موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-29 ساعت 13:10)mohamad2014 نوشته: (2014-08-29 ساعت 10:37)برسام٤ نوشته: [quote='Alissa' pid='542709' dateline='1409289146']
سلام دوستان،من آليس-١٩٨٠ هستم با آيدى خودم نتونستم بيام تو مهاجرسرا و اين آيدى رو درست كردم البته اين كارو ]
سلام
مبارکتون باشه ویزا
ببخشید یه سوال داشتم..یعنی شما بدون اینکه همسرتون کلیر شده باشه و بدون اینکه بهتون زنگ زده باشن رفتید و ویزا گرفتید؟
بله دوست خوبم.
آليس-1980 هستم اين آيديم موقتيه CN:2014AS58## ابوظبى كارنت:مارچ مصاحبه: هفته ى دوم مى،خودم:كلير با إيميل فهميدم.آپديت: روز مصاحبه و فرداش هر ٢ مون،روز سوم: همسرم،٢٨ مى خودم،١١ جون خودم با ايميل،٣٠ جون،١و ٢ جولاى هر دومون و من ايشود٨ جولاى هردومون، ٣٠ جون پاسمو دادم سفارت
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-29 ساعت 13:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-29 ساعت 13:30 توسط مامان خانم.)
سلام
(برای تمام دوستان انکارایی )
الان من چی باید بگویم ؟ بگویم بروید وشانستان را امتحان کنید ؟ خوب با لیست ورودی چه میشود کرد ؟ بگویم نروید مگر می شود شانس را از دست داد پس تمام چیز هایی که می دانم را می نویسم نتیجه گیریش با شما
دیروز حوالی ساعت 11 به ما زنگ زدند همسرم واضح پرسید ایا وقت بیشتری دارد (به انگلیسی ) و واضح پاسخ دادند که ایشان از سهمیه اگست استفاده می کند و نه اگر قادر به امدن است ایمیل را جواب دهد این هم متن ایمیل
[align=left]
Dear ;
Greetings from U.S. Embassy, Ankara. This is in regards to your Diversity Visa application pending at our office.
As I am sure you are aware the regional limits for the 2014 Diversity Visa Program have been reached. However, we are still able to issue a limited number of cases.
We are happy to inform you that your case is now issuable; however you would have to return to the U.S. Embassy in Ankara no later than Friday, August 29th, 16:00 and submit your passport. Please respond to this email before Thursday, August 28th at 24:00 (midnight), confirming that you will be returning to our office to receive your visa.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turkey
[/align]توجه کنید خواسته بودند از رفتنمان مطلعشان کنیم وقتی نوشتیم ما حتما می رویم این پاسخ را دادند
Dear;
Thank you for the information. His name will be at the gate tomorrow
و همسرم هم گفتند فقط کسانی که اسمشان در لیست بود را راه می دادند
اما در سال گدشته بعضی دوستان با اصرار پاسپورت را داده بودند در اخر خودتان تصمیم بگیرید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-29 ساعت 13:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-29 ساعت 13:31 توسط essam.)
سلام دوستان
امیدوارم خوب باشین. خواستم تجربم رو اینجا بنویسم؛ شاید اطلاعات جدیدی داشته باشه که به دردتون بخوره.
من دیروز مصاحبه داشتم ابوظبی. همون اول کار، کسی که مدارک رو تحویل میگرفت با بداخلاقی گفت که امروز روز آخر ویزای لاتاریه و ویزا نداریم بدیم و به احتمال زیاد به شما ویزا تعلق نخواهد گرفت و میتونین که هزینه 330 دلار رو ندید که من گفتم چون کل پروسه شانسیه من ادامه میدم.
مصاحبه شدم و آفیسر یک برگه آبی به من داد و گفت از هفته دیگه، سایت سفارت رو چک کن.
من کارم خصوصیه و سربازی فقط آموزشی رفتم(به دلیل کسر خدمت)...
حالا تفسیرتون چیه؟
CN: 2014AS69XX /کیس 1نفره/ مصاحبه:28 آگست، آنکارا>ابوظبی/ نتیجه مصاحبه: برگه آبی
رتبه:
122
0 تشکر در 0 ارسال
ﺑﻪ ﻗﻮﻝ بزرگی (شاید ﺣﺴﯿﻦ ﭘﻨﺎﻫﯽ) :
..ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!...ﮔﺎﻫـــــﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!..ﮔﺎﻫــــــــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!...ﮔﺎﻫــــــــــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ !!...ﮔﺎﻫـــــــــــﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ !!...ﮔﺎﻫـــــــــــــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ !!...ﮔﺎﻫـــــــــــــــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!...ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳــــــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــــــــﻮﯾﻢ :ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــــــــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ " ﺁﻣﻮﺧــــــــﺘﻪ ﺍﻡ !!..."ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤـــــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!...ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ !!...ﺍﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..ﻣـــــــــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!...ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ...
خـــدايا...
بابت
هر شبى كه بى شكر سر بر بالين گذاشتم
بابت
هرصبحى که بى سلام به تو آغاز كردم
بابت
لحظات شادى كه به يادت نبودم
بابت
هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم
بابت
هر گره که به دستم کورشد و مقصر تو را دانستم
مرا ببخش
کمکم کن که بفهمم، توکنارمنى نه رو به روی من....
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-29 ساعت 13:27)essam نوشته: سلام دوستان
امیدوارم خوب باشین. خواستم تجربم رو اینجا بنویسم؛ شاید اطلاعات جدیدی داشته باشه که به دردتون بخوره.
من دیروز مصاحبه داشتم ابوظبی. همون اول کار، کسی که مدارک رو تحویل میگرفت با بداخلاقی گفت که امروز روز آخر ویزای لاتاریه و ویزا نداریم بدیم و به احتمال زیاد به شما ویزا تعلق نخواهد گرفت و میتونین که هزینه 330 دلار رو ندید که من گفتم چون کل پروسه شانسیه من ادامه میدم.
مصاحبه شدم و آفیسر یک برگه آبی به من داد و گفت از هفته دیگه، سایت سفارت رو چک کن.
من کارم خصوصیه و سربازی فقط آموزشی رفتم(به دلیل کسر خدمت)...
حالا تفسیرتون چیه؟
تفسیرمون اینه که :
اولا که امیدوارم که ویزاتون را بگیرید
اما اگر بخوایم واقع بین باشیم، شما حقیقتا به چیزی به اسم "شانس" یا " بخت و اقبال" یا امداد غیبی یا هرچی که اسمشو بذارید نیاز دارید. تا آخرین لحظه امید هست ولی به نظرم روند زندگی معمولیتون را ادامه بدید و روی 10 درصد احتمال صدور ویزا حساب کنید.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-29 ساعت 14:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-29 ساعت 14:13 توسط abbas09.)
Your administrative process is still pending. Please continue checking your email and our web site for updates and be prepared to come to our office in very short notice if the process is completed before the end of the DV 2014 program.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turkey
اینم جواب ایمیل ما دیروز ایمیل دادیم امروز جواب دادن هر دو هم اپ شدیم به تاریخ 29 اگوست
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.
البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
آليس جان بابت كليير شدن همسرتون بهتون تبريك ميگم. موفق باشيد
جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ميشه لطفا جواب بديد
نفر همراه مي تونه با وكالت نفر اصلي بره سفارت ويزا رو بگيره؟ برا سفارت ايروان
2014AS73**
ايروان.