کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
بچه ها سلام صبح زیبای جمعه و آفتابی بخیر
انرژی مثبت امروز را اجازه بدهید من ارسال نمایم
امیداوارم دلهاتون همیشه گرم گرم گرم باشه
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
برنده همسرم -شماره کیس:2014AS26XX تاریخ رویت قبولی: 1/May تاریخ ارسال: 10/May (با ایمیل) کنسولگری : ایروان تاریخ مصاحبه هفته سوم December برگه آبی کلیر 30می
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، masuodrh ، قصه گو ، pari pariaaa
۴ ماه شد، ۶ ماه گذشت چه کنیم ، بریم همینجوری سر خود مدیکال و تمدید کنیم تا اونا بدونن تاریخ ویزا رو کی‌ بزنن یا نریم تا ویزا بدن و بد بریم مدیکال رو تمدید کنیم ، دیگه وقتشه که کم کم با حقایق کنار بیاییم و ببینیم باید چه کنیم
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-02-07 ساعت 11:13)mehrgan نوشته:  ۴ ماه شد، ۶ ماه گذشت چه کنیم ، بریم همینجوری سر خود مدیکال و تمدید کنیم تا اونا بدونن تاریخ ویزا رو کی‌ بزنن یا نریم تا ویزا بدن و بد بریم مدیکال رو تمدید کنیم ، دیگه وقتشه که کم کم با حقایق کنار بیاییم و ببینیم باید چه کنیم

دوست عزیز تحمل بفرمایید تا انشالله کلیر شید اونوقت قبل از مراجعه به سفارت در تاریخی که توسط سفارت مشخص شده مدیکال رو تمدید کنید سپس برا گرفتن ویزا اقدام کنید
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، قصه گو ، pari pariaaa
(2014-02-07 ساعت 11:22)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-02-07 ساعت 11:13)mehrgan نوشته:  ۴ ماه شد، ۶ ماه گذشت چه کنیم ، بریم همینجوری سر خود مدیکال و تمدید کنیم تا اونا بدونن تاریخ ویزا رو کی‌ بزنن یا نریم تا ویزا بدن و بد بریم مدیکال رو تمدید کنیم ، دیگه وقتشه که کم کم با حقایق کنار بیاییم و ببینیم باید چه کنیم

دوست عزیز تحمل بفرمایید تا انشالله کلیر شید اونوقت قبل از مراجعه به سفارت مدیکال رو تمدید کنید س÷س برا گرفتن ویزا اقدام کنید

اصلا ۲۳ اکتبر مصاحبه داشتیم ۳ نفر ۲۵ نوامبر آپدیت شدن یکی‌ هم ۲ دسامبر و دیگه تمام ، حالا می‌خوام ایمیل بزنم میبینم بچها همه زدن همه یه جواب ، میگم دیگه حوصله ندارم ، حالا مندم چه باید کرد ، البته این کس خواهرم اینا هست من خودم تو اون وطن که همه الان میخوان برن بودم ولی‌ الان ایرانم :د چون عشق ایرانم Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، pari pariaaa
واسه ابوظبي هم بايد مديكال رو تمديد كنيم؟
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، قصه گو
(2014-02-07 ساعت 11:27)الدورادو نوشته:  واسه ابوظبي هم بايد مديكال رو تمديد كنيم؟

naaaaaaaaaa
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو
سلام صبح دوستان بخیر
امروز 7 فوریه الان یه نگاه تو ceac کردم الان اپدیت زده اما 6 فوریه نوشته در ضمن این چهارمین اپ در این9 روز هست جریان این سیس چیه
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa
(2014-02-07 ساعت 11:31)mehrgan نوشته:  
(2014-02-07 ساعت 11:27)الدورادو نوشته:  واسه ابوظبي هم بايد مديكال رو تمديد كنيم؟

naaaaaaaaaa

اگه بعد از شش ماه کلیر بشید، بله چون موقع مراجعه برای دریافت ویزا باید مدیکالتون اعتبار داشته باشه فقط مدت اعتبارش مهم نیست یعنی اگه یک ماه هم از اعتبارش مونده باشه ویزای شما ششماهه صادر میشه. امیدوارم زودتر کلیر بشید و نیاز به تمدید مدیکال نداشته باشید.Smile
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
تشکر کنندگان: NIKKI ، soli asali ، behfaza ، قصه گو ، pari pariaaa
(2014-02-07 ساعت 11:56)aaraam نوشته:  

naaaaaaaaaa

اگه بعد از شش ماه کلیر بشید، بله چون موقع مراجعه برای دریافت ویزا باید مدیکالتون اعتبار داشته باشه فقط مدت اعتبارش مهم نیست یعنی اگه یک ماه هم از اعتبارش مونده باشه ویزای شما ششماهه صادر میشه. امیدوارم زودتر کلیر بشید و نیاز به تمدید مدیکال نداشته باشید.Smile
ای بابا مردیم از این گفته های متناقض بالاخره تاریخ اعتبار ویزا تا تاریخ مدیکاله یا 6 ماهه هستش؟ بابا ویزامون منتظره!!
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو
سال 2013 مگه چه اتفاقی افتاده که دوستانو نگران کرده؟
شماره کیس من 56xx هست و هنوز مصاحبم معلوم نشده.
هم دیر به دیر اعلام مصاحبه میکنن هم ظاهرا دیر به دیر کلیر!
آمار یکضربها رو دارید؟
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-02-07 ساعت 12:11)خسته از وطن نوشته:  

naaaaaaaaaa

ای بابا مردیم از این گفته های متناقض بالاخره تاریخ اعتبار ویزا تا تاریخ مدیکاله یا 6 ماهه هستش؟ بابا ویزامون منتظره!!
تاریخ اعتبار مدیکال 6 ماه از زمان اخذ اون هست. ولی اگه حتی یکماه به پایان اعتبارش مونده باشه و ویزای شما آماده بشه قابل قبول هست و نیاز به تمدید نداره
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، قصه گو ، pari pariaaa
دوستان منتظر
برای این که حال وهواتون عوض بشه یک سری به تاپیک "ازدواج بعد از برنده شدن در لاتاری" بزنین، از برخی موارد آدم یاد سریالای ترکیه ای میافته WinkWinkWink
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: reza_top60 ، soli asali ، behfaza ، H Pier ، قصه گو ، farshad varaste ، pari pariaaa
(2014-02-07 ساعت 12:11)خسته از وطن نوشته:  

naaaaaaaaaa

شما ایروان مصاحبه شدین و در مورد شما صدق نمی کنه این که گفتم در مورد ابوظبیه الدورادوی عزیز ابوظبی مصاحبه شدن اگه دقت کرده باشین.Wink
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، pari pariaaa
دوستان میشه لطف کنید و بگین جریان فرستادن ایمیل و پیگیری گروهی به کجا رسید؟؟؟ میدونید که پروسه کلیرنس قابل تسریع هست و این درزمانی هست که سازمان یا سفارت درخواست کننده کلیرنس بعلتی درخواست تسریع در کلیرنس رو برای نهاد صادر کننده اون بفرسته و به همین دلیل هم هست که سرعت کلیرنس در ماه های آخر خیلی زیاد میشه بخاطر اینه که سفارت خونه ها درخواست تسریع رو میفرستن حالا اگه تو یه درخواست گروهی بخایم که سفارت خونه درخواست اکسپدیت یا تسریع در کلیرنس رو برای بچه های ایران صادر کنه شاید دلشون به رحم اومد و این کار رو کردند قرار بود نامه گروهی بدیم پس چی شد؟؟؟؟
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
تشکر کنندگان: NIKKI ، omid05 ، nedali ، الدورادو ، soli asali ، pari pariaaa
(2014-02-07 ساعت 20:39)پائیز نوشته:  دوستان میشه لطف کنید و بگین جریان فرستادن ایمیل و پیگیری گروهی به کجا رسید؟؟؟ میدونید که پروسه کلیرنس قابل تسریع هست و این درزمانی هست که سازمان یا سفارت درخواست کننده کلیرنس بعلتی درخواست تسریع در کلیرنس رو برای نهاد صادر کننده اون بفرسته و به همین دلیل هم هست که سرعت کلیرنس در ماه های آخر خیلی زیاد میشه بخاطر اینه که سفارت خونه ها درخواست تسریع رو میفرستن حالا اگه تو یه درخواست گروهی بخایم که سفارت خونه درخواست اکسپدیت یا تسریع در کلیرنس رو برای بچه های ایران صادر کنه شاید دلشون به رحم اومد و این کار رو کردند قرار بود نامه گروهی بدیم پس چی شد؟؟؟؟

دوست عزیز به قول عمو سعید اول باید مشخص کنیم که کجا میخاهیم بفرستیم این خیلی مهمه به نظر من ما جز سفارت های مربوطه مان جایی نمیتونیم بفرستیم. به این صورت که یه نفر تو هر سفارت که کلیرنسش بیشترین زمان را داشته این مسئولیت را متقبل بشه ولی اینکه چه جوری همه امضا کنن زیر متن را من حقیقتاً چیزی نمیدونم ولی من حداقل کاری که تونستم انجام بدم تهیه متن نامه به زبان انگیلسی بود و اینکه تعدادی از نظرات دوستان را هم اضافه کنم
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان: alitab ، nedaba ، NIKKI ، soli asali ، behfaza ، farshad varaste ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان