کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام محبت عزیز
بعد از مدتی تصمیم گرفتم پستی بزارم برای شخص شما.
دوست عزیز هنوز دیر نشده برای امید داشتن و امیدوار بودن جهت اخذ ویزا.
ولی خواستم این رو بنویسم تا شما رو یاد گذشته ای نه چندان دور کنم.
دقیقا زمانی که من اومدم و فریاد زدم که بعضی از دوستان هستند که در حق بقیه کم لطفی می کنن و بعد از کلیر شدن با حدود ۵۰ روز تاخیر میرن برای دریافت ویزا.
شرح حال اون روزها احتیاج به بازخوانی نداره، چون به غیر از دوستان جدید، بقیه اون روزها رو به خاطر میارن.
متاسفانه بعد این مدت که خیلی دیر شده دوستان به سهمیه ماهانه اعتماد پیدا کردن، دقیقا چیزی که آن زمان کسی مثل شما باید من رو همراهی میکرد، ولی شما اینکار را نکردید و تازه چند وقتی است که این رو قبول کردین که سهمیه ماهانه وجود داشته! که البته اگه کاربر آماتور بودین اینقدر از این ماجرا ناراحت نمی شدم.
و لپ کلام اینه که، به نظر شما اون دوستانی که در اون زمان در سهمیه و کلیر کردن دوستان اختلال ایجاد کرده بودن الان فکر من و شمایی که هر روزمان را با استرس بیشتر پیش میبریم هستن؟؟؟
جواب من، خیر است. نخیر، آنها حتی ذره‌ای به فکر من و شما نبودن و نخواهند بود!
محبت عزیز، بودند دوستانی که همان اوایل در خصوصی بنده راهنمایی می خواستند و بنده بدون چشم داشت و از سر خیرخواهی کمکشان میکردم ولی بعدا و با آن ماجرا، شروع کردن به اهانت و صحبت کردن علیه من!!!
من خیلی وقته نیش این افراد به قول شما بی معرفت را خورده ام! دیگه آبدیده شده ام.
حالا شما هم محبتتان در قبال این دوستان زیادی بوده.
نباید از کسی انتظار داشته باشید که برای به چنگ آوردن ویزای آمریکا، سعی و تلاش نکنه!
من بی معرفتی دوستان رو با قلبم حس کردم، ولی با این حال و با تمام نا ملایمتی هایی که تو این چندوقت دیدم فقط به عدالت خدای مهربون اعتقاد و اعتماد دارم.
البته این را هم حق هر کسی می دونم برای رفتن به سفارت و تلاش برای اخذ ویزا. این بحثی جدا داره.
امیدوارم شما هم که برای کمک مثل من فکر می کردید و می کنید به حق خود برسید.
امید همگی به خداست.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: USA2014 ، reza_norouzi ، nedaba ، pari pari ، soli asali ، EmJay ، NEURON
(2014-08-29 ساعت 11:14)mizan نوشته:  دوستان آنکارایی شنبه صبح به نظرتون دکتر مدیکال انجام میده؟ یعنی فردا. موندم برم امروز یا نرم؟ دوشنبه هم که تعطیله؟ خدااااااااااااااااااااا از بلاتکلیفی و دودلی ما رو نجات بده
آمیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین

وای نه شنبه هم تعطیله .

ببخشید یعنی شما الان انکارا هستید یا میخواین برا امروز بلیط بگیرین برین انکارا؟؟ مگه امروز پرواز داره یا میتونید بلیط تهیه کنید؟
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: mizan ، nedaba ، soli asali
(2014-08-29 ساعت 11:20)احسان باحال نوشته:  سلام آخرین آپدیت من 19 اگوست بوده نظری ندارین؟

اونروز دوتا کیس تک نفره بود شما کدوم هستین؟سربازی؟شغل؟
2014 بردیم ویزا نرسید!!!!!!
2016 ؟؟؟؟
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali
(2014-08-29 ساعت 11:16)نیلان نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 09:59)avayebahar نوشته:  بیش از 60 نفر ویزا گرفتن؟ جالبه! در واقع هر کس اومده بهش ویزا دادن.خوش بحالشون.

می شه یک کمی توضیح بدین؟ به ۶۰ نفر از ایران ویزا دادن؟

واقعا که سیستم لاتاری امسال مسخره ترین از لحاظ نظم و.... بوده....
تشکر کنندگان: Maryrhm ، nedaba ، hamid.eng ، Alissa ، pari pari ، soli asali
(2014-08-29 ساعت 11:24)Maryrhm نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 11:14)mizan نوشته:  دوستان آنکارایی شنبه صبح به نظرتون دکتر مدیکال انجام میده؟ یعنی فردا. موندم برم امروز یا نرم؟ دوشنبه هم که تعطیله؟ خدااااااااااااااااااااا از بلاتکلیفی و دودلی ما رو نجات بده

وای نه شنبه هم تعطیله .

اقا جسارتا دارين مي رين انكارا؟!

دوست من nmc فقط جمعه تعطیله یک زنگ بزنین بپرسین ملیکا هم هر روز اونجاست ازش بپرسین
در مورد پیک اپ پاس توسط مومنی و همسرش باید بگم اونها در سال شاید پنج بار هم پاشون به سفارت نرسه اما هر روز مسافر میبرن و میارن و اگر به کسی اعتماد کنن بهش برگه های ابی یا سفید یا هر چی رو میدن با پاسها ببره بده بعد رسید پاس رو میگیرن و دفعه بعد باز کسی که سفارت میره رسید رو میبره پاس ها رو می گیره ملیکا که یادداشتی داشت تو اون مینوشت فلانی رو باید فلان روز بدم بگیرن و چون هر روز میره سفرت پاس رو اگه بگیرن تحویل میده
یک نفر خودش ویزای خانوادگی بود پاس چند نفر رو اورده بود
اما من گمان میکنم بهتره اگر کسی مشکل خروج از کشور نداره خودش بره تا بتونه اطلاعات کامل بگیره
تشکر کنندگان: Reza20002 ، nedaba ، mizan ، pari pari ، soli asali ، nazanin fatemi
همسرم الان از آنکارا زنگ زد ظاهرا با لیستی که دم در سفارت بوده اسامی را چک می کردند و داخل می فرستادند می گویند بیشتر از چهار نفر داخل سفارت نبود و برایش گفته اند به خاطر پایان آگوست فعلا. خلوت است به هر حال پاسپورت را تحویل داده اند
با این تفاصیل سهمیه ماهانه آگوست حتی برای متقاضیان دیگر اعم از ازدواج و..... تمام شده و منتظر سپتامبر هستند
امیدوارم خبرهای خوشی در راه باشد
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
(2014-08-29 ساعت 11:01)kian kian نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 03:01)atial نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 02:07)اسفند89 نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 01:45)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 01:42)kian kian نوشته:  مرسی من آنکارام برا آنکارا چی؟؟؟؟

سلام
در مورد آنکارا اطلاع دقیق ندارم. لطفاً دوستان آنکارایی راهنمایی کنن.

برای آنکارا هم فقط پاس و برگه سفارت اعضا کافیه و خود نفر اصلی
دقیقا خاطرم هست که برای یه بنده خدایی پیش اومدو آفیسر بهش گفت فقط خودت کافیه که بیای برای دریافت ویزای بقیه خانواده
بازهم ایمیل بزنید و سوال کنید و ریسک نکنید
کاملا درسته برای سفارت فقط پاس رو میگیرن و برگه‌ هارو اما وقتی‌ شما بری پست ازتون وکالت نامه میخوان و کپی پاسپورت و اصل و ترجمه کارت ملی‌ و شناسنامه و پرینت نامه PTT .

ولی‌ چیزی رو که نمیدونم و واسه من هم سؤال اینه که متن وکالت نامه چی‌ باشه و آیا واسه فرزند ۱۰ سال هم باید وکالت نامه برد؟

دوستان راهنمای کنید !!!!

دوست عزیر من شنیدم که ptt گفته نیازی به وکالت نامه نیست اگر نفر اصلی بره خوب من خودم نفر اصلی هستم لطفا" دوستانی که مطلع هستند جواب جواب صحیح بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داخل سایتCSC خیلی واضح توضیح داده که:
گذرنامه فقط به اعضای خانواده/یا سرپرست متقاضی زیر۱۸ سال تحویل داده میشود تحویل دهنده باید کارت شناسایی خود و کارت شناسایی صاحب گذرنامه را ارایه بدهد. و اگر یک شخص دیگری میخواهد گذرنامه را تحویل بگیرد باید از جانب منقاضی یک نامه محضری نشان دهد.
در ضمن بعضی از دوستان هم بودن که با یک کپی گذرنامه پاس بقیه افراد خانواده رو گرفتن دیگه تصمیم با خود شماست.
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
تشکر کنندگان: nedaba ، atial ، soli asali
(2014-08-29 ساعت 11:28)abbas09 نوشته:  

وای نه شنبه هم تعطیله .

ببخشید یعنی شما الان انکارا هستید یا میخواین برا امروز بلیط بگیرین برین انکارا؟؟ مگه امروز پرواز داره یا میتونید بلیط تهیه کنید؟

نه ایرانم. میخواستم بگیرم. مشورت کردم گفتن ساعت 7 هست پرواز هست. شاید بشه پیدا کرد.( کنسلی ) اما خبلی امیدوارم کلیر بشم. اما ریسک باید کرد دیگه. من چون حتما میخوام مدیکال تمدید کنم نگران بودم که جوری اعلام کنن که وقت مدید نباشه. واسه همین میخواستم بیشتر واسه مدیکال اونجا باشم
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
آنقدر می‌خندم كه غم از روی رود…!
تشکر کنندگان: lida55 ، abbas09 ، soli asali ، nedaba
میشه دوستان باتجربه، تفاوت دریافت برگه صورتی و برگه آبی رو بگن؟ حتما یه فرقی میکنه به هرحال
CN: 2014AS69XX /کیس 1نفره/ مصاحبه:28 آگست، آنکارا>ابوظبی/ نتیجه مصاحبه: برگه آبی
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-29 ساعت 11:12)پدی نوشته:  تعلل نکنید.وقت تنگ است.تجربه آلیس خانم مد نظرتون باشه

پدی عزیز ممنون که به این تاپیک سر میزنی دکتر جان امید وارم زود برین پیش خانم بچه ها من فکر میکنم حتی اگر پاس رو کلیر نشده تحویل بگیرن افیسر بتونه از اختیارات خودش واسه کلیر کردن استفاده کنه حداقل شاید ابوظبی اینطوره
تشکر کنندگان: مامان خانم ، sonyz2 ، پدی ، avayebahar ، mizan ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-08-29 ساعت 11:24)Maryrhm نوشته:  

وای نه شنبه هم تعطیله .

اقا جسارتا دارين مي رين انكارا؟!

خانوم Smile نه میخواستم برم. اما بی فایده . شنبه دوشنبه تعطیله مدیکالم نمیشه
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
آنقدر می‌خندم كه غم از روی رود…!
تشکر کنندگان: Maryrhm ، soli asali ، nedaba
(2014-08-29 ساعت 11:29)babak80242 نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 11:20)احسان باحال نوشته:  سلام آخرین آپدیت من 19 اگوست بوده نظری ندارین؟

اونروز دوتا کیس تک نفره بود شما کدوم هستین؟سربازی؟شغل؟

کت شلوار پوشیده بودم غیر دولتی نیروی انتظامی راهنمایی رانندگی
2014as79## اعضای کیس خودم
ابوظبی
مصاحبه 24 جولای
آپدیت 31 جولای 19 اگوست
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، nedaba
متاسفانه این روزها مثل "خرش که از پل گذشت" اینجا هم خیلی داره معنی پیدا می کنه!
همه کارها رو بی سر و صدا می کنیم ویزا که صادر شد با خوشحالی اعلام می کنیم و اگه نشد هم به روی خودمون نمیاریم.
تشکر کنندگان: abbas09 ، teacherm ، mizan ، Maryrhm ، avayebahar ، sonyz2 ، taleghani ، بهنامي ، سعید پ ، اصان ، pari pari ، soli asali ، EmJay ، nedaba
(2014-08-29 ساعت 11:16)نیلان نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 09:59)avayebahar نوشته:  بیش از 60 نفر ویزا گرفتن؟ جالبه! در واقع هر کس اومده بهش ویزا دادن.خوش بحالشون.

می شه یک کمی توضیح بدین؟ به ۶۰ نفر از ایران ویزا دادن؟
نه در یک روز 60 نفر ویزا دادند.ببین خانم آلیس چی نوشته.
تشکر کنندگان: mizan ، omid2014 ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-08-29 ساعت 11:41)shazad نوشته:  متاسفانه این روزها مثل "خرش که از پل گذشت" اینجا هم خیلی داره معنی پیدا می کنه!
همه کارها رو بی سر و صدا می کنیم ویزا که صادر شد با خوشحالی اعلام می کنیم و اگه نشد هم به روی خودمون نمیاریم.

دقیقا همینه. متاسفانه خبرای پشت پرده اصلا خوب نیست! خیلی ها تازه میان اینجا و خیلی ها به دوستاشون وایبر میزنن و میگن. ینی روشون نمیشه حتی بیان اینجا. از همه عجیب تر برخورد سفارته. از یه ماه پیش این هموطن عزیزمون تو ابوظبی به همه میگه سهمیه تموم شده در حالیکه حداقل سی تا چهل مورد فقط تو آگوست ایشوود شده. واقعا مسخره است کاراشون.ما که داریم برای تمدید مدیکال میریم. به سفارت هم سر میزنیم. اگه شد میگیریم نشد برمیگردیم. مثل اینکه محدودیت ویزای دبی هم برداشته شده و میشه تو یه ماه دوبار رفت
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان