کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-29 ساعت 10:19)رضا2015 نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 08:55)behdadK نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 08:33)رضا2015 نوشته:  صبح همگی بخیر

بفرمایید کله پاچههههه Smile

خیلی نامردی. به ما جماعت کلسترول دار صبح جمعه فخر فروشی میکنی؟ آخ که دلم چقدر واسه چشم تنگ شده. کله پاچه فقط با سنگک بدون آبلیمو و دارچین که حسابی مزه اش بره زیر دندونت!!
نفرینت بکنم؟ ایشالا زودتر کارت ردیف شه بری آمریکا جایی که یه کله پزی هم نباشه که بفهمی من چی میکشمWink
برای اینکه آف تاپیک نباشه به همه مجدد تبریک و با آرزوی کلیر سریع بقیه

نه حاجی نکن این نفرین رو!
من واقعا یکی از دغدغه هام نبود کله پاچه در اونجاس ! Big Grin
واقعا سخته ! نمیدونم چیکار کنم ! سنگگ ظاهرا گیر میاد چون یه تحقیق ویژه روش کردم! ولی کلپچش رو چه کنم ! SadTongue
نه دوست عزيز چند وقت پيش با گوگل مپ تو يكى از خيابوناى لس انجلس قدم ميزدم تابلو مغازه كله پاچه اى ديدم
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، nedaba
آلیس عزیز تبریک میگم.
شما مطمینید که خانومه گفت سهمیه ویزا لاتاری کلا تموم شده، یا من بد متوجه شدم?
گفتید خانومه موقع تحویل پاسپورت از همسرتون اینو بهش گفته!!!
تشکر کنندگان: mizan ، babak12 ، soli asali ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-08-29 ساعت 09:48)farshid2014 نوشته:  إيرواني ها كجايين ؟ چرا هـيچكي از ايروان خبري نداره ؟ تو سفارت ايروان چه خبره؟؟؟؟ من بارها زنگ زدم يه اپراتور گوشي رو بر ميداره بعد تا متوجه ميشه لاتاري هستي وصل ميكنه به قسمت مشاوره بعد يه صداي ضبط شده يه دختر ارمني رو مي شنوي كه داره يه متني رو از روي كاغذ ميخونه و انگليسيش خوب نيست و نميتونه خوب تلفظ كنه به همين خاطر خودش دو بار خندش ميگيره
اين همون صدايي هست كه همه إيراني ها كه زنگ ميزنن سفارت مي شنون
جدا ازهمه مسائل به نظر من كه يه توهين بزرگه

همینجاییم،در انتظار خبرای خوب....Smile
انگار متروکه شده یا ترک دنیا کرده این سفارت.... جواب ایمیل دوم پریروز منم ندادن هنوزSad
هیچ کدوم از مهاجرسرایی ها الان ایروان نیست یه خبر خوشحالی بهمون بده پلیز؟
البته من امیدوارم که جور میشه و به زودی همه کلیر میشیم ^_^
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: mizan ، babak12 ، pari pari ، soli asali ، EmJay ، nedaba
(2014-08-29 ساعت 11:01)kian kian نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 03:01)atial نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 02:07)اسفند89 نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 01:45)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 01:42)kian kian نوشته:  مرسی من آنکارام برا آنکارا چی؟؟؟؟

سلام
در مورد آنکارا اطلاع دقیق ندارم. لطفاً دوستان آنکارایی راهنمایی کنن.

برای آنکارا هم فقط پاس و برگه سفارت اعضا کافیه و خود نفر اصلی
دقیقا خاطرم هست که برای یه بنده خدایی پیش اومدو آفیسر بهش گفت فقط خودت کافیه که بیای برای دریافت ویزای بقیه خانواده
بازهم ایمیل بزنید و سوال کنید و ریسک نکنید
کاملا درسته برای سفارت فقط پاس رو میگیرن و برگه‌ هارو اما وقتی‌ شما بری پست ازتون وکالت نامه میخوان و کپی پاسپورت و اصل و ترجمه کارت ملی‌ و شناسنامه و پرینت نامه PTT .

ولی‌ چیزی رو که نمیدونم و واسه من هم سؤال اینه که متن وکالت نامه چی‌ باشه و آیا واسه فرزند ۱۰ سال هم باید وکالت نامه برد؟

دوستان راهنمای کنید !!!!

دوست عزیر من شنیدم که ptt گفته نیازی به وکالت نامه نیست اگر نفر اصلی بره خوب من خودم نفر اصلی هستم لطفا" دوستانی که مطلع هستند جواب جواب صحیح بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیر من شنیدم که ptt گفته نیازی به وکالت نامه نیست اگر نفر اصلی بره خوب من خودم نفر اصلی هستم لطفا" دوستانی که مطلع هستند جواب جواب صحیح بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس :***5
سفارت آنکارا
ارسال فرمها : ماه می با ایمیل
دریافت تاییدیه : 10وز بعد
وضعیت : کلیرنس
تشکر کنندگان: mizan ، soli asali ، nedaba
می دونید تو این داستان زنگ زدن و ایمیل زدن و ... بدترین چیزی که شاید داره اتفاق میافته یا خدای نکرده ممکن هست بیافته چی هست؟

بدترین اتفاق این هست که از بین کسانیکه کلیر شدند و همشون آماده دریافت ویزا هستند، تعدادی رو انتخاب کنند و تعدادی رو نادیده بگیرند.
تشکر کنندگان: mizan ، abbas09 ، Maryrhm ، avayebahar ، Hassan2014 ، pari pari ، soli asali ، nedaba ، SabSor
(2014-08-29 ساعت 01:19)kian kian نوشته:  خوب یه نفر جواب بده دیگه!!!!!!!!!!!!! WinkBig Grin
آیا من میتونم برم سفارت و ویزا همسرم رو هم بگیرم ؟
چه مدارکی لازمه؟
وکالت نامه لازمه؟؟؟؟

د من شنیدم که ptt گفته نیازی به وکالت نامه نیست اگر نفر اصلی بره خوب من خودم نفر اصلی هستم لطفا" دوستانی که مطلع هستند جواب جواب صحیح بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(2014-08-29 ساعت 01:19)kian kian نوشته:  خوب یه نفر جواب بده دیگه!!!!!!!!!!!!! WinkBig Grin
آیا من میتونم برم سفارت و ویزا همسرم رو هم بگیرم ؟
چه مدارکی لازمه؟
وکالت نامه لازمه؟؟؟؟

من شنیدم که ptt گفته نیازی به وکالت نامه نیست اگر نفر اصلی بره خوب من خودم نفر اصلی هستم لطفا" دوستانی که مطلع هستند جواب جواب صحیح بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس :***5
سفارت آنکارا
ارسال فرمها : ماه می با ایمیل
دریافت تاییدیه : 10وز بعد
وضعیت : کلیرنس
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-29 ساعت 10:19)zepehr نوشته:  اين ماه آخر خيلي ماه سخيه هرچقدر به خودم اميد ميدم بازم افكار منفي به ذهنم حمله ميكنن خدايا اين سپتامبر رو ختم به خير كن ....ايشالله همگي ويزا ميگيريم ....

ایشالا همگی می گیرید Cool
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
تشکر کنندگان: avayebahar ، pari pari ، soli asali ، nedaba
تعلل نکنید.وقت تنگ است.تجربه آلیس خانم مد نظرتون باشه
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
دوستان آنکارایی شنبه صبح به نظرتون دکتر مدیکال انجام میده؟ یعنی فردا. موندم برم امروز یا نرم؟ دوشنبه هم که تعطیله؟ خدااااااااااااااااااااا از بلاتکلیفی و دودلی ما رو نجات بده
آمیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین

وای نه شنبه هم تعطیله .
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
آنقدر می‌خندم كه غم از روی رود…!
تشکر کنندگان: p.r.kh ، nedaba ، Alissa ، pari pari ، soli asali
(2014-08-29 ساعت 09:42)Alissa نوشته:  سلام دوستان،من آليس-١٩٨٠ هستم با آيدى خودم نتونستم بيام تو مهاجرسرا و اين آيدى رو درست كردم البته اين كارو اولين بار كه براى مصاحبه اومدم ابوظبى انجام دادم و تو اين ٣بارى كه اومدم اينجا از اين آيدى استفاده كردم .متاسفانه اين ١ماه آخر كيبرد لب تابم خراب شد و همون روزايي بود كه فكر مى كنم بهنام عكس ي كيبرد رو گذاشته بود و من نمى تونستم پستى بزارم ولى قبلش كه سالم بود اعلام كرده بودم كه ما ويزاى دبى را گرفتيم و قصد داريم با توجه به شرايط آپديتا اين ماه آخر رو بيايم و نزديك سفارت باشيم تا اگه خبرى شد بتونيم سريع أقدام كنيم.دلم مى خواست اين خبرو با آيدى اصليم اينجا بزارم ولى نشد.موقع اومدن تبلت داداشمو قرض گرفتم.ما ١٤ مى تو ابوظبى مصاحبه داشتيم هر دومون كليرنس خورديم.٢٢ جون ايميل فرستادم تا سوالى راجع به مدارك بپرسم كه در جواب ايميل بدون اينكه من سوالى در رابطه با وضعيت كيسمان كرده باشم گفتن شما پاست رو بيار،مديكالت رو هم تمديد كن و همسرت هم متاسفانه در مراحل إداريه كه ما ٢٩ جون اونجا بوديم براى تمديد مديكالو بعد هم تحويل پاسو گرفتن ويزاى من، آپديتاى واقعى همسرم ٢ روز بعد از مصاحبه پشت هم،٨ جولاى،١٤ آگوست از آمريكا بود.اون روزا تو مهاجرسرا ميديدم كه كيساى بعد از ما با شرايط مشابه كلير شدن و دارن ويزاشونو مى گيرن ولى خبرى از كلير همسرم نيست.به همسرم گفتم وقتشه كه بريم و نزديك سفارت باشيم.ما تمام زندگيمونو تو اين راه گذاشتيم و نمى خواستيم سهل انگاريمون باعث از دست دادن اين فرصت بشه.شرايط كيس همسرم:شغل خصوصى،خدمت سپاه.ما براى ٢٤ آگوست بليط گرفتيم همون روز شب به nmc ابوظبى رفتيم. و فردا شب جواب رو گرفتيم، ٢٦ سه شنبه پاسو داديم سفارت(همسرم رفت جلوى باجه گفت براى دراپ پاس اومدم آماده بودم كه قبول نكنن و تصميم داشتيم تا آخر سپتامبر هم كه شده اينجا بمونيم.بدون هيچ سوالى گفت تو صف بياستيد و بعد ٢تا ٢تا فرستادن داخل،همسرم وقتى شمارش رو خوندن به باجه ى خانم موفرفرى رفته و ايشون گفته كى به شما گفته بياين بهتون زنگ زدن همسرم هم گفته نه ولى من مدتى هست تو جايي كه شمارش رو دادم زندگى نمى كنم شايد هم زنگ زده باشن و از اون خانم گفته شما كلير نشدى و سهميه ويزاى لاتارى كلا تموم شده ،همسرم هم گفته ميشه پاسم اينجا بمونه من ي مدت اينجا هستم اون خانم هم گفته تضمينى نيست كه بهت ويزا بديم ولى خوشبختانه پاسو نگه داشت و فرداش ٢٧آگوست ايشود شد و ديروز ويزاشو گرفتيم.تو سفارت خيلى شلوغ بود.روزى كه پاسو داديم خلوت ولى روزى كه رفتم پاسو بگيرم،شايد بيشتر از ٦٠ نفر ويزا گرفتن.از مهاجرسرا و تك تك دوستاى عزيزى كه اينجا با عشق و محبت همراهيمون كردن قلبا سپاسگذاريم و براى تك تكتون آرزوى بهترينها رو دارم اميدوارم همه دوستاى چشم انتظار ويزاشونو بگيرن.به[/color] فرشاد ٩٩٩،بهنام،پارسا،مامان خانم،و خيليهاى ديگه كه الان ذهنم يارى نمى كنه بابت گرفتن ويزا تبريك مى گم و از همه ى كسايي كه براى ما دعا كردن تشكر مى كنم ظمنا من هم تو دعاى دست جمعيه ساعت ١٠:٣٠ شركت داشتم و براى همتون دعا كردم.[color=#87CEEB].از دلخورى بعضى از دوستان ناراحت شدم.ي مدت كه از فرشاد ٩٩٩خبرى نبود خوشحال شدم چون حدس زدم به جاى افسوس خوردن شروع كرده به اقدام و داره ي كارايي مى كنه و وقتى گفت ويزاشو گرفته با تمام وجود خوشحال شدم.خيلى خوشحالم كه آدمايي با انرژى مثبت مثل مامان خانم با خيال راحت و كليرى كه سفارت بهشون اعلام كرده مى رن سفارت و ويزاشونو مى گيرن.و بهنام هم كه از امضاش مشخص بوده كه ويزاشو مى گيره.و بقيه دوستان....از خدابراى محبت،خاله سارا،برسام٤azadeh2014،خاله ماهان،دايي پيمان،كيانوش،soliasali،usa2014،shiva.usa،Pari pari،. Teacherm،alimomen،hELEAA،ghasoo،nasim،shahryar7021،ماركوپولو،hassan2014،عراقى, Morteza2014،taleghani,khpaleh,mizan,hamid-fs3,همه ى افشين ها، همه ى ميلاد ها،me,u,armin021,shhak,Shirin-n,touraj2014,atrial,arashmanteghi,nasimسعيد پ،reasonable,avayebahor,pedox,farshid2014 ،حاجى واشنگتن و بأقى دوستان آرزوى كلير شدن و گرفتن ويزا دارم.از دوستانى كه با وجود گرفتن ويزا باز هم ما رو از محبتشون بى نصيب نزاشتن ممنونم بلاخص قصه گوى عزيز و دعاهاى معجزه آساش.براى همتون بهترينها رو مى خوام و اگه سوالى بود در خدمتم.
هورااااااااااا الیس جان مبارکه کلیر شدن همسرتون در ضمن خداحافظی نکنین با ما اهالی مهاجر سرا اون ینگه دنیا هم بهم نیاز داریم
تشکر کنندگان: mizan ، rbrb-2015 ، پدی ، nedaba ، aidaz ، Alissa ، pari pari ، soli asali
(2014-08-29 ساعت 09:59)avayebahar نوشته:  بیش از 60 نفر ویزا گرفتن؟ جالبه! در واقع هر کس اومده بهش ویزا دادن.خوش بحالشون.

می شه یک کمی توضیح بدین؟ به ۶۰ نفر از ایران ویزا دادن؟
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali
سلام آخرین آپدیت من 19 اگوست بوده نظری ندارین؟
2014as79## اعضای کیس خودم
ابوظبی
مصاحبه 24 جولای
آپدیت 31 جولای 19 اگوست
تشکر کنندگان: mizan ، nedaba ، soli asali
سلام به همه ی دوستان عزیزم،

یه مدت طولانی بود که به مهاجرسرا سر نزده بودم شاید نزدیک به یکسال، اما چون حال و هوای این روزهاتون رو میدونم و ماه آگوست و سپتامبر مخصوصاً برای ما 2013 ها بعنوان اولین گروهی که تجربه ای متفاوت از سال های قبل داشتیم، هیچوقت فراموش نمیشه...روزهایی که گذشت و به هممون درس های متفاوتی از زندگی داد و شاید بزرگترین و بهترین درسهاش امید و صبر بود..
اما برای شما دوستان 2014 بهترین ها رو آرزو میکنم و امیدوارم که همتون به آرزوهاتون برسین...روزهای سختیه، امیدتون رو ازد ست ندین، مثبت باشید و به روزهای روشن پیش رو فکر کنین
Rolleyes
هرجا که هستین شاد و سلامت باشید

ارادتمند همیشگی،
بابک
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2014-08-29 ساعت 11:14)mizan نوشته:  دوستان آنکارایی شنبه صبح به نظرتون دکتر مدیکال انجام میده؟ یعنی فردا. موندم برم امروز یا نرم؟ دوشنبه هم که تعطیله؟ خدااااااااااااااااااااا از بلاتکلیفی و دودلی ما رو نجات بده
آمیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین

وای نه شنبه هم تعطیله .

اقا جسارتا دارين مي رين انكارا؟!
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
تشکر کنندگان: mizan ، nedaba ، soli asali
(2014-08-29 ساعت 02:47)soli asali نوشته:  والا من خودم اینجوری شدم احتمالا بقیه هم همچین حسی دارن .... هر کی نا امید تر بود ویزاشو گرفت و رفت ! مایی که + میفرستادیم و امید میدادیم موندیم Smile
الان احتمالا بقیه هم به این نتیجه رسیدن کخ بزنن تو خط >> نه نمیشه ... نمیاد << مثل اینکه جواب میده !

دوستان یه لطفی هم بکنید اگه کسی تو منتظرسرا مونده و سبز نشده و کلیر شده به من اطلاع بدید ممنون Smile

سولی جون برین سفارت با امید هم برین
خوب farshadm999 و ستاره دارها مثل مامان خانم الیس و کار برهای جدید ssara و sakh خدا رو شکر کلیر شدن نمیدونم بهنام و پارسا و سیاوش سبز بودن یا نه ولی یک تانکر رنگ سبز بخر سپتامبر ماه لاتاری هاست دانشجوها رفتن و هر چی سهمیه مونده بابد تموم شه
تشکر کنندگان: sonyz2 ، mizan ، nedaba ، Alissa ، pari pari ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان