کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام مججد بر دوستان من تقریبا هر روز به این تاپیک سر میزدم به امیدی که خبرهای خوشحال کننده ازتون بشنوم که خوشبختانه خبرهای خوبی از راه رسیده . امیدوارم کسی باقی نمونه که کلیر نشه . من از برندگان 2015 هستم سوالم رو در تاپیک خودش سوال کردم کسی هنوز پاسخ نداده . بچه هایی که ترکیه رفتن مراکز معتمد سفارت فقط دکتر اونگانه یا استانبول هم جایی هست؟ چون من اول میخوام برم استانبول راحت ترم مدیکال رو استانبول انجام بدم . سایت سفارت هم فعلا بهش دسترسی ندارم .
Clear Smile- Interview : March
تشکر کنندگان: zepehr ، manamilad ، mizan ، soli asali ، nedaba
سلام دوستان
این سایت که تو ایمیل اومده مربوط به ساخت اکانت قبل از مصاحبه است.
بکار برندگان 2014 نمیاد و برندگان 2015 باید توش ثبت نام کنند.
https://usvisa-info.com/en-ae/selfservic...ce_options
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

(2014-08-28 ساعت 11:30)nahiddee نوشته:  من آپدیت های مربوط به سفارت ابو ظبی رو تا کیس 4083 مدتیه دارم برسی میکنم بعد از ایشود شدن کیس 4083 گمان میکنم کیس هایی که در اپدیت های گروهی همردیفان خودشون هستند و مدتی بعد به صورت تکی
(و یا همراه چند مورد اندک دیگر) با یک یا چند اپدیت متمایز میشن، در لیست انتظار قرار میگیرن تا در اولین موقعیت به اونها اطلاع داده بشه
این فقط یه برسی شخصیه ؛ کیس های 3989 و 4065 از سفارت ابوظبی همین وضعیت رو دارن ، منتظرم ببینم آیا این فرضیه در مورد اونام صادقه یا نه؟
منم فردا دارم میرم دبی هرچه بادا باد

دوستان من فردا دارم میرم دبی دعا کنید تو این زمانی که اونجا هستم کلیر شم . . .
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، pari pari ، NarCssuS ، lida55 ، pari pariaaa ، sonyz2 ، soli asali ، Nooshinsalamat ، hamid_fs3 ، nedaba
مامان خانم يوهوووووو Smile

66xx ankara 12 joun
تشکر کنندگان: pari pari ، manamilad ، pari pariaaa ، soli asali ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 14:46)behdadK نوشته:  مبارکه مامان خانم
باز من رودست خوردم و رتبه را پیش پیش داده بودم. میگم نکنه من به هر کی رتبه دادم داره کلیر میشه:دی . کسی کلیر نمیخواد بشه بهش رتبه بدم؟ ایشالا این هفته که سپتامبر میرسه کلی هورا داریم

آقا بهداد
سلام
اگه اینجوریه بده بیاد
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، behdadK ، nedaba
با درود،
دوستان من 17AUGکلییر شدم ، خواستم در مورد کیسم توضیح بدهم که برای بعضی ها مفید خواهد بود!
من بعد از مصاحبه( بعد از 5 ماه) تنها یکبار آپدیت شدم12AUG، بعد یه ایمیل زدم سفارت و چند روز بعد دیدم که کلییر شدم، از تاریخ مدیکالم هم 27 روز بیشتر باقی نمونده بود و ریسک کردم و بدون تمدید مدیکال پاسم رو فرستادم برای آقای مومنی، امروز بعد از 11 روز وقتی با مومنی تماس داشتم گفت که 5 ماه بهم ویزا دادند، پس میشه بدون تمدید مدیکال هم چند ماه ویزا گرفت!!!( البته تو سایت و ایمیلشون بهم گفته بودند که تمدید مدیکال لازمه!)
کارم هم خصوصی و وضعیت خدمت هم در نیروی انتظامی بوده!
یه نکته مومنی بهم گفت که وقتی دکتر، مدیکال رو تایید می کنه اکثر مواقع برای افراد بالای 30 سال تبصره ای میزاره که می گه مدیکال تا 9 ماه هم قابل تمدید است، پس به ریسک 700 درهم می ارزه( بدون رفتن به ابوظبی)
(2014-08-28 ساعت 15:54)georgia1 نوشته:  با درود،
دوستان من 17AUGکلییر شدم ، خواستم در مورد کیسم توضیح بدهم که برای بعضی ها مفید خواهد بود!
من بعد از مصاحبه( بعد از 5 ماه) تنها یکبار آپدیت شدم12AUG، بعد یه ایمیل زدم سفارت و چند روز بعد دیدم که کلییر شدم، از تاریخ مدیکالم هم 27 روز بیشتر باقی نمونده بود و ریسک کردم و بدون تمدید مدیکال پاسم رو فرستادم برای آقای مومنی، امروز بعد از 11 روز وقتی با مومنی تماس داشتم گفت که 5 ماه بهم ویزا دادند، پس میشه بدون تمدید مدیکال هم چند ماه ویزا گرفت!!!( البته تو سایت و ایمیلشون بهم گفته بودند که تمدید مدیکال لازمه!)
یه نکته مومنی بهم گفت که وقتی دکتر، مدیکال رو تایید می کنه اکثر مواقع برای افراد بالای 30 سال تبصره ای میزاره که می گه مدیکال تا 9 ماه هم قابل تمدید است، پس به ریسک 700 درهم می ارزه( بدون رفتن به ابوظبی)
مبارک باشه براتون؛ آپدیت 12 آگوست شما از سفارت بود یا امریکا؟
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: pari pari ، manamilad ، sonyz2 ، soli asali ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 16:01)azadeh2014 نوشته:  
مبارک باشه براتون؛ آپدیت 12 آگوست شما از سفارت بود یا آمریکا؟

تبریک دوست عزیز. چطوری دیدین که کلییر شدین با ایمیل یا با تلفن؟ مررسی
شماره کیس:63XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ایروان,تاریخ مصاحبه:31 May,وضعیت:AP
تشکر کنندگان: shahrzad001 ، manamilad ، soli asali ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 15:35)lotttery2015 نوشته:  سلام مججد بر دوستان من تقریبا هر روز به این تاپیک سر میزدم به امیدی که خبرهای خوشحال کننده ازتون بشنوم که خوشبختانه خبرهای خوبی از راه رسیده . امیدوارم کسی باقی نمونه که کلیر نشه . من از برندگان 2015 هستم سوالم رو در تاپیک خودش سوال کردم کسی هنوز پاسخ نداده . بچه هایی که ترکیه رفتن مراکز معتمد سفارت فقط دکتر اونگانه یا استانبول هم جایی هست؟ چون من اول میخوام برم استانبول راحت ترم مدیکال رو استانبول انجام بدم . سایت سفارت هم فعلا بهش دسترسی ندارم .

بله دوست عزیز. سالهای گذشته استانبول هم بود اما از امسال فقط آنکارا می شه مدیکال رفت.
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
آنقدر می‌خندم كه غم از روی رود…!
تشکر کنندگان: lotttery2015 ، soli asali ، nedaba
دوستان من فردا دارم میرم دبی دعا کنید تو این زمانی که اونجا هستم کلیر شم . . .
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool
ممنونم، از امریکا ساعت 1 بامداد بود!
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، برسام٤ ، manamilad ، sonyz2 ، soli asali ، zepehr ، nedaba

سلام
دوست خوبم تبریک میگم.تو سایت رسما نوشته که اگر بعد از تاریخ مدیکال بخواهید وارد خاک آمریکا بشید.از ورودتون جلوگیری میشه.اینو حتما تلفنی با سفارت هماهنگ کنید.
http://travel.state.gov/content/visas/en...rview.html
نقل قول:When You Should Travel - You must arrive and apply for admission in the United States no later than the visa expiration date printed on your visa. A diversity visa is usually valid for up to six months from the date of issuance unless your medical examination expires sooner, which may make your visa valid for less than six months.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

(2014-08-28 ساعت 16:07)afra198 نوشته:  

تبریک دوست عزیز. چطوری دیدین که کلییر شدین با ایمیل یا با تلفن؟ مررسی
سایت ابوظبی با سایت سفارت های دیگه متفاوت هست! در سایت ابوظبی شما باید شماره کیستون رو وارد کنید و همون لحظه نشون می ده که کلییر شدید یا خیر.
تشکر کنندگان: avayebahar ، manamilad ، soli asali ، afra198 ، nedaba
325 روزه منتظرم!!!!!!!
اينا نميخوان به من زنگ بزنن؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه من دل ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم ويزا ميخوام خببببببببب!!!!!!!!!!!!!!
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-08-28 ساعت 15:09)pink2 نوشته:  سلام دوستان من دو تا سؤال دارم
١. كسي تا حالا ايميل زده و حتي جواب اتوريپلاي هم نگرفته باشه؟ چون به ايميل ما اتوريپلاي هم نزدند.
٢. ما كه ٢٥ جون مصاحبه داشتيم براي ويزا بايد عكس جديد بگيريم؟
ممنون

سلام ^_^
برای ما پیش اومده، دیروز ۲بار ایمیل زدم، برای اولی زود Auto Reply و بعد از حدود یک ساعت و نیم، جواب دادن ولی برای ایمیل دوم، حتی Auto Reply هم نیومد
نگران نباشید، به زودی همه کلیر می شیم Smile
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، shahrzad001 ، manamilad ، soli asali ، zepehr ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان