کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستان ما همین الان از ابوظبی آپدیت شدیم. کسی امروز آپ شده؟
سلام الان چک کردم دیدم آپدیت شدم به تاریخ 28 آگوست.البته صبح بهشون ایمیل داده بودم. نمیدونم واسه ایمیل بوده یا نه!کس دیگه ای هم آپ داشته؟

(2014-08-28 ساعت 16:57)kaaren نوشته:  دوستان ما همین الان از ابوظبی آپدیت شدیم. کسی امروز آپ شده؟

سلام بله من آپ شدم
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
دوستان من بچه ام 10روز دیگه به دنیا میاد بعد از کلیر شدن باید چیکار کنم؟ ویزای بچه چی میشه؟
تشکر کنندگان: ebi1988 ، maryam_ros ، soli asali ، zepehr ، NEURON ، nedaba
امضا کجا درست کنم؟
تشکر کنندگان: ebi1988 ، soli asali ، zepehr ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 17:01)ebi1988 نوشته:  سلام الان چک کردم دیدم آپدیت شدم به تاریخ 28 آگوست.البته صبح بهشون ایمیل داده بودم. نمیدونم واسه ایمیل بوده یا نه!کس دیگه ای هم آپ داشته؟

(2014-08-28 ساعت 16:57)kaaren نوشته:  دوستان ما همین الان از ابوظبی آپدیت شدیم. کسی امروز آپ شده؟

سلام بله من آپ شدم

فکر کنم همه اونهایی که 6 آگوست آپ از آمر ی ک ا شده بودند امروز هم آپ شدند اگر همه افراد کیس آپ شدند ایمیلی نبوده.
تشکر کنندگان: ebi1988 ، pari pari ، soli asali ، zepehr ، رامین اهوازی ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 16:56)alimomen نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 16:41)farhoud نوشته:  اقا من دارم دیوانه میشم از دست اینا. یه دوست مطلع میتونه جواب منو بده .من بچهام تا10روز دیگه به دنیا مییاد.اگه کلیر بشم بعد باید چیکار کنم با یه بچه تازه بدنیا اومده ؟

آخه هیچ امضایی هم نداری که آدم راهنماییت کنه
یک ایمیل بزنید سفارت ازش بپرسید
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: ebi1988 ، maryam_ros ، soli asali ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 17:07)kaaren نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 17:01)ebi1988 نوشته:  سلام الان چک کردم دیدم آپدیت شدم به تاریخ 28 آگوست.البته صبح بهشون ایمیل داده بودم. نمیدونم واسه ایمیل بوده یا نه!کس دیگه ای هم آپ داشته؟

(2014-08-28 ساعت 16:57)kaaren نوشته:  

فکر کنم همه اونهایی که 6 آگوست آپ از آمر ی ک ا شده بودند امروز هم آپ شدند اگر همه افراد کیس آپ شدند ایمیلی نبوده.

کسی توی کیس من به غیر خودم نیست.Smile قدیم وقتی از سفارت آپ میکردن یه ایمیل هم میدادن ولی الان چیزی نیومده،ولی معمولا آپ های آمریکا دیر موقع هستن نه تو تایم کاری اینجا ! راستش نمیدونم در کل به فال نیک میگیرم :-) بچه های ابوظبی کس دیگه ای هم امروز آپ داشته؟
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، رامین اهوازی ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 17:05)farhoud نوشته:  امضا کجا درست کنم؟

کنترل پنل
سمت را ست صفحه را برو پایین

آپدیت جدید 28 آگوست آنکارا، دیگه هیچ کیس لاتاری نیست
انشااله همین روزها یه آپدیت پر از لاتاری ببینیم
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: abbas09 ، maryam_ros ، ebi1988 ، mizan ، soli asali ، hamid_fs3 ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 17:13)ebi1988 نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 17:07)kaaren نوشته:  

(2014-08-28 ساعت 16:57)kaaren نوشته:  

کسی توی کیس من به غیر خودم نیست.Smile بچه های ابوظبی کس دیگه ای هم امروز آپ داشته؟

آره من چک کردم خیلیها داشتن
تشکر کنندگان: ebi1988 ، pari pari ، soli asali ، lida55 ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 13:30)مامان خانم نوشته:  سلام
ممنون از همه توجه کنید تمام کسانی که 22 آگست اپدیت شدند و احتیاج به مدیکال نداشتند. را برای این فرصت کوتاه خواسته اند. به همسر من گفتند ایشان از سهمیه آگوست استفاده می کند پس تا جمعه باید آنجا باشدمن مطمئنم سهمیه سپتامبر هم در راه است
موفق باشید

مامان خانم برای ما هم دعا کن Big Grin این ایروان معلوم نیست سهمیه آگست رو چکار کرده به خدا ،Sad امیدواریم حداقل برای سپتامبر یک برنامه ریزی دقیق کنه Cool باز هم به شما تبریک میگم یادتون هست یک ماه پیش چقدر ناامید شدیدم
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: ebi1988 ، manamilad ، pari pariaaa ، nedali ، S.gh ، pari pari ، soli asali ، NarCssuS ، EmJay ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 17:03)farhoud نوشته:  دوستان من بچه ام 10روز دیگه به دنیا میاد بعد از کلیر شدن باید چیکار کنم؟ ویزای بچه چی میشه؟

از سفارت بپرسین روند کار چی هست و چکارهایی لازم شما انجام بدین . احتمالا براش پاسپورت میگیرید و با ترجمه شناسنامه هاتون و پاسپورتها ی خودتون میدین به سفارت که برای همگی ویزا قشنکه را بزنن. پیشاپیش قدم نو رسیده مبارک .
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
تشکر کنندگان: ebi1988 ، manamilad ، pari pariaaa ، nedali ، pari pari ، soli asali ، nedaba
[/quote]
کسی توی کیس من به غیر خودم نیست.Smile بچه های ابوظبی کس دیگه ای هم امروز آپ داشته؟
[/quote]
[/quote]
از صمیم قلب امیدوارم که ای آپ ،آپ قبل از کلیر باشه Rolleyes
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، poem ، pari pariaaa ، nedali ، SabSor ، pari pari ، soli asali ، kaaren ، رامین اهوازی ، nedaba
وای کلی خوشحال شدم وقتی در عین نامیدی اومدم و دیدم اینجا پر از هورا و شادی شده به همه کلیر شده های عزیز تبریک میگم. آقا بهنام و پارسا و خصوصا مامان خانم. امیدوارم از هفته دیگه اینجا هر روز پر از شادی باشه و همه کلیر بشن.
برای ماهم دعا کنین که زودتر ویزا بگیریم. ما مثل خیلیای دیگه بخاطر این ویزا کلی برنامه هامون رو بهم زدیم و الان 6 ماهه که منتظریم.
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
تشکر کنندگان: Hassan2014 ، nedali ، pari pariaaa ، azadeh2014 ، abbas09 ، mizan ، pari pari ، Nooshinsalamat ، soli asali ، zepehr ، ebi1988 ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 17:48)meisamgh1362 نوشته:  هوررررررررررررررررا بچه ها به من ایروان تلفن زد

مبارکه. خداکنه همه چی به خیر و خوشی برای همه پیش بره.
هوراااا
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، arffx ، azadeh2014 ، mizan ، اسفند89 ، pari pari ، soli asali ، AZAR 1335 ، min@ ، nedaba
[/quote]
[/quote]
از صمیم قلب امیدوارم که ای آپ ،آپ قبل از کلیر باشه Rolleyes
[/quote]

آقا ابی، ما هم آپ شدیم.
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان