کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-29 ساعت 13:10)mohamad2014 نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 10:37)برسام٤ نوشته:  [quote='Alissa' pid='542709' dateline='1409289146']
سلام دوستان،من آليس-١٩٨٠ هستم با آيدى خودم نتونستم بيام تو مهاجرسرا و اين آيدى رو درست كردم البته اين كارو ]
سلام
مبارکتون باشه ویزا
ببخشید یه سوال داشتم..یعنی شما بدون اینکه همسرتون کلیر شده باشه و بدون اینکه بهتون زنگ زده باشن رفتید و ویزا گرفتید؟
بله دوست خوبم.
آليس-1980 هستم اين آيديم موقتيه CN:2014AS58## ابوظبى كارنت:مارچ مصاحبه: هفته ى دوم مى،خودم:كلير با إيميل فهميدم.آپديت: روز مصاحبه و فرداش هر ٢ مون،روز سوم: همسرم،٢٨ مى خودم،١١ جون خودم با ايميل،٣٠ جون،١و ٢ جولاى هر دومون و من ايشود٨ جولاى هردومون، ٣٠ جون پاسمو دادم سفارت
تشکر کنندگان: mohamad2014 ، soli asali ، nedaba
سلام
(برای تمام دوستان انکارایی )
الان من چی باید بگویم ؟ بگویم بروید وشانستان را امتحان کنید ؟ خوب با لیست ورودی چه میشود کرد ؟ بگویم نروید مگر می شود شانس را از دست داد پس تمام چیز هایی که می دانم را می نویسم نتیجه گیریش با شما
دیروز حوالی ساعت 11 به ما زنگ زدند همسرم واضح پرسید ایا وقت بیشتری دارد (به انگلیسی ) و واضح پاسخ دادند که ایشان از سهمیه اگست استفاده می کند و نه اگر قادر به امدن است ایمیل را جواب دهد این هم متن ایمیل
[
align=left]
Dear ;
Greetings from U.S. Embassy, Ankara. This is in regards to your Diversity Visa application pending at our office.

As I am sure you are aware the regional limits for the 2014 Diversity Visa Program have been reached. However, we are still able to issue a limited number of cases.
We are happy to inform you that your case is now issuable; however you would have to return to the U.S. Embassy in Ankara no later than Friday, August 29th, 16:00 and submit your passport. Please respond to this email before Thursday, August 28th at 24:00 (midnight), confirming that you will be returning to our office to receive your visa.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turkey
[/align]توجه کنید خواسته بودند از رفتنمان مطلعشان کنیم وقتی نوشتیم ما حتما می رویم این پاسخ را دادند

Dear;
Thank you for the information. His name will be at the gate tomorrow
و همسرم هم گفتند فقط کسانی که اسمشان در لیست بود را راه می دادند
اما در سال گدشته بعضی دوستان با اصرار پاسپورت را داده بودند در اخر خودتان تصمیم بگیرید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
سلام دوستان

امیدوارم خوب باشین. خواستم تجربم رو اینجا بنویسم؛ شاید اطلاعات جدیدی داشته باشه که به دردتون بخوره.
من دیروز مصاحبه داشتم ابوظبی. همون اول کار، کسی که مدارک رو تحویل میگرفت با بداخلاقی گفت که امروز روز آخر ویزای لاتاریه و ویزا نداریم بدیم و به احتمال زیاد به شما ویزا تعلق نخواهد گرفت و میتونین که هزینه 330 دلار رو ندید که من گفتم چون کل پروسه شانسیه من ادامه میدم.
مصاحبه شدم و آفیسر یک برگه آبی به من داد و گفت از هفته دیگه، سایت سفارت رو چک کن.
من کارم خصوصیه و سربازی فقط آموزشی رفتم(به دلیل کسر خدمت)...

حالا تفسیرتون چیه؟
CN: 2014AS69XX /کیس 1نفره/ مصاحبه:28 آگست، آنکارا>ابوظبی/ نتیجه مصاحبه: برگه آبی
تشکر کنندگان: masoudyara ، sonyz2 ، pari pari ، aidaz ، soli asali ، nedaba ، NEURON
(2014-08-29 ساعت 13:18)Alissa نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 13:10)mohamad2014 نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 10:37)برسام٤ نوشته:  [quote='Alissa' pid='542709' dateline='1409289146']
سلام دوستان،من آليس-١٩٨٠ هستم با آيدى خودم نتونستم بيام تو مهاجرسرا و اين آيدى رو درست كردم البته اين كارو ]
سلام
مبارکتون باشه ویزا
ببخشید یه سوال داشتم..یعنی شما بدون اینکه همسرتون کلیر شده باشه و بدون اینکه بهتون زنگ زده باشن رفتید و ویزا گرفتید؟
بله دوست خوبم.
با سلام ،منم تبریک میگم بهتون ولی با کمال احترام من فکر میکنم همسرتون کلیر شده بودن و اون کارمند جواب درست بهتون نداده بود.
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: sahar66 ، pari pari ، soli asali ، nedaba
ﺑﻪ ﻗﻮﻝ بزرگی (شاید ﺣﺴﯿﻦ ﭘﻨﺎﻫﯽ) :
..ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!...ﮔﺎﻫـــــﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!..ﮔﺎﻫــــــــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!...ﮔﺎﻫــــــــــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ !!...ﮔﺎﻫـــــــــــﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ !!...ﮔﺎﻫـــــــــــــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ !!...ﮔﺎﻫـــــــــــــــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!...ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳــــــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــــــــﻮﯾﻢ :ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــــــــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ " ﺁﻣﻮﺧــــــــﺘﻪ ﺍﻡ !!..."ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤـــــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!...ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ !!...ﺍﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..ﻣـــــــــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!...ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ...
خـــدايا...

بابت
هر شبى كه بى شكر سر بر بالين گذاشتم

بابت
هرصبحى که بى سلام به تو آغاز كردم

بابت
لحظات شادى كه به يادت نبودم

بابت
هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم

بابت
هر گره که به دستم کورشد و مقصر تو را دانستم

مرا ببخش

کمکم کن که بفهمم، توکنارمنى نه رو به روی من....
تشکر کنندگان: sonyz2 ، pari pari ، armin021 ، soli asali ، taleghani ، nedaba ، Shahram914
(2014-08-29 ساعت 13:27)essam نوشته:  سلام دوستان

امیدوارم خوب باشین. خواستم تجربم رو اینجا بنویسم؛ شاید اطلاعات جدیدی داشته باشه که به دردتون بخوره.
من دیروز مصاحبه داشتم ابوظبی. همون اول کار، کسی که مدارک رو تحویل میگرفت با بداخلاقی گفت که امروز روز آخر ویزای لاتاریه و ویزا نداریم بدیم و به احتمال زیاد به شما ویزا تعلق نخواهد گرفت و میتونین که هزینه 330 دلار رو ندید که من گفتم چون کل پروسه شانسیه من ادامه میدم.
مصاحبه شدم و آفیسر یک برگه آبی به من داد و گفت از هفته دیگه، سایت سفارت رو چک کن.

حالا تفسیرتون چیه؟

اگر ماها تو سپتامبر بگیریم در صورت نداشتن مشکل شما هم میگیرید
تشکر کنندگان: essam ، azadeh2014 ، pari1392 ، soli asali ، nedaba

حالا تفسیرتون چیه؟

تفسیرمون اینه که :
اولا که امیدوارم که ویزاتون را بگیرید
اما اگر بخوایم واقع بین باشیم، شما حقیقتا به چیزی به اسم "شانس" یا " بخت و اقبال" یا امداد غیبی یا هرچی که اسمشو بذارید نیاز دارید. تا آخرین لحظه امید هست ولی به نظرم روند زندگی معمولیتون را ادامه بدید و روی 10 درصد احتمال صدور ویزا حساب کنید.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: pari pari ، mizan ، soli asali ، nedaba ، amir rad
(2014-08-28 ساعت 23:21)mizan نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 23:14)حلما نوشته:  بچه هاااااااااااا اميد وارم كه همتون كلير بشين زودددددد مطمينم كه ميشيننننننننن، انكارا راه افتاده و داره كلير ميكنهههههههههههههههههههههههه، هورااااااااااااااااا، خدايا شكرتتتتتتتتتتتتتتت خدايااااااااااااااااااااااااااااااااا شكرتتتتتتتتتتتت

خیلی خیلی تبریک حلما جان .هوراااااااااااا
شماره کیس؟ آخرین آبدیت؟

شماره كيس : ٥٣**
اخرين آپ : ٢٦ اگوست
من خودم يك ضرب گرفته بودم و شوهرم كلير خورده بود
تشکر کنندگان: mizan ، soli asali ، nedaba

حالا تفسیرتون چیه؟

جدی نگیر اون بنده خدا یه ماهه همین میگه. نمیدونم فازش چیه Smile
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، A_A ، mohamad2014 ، essam ، taleghani ، Alissa ، pari pari ، mizan ، sonyz2 ، soli asali ، nedaba ، NEURON
(2014-08-29 ساعت 13:43)teacherm نوشته:  

حالا تفسیرتون چیه؟

یکماه نه دو ماهه،همه کسایی که بهشون زنگ زدن رفتن ویزا گرفتن همون یک درصدیان، ما همچنان اندر خم یک کوچه ایم .
کله این داستان شانسی ومسخره است، به نظر من شانس شما ،من و بقیه یه اندازه است

(2014-08-29 ساعت 13:43)teacherm نوشته:  

حالا تفسیرتون چیه؟

یکماه نه دو ماهه،همه کسایی که بهشون زنگ زدن رفتن ویزا گرفتن همون یک درصدیان، ما همچنان اندر خم یک کوچه ایم .
کله این داستان شانسی ومسخره است، به نظر من شانس شما ،من و بقیه یه اندازه است
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: essam ، Alissa ، pari pari ، avayebahar ، teacherm ، mizan ، sonyz2 ، soli asali ، nedaba
دوستانی که میرن سفارت چرا حداقل یه لطفی نمیکنن یه سوال کوچولو کنن ببینن تو سپتامبر هم از ویزا خبری هست یا نه?!
درسته ما از خبر گرفتن ویزاتون خیلی هم خوشحال میشیم و ممنون که خبر میدید ولی حداقل یه سوال بپرسید .
:-( Sad
تشکر کنندگان: pari pari ، avayebahar ، mohamad2014 ، mizan ، اسفند89 ، armin021 ، aidaz ، Alissa ، sonyz2 ، soli asali ، EmJay ، milad 68 ، nedaba ، NEURON
(2014-08-28 ساعت 23:23)abbas09 نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 23:14)حلما نوشته:  بچه هاااااااااااا اميد وارم كه همتون كلير بشين زودددددد مطمينم كه ميشيننننننننن، انكارا راه افتاده و داره كلير ميكنهههههههههههههههههههههههه، هورااااااااااااااااا، خدايا شكرتتتتتتتتتتتتتتت خدايااااااااااااااااااااااااااااااااا شكرتتتتتتتتتتتت

مبارکه شماره کیسی به ما میدین بدونیم چه ماهی مصاحبه داشتین لطفا؟؟؟؟؟

من ماه مي مصاحبه داشتم ، و كيس نامبرم ٥٣** بود عزيزاننن
، اميدوارم كار همتون درست بشه و مطمينم ميشههه
تشکر کنندگان: mizan ، sonyz2 ، soli asali ، nedaba
Your administrative process is still pending. Please continue checking your email and our web site for updates and be prepared to come to our office in very short notice if the process is completed before the end of the DV 2014 program.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

US Embassy, Ankara, Turkey

اینم جواب ایمیل ما دیروز ایمیل دادیم امروز جواب دادن هر دو هم اپ شدیم به تاریخ 29 اگوست
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: pari pari ، mizan ، azadeh2014 ، soli asali ، EmJay ، milad 68 ، بهنامي ، Maryrhm ، nedaba
آليس جان بابت كليير شدن همسرتون بهتون تبريك ميگم. موفق باشيد
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: abbas09 ، mizan ، ebi1988 ، Alissa ، sonyz2 ، hamid.eng ، soli asali ، برسام٤ ، nedaba ، NEURON
ميشه لطفا جواب بديد
نفر همراه مي تونه با وكالت نفر اصلي بره سفارت ويزا رو بگيره؟ برا سفارت ايروان
2014AS73**
ايروان.
تشکر کنندگان: soli asali ، milad 68 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان