کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
خوب محبت جان بزار حداقل از ارمنستان خبری بشه بعد البته میل خودت هست منم راستش امروز تا دم آژانس رفتم بلیط بخرم ولی نشد آخه به نظر من اصلا منطقی نیست همین جوری برم اونجا بگم به من ویزا بدین یه جورییه .... حالا نمی دونم اگه به شما و خانوادتون ویزا دادن که مبارکتون باشه ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: محبت ، NarCssuS ، mizan ، soli asali ، taleghani ، pari pari ، nedaba
دوستان ، اون کسایی که از سفارت آنکارا باهاشون تماس تلفنی گرفتن و کلیر شدن چه کیس نامبری داشتن و چند بار آپ شده بودند؟؟؟؟؟؟؟

آخه چرا کیس ما آپ نمی خوره اصلا؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: mizan ، محبت ، soli asali ، nedaba
محبت
میخوام یه درس بدم به بی معرفت ها :
.من یکشنبه با خانواده م دارم میرم ایروان همینهایی که دارید میبینید هستیم هر جا اونجا دیدید من رو در خدمتتونم البته عموما هرشب برای رقص فواره میایم هاراپراگ.
هر آنچه سوال از اونجا هم داشتید بذارید حتما جواب خواهم داد چه خصوصی چه تو تاپیک و البته بهتره تو تاپیک بپرسید تا همه استفاده کنیم. و وقتی رسیدم موبایلم رو هم براتون اینجا میذارم.
البته آقاي محبت عزيز رقص آب يه شب در ميونه !
تشکر کنندگان: محبت ، soli asali ، avayebahar ، nedaba
دوستان سلام؛
خواهشا کسانی که ارسال هاشون به 10 رسیده امضاهاشون رو درست کنند(تعداد کاربران بی امضا زیاد شده!) و دوستانی که امضاهاشون کامل نیست، کامل کنند که به امید خدا کلیر شدید دوستان دیگر بتوانند به شرایط کیس شما و آپدیت هاتون آگاهی پیدا کنند و بدین گونه جلوی پست ها و سوال های اضافی رو بگیرید...

منت رو سر حاجی تون می زارین... مرسی

(2014-08-28 ساعت 20:33)l.ghalami@gmail.com نوشته:  دوستان کسی می دونه دوشنبه ۱ سپتامبر سفارت ابوظبی تعطیل هست یا نه ؟ آمریکا تعطیل هست و این هفته
long weekend هست !

امريكا كه تعطيل هست به خاطر labor day
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 20:49)nilka نوشته:  دوستان ، اون کسایی که از سفارت آنکارا باهاشون تماس تلفنی گرفتن و کلیر شدن چه کیس نامبری داشتن و چند بار آپ شده بودند؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز رنج 6000 بودن. چون جون مصاحبه داشتن و تمدید مدیکال نداشتن. من چندتا رو دیدم 7 یا 8 تا.
شما کی مصاحبه داشتین؟ امضا بذارین دوستان بهتر کمکتون کنن
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
آنقدر می‌خندم كه غم از روی رود…!
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 20:29)kaaren نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 19:09)marsein نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 18:46)alimomen نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 18:39)nazanin fatemi نوشته:  اکثر کیس های ابوظبی اپدیت شدند
تا 4244 که چک کردم فقط من بودم و 1842 ولی بالاترشو نمیدونم کسی چک نکرده؟

منم آپ نشدم
Sad خداااااااااااااااا کلیر میخواااااااام کمممممممک

بیشتر کیس های بین 6000 و 7000 آپدیت شدند. من چک کردم
سلام دوستان من هم اپدیت شدم مصاحبه ابوظبی ایمیل هم زده بودم نمی دانم بخاطر کدوم بوده کیس 67هزار وخورده ای
تشکر کنندگان: محبت ، برسام٤ ، soli asali ، sonyz2 ، mahan L ، ebi1988 ، azadeh2014 ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 18:21)pouria.narimisa نوشته:  سلام دوستان

ما پریروز مصاحبه داشتیم ابوظبی

خانومم ویزای یک ضرب گرفت ولی من کلیرنس خوردم

آفیسر به من گفت که من فقط به احتمال 10% قبل از پایان سپتامبر کلیر خواهم شد.

خوبه همونم عالیه یادتون چقدر همه میگفتن نرین با این اشتباهی کردین ریجکت میشین افرین که شانستون رو امتحان کردین . منتظر بودم ببینم چی شد . ممنون که خبردادین
تشکر کنندگان: محبت ، avayebahar ، برسام٤ ، soli asali ، mahan L ، ebi1988 ، azadeh2014 ، mizan ، pari pariaaa ، nedaba ، smpf
(2014-08-28 ساعت 20:52)mizan نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 20:49)nilka نوشته:  دوستان ، اون کسایی که از سفارت آنکارا باهاشون تماس تلفنی گرفتن و کلیر شدن چه کیس نامبری داشتن و چند بار آپ شده بودند؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز رنج 6000 بودن. چون جون مصاحبه داشتن و تمدید مدیکال نداشتن. من چندتا رو دیدم 7 یا 8 تا.

مرسی دوست عزیز
چرا کیس ما آپ نمی خوره اصلا؟؟؟؟؟؟
اگر بهشون میل بزنیم مشگلی پیش میاد؟
تشکر کنندگان: soli asali ، mizan ، nedaba ، smpf
(2014-08-28 ساعت 20:52)SNSH نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 20:33)l.ghalami@gmail.com نوشته:  دوستان کسی می دونه دوشنبه ۱ سپتامبر سفارت ابوظبی تعطیل هست یا نه ؟ آمریکا تعطیل هست و این هفته
long weekend هست !

آمریکا رو می دونم . خودم اینجا هستم سوالم سفارت هست
تشکر کنندگان: soli asali ، NEURON ، nedaba ، smpf
(2014-08-28 ساعت 20:45)avayebahar نوشته:  به سلامت! با ویزا و سلامتی

مبارک باشه انشاالا خبر نداشتیم که اپدیت شدید انشاالا کلیر بشید زودتر
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، milad 68 ، nedaba ، smpf
دوستان چرا کیس ما آپ نمی خوره اصلا؟؟؟؟؟؟
اگر بهشون میل بزنیم مشگلی پیش میاد؟
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988 ، azadeh2014 ، nedaba ، smpf
(2014-08-28 ساعت 21:02)l.ghalami@gmail.com نوشته:  
long weekend هست !

آمریکا رو می دونم . خودم اینجا هستم سوالم سفارت هست
بله تمامی سفارتخانه ها یکم تعطیل هست.
شماره کیس : 50XX / تاریخ مصاحبه : آپریل / تعداد 1 نفر Tongue /آپدیت : 14 آگوست 8 آگوست / 15 می / محل مصاحبه : ایروان / تو ماه آگوست با سیس و مهاجر سرا آشنا شدم

تشکر کنندگان: soli asali ، sonyz2 ، NEURON ، nedaba ، smpf
long weekend هست !

به قولی همون روز کار و کارگر خودمونه
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: محبت ، soli asali ، nedaba ، smpf
(2014-08-28 ساعت 17:55)mahan L نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 17:21)ebi1988 نوشته:  
کسی توی کیس من به غیر خودم نیست.Smile بچه های ابوظبی کس دیگه ای هم امروز آپ داشته؟
آره من چک کردم خیلیها داشتن
[/quote]
از صمیم قلب امیدوارم که ای آپ ،آپ قبل از کلیر باشه Rolleyes
[/quote]

آقا ابی، ما هم آپ شدیم.
[/quote]

سلام خاله ماهان خدا رو شکر امیدوارم که هرچه زودتر کلیر بشیدRolleyes
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: محبت ، azadeh2014 ، soli asali ، mizan ، nedaba ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان