کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-29 ساعت 14:05)abbas09 نوشته:  Your administrative process is still pending. Please continue checking your email and our web site for updates and be prepared to come to our office in very short notice if the process is completed before the end of the DV 2014 program.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

US Embassy, Ankara, Turkey

اینم جواب ایمیل ما دیروز ایمیل دادیم امروز جواب دادن هر دو هم اپ شدیم به تاریخ 29 اگوست

سلام
منم دیروز همین جوابو گرفتم
تشکر کنندگان: soli asali ، EmJay ، milad 68 ، nedaba
(2014-08-29 ساعت 13:56)USA2014 نوشته:  دوستانی که میرن سفارت چرا حداقل یه لطفی نمیکنن یه سوال کوچولو کنن ببینن تو سپتامبر هم از ویزا خبری هست یا نه?!
درسته ما از خبر گرفتن ویزاتون خیلی هم خوشحال میشیم و ممنون که خبر میدید ولی حداقل یه سوال بپرسید .
دوست خوبم روزى كه همسرم رفت پاسشو بده فقط دو تا باجه فعال بود اون خانم موفرفرى و نغمه خليلى كه مو فرفريه با عصبانيت گفته كى به شما گفت بياين اينجا و شما كلير نشدى و ويزاى ٢٠١٤ تموم شده.بعد هم كه همسرم با خواهش و اينكه فقط پاسم بمونه اينجا پاسش رو داده.گفته تضمينى نمى كنيم ويزا بهتون برسه،اول گفته تا ٧ سپتامبر بعد هم گفته نه ١٠ سپتامبر بياين ويزا بگيرين.رو اون برگه كه مى داد نوشت ١٠ سپتامبر،من هم ٢٧ وقتى ديدم تو سيس ايشود شديم. ٢٨ رفتم سفارت و با هزار اظطراب رفتم تو و در كمال تعجب منتظر بودم كه وقتى همه ويزاشونو گرفتن برم جلو و التماس كنم كه ي نگاه به كيس همسرم بندازن .مى ترسيدم لج كنه بگه مگه نگفتم ١٠ هم بياين.كه يكدفعه نغمه خليلى اسم همسرمم خوند و من با شادى در تمام قلبم رفتم و ويزا و پاكت زرد رو گرفتم و از هولم سريع اومدم بيرون.از خدا مى خوام نوبت شما هم برسه، من تا اين اندازه تونستم شجاعت به خرج بدم هر چى هم كه مى دونستم گفتم.اميدوارم شما شجاع تر از من باشين.
آليس-1980 هستم اين آيديم موقتيه CN:2014AS58## ابوظبى كارنت:مارچ مصاحبه: هفته ى دوم مى،خودم:كلير با إيميل فهميدم.آپديت: روز مصاحبه و فرداش هر ٢ مون،روز سوم: همسرم،٢٨ مى خودم،١١ جون خودم با ايميل،٣٠ جون،١و ٢ جولاى هر دومون و من ايشود٨ جولاى هردومون، ٣٠ جون پاسمو دادم سفارت
تشکر کنندگان: kamranh ، afra198 ، mohamad2014 ، aidaz ، hamid_fs3 ، sonyz2 ، soli asali ، کیانوش2 ، USA2014 ، milad 68 ، برسام٤ ، nedaba ، lida55 ، pari pari
(2014-08-29 ساعت 14:13)pink2 نوشته:  ميشه لطفا جواب بديد
نفر همراه مي تونه با وكالت نفر اصلي بره سفارت ويزا رو بگيره؟ برا سفارت ايروان
دوست گرامی
ما که آنکارا بودیم آفیسر به ما گفت یکی تون بیاد و ویزاهارا بگیره . برای بچه ها که نیاز به وکالت نداره (زیر 18 سال ) ولی برای همسر بهتره وکالت نامه داشته باشید.
ولی ایروان را نمیدونم.
موفق باشید.
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
ميشه لطفا جواب بديد
2014AS73**
ايروان.
تشکر کنندگان: afra198 ، soli asali ، nedaba
(2014-08-29 ساعت 13:17)shayesteh نوشته:  دوستان سلام کیس 7357 از ایروان به تاریخ 27 اگوست ایشود شده میخواستم ببینم اگه از بچه های مهاجر سراست چه جوری متوجه شده کلیر شده اخه ایروان جواب ایمیلها رو هم به درستی نمیده ضمن اینکه گفته ویزا نامبر نداره برای اگوست پس این کیس چه جوری ایشود شده

وای شایسته جان، این شماره کیسش چقدر به ما و شما نزدیکههههههههههههه....
ما که از ۱۳ آگوست به بعد هیچ خبری نبوده فعلا...
ایشالا به زودی، ایروان دست به کار میشه و همه کلیر میشیم و ویزا می گیریم...
Smile
Cheer Up
Smile
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: afra198 ، hamid_fs3 ، soli asali ، EmJay ، nedaba ، pari pari
بچه هاي گل مهاجر سرا براتون آرزو دارم به زودي خدا دل تك تك تون رو شاد كنه چون شما واقعا لايق بهترين هايين،ازم خواسته بودين شماره كيس نامبرمو بدم ، شماره كيسم ٥٣** هست و تو ماه مي مصاحبه داشتم، خودم يك ضرب گرفتم به لطف خدا، و شوهرم كلير خورد، ديروز به من ايميل زدند كه كيس شوهرتون كلير شده و تا فردا قبل ساعت ٤ بياين وگرنه ديگه نياين، ما هم به هزار زحمت بليط جور كرديم تو اين فرصت كم و ساعت ٦ عصر كه همه آژانس ها هم داشتن كرمره هاشون رو ميكشيدن پايين ،خلاصه شوهرم با پرواز تركيش رفت و منم الان فرودگاه امامم، خيلي خوشحالم و دلم ميخواد همتون رو خوشحال ببينيم اينجا ، از من به شما نصيحت ،چون اينا دقيقه نود خبر ميدن و عجله اي ميگن بياين، هميشه آمادگيشو داشته باشين، عوارض خروج رو پرداخت كرده باشين، وگوش به زنگ باشين و ايميل رو دم به دقيقه چك كنين، چون من اگه يك ساعت ديرتر ديده بودم ديگه كاري از دستمون بر نميومد، اگر تلفنتون تغيير كرده حتما بشون اطلاع بدين، تو ايميل به من گفته بود كه من صبح زنگ زدم خونه ولي تلفن در دسترس نبوده و ما الان ساعت ٦ عصر بتون ايميل زديم....
(2014-08-29 ساعت 14:19)Alissa نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 13:56)USA2014 نوشته:  دوستانی که میرن سفارت چرا حداقل یه لطفی نمیکنن یه سوال کوچولو کنن ببینن تو سپتامبر هم از ویزا خبری هست یا نه?!
درسته ما از خبر گرفتن ویزاتون خیلی هم خوشحال میشیم و ممنون که خبر میدید ولی حداقل یه سوال بپرسید .
دوست خوبم روزى كه همسرم رفت پاسشو بده فقط دو تا باجه فعال بود اون خانم موفرفرى و نغمه خليلى كه مو فرفريه با عصبانيت گفته كى به شما گفت بياين اينجا و شما كلير نشدى و ويزاى ٢٠١٤ تموم شده.بعد هم كه همسرم با خواهش و اينكه فقط پاسم بمونه اينجا پاسش رو داده.گفته تضمينى نمى كنيم ويزا بهتون برسه،اول گفته تا ٧ سپتامبر بعد هم گفته نه ١٠ سپتامبر بياين ويزا بگيرين.رو اون برگه كه مى داد نوشت ١٠ سپتامبر،من هم ٢٧ وقتى ديدم تو سيس ايشود شديم. ٢٨ رفتم سفارت و با هزار اظطراب رفتم تو و در كمال تعجب منتظر بودم كه وقتى همه ويزاشونو گرفتن برم جلو و التماس كنم كه ي نگاه به كيس همسرم بندازن .مى ترسيدم لج كنه بگه مگه نگفتم ١٠ هم بياين.كه يكدفعه نغمه خليلى اسم همسرمم خوند و من با شادى در تمام قلبم رفتم و ويزا و پاكت زرد رو گرفتم و از هولم سريع اومدم بيرون.از خدا مى خوام نوبت شما هم برسه، من تا اين اندازه تونستم شجاعت به خرج بدم هر چى هم كه مى دونستم گفتم.اميدوارم شما شجاع تر از من باشين.
تبریک صمیمانه خانم آلیس
من فکر میکنم اینقدرا هم الکی نیست به کسی ویزا دادن.
چیزی که مشخصه اینه که شما بدون اعلام و حتی ایمیل کلیر شدن و تماس تلفنی رفتین اونجا.
بنابراین کارمند سفارت به شما میگه برای چی اومدین؟!
و چون شما دلیلی برای اینکار نداشتین اونطور واکنش نشون دادن و این طبیعیه.
بعد که با خواهش شما پاس رو نگه می دارن، کیستون رو تازه چک میکنن و می بینن جوابه کلیرتون اومده.
اونوقت اقدام میکنن برای ویزای شما.
به همین سادگی.
نشانه حقانیت این حرف هم اقدام سرخود بعضی از دوستان و موفق نشدنشون جهت اخذ ویزا هستش.
این اصلا مورد قبول نیست که صرفا برای خواهش شما یا شانستون و یا سیستم آبگوشتی آمریکا ویزا گرفته باشین.
باید خدمت بقیه دوستان عرض کنم که قویترین سیستم اداری برای آمریکا هستش و دوباره تاکید می کنم که این ما هستیم که از اتفاق های جاری برداشت غلط میکنیم.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
ميشه لطفا جواب بديد
2014AS73**
ايروان.
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
[.
باید خدمت بقیه دوستان عرض کنم که قویترین سیستم اداری برای آمریکا هستش و دوباره تاکید می کنم که این ما هستیم که از اتفاق های جاری برداشت غلط میکنیم.
[/quote]

امبدوارم این سیستم قوی رو برا خودش نگه داره و یه وقت به کشور ما صادر نکنه. وگرنه از سال دیگه برای جواب کنکور سراسری باید فروم تشکیل بدن و هر روز منتظر بشن بهشون زنگ بزنن بیان دانشگاه Smile
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
(2014-08-29 ساعت 14:10)pari pari نوشته:  آليس جان بابت كليير شدن همسرتون بهتون تبريك ميگم. موفق باشيد
پرى پرى عزيز خواهش مى كنم شما هم ي كارى كنين.ي اقدامى از اينكه مى بينم اين همه مدت منتظرين ناراحت مى شم كاش مى شد كارى كرد.اميدوارم شما هم ويزاتونو بگيرين.
آليس-1980 هستم اين آيديم موقتيه CN:2014AS58## ابوظبى كارنت:مارچ مصاحبه: هفته ى دوم مى،خودم:كلير با إيميل فهميدم.آپديت: روز مصاحبه و فرداش هر ٢ مون،روز سوم: همسرم،٢٨ مى خودم،١١ جون خودم با ايميل،٣٠ جون،١و ٢ جولاى هر دومون و من ايشود٨ جولاى هردومون، ٣٠ جون پاسمو دادم سفارت
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، georgia1 ، Nooshinsalamat ، soli asali ، sonyz2 ، برسام٤ ، sal0811 ، nedaba ، aidaz ، pari pari
سلام، امروز همسرم که کیس اصلی‌ هستند آپدیت خوردند ، خودم رو آپدیت ۲۲ Aug و فرزندم هم رو ۱۴ Aug همینجوری موندیم،، یه سوالی برام هست و اونم اینه که روز مصاحبه آفیسر گفت که خانم و فرزند می‌تونن ویزاشون رو بگیرند اما شما احتیاج به بررسی بیشتر دارید ،، حالا چرا تو این روند اونها هم آپ میخورند؟
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی‌ خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
تشکر کنندگان: Alissa ، soli asali ، mizan ، pari pariaaa ، حاجی واشنگتن ، nedaba ، pari pari
(2014-08-29 ساعت 13:03)avayebahar نوشته:  رفتار دو ماه اخیر جز بی نظمی هیچ توضیح دیگه ای نداره!مگه لاتاری حرف یک روز دو روز است؟ چرا ویزا نامبر کم آوردن؟ چرا کلیر کردن خبر ندادن؟ چرا رفته های بدون کلیر را ویزا دادن؟ و دلایل دیگه. اصل لاتاری شانسی است. بقیه اش برنامه باید باشه و روشن و شفاف. این چند ماه همه کلافه هستند چون اصلا شفاف نیست این برنامه. دقیقا مصداق بی نظمی و هرج و مرج داخلی یک برنامه . الان .. خب الان که نه بعد کلیر و ویزا و گرین کارت بعد 5 سال من یک شهرمند آمریکایی هستم. آقا حق دارم انتقاد کنم

دقیقا موافقم
Case No.: 2014AS6### - Interview: Ankara --> Abu Dhabi - May, 4th Week - 2 Persons
Updates
Main applicant: 9, 11, 15 Jun. - 8 Jul. - 7 Aug. - 24 Aug. - 26 Aug. - 27 Aug. ---> 15 Jun. & 7 Aug. by email
Beneficiary`s: 8 Jul. - 7 Aug. - 11 Aug - 13 Aug - 24 Aug. - 26 Aug. - 27 Aug. ---> 13 Aug. by email
Visa ISSUED
تشکر کنندگان: abbas09 ، soli asali ، nedaba
اگه سیستم اداری و غیره آمریکا ایراد داشت و اینقدر شلخته بود، هیچوقت من و شما و حتی کسانی که تو کشوری مثل آلمان زندگی می کنند آرزوی زندگی در آمریکا رو نداشتیم.
این زنگ زدنشون هم بر عکس چیزی که شما فکر میکنین نشون دهنده قوی بودنشونه.
می دونین چرا؟
چون اگه ایمیل می زدن و یا حتی تو سایت اعلام می کردن، ممکن بود طرف دیر ایمیلش و سایت رو چک کنه.
با زنگ زدن اطمینان پیدا می کردن که کیس مورد نظر صد در صد مطلع میشه.
تازه علاوه بر زنگ زدن به شخص، حتی بعد ایمیل هم فرستادن که بهانه ای برای شخص مزبور نباشه.
چون اینها باید بلافاصله میومدن و از سهمیه آگوست استفاده می کردن.
آیا این نشون دهنده شلخته بودن یه سیستمه؟
یادتون نره ما ها همونهایی هستیم که هی غر می زدیم که چرا کلیر نمی شیم، بعد که کلیر می شدیم، با تاخیر ۴۰ و ۵۰ روزه می رفتیم سفارت!!!
جالبه که خودمون سیستم اونا رو بهم میریزیم، بعد میگیم سیستم اونا ضعیفه!!!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
بچه هااااااااااااااااااا سلااااااااااااااااااااااااااااااام ما هم ویزا گرفتیم Big Grin
اندر احوالات کیس ما: داستان عجیب کیسمون رو اینجا براتون میگم، شاید این ماجرا برای کسی اتفاق بیافته و بتونه کمکی باشه. اول میخواستم تو سفرنامه بذارم ولی گفتم اینجا شاید بیشتر دیده بشه و مفید باشه.
اطلاعات اولیه: دو نفر – تحصیلات فوق لیسانس هر دو خارج از ایران - برنده اصلی: بنده معافیت سربازی و کار خصوصی - همسر: کارمند بانک خصوصی
ما آخر می مصاحبه داشتیم، آقیسر گفت پرونده خوبیه، هر دو پاسپورت رو داد و یه برگه که توش آدرس سایت رو هایلایت کرد و گفت چک کنید، چون تو سایت اعلام میشه. بعد از اون ما هم تشریف فرما شدیم به میهن اسلامی.
از اون به بعد یه دو – سه بار ایمیل زدیم به سفارت و سوال و حال و احوال که هر دفعه خوب یا بد جوابمون رو دادند، تا اینکه اوایل آگوست یه ایمیل زدم و جواب ایمیل این بود: متاسفانه درخواست ویزای همسر شما هنوز در روند اداری (AP) است و نمیتونیم پیش بینی کنیم که چقدر طول میکشه و . . . بلافاصله یه ایمیل دیگه زدم که پس تکلیف اپلیکیشن من چیه؟ AP برای من تموم شده؟ جواب ایمیل: کیس شما AP نداشته، شما باید در زمان مصاحبه ویزاتون رو درخواست میکردید!!!!!!!!!!!!!!! با کمال تعجب یه ایمیل دیگه زدم که پس چرا هیچکس به ما چیزی نگفت؟ و آیا الان میتونم بیام ویزا بگیرم؟ جوابی که دادند خیلی به درد نمیخورد و تکراری، شامل اینکه: متاسفانه درخواست ویزای همسر شما هنوز در روند اداری (AP) است و نمیتونیم پیش بینی کنیم که چقدر طول میکشه و . . .
ما که دیدیم اینجوریه برای ویزای امارات اقدام کردیم و بنده یک نفری رفتم و یکشنبه گذشته از فرودگاه دوبی یک راست رفتم سفارت و پرینت ایمیل رو نشون دادم گفتم من AP نداشتم و الان اومدم برای درخواست ویزا. یک ساعت در دمای 40 درجه معطل شدیم، ولی زنده موندیم و رفتیم داخل، و دوباره بعد از یک ساعت انتظار نوبت من شد.
یک خانم تقریبا لاغر با موهای بلوند، فکر کنم عینکی بود. پرینت رو نشون دادم و گفتم چون AP نداشتم الان اومدم برای درخواست ویزا. زد تو کامپیوتر و گفت متاسفانه برای آگوست ویزا نامبر نداریم. گفتم خوب من که سه ماه پیش میتونستم ویزا بگیرم چرا الان نمیتونم؟ گفت متاسفم. گفتم چیکار کنم حالا؟ گفت متاسفانه باید برگردید ایران و سایت رو چک کنید. گفتم خوب واسه سپتامبر چی؟ گفت اون هم معلوم نیست چون تمام ویزاهای صادر شده در دنیا باید محاسبه بشه و تعداد مورد نظر برای سپتامبر اعلام بشه و این از واشنگتون اعلام میشه و من هیچ کاری نمیتونم انجام بدم. پرسیدم چرا روز مصاحبه کسی نگفت که من میتونم ویزا رو درخواست کنم؟ جواب داد که در مورد کیس خانوادگی ما این رو پیشنهاد نمیکنیم. در مورد کیس خانومم هم سوال کردم، گفت هنوز در حال طی کردن مراحل اداریه و اصلا معلوم نیست چقدر طول میکشه. خلاصه از من اصرار و از اون انکار. آخر سر گفت باشه پاسپورتتو بده ولی هیچ قولی نمیدم چون ویزا نامبر نداریم، چهارشنبه ساعت 2 بیا. منم تحویل دادم و رسید گرفتم. پاس خانومم رو هم اصلا نگرفت.
سه شنبه ساعت 3:15 از سفارت باهام تماس گرفتند که پاسپورت خانومتو فردا ساعت 8 صبح بیار (قبلش زنگ زده بودن محل کار خانومم ایران که پاستون رو میخوایم و چون پاسش پیش من بود شماره منو گرفتن!!). منم چون هتل نزدیک بود گفتم من 15 دقیقه دیگه میارم. بدو رفتم و پاس رو بردم. در کل سالن فقط من یک نفر بودم!!! رفتم دم باجه به آقای پشت باجه گفتم شما تماس گرفتین؟ گفت آره. و پاس رو تحویل دادم. گفت تمومه برو!!! گفتم مگه AP تموم شده؟ گفت آره !!!!!!!!!!!!!!!!!!! پرسیدم همون چهارشنبه بیام، گفت نه بخاطر این یکی پنجشنبه ساعت 2 بیا. هاج و واج برگشتم هتل.
پنجشنبه دوباره رفتم و بعد از اینکه به نوبت وارد شدیم، در سالن منتظر موندیم. بعد دو باجه 9 و 10 اومدن و یه سری پاسپورت و پوشه های مربوطه رو آوردن و شروع کردن به خواندن اسامی. اسم ما هم اعلام شد و رفتم گرفتم و چک کردم، سه ماه اعتبار داشت، تا پایان اعتبار مدیکالمون. یک خانومی اونجا بودن که توی برگه رسیدشون نوشته بودن تاریخ مراجعه 10 سپتامبر و پنجشنبه 28 آگوست اومده بودن و اسم ایشون رو صدا زدن و ویزاشونو دادند!!!!!!!!!!
تو سایت CEAC از بعد از مصاحبه من READY بودم و خانومم AP - چهارشنبه صبح هر دو AP شده بودیم و چهارشنبه بعد از ظهر دیدم هر دو رو ISSUED زده !!!!!!!! ولی تو سایت ابوظبی هنوز اینو نوشته: !!!!!!!
Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require …………..
نظرات شخصی بنده:
1- اگر دلیل موجهی برای دریافت ویزا دارید شاید بد نباشه برای درخواست و دریافتش به سفارت مراجعه کنید.
2- پنجشنبه توی صف شنیدم افرادی به سفارت مراجعه کردند و گفتند باهاشون تماس گرفته شده ولی سفارت صحت این ادعا رو بررسی میکنه یعنی اطلاعات تماسها رو دارند و به اونهایی که بدون دلیل و مدرک مراجعه کردند جواب داده نشده.
3- با چیزهایی که من دیدم یه مقدار از اعتمادم نسبت به نظم و انضباط و حفظ ترتیب و منطق و ..... کم شد. ظاهرا حساب و کتاب خاصی داره که من خیلی درک نمیکنم.
Case No.: 2014AS6### - Interview: Ankara --> Abu Dhabi - May, 4th Week - 2 Persons
Updates
Main applicant: 9, 11, 15 Jun. - 8 Jul. - 7 Aug. - 24 Aug. - 26 Aug. - 27 Aug. ---> 15 Jun. & 7 Aug. by email
Beneficiary`s: 8 Jul. - 7 Aug. - 11 Aug - 13 Aug - 24 Aug. - 26 Aug. - 27 Aug. ---> 13 Aug. by email
Visa ISSUED
(2014-08-29 ساعت 07:49)arash1392 نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 02:47)soli asali نوشته:  والا من خودم اینجوری شدم احتمالا بقیه هم همچین حسی دارن .... هر کی نا امید تر بود ویزاشو گرفت و رفت ! مایی که + میفرستادیم و امید میدادیم موندیم Smile
الان احتمالا بقیه هم به این نتیجه رسیدن کخ بزنن تو خط >> نه نمیشه ... نمیاد << مثل اینکه جواب میده !

دوستان یه لطفی هم بکنید اگه کسی تو منتظرسرا مونده و سبز نشده و کلیر شده به من اطلاع بدید ممنون Smile

دقیقا ژنرال
فک کنم تیریپ دپ برداشتن ، تو این روزا بهتر جواب میده.
و اگه اشتباه نکنم هنوز فرشاد۹۹۹ رو سبزپوش نکردین.

ایشون چون بچه های منتظرسرا رو خیلی با حرفهاش اذیت کرد من قسم خوردم تا روز آخر سبزش نکنم به خودشم گفتم !Wink
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: کیانوش2 ، sonyz2 ، mohamad2014 ، sal0811 ، nedaba ، arash1392

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان