کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-28 ساعت 16:10)me_u نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 15:54)georgia1 نوشته:  با درود،
دوستان من 17AUGکلییر شدم ، خواستم در مورد کیسم توضیح بدهم که برای بعضی ها مفید خواهد بود!
من بعد از مصاحبه( بعد از 5 ماه) تنها یکبار آپدیت شدم12AUG، بعد یه ایمیل زدم سفارت و چند روز بعد دیدم که کلییر شدم، از تاریخ مدیکالم هم 27 روز بیشتر باقی نمونده بود و ریسک کردم و بدون تمدید مدیکال پاسم رو فرستادم برای آقای مومنی، امروز بعد از 11 روز وقتی با مومنی تماس داشتم گفت که 5 ماه بهم ویزا دادند، پس میشه بدون تمدید مدیکال هم چند ماه ویزا گرفت!!!( البته تو سایت و ایمیلشون بهم گفته بودند که تمدید مدیکال لازمه!)
کارم هم خصوصی و وضعیت خدمت هم در نیروی انتظامی بوده!
یه نکته مومنی بهم گفت که وقتی دکتر، مدیکال رو تایید می کنه اکثر مواقع برای افراد بالای 30 سال تبصره ای میزاره که می گه مدیکال تا 9 ماه هم قابل تمدید است، پس به ریسک 700 درهم می ارزه( بدون رفتن به ابوظبی)

سلام
دوست خوبم تو سایت رسما نوشته که اگر بعد از تاریخ مدیکال بخواهید وارد خاک آمریکا بشید.از ورودتون جلوگیری میشه.اینو حتما تلفنی با سفارت هماهنگ کنید.
http://travel.state.gov/content/visas/en...rview.html
نقل قول:When You Should Travel - You must arrive and apply for admission in the United States no later than the visa expiration date printed on your visa. A diversity visa is usually valid for up to six months from the date of issuance unless your medical examination expires sooner, which may make your visa valid for less than six months.

سرافراز باشید.مثل سرو
ممنون از توضیحتون، بار اول وقتی که پاس به سفارت تحویل داده شده یک هفته طول کشیده که بررسی کنند( چون آفیسر مربوطه گفته جدیدا(آنلاین) وضعیت کیسها چک می شه اگه موردی نداشت بهش ویزا میدهیم و بعد از یک هفته یکشنبه گفتند موردی نداره و امروز پاس رو هم از سفارت تحویل گرفتند، بازم سپاسگزارم بخاطر موضوعی که مطرح کردید.
تشکر کنندگان: me_u ، sal0811 ، manamilad ، soli asali ، zepehr ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 16:13)pari pari نوشته:  325 روزه منتظرم!!!!!!!
اينا نميخوان به من زنگ بزنن؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه من دل ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم ويزا ميخوام خببببببببب!!!!!!!!!!!!!!

پري عزيز من واقعا از صميم قلبم براي شما دعا ميكنم كه زودتر كلير بشيد ومطمئن باشيد با اين دل مهربونتون بالاخره نتيجه ميگيريد،امين
مامان خانوم مبارک باشه. شاد شدیم Smile
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: مامان خانم ، mizan ، azadeh2014 ، pari pari ، manamilad ، pari pariaaa ، soli asali ، zepehr ، Alissa ، Maryrhm ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 14:57)EmJay نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 14:55)meisamgh1362 نوشته:  بچه هایی که تو ایروان مصاحبه شدن اصا نگران نباشید ایروان داره طوفان به پا میکنه ، ابوظبی که یکی دو تا بیشتر ور نداشت بعد از اون آنکارا اومد و کلی از افراد رو ورداشت بعدش هم ایروان میاد و همه رو ویزا میده ، به هر کی هم یدونه ویزا اضافه میده که یه دفعه ای اگه فامیلی آشنایی دوستی چیزی بود خلاصه آره دیگه ، غصه نخورید برا شما هم میاد Big Grin
وای که چقدر به این روحیه دادنت نیاز داشتم Smile
حساااااااااااااااااااااااااااااااااااااااابی چسبی.......د

ايروان خوابه
حالي نداره
من نمي فهمم كي ويزا داده كه سهميه اگست رو تموم كرده؟
بابا ويززا ما ها زمان داره
ويزا ازدواج و دانشجويي رو ميزاشتن از ٣٠ سپتامبر به بعد ميدادن خوب

Interview :Yerevan
20 feb
Case :2014as3XXX
تشکر کنندگان: shahrzad001 ، سعید پ ، mizan ، pari pari ، pari pariaaa ، soli asali ، zepehr ، afra198 ، EmJay ، m_nikparvaz ، nedaba
مگه من دل ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شک نکن عزیزم که کلیر شدی . آخه بهت زنگ بزنن وقت نداری مدیکال بری. سری اول تو کلیر میشی . میگی نه نگاه کن WinkSmile
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
آنقدر می‌خندم كه غم از روی رود…!
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، pari pari ، pari pariaaa ، soli asali ، zepehr ، nedaba
مامان خانوم بلیط گرفت ایشالا کی راهی میشین؟ ما رو بی خبر نذارینSmile
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
تشکر کنندگان: pari pari ، kaaren ، manamilad ، soli asali ، zepehr ، nedaba
وستان كسي ميدونه چندا كيس از ايران تو ايروان هست؟

20 feb
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 16:25)Behzad_alonee نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 14:57)EmJay نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 14:55)meisamgh1362 نوشته:  بچه هایی که تو ایروان مصاحبه شدن اصا نگران نباشید ایروان داره طوفان به پا میکنه ، ابوظبی که یکی دو تا بیشتر ور نداشت بعد از اون آنکارا اومد و کلی از افراد رو ورداشت بعدش هم ایروان میاد و همه رو ویزا میده ، به هر کی هم یدونه ویزا اضافه میده که یه دفعه ای اگه فامیلی آشنایی دوستی چیزی بود خلاصه آره دیگه ، غصه نخورید برا شما هم میاد Big Grin
وای که چقدر به این روحیه دادنت نیاز داشتم Smile
حساااااااااااااااااااااااااااااااااااااااابی چسبی.......د

ايروان خوابه
حالي نداره
من نمي فهمم كي ويزا داده كه سهميه اگست رو تموم كرده؟
بابا ويززا ما ها زمان داره
ويزا ازدواج و دانشجويي رو ميزاشتن از ٣٠ سپتامبر به بعد ميدادن خوب

20 feb

دوست من ویزا دانشجویی ها مهم بود چون دانشگاه شروع شد انگاری
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
تشکر کنندگان: ebi1988 ، nedali ، soli asali ، zepehr ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 12:48)مامان خانم نوشته:  ما هم کلیر شدیم
هورا شدیم
تبریک فراوان مامان خانم. امیدوارم سفارتها با همین فرمون برن جلو
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان: pari pari ، ebi1988 ، mizan ، maryam_ros ، manamilad ، pari pariaaa ، nedali ، soli asali ، مامان خانم ، nedaba
اقا من دارم دیوانه میشم از دست اینا. یه دوست مطلع میتونه جواب منو بده .من بچهام تا10روز دیگه به دنیا مییاد.اگه کلیر بشم بعد باید چیکار کنم با یه بچه تازه بدنیا اومده ؟
تشکر کنندگان: pari pari ، ebi1988 ، EmJay ، majid_eng ، nedali ، soli asali ، zepehr ، sia 1306 ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 16:17)برسام٤ نوشته:  
مگه من دل ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پري عزيز من واقعا از صميم قلبم براي شما دعا ميكنم كه زودتر كلير بشيد ومطمئن باشيد با اين دل مهربونتون بالاخره نتيجه ميگيريد،امين
ايشالا كه خدا حداقل دعاهاى شما رو بشنوه
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: ebi1988 ، mizan ، maryam_ros ، majid_eng ، nedali ، soli asali ، Nooshinsalamat ، zepehr ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 14:46)behdadK نوشته:  مبارکه مامان خانم
باز من رودست خوردم و رتبه را پیش پیش داده بودم. میگم نکنه من به هر کی رتبه دادم داره کلیر میشه:دی . کسی کلیر نمیخواد بشه بهش رتبه بدم؟ ایشالا این هفته که سپتامبر میرسه کلی هورا داریم
منم دلم کلیر میخاد
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
تشکر کنندگان: pari pari ، ebi1988 ، mizan ، maryam_ros ، بهنامي ، soli asali ، zepehr ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 16:26)mizan نوشته:  
مگه من دل ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شک نکن عزیزم که کلیر شدی . آخه بهت زنگ بزنن وقت نداری مدیکال بری. سری اول تو کلیر میشی . میگی نه نگاه کن WinkSmile

خدا كنه ولى من همون بار كه با شوهرم رفتم دوباره مديكالمو تمديد كردم و دادم بهشون.
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، ebi1988 ، mizan ، maryam_ros ، nedali ، pari pariaaa ، soli asali ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 16:48)pari pari نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 16:26)mizan نوشته:  
مگه من دل ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدا كنه ولى من همون بار كه با شوهرم رفتم دوباره مديكالمو تمديد كردم و دادم بهشون.
شک نکن شک نکن شک نکن کلیر میشی. اولین سری اعلامی سپتامبر ایروان
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: ebi1988 ، mizan ، maryam_ros ، nedali ، pari pariaaa ، sonyz2 ، کیانوش2 ، pari pari ، soli asali ، farhad9000 ، m_nikparvaz ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 16:41)farhoud نوشته:  اقا من دارم دیوانه میشم از دست اینا. یه دوست مطلع میتونه جواب منو بده .من بچهام تا10روز دیگه به دنیا مییاد.اگه کلیر بشم بعد باید چیکار کنم با یه بچه تازه بدنیا اومده ؟

آخه هیچ امضایی هم نداری که آدم راهنماییت کنه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان