موضوعها: 0
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-28 ساعت 20:48)kamranh نوشته: خوب محبت جان بزار حداقل از ارمنستان خبری بشه بعد البته میل خودت هست منم راستش امروز تا دم آژانس رفتم بلیط بخرم ولی نشد آخه به نظر من اصلا منطقی نیست همین جوری برم اونجا بگم به من ویزا بدین یه جورییه .... حالا نمی دونم اگه به شما و خانوادتون ویزا دادن که مبارکتون باشه ...
سلام
نه کامران عزیز من همینجوری نمیرم بگم بهم ویزا بدید و هر دو روز یکبار دارم ایمیل میزنم و ازشون میپرسم آیا من کلیر شدم یا نه و اصلا نمیترسم که بگن چون زیاد ایمیل میزنی پس برو به سلامت چون ناسلامتی مهد مردم سالاریه و تا زمانیکه جواب ندادن نمیرم خواهش کنم ولی حوصله م از اینجا موندن سر رفته و البته کارهای دیگه ای هم اونجا دارم که بواسطه همین داستان جلو انداختمشون به هر حال تا زمانیکه کلیر نشدیم ویزائی در کار نیست اما من معتقدم زمانیکه شفاف حرکت کردی پیش خودت حداقل راحتی.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من یکشنبه غروب از اراک و با ماشین خودم حرکت میکنم و چون یکم سپتامبر هم تعطیله من غروبش البته اگه عمری باقی بود به ایروان خواهم رسید هر کس مایله تو این برنامه ریزی باشه من استقبال میکنم .
و دوم سپتامبر میرم سفارت تا حضورا پرسشم رو مطرح کنم و به جواب برسم.
موضوعها: 1
رتبه:
75
1 تشکر در 0 ارسال
2014-08-28 ساعت 21:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-28 ساعت 21:30 توسط shahryar7021.)
سلام عليكم
ايشالله
شور و اميد تو زندكي همتون دايمي باشه..اميدوارم هم الان هم هميشه تو تمام مراحل زندكي دنيا به كام و ميل شما باشه.
من جند وقته بست كم ميزارم واسه اينه كه واقعا نميدونم جي بنويسم.جون واقعا اخر اين موضوع روفقط خودش ميدونه.....خيلي وقتها مثل همتون كم اوردم اشك ريختم .بي خيال شدم و قهر كردم اما اخرش مثل بجه كه تو بغل مادرش اروم ميشه اينجا بودن و صحبت و كل كل و شوخي با شماها بود كه ارومم كرد ....همه اونايي كه رفتن بر ميكردن من منتظرم جون اين تايبيك رو من بايد قفل كنم ...و ميخوام همينجا بهتون بكم بايد همتون باشيد همه با هم اين تايبيك رو قفل ميكيم اونم به شادي جه واسه خودمون جه واسه خاطر داداشيا و خواهرامون....محبت عزيز ميفهممت ..نكران نباش تا بوده همينه دىروز ي كليب ديدم از خونه سالمندان خدا نصيب نكنه ادما تو زندكي واقعي وقتي با بدر مادرشون اين كار رو ميكنن جه برسه به اينجا ....اينجا همه شما و طبع بلندتون رو ميشناسن
حق ياورتون
متاسفانه نشد،
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-28 ساعت 21:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-28 ساعت 21:31 توسط bahram2014.)
(2014-08-28 ساعت 20:52)SNSH نوشته: (2014-08-28 ساعت 20:33)l.ghalami@gmail.com نوشته: دوستان کسی می دونه دوشنبه ۱ سپتامبر سفارت ابوظبی تعطیل هست یا نه ؟ آمریکا تعطیل هست و این هفته
long weekend هست !
امريكا كه تعطيل هست به خاطر labor day
ابوظبی یکشنبه تعطیل 31 aug ولی آمریکا دوشنبه تعطیل است .
سایت اصلی سفارت نوشته میتونید ببینید
زندگی زیباست زندگی آتشگهی گیرنده پابرجاست
گر بیفروزیش رقص شعله اش در هر کران پیداست
ور نه خاموشست و خاموشی گناه ماست.
موضوعها: 1
رتبه:
75
1 تشکر در 0 ارسال
خاله سارا
سكوت بس نيست...دلت اومد هورا نكشي...
متاسفانه نشد،
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
تبريك به كليرشده هاي عزيز، ما هم هنوز منتظريم
شماره كيس :2014AS00004XXX
كنسولگري : ايروان
تاريخ رؤيت قبولي : 7 May
ارسال فرم هاي اوليه :May 26 با ايميل (دريافت پاسخ 4 روز بعد 30 may)
تعداد اعضاء كيس :2 نفر
دريافت نامه دوم: 21 ژانويه
زمان مصاحبه: هفته دوم مارچ 2014 - برگه آبي
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-28 ساعت 21:28)shahryar7021 نوشته: سلام عليكم
ايشالله
شور و اميد تو زندكي همتون دايمي باشه..اميدوارم هم الان هم هميشه تو تمام مراحل زندكي دنيا به كام و ميل شما باشه.
من جند وقته بست كم ميزارم واسه اينه كه واقعا نميدونم جي بنويسم.جون واقعا اخر اين موضوع روفقط خودش ميدونه.....خيلي وقتها مثل همتون كم اوردم اشك ريختم .بي خيال شدم و قهر كردم اما اخرش مثل بجه كه تو بغل مادرش اروم ميشه اينجا بودن و صحبت و كل كل و شوخي با شماها بود كه ارومم كرد ....همه اونايي كه رفتن بر ميكردن من منتظرم جون اين تايبيك رو من بايد قفل كنم ...و ميخوام همينجا بهتون بكم بايد همتون باشيد همه با هم اين تايبيك رو قفل ميكيم اونم به شادي جه واسه خودمون جه واسه خاطر داداشيا و خواهرامون....محبت عزيز ميفهممت ..نكران نباش تا بوده همينه دىروز ي كليب ديدم از خونه سالمندان خدا نصيب نكنه ادما تو زندكي واقعي وقتي با بدر مادرشون اين كار رو ميكنن جه برسه به اينجا ....اينجا همه شما و طبع بلندتون رو ميشناسن
حق ياورتون
من نمی دونم چرا همه بچه های ایروان غمگین و دل نازک شدن توجه کردین از نفر اولشون که خاله سارا بودن که نمی دونم کجا رفتن نفر دوم مدیریت محترم عمو شهریار بود که کم پست می زاره و نفر آخر هم که محبت عزیز داره می ره من فکر کنم هوای ایروان مسموم به ویروس غم و اندوه هستش لطفا دوستان ایروانی از ماسک اکسیژن استفاده کنن ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-28 ساعت 21:28)shahryar7021 نوشته: سلام عليكم
ايشالله
حق ياورتون
اقا شهریار امیدتو از دست نده امیدوار زندگیتو بکن ایشالا همه چی اوکی میشه ـ
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-28 ساعت 21:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-28 ساعت 21:49 توسط محبت.)
(2014-08-28 ساعت 20:29)mehrzad2013 نوشته: جناب محبت عزیز شما خیلی خاطرخواه دارید و من از طرف همه ی دوستدارانتون از شما خواهش میکنم که لطف و محبت بی دریغتون رو از ما کم نکنید. در این مقطع حساس زمانی حضور شما بیش از پیش احساس میشه. انشاا... که خداوند سایه شما را از سر ما کم نکند. شما که خیلی بزرگوارید لطفا زیاد تحت تاثیر این گفته ها و بی ادبی های بچه گانه قرار نگیرید لطفا. درست مثل یک پدر و مادر که ناملایمتی های فرزندانشان را بخاطر سن کم و بی تجربگیشان تحمل میکنند.
من زیاد پست نمیزارم و همیشه سعی کردم وارد هیچگونه دلخوری ها و مشاجرات لفظی که گهگاه داخل تاپیک بوجود میاد نشوم، اما از دست دادن شما را خیلی برام گران دیدم.
به امید خدا شما و من و بقیه ی دوستان و یاران همیشگی بزودی کلیر بشیم-ویزا بگیریم و پاداش این همه مدت انتظار و دل خستگیهامون رو به بهترین نحو بگیریم.
در پناه حق
سلام
باور کن پستت رو که خوندم و البته نوشته های بقیه عزیزان مثل shahryar7021، عمو عراقی، sonyz2، avayebahar، azadeh2014، shandiz، mizan، alimomen، teacherm، برسام٤ .
خودم خجالت کشیدم بابت پستی که گذاشتم و عذر میخوام و تشکر میکنم از همه عزیزان بابت توجهشون به این برادر خودشون همین جا میگم کوچیک همتونم هستم.
اما باور کنید که اصلا نا امید نیستم و اتفاقا بسیار هم امیدوارم وگرنه کلا نمیرفتم ولی یه لحظه دلخور شدم و باز هم باور کنید صرفا برای خودم نبود برای دوستان دیگه ای هم بود که بیش از یکساله تو غم و شادیهاشون شریکم.
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-28 ساعت 20:29)kaaren نوشته: (2014-08-28 ساعت 19:09)marsein نوشته: (2014-08-28 ساعت 18:46)alimomen نوشته: (2014-08-28 ساعت 18:39)nazanin fatemi نوشته: اکثر کیس های ابوظبی اپدیت شدند
تا 4244 که چک کردم فقط من بودم و 1842 ولی بالاترشو نمیدونم کسی چک نکرده؟
منم آپ نشدم
خداااااااااااااااا کلیر میخواااااااام کمممممممک
بیشتر کیس های بین 6000 و 7000 آپدیت شدند. من چک کردم
ما هم آپدیت نشدیم ... دعا کنید ما هم اپ شیم
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
این جواب امروز امیل من از آنکاراست. کسی این جور جواب گرفته بچه ها
Your administrative process is still pending. Please continue checking your email and our web site for updates and be prepared to come to our office in very short notice if the process is completed before the end of the DV 2014 program.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turk
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-28 ساعت 22:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-28 ساعت 22:02 توسط p.arsa.)
(2014-08-28 ساعت 19:53)soli asali نوشته: (2014-08-28 ساعت 18:39)nazanin fatemi نوشته: اکثر کیس های ابوظبی اپدیت شدند
من نشدم ! ! !
سلام soli asali منتظر سرا کجاست؟ ما سبز شدیم؟؟؟؟
(2014-08-28 ساعت 21:58)Maryrhm نوشته: این جواب امروز امیل من از آنکاراست. کسی این جور جواب گرفته بچه ها
Your administrative process is still pending. Please continue checking your email and our web site for updates and be prepared to come to our office in very short notice if the process is completed before the end of the DV 2014 program.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turk
امیدواریتو از دست نده
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
با توجه به پست برخی دوستان در خصوص آپدیت لازم دیدم یه نکاتی رو یادآور بشم:
دوست خوبم که در هر سفارتی مصاحبه شدید، سیاستهای سفارتها کاملا متفاوته و اگر دقت کنید نمیشه روی آپدیتها حساب ویژه ای باز کرد خصوصا در زمانیکه سفارتهای متفاوتی دارید و اما چند دلیل براتون بگم:
در خصوص کلیرهای اخیر سفارت آنکارا که صرفا مانده ویزاهای سهمیه آگوستش رو میبایست به اتمام میرسوند و البته این تصمیم رو که گرفتن بررسی کردن . کیسهای کلیر شده رو انتخاب کردن که عموما 22 آگوست آپدیت شدن و همون زمان مشخص شدن و به ترتیب اعلام حضور براشون تلفن زدن!!! که برای اولین بار داره این اتفاق می افته در برنامه لاتاری.
سیاست سفارت ابوظبی این بود که مانده سهمیه ویزاهاش رو اختصاص داد به کیسهایی که میبایست یکضرب میگرفتن اما بدلیل خرابی دیتا بیس یکضرب نشدن و عموما در یک تاریخ مشخص آپدیت شدن.
در خصوص ایروان این سفارت تمام تلاشش رو گذاشت و فکر کنم تمامی کیسهای تحصیلی و تعدادی خانوادگیش رو کلیر کرد و سپتامبر خودش رو اختصاص داده باز هم به احتمال قوی به برندگان لاتاری و عموما در اوایل آگوست آپدیت کرده کیسهاش رو و بررسیهاش رو قطعا انجام داده و منتظر سهمیه سپتامبر خودشه.
.
.
اما ذکر چند نکته:
1- آپدیتهای خودتون رو با بقیه سفارتها مقایسه نکنید.
2- سهمیه ویزای ایران قطعا بطور کامل استفاده خواهد شد و میدونید که تمام نشده و بعیده تا پایان سپتامبر تمام بشه.
3- با کسی اصلا تعارف ندارن و موردش رو دیدم که در جواب ایمیلش گفتن شما کلیر نخواهید شد و البته موارد دیگه ای که مدارک رو نرسوندن و در جا ریجکتشون کردن.
4- منصفانه در خصوص ایران رفتار خواهد شد.
.
دقت کنید اینها صرفا اندیشه های خودمه و تایید یا تکذیبش کاملا به عهده خودتونه.