آنکارا/
تاریخ مصاحبهBig Grinec 3/کلیرنس/آپدیت پروندهBig Grinec 16
،March 4توسط ایمیل،March 27،
April 25توسط ایمیل،Jun 12, May 15
Jun 25 توسط ایمیل
23 Jul توسط ایمیل,Aug 11
Aug 14 توسط ایمیل،Aug 17
Aug 20توسط ایمیل که پاسخی هم ندادن،Aug 21,
Aug 27, Aug 25
تشکر کنندگان: shatsi ، soli asali
(2014-02-01 ساعت 22:28)Saeedv13 نوشته:  
(2014-02-01 ساعت 22:19)sani1348 نوشته:  سلام ببخشيد cv مخفف چه كلمه ايه ؟
Curriculum vitae

بمعنی زندگینامه مختصره شاید بشه یه جورایی بهش رزومه هم گفت
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: EKAM ، mohamad92
(2014-02-02 ساعت 04:30)shatsi نوشته:  ممنون از شما دوست عزیز بابت مطلب زیباتون فقط من یک سوال دارم با توجه به اینکه کلیر شما 180 روز طول کشید و مصاحبتون آنکارا بود مدیکالتون رو تمدید کردید؟ با تشکر از شما

[/quote]

با سلام
ممکن بفرمائید اعتبار ویزاتون ازچه مدت بوده واز کی شروع شود؟
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
تشکر کنندگان: shatsi ، soli asali ، mohamad92
(2014-02-02 ساعت 11:04)PAYAM1055 نوشته:  با سلام ما هفته قبل ابوظبی مصاحبه داشتیم خانممم و دخترم یه ضرب گرفتن اما من کلیرنس خوردم البته گفتیم ویزاهامون و با هم میگیریم الان شماره کیس نامبر را که در سایت مربوطه وارد میکنم اسم و فامیل من مشخص میشه و متنی که نوشته رسیدگی به پرونده از دو هفته تا چند ماه طول میکشه حالا سوال من اینه که چه طور باید بفهمیم آپدیت شدیم

دوست عزیز می تونید بفرمائید به چه علت کلیرنس خوردید(سر بازی,کار دولتی...) متشکرم
کیس نامبر:2014AS000031$$- تعداد :4نفر-تاریخ رویت :october-ارسال فرم ها:october11-تائیدیه: october16-کارنتBig Grinecember 11-نامه دوم:یک هفته بعداز کارنتی-مصاحبه:هفته اول February ابوظبی-ویزا:یکضرب

تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، pari pariaaa
(2014-02-02 ساعت 11:32)martinn نوشته:  

سلام دوست عزیز
شما وقتی کلیرنستون 180روز طول کشید برای مدیکال دوباره از دکتر آنکارا وقت گرفتید؟
270$ هزینه مدیکالتون شد مگه دوباره واکسن آبله مرغان رو دکتر براتون زد؟ممنون میشم ازتون بابت تجدید مدیکال یه شرح از هزینه هاتون رو بگید.
باتشکر
[/quote]

خوب شما از حالا به فکر تمدید مدیکال نباشید، انشالله کارتون به اونجاها نمیکشه....اما من عرض کنم که بله شما از کارت واکسیناسیون که از پاستور گرفتید یک کپی تهیه کنید و نگه دارید پیش خودتون البته احتمال قوی اگه کپی هم نداشته باشید از روی شماره ملی تون، سابقتون توی سیستم پاستور هست، برای بار دوم مراجعه کردم پاستور و برگه ای رو که هم اونگان داده بود بهشون نشون دادم و اونها هم با احتساب واکسن هایی که اونگان زده بود و وارد کردن اونها دوباره کارت زرد جدید به من دادند که به همراه برگه اونگان دوباره بردم مطب و ارائه کردم ، درخصوص واکسن هم اونگان عقیده داره که ما در ایران فقط واکسن MR می زنیم و نه MMR که اصلاً منطقی نیست و همه ما توی اون مملکت MMR میزنیم ولیکن به هر حال پول زوری هست که می گیره و شما هم پیشنهاد میکنم باهاش زیاد کل کل نکنید و یک مرحله دیگر MMR رو به من زد و همون آزمایشات همیشگی و تامام......انشالله کار کسی به مدیکال مجدد نمیکشه البته خوبیش هم این بود منی که مدیکال مجدد درست بعد از 6 ماه دادم از وقتی دوباره مدیکال رو به سفارت ارائه دادم ویزام 6 ماه کامل دیگر برای ورود به امریکا فرصت داشت یعنی اگر من نوامبر پارسال نمی رفتم امریکا همین الان تا اواخر مارچ هم فرصت داشتم که به امریکا وارد شم البته خدا رو شکر که الان کلیفرنیا هستم و گرین کارت قشنگ هم تو دستامه و منتظر لطف خدا هستم که تا 4 سال و 9 ماه دیگه زنده باشم و پاس قشنگ ایالات متحده رو دریافت کنم....(اینو گفتم یه انگولکی کرده باشم اون دلهای قشنگ شما رو)
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
(2014-02-02 ساعت 14:03)shatsi نوشته:  

سلام دوست عزیز
باتشکر

خوب شما از حالا به فکر تمدید مدیکال نباشید، انشالله کارتون به اونجاها نمیکشه....اما من عرض کنم که بله شما از کارت واکسیناسیون که از پاستور گرفتید یک کپی تهیه کنید و نگه دارید پیش خودتون البته احتمال قوی اگه کپی هم نداشته باشید از روی شماره ملی تون، سابقتون توی سیستم پاستور هست، برای بار دوم مراجعه کردم پاستور و برگه ای رو که هم اونگان داده بود بهشون نشون دادم و اونها هم با احتساب واکسن هایی که اونگان زده بود و وارد کردن اونها دوباره کارت زرد جدید به من دادند که به همراه برگه اونگان دوباره بردم مطب و ارائه کردم ، درخصوص واکسن هم اونگان عقیده داره که ما در ایران فقط واکسن MR می زنیم و نه MMR که اصلاً منطقی نیست و همه ما توی اون مملکت MMR میزنیم ولیکن به هر حال پول زوری هست که می گیره و شما هم پیشنهاد میکنم باهاش زیاد کل کل نکنید و یک مرحله دیگر MMR رو به من زد و همون آزمایشات همیشگی و تامام......انشالله کار کسی به مدیکال مجدد نمیکشه البته خوبیش هم این بود منی که مدیکال مجدد درست بعد از 6 ماه دادم از وقتی دوباره مدیکال رو به سفارت ارائه دادم ویزام 6 ماه کامل دیگر برای ورود به آمریکا فرصت داشت یعنی اگر من نوامبر پارسال نمی رفتم آمریکا همین الان تا اواخر مارچ هم فرصت داشتم که به آمریکا وارد شم البته خدا رو شکر که الان کلیفرنیا هستم و گرین کارت قشنگ هم تو دستامه و منتظر لطف خدا هستم که تا 4 سال و 9 ماه دیگه زنده باشم و پاس قشنگ ایالات متحده رو دریافت کنم....(اینو گفتم یه انگولکی کرده باشم اون دلهای قشنگ شما رو)
[/quote]

دوست عزیز با سلام و تشکر فراوان از اطلاعاتتون
چند وقت طول میکشه که گرین کارت به دستمون برسه؟ و اینکه چند وقت طول میکشه که پاس بگیریم؟
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان: shatsi ، قصه گو ، pari pariaaa ، soli asali ، NEURON ، mohamad92
(2014-02-02 ساعت 14:21)basi2014 نوشته:  

سلام دوست عزیز
باتشکر

خوب شما از حالا به فکر تمدید مدیکال نباشید، انشالله کارتون به اونجاها نمیکشه....اما من عرض کنم که بله شما از کارت واکسیناسیون که از پاستور گرفتید یک کپی تهیه کنید و نگه دارید پیش خودتون البته احتمال قوی اگه کپی هم نداشته باشید از روی شماره ملی تون، سابقتون توی سیستم پاستور هست، برای بار دوم مراجعه کردم پاستور و برگه ای رو که هم اونگان داده بود بهشون نشون دادم و اونها هم با احتساب واکسن هایی که اونگان زده بود و وارد کردن اونها دوباره کارت زرد جدید به من دادند که به همراه برگه اونگان دوباره بردم مطب و ارائه کردم ، درخصوص واکسن هم اونگان عقیده داره که ما در ایران فقط واکسن MR می زنیم و نه MMR که اصلاً منطقی نیست و همه ما توی اون مملکت MMR میزنیم ولیکن به هر حال پول زوری هست که می گیره و شما هم پیشنهاد میکنم باهاش زیاد کل کل نکنید و یک مرحله دیگر MMR رو به من زد و همون آزمایشات همیشگی و تامام......انشالله کار کسی به مدیکال مجدد نمیکشه البته خوبیش هم این بود منی که مدیکال مجدد درست بعد از 6 ماه دادم از وقتی دوباره مدیکال رو به سفارت ارائه دادم ویزام 6 ماه کامل دیگر برای ورود به آمریکا فرصت داشت یعنی اگر من نوامبر پارسال نمی رفتم آمریکا همین الان تا اواخر مارچ هم فرصت داشتم که به آمریکا وارد شم البته خدا رو شکر که الان کلیفرنیا هستم و گرین کارت قشنگ هم تو دستامه و منتظر لطف خدا هستم که تا 4 سال و 9 ماه دیگه زنده باشم و پاس قشنگ ایالات متحده رو دریافت کنم....(اینو گفتم یه انگولکی کرده باشم اون دلهای قشنگ شما رو)

دوست عزیز با سلام و تشکر فراوان از اطلاعاتتون
چند وقت طول میکشه که گرین کارت به دستمون برسه؟ و اینکه چند وقت طول میکشه که پاس بگیریم؟
[/quote]

خواهش می کنم ...*Take it easy* معمولاً بین 40 روز تا 60 روز طول میکشه تا گرین کارت بدستتون برسه ...البته معمولاً این طوریه وگرنه از این زمان کمتر و بیشتر هم بوده .....و در خصوص پاسپورت شما یا من باید سیتیزن امریکا باشیم که اون خودش قواعد داره ولیکن شما باید 60 ماه از ورودتون به ایالات متحده گذشته باشد حتماً و از این مدت 36 ماه در ایالات متحده حضور داشته باشید ....خلاصه چطور و اگه 8 ماه بمونیم برگردیم چی میشه ؟ و اگه فلان بشه چی میشه رو باید برید تاپیک داره اونجا رو اول بخونید اگه جواب نگرفتید که بعیده اونجا بپرسید یا من یا بچه های مطلع تر از من جواب میدن....موفق باشید
تشکر کنندگان: basi2014 ، reza_top60 ، pari pari ، قصه گو ، pari pariaaa ، behfaza ، soli asali

سلام دوست عزیز
باتشکر

[/quote]
دوست عزیز خیلی خیلی ممنونم از پاسخگویی خوبتون.
من هفته اول دسامبر مصاحبه رفتم،آفیسر بهم گفت بین 1الی 3ماه سایت رو چک کن.الان نزدیک به دو ماه گذشته فقط یکبار پروندم تو سایت ceac آپدیت شده.
اگر پروسم طول بکشه مجبورم مدیکالم رو تمدید کنم.من متاسفانه کپی از کارت واکسیناسیون پاستور نگرفتم.
دوست عزیز نگفتین از دکتر وقت گرفتین یا نه؟
واکسن آبله مرغان رو براتون دوباره زده یا نه؟
شماره کیس: ***2014AS00000 /تاریخ رویت قبولی:MAY 12/
ارسال مدارک:JUN 12/تعداد:1نفر/سفارت:آنکارا/
تاریخ مصاحبهBig Grinec 3/کلیرنس/آپدیت پروندهBig Grinec 16
،March 4توسط ایمیل،March 27،
April 25توسط ایمیل،Jun 12, May 15
Jun 25 توسط ایمیل
23 Jul توسط ایمیل,Aug 11
Aug 14 توسط ایمیل،Aug 17
Aug 20توسط ایمیل که پاسخی هم ندادن،Aug 21,
Aug 27, Aug 25
تشکر کنندگان: soli asali ، shatsi ، mohamad92
اسم ما رو هم تو منتظر سرا وارد کنید مصاحبه روز 2 feb ساعت 8 صبح بود
آخه من نمیدونم چطور باید وارد لیست منتظرسراشم راهنماییم کنید لطفا
در انتظار قبولی
تشکر کنندگان: maryam_a ، pari pari ، pari pariaaa ، soli asali ، alitab ، nedaba ، mohamad92
(2014-02-02 ساعت 18:57)sad_sad نوشته:  اسم ما رو هم تو منتظر سرا وارد کنید مصاحبه روز 2 feb ساعت 8 صبح بود
خوش اومدین به جمع ما و انشاله انتظارتون خیلی کوتاه باشه..
شما کدوم سفارت بودین؟ و دلیل اصلی کلیرنس خوردن کیستون چی بوده؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: soli asali ، mohamad92
(2014-02-02 ساعت 19:07)masuodrh نوشته:  
(2014-02-02 ساعت 18:57)sad_sad نوشته:  اسم ما رو هم تو منتظر سرا وارد کنید مصاحبه روز 2 feb ساعت 8 صبح بود
خوش اومدین به جمع ما و انشاله انتظارتون خیلی کوتاه باشه..
شما کدوم سفارت بودین؟ و دلیل اصلی کلیرنس خوردن کیستون چی بوده؟

ممنون از لطفتون ابوظبی بود سفارت ودلیلشم نمیدونم فقط که تعریف کرد و گفت خوبه ولی خودم فکر کنم بخاطر سابقه کار تو ارتش بود
در انتظار قبولی
تشکر کنندگان: soli asali ، mohamad92

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان