موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-28 ساعت 20:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-28 ساعت 20:15 توسط نام کاربری somi.)
بچه ها
من از همین تریبون اعلام میکنم ،
ما هیچچچچچچچی نشدیم!
نه کلیر نه آپ!
ایروانم رفتیم تمدید مدیکال کردیم و دست از پا درازتر برگشتیم،
با روح و جسمی آزرده و خسته،
162 روز...
بی معرفتم نیستیم!
به فکر اون بالاسریامون توی منتظرسرا هم هستیم،
هرچند این روزا سبزمخفی هم مد شده!
از همه ی دوستان خاضعانه التماس دعا دارم،،،
گرچه افتاد ز زلفش گرهی در کارم / همچنان چشم امید از کرمش میدارم
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
نگران نباشین دوستان
فقط خدا میتونه کارمون رو راه بندازه
اونایی هم که رفتن سفارت این دو حالت رو داره:
یا کلیرشدن و سفارت سهمیه رو گرفت ویزا میده
یا کلیر نشدن و هر چقدر هم پاسشون تو سفارت باشه فرقی نمیکنه!
ویزا گرفتن ما هم به زرنگی و این حرف ها نیست
یادمه یکی گفت که الکی رفته ایروان ویزا هم گرفته!
می دونین قضیش چی بوده؟!
ایشون الکی پا میشن میرن اونجا و شانسشون زده و تو حین سفر جوابه کلیرشون هم اومده. بعد فکر کردن ویزا گرفتنشون یلخی بوده!!!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-28 ساعت 16:13)pari pari نوشته: 325 روزه منتظرم!!!!!!!
اينا نميخوان به من زنگ بزنن؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه من دل ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم ويزا ميخوام خببببببببب!!!!!!!!!!!!!!
با اینکه چشم درست و حسابی برای خواندن و نوشتن ندارم این پیام شما را که دیدم جدا دلم گرفت ، سرکار خانم پری مهربون خواهر گلم از صمیم قلب برایت آرزو میکنم تو همین روزها دریافت کننده خبر خوش باشی و از این انتظار طولانی رها بشی این خواسته همه بچه های اینجاست ، به امید آن روز
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
آقایون من دو هفته دیگه سفارتم از الان بگم کسی نگه یواشکی رفته اخبار رو هم کامل مو به مو میدم-بهتونم میگم که بیاید یا نیاید -واقعا نمیدونم که سفارت رفتن چیه که خیلیها زورشون میگیره آقا شما هم بلند شو برو سفارت ریسک کن هزینه کن مگر جلوت رو گرفتن؟حق هر کسی هست که بره واسه سرنوشتش تلاش کنه حالا اومد توضیح بده دستش درد نکنه اگرم نیومد که نمیتونی طلبکارش بشی-آخه حسودی و تنگ نظری تا چه حد؟
البته محبت جان منم همین گلگی رو از بچه های قدیم دارم چون حتی نیومدن یک احوالی بپرسن کافیه فقط اسمهای افرادی که کلیر شدن رو توی منتظر سرا یک نگاه بندازید خود به خود میفهمید که خیلیاشون ماهها هست رفتن و پشت سرشون رو نگاه نکردن ایشالا روزگار بهشون درس معرفت بده و یک روزی سرشون به سنگ بخوره
ولی محبت جان اگر شما هم برید دیگه کی میمونه؟بعد نمیگن محبت هم مثل بقیه رفت که رفت؟خیلی ها الان به بودن امثال شماها نیاز دارن پس بیایید در کنار هم این یک ماه رو هم بگذرونیم
سارا هم خیلی دلش از برخورد بعضی از انسانهای کوته فکر و تنگ نظر این تاپیک که با حال و احوال و خوش بش بچه ها مخالف بودن گرفته منم باهاش صحبت کردم گفت دل و دماغ پست گذاشتن ندارم فقط میام هر از گاهی سر میزنم وگرنه اونم در فکر شماهاست و با غمها و شادیهاتون همراهه
متاسفانه امسال برعکس سالهای قبل افرادی وارد این سایت شدن که فقط هدفشون غرض ورزی و کینه توزی و تفرقه افکنی بود و واقعا موندم چرا
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-28 ساعت 20:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-28 ساعت 20:33 توسط mehrzad2013.)
جناب محبت عزیز شما خیلی خاطرخواه دارید و من از طرف همه ی دوستدارانتون از شما خواهش میکنم که لطف و محبت بی دریغتون رو از ما کم نکنید. در این مقطع حساس زمانی حضور شما بیش از پیش احساس میشه. انشاا... که خداوند سایه شما را از سر ما کم نکند. شما که خیلی بزرگوارید لطفا زیاد تحت تاثیر این گفته ها و بی ادبی های بچه گانه قرار نگیرید لطفا. درست مثل یک پدر و مادر که ناملایمتی های فرزندانشان را بخاطر سن کم و بی تجربگیشان تحمل میکنند.
من زیاد پست نمیزارم و همیشه سعی کردم وارد هیچگونه دلخوری ها و مشاجرات لفظی که گهگاه داخل تاپیک بوجود میاد نشوم، اما از دست دادن شما را خیلی برام گران دیدم.
به امید خدا شما و من و بقیه ی دوستان و یاران همیشگی بزودی کلیر بشیم-ویزا بگیریم و پاداش این همه مدت انتظار و دل خستگیهامون رو به بهترین نحو بگیریم.
در پناه حق
Embassy: Yerevan
Case Number: 2014AS00008XXX
Interview Appointment: July 17th, 2014
Current Status: Administrative Processing
(Updates: Five Times (July 17th-18th-21st-25th-Sep 2nd
Consequence: I'll get my visa as soon as the visas becomes available again
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
محبت
سلام
عزیز منید، به حقانیت خودش قسم.
من نه اهل قهرم ونه اهل ناز کردن و خیلی از بچه های اینجا رو عاشقانه دوست دارم و ترک اینجا برام اصلا آسون نیست یه مکاتبه الان تو پیام خصوصی داشتم براتون میذارم چون واقعا حوصله تابپ کردن ندارم.
نمیدونمم چطور شده حالا که بلاتکلیفیم پست و فرصته که داره میاد و ما مجبوریم بگیم نه ، خودش میدونه و حکمتش اما من بنده ضعیفم خسته شدم و ظرفیتم اومده پایین.
----------------------------------
[color=#800000' نوشته: جناب محبت. چی شده؟ نگران شدم. فقط کم لطفی دوستان بوده یا اتفاقی افتاده؟[/color]
سلام
نه ....... عزیز اتفاقی نیافتاده بی معرفتی و یواشکی کار انجام دادن و دروغ حالمو بد کرد، اذیت شدم، ضمنا کلافه م و هر کی رو که میبینی یهو نیستش الان جلو سفارته اینی که میگم میدونم و میگم البته رفتنشون که ارتباطی به کسی نداره اما یه طور دارن رفتار میکنن که انگار تهران نگران نشستن و منتظر و جالبتر اینه که پاسشون الان تو سفارته یه لحظه قاطی کردم و دستم به کیبورد نمیره، من بچه نیستم که جوگیر بشم با دوتا بچه، اما از این رفتارا بد حالم خراب میشه من مال این رفتارا نیستم حالم خراب میشه تا دلت بخوام قویم اما نه برای موندن تو جو اینچنینی.
محبت عزیز، شما خودتون معلم صبر و ایمان هستید، بذارید هر چقدر دلشون میخواد هرج و مرج کنند، مخفی کاری کنند، فقط خودشونو اذیت می کنند، ویزای همه ما محفوظه و هیچ کس نمی تونه حق مارو پایمال کنه، بسپار به خودش، یادآر عزیزی را که برادرانش به چاه انداختند و او سر از خانه عزیز مصر درآورد....
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی می دونه دوشنبه ۱ سپتامبر سفارت ابوظبی تعطیل هست یا نه ؟ آمریکا تعطیل هست و این هفته
long weekend هست !
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ، اون کسایی که از سفارت آنکارا باهاشون تماس تلفنی گرفتن و کلیر شدن چه کیس نامبری داشتن و چند بار آپ شده بودند؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
به سلامت! با ویزا و سلامتی