کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-28 ساعت 14:22)amohammadi348 نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 14:20)p.arsa نوشته:  سلام دوستان

سلام پارسا عزیز
تبریک بابت کلیر شدنتون
چه خبر آقا؟
بسیار سپاس گذارم، ایشالا روزی همه
منو 4، 5 تا کیس دیگه که مشابه بود شرایطمون از لحاظ اطلاع رسانس پاسپورتمون را تحویل دادیم
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: برسام٤ ، soli asali ، AZAR 1335 ، mizan ، ebi1988 ، miladfr12 ، ariyo 2014 ، pari pari ، pari pariaaa ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 14:23)masoudyara نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 14:18)poem نوشته:  تبریک به همه دوستان کلیر شده.
دوستان ابوظبی امروز جواب ایمیل ما رو داد و گفتن که هنوز پروسه شما تموم نشده.
ممنون از اینکه اطلاع دادید.میشه بگین شما کی ایمیل زدید
ما تو 10 روز گدشته 3 تا ایمیل زدیم که آخریش دیروز بود، امروز جواب ایمیل اولی دادن.
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
تشکر کنندگان: برسام٤ ، masoudyara ، soli asali ، ebi1988 ، miladfr12 ، pari pari ، nedaba
دوستان این فقط آنکارا نیست که کولاک کرده، ابوظبی خیلی خوب و بهتر عمل کرده!

گزارش عملکرد ابوظبی
کیس های 8071 و 8072 و 7961 را که AP بودن به Issued تبدیل کرده
کیس 8047 رو 28 آگست آپدیت کرده
کیس 8018 رو 25 آگست آپدیت کرده
و خیلی شماره های دیگر
اینها نمونه ای بود از گزارش عملکرد گسترده ابوظبی
مخصوصا شماره های بالاتر را چک کردم که زمان کلیرشدنش محدودتره

پس بر و بچ منتظر ابوظبی، چمدان ها را ببندید. Big Grin

برای ما ایروانی ها هم دعا کنید Shy
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
دوستانی که اخیرا از آنکارا و با تلفن کلیر شدند:

۱. ایمیل هم فرستادن؟
۲. آپدیت آخرتون بعد از تماس تلفنی بود یا قبل از اون؟
۳. قبل از آخرین آپدیت آیا تک آپدیت داشتید و اگه داشتید آیا نفر اصلی بود؟
تشکر کنندگان: EmJay ، soli asali ، ebi1988 ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 14:20)soli asali نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 13:43)shirin_n نوشته:  دوستان اونهايي كه مديكالشون اعتبار داره تماس گرفتن واسه ويزا ؟ يعني واسه ما كه ١٠ اگوست اعتبار مديكال تمام شده سر فرصت تماس ميگيرن ؟ يا نه اين يك مساله جدا هستش ؟ فكر ميكنم ديگه پروسه ما هم تمام شده
كارت زرد مجدد گرفتيم و فقط بريم يه واكسن انفولانزا بزنيم و ايشالا راهي بشيم

چون مدیکال دوستان تا 5000 تموم شده سفارت داره از اون به بعد رو که احتیاج به تمدید مدیکال نداره رو ویزا میده تا سهمیه آگوست رو پر کنه و ویزا و سهمیه هدر نره برای سپتامبر بقیه رو بده ! و برن تمدید مدیکال. یه جورایی مهندسیه کاملا عاقلانه ای کردن .. دستشون درد نکنه
سولی جان نکته جالبی رو گفتی، خداییش آخر نکته زمان بندی و تخصیص منابع بود
ولی من بعید می دونم ذهن اونا به این چیزا قد بده
Cool
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: مارکوپولو ، soli asali ، teacherm ، ebi1988 ، pari pari ، nedaba
سلام دوستان
وقتى يكضرب ويزا نميگيريم، فرق برگه صورتى و برگه آبى كه ميدن بهمون چيه؟
CN: 2014AS69XX /کیس 1نفره/ مصاحبه:28 آگست، آنکارا>ابوظبی/ نتیجه مصاحبه: برگه آبی
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988 ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 14:26)poem نوشته:  
ما تو 10 روز گدشته 3 تا ایمیل زدیم که آخریش دیروز بود، امروز جواب ایمیل اولی دادن.

پس چرا به ما جواب نمیدن؟Sad
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: soli asali ، برسام٤ ، nedaba
راستی دوستان یه لینکم راجع به بیماری زونا اینجا می ذارم البته بیشتر هدفم کمک به عمو عراقی و اطلاع رسانی به شما گلهای مهاجرمه و امیدوارم هیچ وقت به کارتون نیاد!!!!
http://www.nicecloob.com/Thread.aspx?id=530
فکر می کنم در کل مفید باشه ولی امیدوارم هرگز مفید واقع نشه !!!!!! (صنعت ایهام رو حال کردی ؟؟؟؟)

امیدوارم برعکس ویزا هیچ وقت روی زونا رو نبینید
اونایی که می خوان زودتر کلیر بشن هورا قشنگه رو واسه کلیر شده های عزیز بیان:
هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو ررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بازمانده لاتاری 2014
(2014-08-28 ساعت 14:30)essam نوشته:  سلام دوستان
والا هیچ کس دقیق این اختلاف رنگ رو نمی تونه تشریح کنه، ولی سفارت های مختلف از رنگ برگه های مختلف استفاده می کنن
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988 ، A_A ، pari pari ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 14:33)EmJay نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 14:30)essam نوشته:  سلام دوستان
والا هیچ کس دقیق این اختلاف رنگ رو نمی تونه تشریح کنه، ولی سفارت های مختلف از رنگ برگه های مختلف استفاده می کنن

مرسى از پاسخت
CN: 2014AS69XX /کیس 1نفره/ مصاحبه:28 آگست، آنکارا>ابوظبی/ نتیجه مصاحبه: برگه آبی
تشکر کنندگان: soli asali ، EmJay ، ebi1988 ، nedaba
برادر عزیزم آقا smart خیلی ازت ممنونم ، برات بهترین آرزوها را دارم و امیدوارم هر چه زودتر بهبود پیدا کنی ، تنها یادگار قشنگ این تایپیک خاطرات محبتهائی است که در بین اعضاء بوجود آمد و امیدواریم باقی بماند - به امید موفقیت روزافزون
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: برسام٤ ، poem ، hamid_fs3 ، soli asali ، babak12 ، ebi1988 ، smart3461 ، azadeh2014 ، sonyz2 ، m_nikparvaz ، A_A ، pari pari ، pari pariaaa ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 14:28)shazad نوشته:  دوستانی که اخیرا از آنکارا و با تلفن کلیر شدند:

۱. ایمیل هم فرستادن؟

شهزاد جان آپدیت شدی؟ من ایمیل دادم دیروز . امروز آپ شدم نمیدونم دلیلش کدومه؟؟؟
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
آنقدر می‌خندم كه غم از روی رود…!
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988 ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 13:19)برسام٤ نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 12:48)مامان خانم نوشته:  ما هم کلیر شدیم
هورا شدیم

هوووررررررررااااااااااااا،تبريك ميگم مامان خانم،خيلي خوشحال شدم،براي ما هم دعا كنيد
هووووووررررراااااا
من الکی امیدوار نبودم
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
(2014-08-28 ساعت 14:30)masoudyara نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 14:26)poem نوشته:  

پس چرا به ما جواب نمیدن؟Sad
نگران نباشید دوست عزیز
تا وقتی جواب ایمیل ما رو نداده بودن نگرانی کمتری داشتیم. Big Grin
امیدورام به زودی همه ما کلیر شیم و ویزا تو پاس هممون بخوره.
موفق باشید.
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، soli asali ، ebi1988 ، masoudyara ، azadeh2014 ، smart3461 ، zepehr ، A_A ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 14:39)mizan نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 14:28)shazad نوشته:  دوستانی که اخیرا از آنکارا و با تلفن کلیر شدند:

۱. ایمیل هم فرستادن؟

شهزاد جان آپدیت شدی؟ من ایمیل دادم دیروز . امروز آپ شدم نمیدونم دلیلش کدومه؟؟؟

آره نفر اصلی کیس ما امروز آپ شده.

آنکارا الان سایت رو آپدیت کرد و کلیه کیس های لاتاری قدیمی رو برداشت. بدون اعلام کیس جدید

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان