کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-29 ساعت 11:41)احسان باحال نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 11:29)babak80242 نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 11:20)احسان باحال نوشته:  سلام آخرین آپدیت من 19 اگوست بوده نظری ندارین؟

اونروز دوتا کیس تک نفره بود شما کدوم هستین؟سربازی؟شغل؟

کت شلوار پوشیده بودم غیر دولتی نیروی انتظامی راهنمایی رانندگی

آهان کت شلوار تیره قد بلند؟ چی بگم مام واقعا مثل شما موندیم آپدیت هامونم که می بینین ما بعد 31 جولای از 13 تا 19 تمامی روزهای کاری(5 تا) آپدیت داشتیم بقول خیلیا باید کلیر شده باشیم ولی هنوز نه ایمیلی نه تماسی... سایتشونم که تعطیله
2014 بردیم ویزا نرسید!!!!!!
2016 ؟؟؟؟
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 15:54)georgia1 نوشته:  با درود،
دوستان من 17AUGکلییر شدم ، خواستم در مورد کیسم توضیح بدهم که برای بعضی ها مفید خواهد بود!
من بعد از مصاحبه( بعد از 5 ماه) تنها یکبار آپدیت شدم12AUG، بعد یه ایمیل زدم سفارت و چند روز بعد دیدم که کلییر شدم، از تاریخ مدیکالم هم 27 روز بیشتر باقی نمونده بود و ریسک کردم و بدون تمدید مدیکال پاسم رو فرستادم برای آقای مومنی، امروز بعد از 11 روز وقتی با مومنی تماس داشتم گفت که 5 ماه بهم ویزا دادند، پس میشه بدون تمدید مدیکال هم چند ماه ویزا گرفت!!!( البته تو سایت و ایمیلشون بهم گفته بودند که تمدید مدیکال لازمه!)
کارم هم خصوصی و وضعیت خدمت هم در نیروی انتظامی بوده!
یه نکته مومنی بهم گفت که وقتی دکتر، مدیکال رو تایید می کنه اکثر مواقع برای افراد بالای 30 سال تبصره ای میزاره که می گه مدیکال تا 9 ماه هم قابل تمدید است، پس به ریسک 700 درهم می ارزه( بدون رفتن به ابوظبی)

تبریک دوست عزیز.میشه بپرسم هزینه پرداختی ات بابت پیک آپ چقدر تمومو شد ؟ ضمنا اگه وقت داری برو مدیکالت رو تمدید کن تا مشکلی بابت ورودت پیش نیاد-طبق گفته خود سایت نباید ورود شما بیش از شش ماه از زمان مدیکالت گذشته باشه- موفق باشید
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، soli asali ، nedaba
[quote='AB2014' pid='542560' dat

سلام
ببخشیداینقدر امروز اوضاع بهم ریخته بود که کسی متوجه شما نشده، من الان چک کردم دیدم شما پیغامتون انتهای صفحه بوده و برای همین متوجه نشدیم.
من بسیار خوشحالم که امروز کلییر ها زیاد بودن، هرچه بیشتر ما هم شانسمون بیشتره. موفق باشید :):)
راستی چطوری مطلع شدید و وضعیت کیستون از لحاظ کار و سربازی و نفرات چطوری بود؟
[/quote]

سلام دوست عزیز ما 31 جولای کلیر شدیم و5 اگوست با دو هفته اقامت در دبی ویزامونو گرفتیم به ما ایمیل زدند از طرف سفارت.همسرم پزشک و معاف خدمت بنده هم دبیر هستم و دوفرزند داریم.با ارزوی شادی برای شما دوست عزیز و دوستان عزیز دیگری که به من بسیار کمک کردند سپاسگزارم
***2014as3 -ابوظبی-4نفر-مصاحبه سوم فوریه شغل هر دو نفر دولتی
دریافت ویزا 5اگوست
تشکر کنندگان: mizan ، rbrb-2015 ، lida55 ، omid2014 ، Nooshinsalamat ، soli asali ، nedaba
(2014-08-29 ساعت 08:52)avayebahar نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 08:19)sina2652 نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 15:54)georgia1 نوشته:  با درود،
دوستان من 17AUGکلییر شدم ، خواستم در مورد کیسم توضیح بدهم که برای بعضی ها مفید خواهد بود!
من بعد از مصاحبه( بعد از 5 ماه) تنها یکبار آپدیت شدم12AUG، بعد یه ایمیل زدم سفارت و چند روز بعد دیدم که کلییر شدم، از تاریخ مدیکالم هم 27 روز بیشتر باقی نمونده بود و ریسک کردم و بدون تمدید مدیکال پاسم رو فرستادم برای آقای مومنی، امروز بعد از 11 روز وقتی با مومنی تماس داشتم گفت که 5 ماه بهم ویزا دادند، پس میشه بدون تمدید مدیکال هم چند ماه ویزا گرفت!!!( البته تو سایت و ایمیلشون بهم گفته بودند که تمدید مدیکال لازمه!)
کارم هم خصوصی و وضعیت خدمت هم در نیروی انتظامی بوده!
یه نکته مومنی بهم گفت که وقتی دکتر، مدیکال رو تایید می کنه اکثر مواقع برای افراد بالای 30 سال تبصره ای میزاره که می گه مدیکال تا 9 ماه هم قابل تمدید است، پس به ریسک 700 درهم می ارزه( بدون رفتن به ابوظبی)
دوسته عزيز پاستون رو چه جوري فرستاديد؟ واسه اين خدمت آقاي مومني چقدر مي گيند و اينكه ممنون ميشم بگيد پولشو چطوري پرداخت كرديد؟

سلام. من شنیدم آقای مومنی با یه آزانس تهران قرارداد داره. خود آقای مومنی قبلا به من گفت برای اینکار 700 درهم می گیره. آقایی به نام باقری هم که باهاشون کار کرده بود راضی بود و شماره خانمی بنام خانم خادمی را به من داد که ظاهرا شماره همان آزانس تهرانه. من تماس نگرفتم هنوز

سلام دوستان
من می خواستم از طریق این شرکت (آژانس سپند در خیابان ونک) اقدام کنم اما بدلایلی منصرف شدم :
1- خانم خادمی برخوردش مودبانه نبود!
2- در همین مهاجر سرا خونده بودم که سال گذشته یکنفر ویزا پیک آپ سرویس استفاده کرده بود ولی پاکت محرمانه ای سفارت که همراه با ویزا می ده پاره بدستش رسیده بود و نمی دونست بره آمریکا ازش قبول می کنن یا نه/
3- من از خانم خادمی خواستم که از ملیکا یا آقای مومنی بخواهد که بلافاصله تصویر اسکن شده رسید پاسپورت تحویلی به سفارت را به من ایمیل کنند ولی ایشان قبول نکرد و گفت شما باید به ما اطمینان داشته باشین!!!

مونده بودم چیکار کنم. ریسک زیادی بود. یکسال صبر و این همه هزینه و فشار عصبی ،حالا اگه بخاطر اهمال یکنفر همه زحمات از بین بره تا آخر عمرم خودمو نمی بخشیدم.
خلاصه از 2 جای معتبر استخاره گرفتم. نتیجه این شد که رفتم بلیط خریدم که برم ابوظبی.
شما هم آنالیز ریسک کنین و تصمیم بگیرین.
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: Hassan2014 ، sonyz2 ، hamid.eng ، soli asali ، nedaba
(2014-08-29 ساعت 11:35)mizan نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 11:28)abbas09 نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 11:14)mizan نوشته:  دوستان آنکارایی شنبه صبح به نظرتون دکتر مدیکال انجام میده؟ یعنی فردا. موندم برم امروز یا نرم؟ دوشنبه هم که تعطیله؟ خدااااااااااااااااااااا از بلاتکلیفی و دودلی ما رو نجات بده
آمیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین

وای نه شنبه هم تعطیله .

ببخشید یعنی شما الان انکارا هستید یا میخواین برا امروز بلیط بگیرین برین انکارا؟؟ مگه امروز پرواز داره یا میتونید بلیط تهیه کنید؟

نه ایرانم. میخواستم بگیرم. مشورت کردم گفتن ساعت 7 هست پرواز هست. شاید بشه پیدا کرد.( کنسلی ) اما خبلی امیدوارم کلیر بشم. اما ریسک باید کرد دیگه. من چون حتما میخوام مدیکال تمدید کنم نگران بودم که جوری اعلام کنن که وقت مدید نباشه. واسه همین میخواستم بیشتر واسه مدیکال اونجا باشم

اونهایی که تمدید مدیکال لازم دارند را که اینجوری نمیگند بیاین که!اینا خودش میدونند به زمان احتیاج داره. دوستانی که الان رفتند چون مدیکال لازم نداشتند و اگوست هم رو به انتها بود اینطور خبر کردند که ویزا نامبرها از بین نره. البته خود دانید.این نظر شخصی منه.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
تشکر کنندگان: mizan ، soli asali ، nedaba ، NEURON
(2014-08-29 ساعت 11:34)مامان خانم نوشته:  همسرم الان از آنکارا زنگ زد ظاهرا با لیستی که دم در سفارت بوده اسامی را چک می کردند و داخل می فرستادند می گویند بیشتر از چهار نفر داخل سفارت نبود و برایش گفته اند به خاطر پایان آگوست فعلا. خلوت است به هر حال پاسپورت را تحویل داده اند
با این تفاصیل سهمیه ماهانه آگوست حتی برای متقاضیان دیگر اعم از ازدواج و..... تمام شده و منتظر سپتامبر هستند
امیدوارم خبرهای خوشی در راه باشد

مامان خانوم راهنمایی کنید. دعا کنید واسه هممون
بشینم اعلام کنن برم ؟ یا 3شنبه بلیط بگیرم برم مدیکال انجام بدم خیالم راحت باشه . بالاخره اعلام میکنن دیگه.دو روز اینور اونور داره، هزینه اضافی میشه فقط ( شایدم زبونم لال...) اما خوب ویزای 6ماهه دارم. چون اصلا نمیتونم تا اکتبر برم. این جواب ایمیل دیروزمه. دوباره هم آپدیت شدم

Your administrative process is still pending. Please continue checking your email and our web site for updates and be prepared to come to our office in very short notice if the process is completed before the end of the DV 2014 program.
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
آنقدر می‌خندم كه غم از روی رود…!
تشکر کنندگان: avayebahar ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-08-29 ساعت 11:55)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 11:35)mizan نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 11:28)abbas09 نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 11:14)mizan نوشته:  دوستان آنکارایی شنبه صبح به نظرتون دکتر مدیکال انجام میده؟ یعنی فردا. موندم برم امروز یا نرم؟ دوشنبه هم که تعطیله؟ خدااااااااااااااااااااا از بلاتکلیفی و دودلی ما رو نجات بده
آمیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین

وای نه شنبه هم تعطیله .

ببخشید یعنی شما الان انکارا هستید یا میخواین برا امروز بلیط بگیرین برین انکارا؟؟ مگه امروز پرواز داره یا میتونید بلیط تهیه کنید؟

نه ایرانم. میخواستم بگیرم. مشورت کردم گفتن ساعت 7 هست پرواز هست. شاید بشه پیدا کرد.( کنسلی ) اما خبلی امیدوارم کلیر بشم. اما ریسک باید کرد دیگه. من چون حتما میخوام مدیکال تمدید کنم نگران بودم که جوری اعلام کنن که وقت مدید نباشه. واسه همین میخواستم بیشتر واسه مدیکال اونجا باشم

اونهایی که تمدید مدیکال لازم دارند را که اینجوری نمیگند بیاین که!اینا خودش میدونند به زمان احتیاج داره. دوستانی که الان رفتند چون مدیکال لازم نداشتند و اگوست هم رو به انتها بود اینطور خبر کردند که ویزا نامبرها از بین نره. البته خود دانید.این نظر شخصی منه.

شما درست میگین دوست من. آخه من می مصاحبه بودم. بینابینم. فکر کنم از نظر اونا تمدید نمیخواد.
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-29 ساعت 11:36)essam نوشته:  میشه دوستان باتجربه، تفاوت دریافت برگه صورتی و برگه آبی رو بگن؟ حتما یه فرقی میکنه به هرحال

هیچ فرقی نمیکنه! یه سری برگه رنگی دارن و روش پرینت میگیرن دیگه. ما کلیرنسمونو با برگه آبی گرفتیم. دوستانی هم بودند که با برگه صورتی گرفتند. یه عده هم بودند که میگفتند برگه آبی یعنی ویزای یکضرب! واقعا به نظرم هییییچ مفهوم خاصی نداره
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: essam ، avayebahar ، lida55 ، Alissa ، soli asali ، nedaba
(2014-08-29 ساعت 11:36)essam نوشته:  میشه دوستان باتجربه، تفاوت دریافت برگه صورتی و برگه آبی رو بگن؟ حتما یه فرقی میکنه به هرحال

البته من خیلی با تجربه نیستم اما ما آنکارا بودیم صورتی برگه کلیرنس بود. اما سفارت ابوظبی یا ایروان انگار آبی بودن. فرق نمیکنه .
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
تشکر کنندگان: essam ، soli asali ، nedaba
باز هم سلام به همه دوستان
نیما هستم 2014AS5800
من واقعا واسه ویزا های ارمنستان نگران هستم .لطفا اونایی که سفارت ارمنستان بودن اگه خبری دارن بگن. اصلا میخوام بدونم جدیدا کسی ارمنستان رفته واسه مصاحبه؟؟ارمنستان هنوز واسه لاتاری داره مصاحبه میکنه؟؟
تشکر کنندگان: NarCssuS ، sahar66 ، pari1392 ، soli asali ، nedaba
خیلی جالبه یکی میاد یه حرفی میزنه و میره دیگه جواب هیچکسی رو هم نمیده یعنی سفارت اینقدر کاراش الکی شده که گفتن ویزا نیست بهشم زنگ نزدن گفته حالا من اینجام میشه بگیرید اونا هم دلشون سوخته براش پاسو گرفتن و ویزارو دادن یا سفارت خیلی کاراش الکی شده یا .........
زندگی زیباست زندگی آتشگهی گیرنده پابرجاست
گر بیفروزیش رقص شعله اش در هر کران پیداست
ور نه خاموشست و خاموشی گناه ماست.
تشکر کنندگان: sonyz2 ، USA2014 ، کیانوش2 ، soli asali ، Maryrhm ، exxedus ، NEURON
شاید یکی نیومده ویزاشو دادن به کسی دیگه
من قبلا گفتم که ویزا برای شخص خواصی نیست واگر کسی نره به کسی دیگه اختصاص داده میشه ولی.....
http://www.mohajersara.com/thread-6845-p...#pid541004
(2014-08-29 ساعت 12:07)freddyflientstone نوشته:  

هیچ فرقی نمیکنه! یه سری برگه رنگی دارن و روش پرینت میگیرن دیگه. ما کلیرنسمونو با برگه آبی گرفتیم. دوستانی هم بودند که با برگه صورتی گرفتند. یه عده هم بودند که میگفتند برگه آبی یعنی ویزای یکضرب! واقعا به نظرم هییییچ مفهوم خاصی نداره
برگه کلیرنس من سفید بود. کسی هست سفید گرفته باشه؟

(2014-08-29 ساعت 12:07)freddyflientstone نوشته:  

برگه کلیرنس من سفید بود. کسی هست سفید گرفته باشه؟
تشکر کنندگان: soli asali ، milad 68 ، nedaba
(2014-08-29 ساعت 03:59)سعید پ نوشته:  دوستان من دانشجو هستم و خدمت نرفتم و برای خروج از کشور باید وثیقه بذارم. مراحل اداری وثیقه و گرفتن اجازه خروج از گذرنامه 4، 5 روزی طول میکشه. با توجه به کارهایی که جدیدا سفارتخونه ها کردن و میگن تا دو روز دیگه باید بیای مثلا، هر چند که به کیسم خیلی امید ندارم اما میخوام برم کارهای وثیقه رو انجام بدم تا اگه گفتن بیا سریع بتونم برم. اما مشکل اینه که نظام وظیفه معمولا یک ماه اجازه خروج نمیده و میگه مثلا دو هفته رو مشخص کن تا اجازه خروج بدم. به نظر شما با توجه به شرایط کیسم برای چه موقعی اجازه خروج بگیرم؟

کسی نظری نداره؟
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
(2014-08-29 ساعت 11:41)shazad نوشته:  متاسفانه این روزها مثل "خرش که از پل گذشت" اینجا هم خیلی داره معنی پیدا می کنه!
همه کارها رو بی سر و صدا می کنیم ویزا که صادر شد با خوشحالی اعلام می کنیم و اگه نشد هم به روی خودمون نمیاریم.

آخ گفتی...
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان: pari pari ، pari1392 ، soli asali ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان