موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-29 ساعت 13:56)USA2014 نوشته: دوستانی که میرن سفارت چرا حداقل یه لطفی نمیکنن یه سوال کوچولو کنن ببینن تو سپتامبر هم از ویزا خبری هست یا نه?!
درسته ما از خبر گرفتن ویزاتون خیلی هم خوشحال میشیم و ممنون که خبر میدید ولی حداقل یه سوال بپرسید .
دوست خوبم روزى كه همسرم رفت پاسشو بده فقط دو تا باجه فعال بود اون خانم موفرفرى و نغمه خليلى كه مو فرفريه با عصبانيت گفته كى به شما گفت بياين اينجا و شما كلير نشدى و ويزاى ٢٠١٤ تموم شده.بعد هم كه همسرم با خواهش و اينكه فقط پاسم بمونه اينجا پاسش رو داده.گفته تضمينى نمى كنيم ويزا بهتون برسه،اول گفته تا ٧ سپتامبر بعد هم گفته نه ١٠ سپتامبر بياين ويزا بگيرين.رو اون برگه كه مى داد نوشت ١٠ سپتامبر،من هم ٢٧ وقتى ديدم تو سيس ايشود شديم. ٢٨ رفتم سفارت و با هزار اظطراب رفتم تو و در كمال تعجب منتظر بودم كه وقتى همه ويزاشونو گرفتن برم جلو و التماس كنم كه ي نگاه به كيس همسرم بندازن .مى ترسيدم لج كنه بگه مگه نگفتم ١٠ هم بياين.كه يكدفعه نغمه خليلى اسم همسرمم خوند و من با شادى در تمام قلبم رفتم و ويزا و پاكت زرد رو گرفتم و از هولم سريع اومدم بيرون.از خدا مى خوام نوبت شما هم برسه، من تا اين اندازه تونستم شجاعت به خرج بدم هر چى هم كه مى دونستم گفتم.اميدوارم شما شجاع تر از من باشين.
آليس-1980 هستم اين آيديم موقتيه CN:2014AS58## ابوظبى كارنت:مارچ مصاحبه: هفته ى دوم مى،خودم:كلير با إيميل فهميدم.آپديت: روز مصاحبه و فرداش هر ٢ مون،روز سوم: همسرم،٢٨ مى خودم،١١ جون خودم با ايميل،٣٠ جون،١و ٢ جولاى هر دومون و من ايشود٨ جولاى هردومون، ٣٠ جون پاسمو دادم سفارت
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ميشه لطفا جواب بديد
نفر همراه مي تونه با وكالت نفر اصلي بره سفارت ويزا رو بگيره؟ برا سفارت ايروان
2014AS73**
ايروان.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-29 ساعت 13:17)shayesteh نوشته: دوستان سلام کیس 7357 از ایروان به تاریخ 27 اگوست ایشود شده میخواستم ببینم اگه از بچه های مهاجر سراست چه جوری متوجه شده کلیر شده اخه ایروان جواب ایمیلها رو هم به درستی نمیده ضمن اینکه گفته ویزا نامبر نداره برای اگوست پس این کیس چه جوری ایشود شده
وای شایسته جان، این شماره کیسش چقدر به ما و شما نزدیکههههههههههههه....
ما که از ۱۳ آگوست به بعد هیچ خبری نبوده فعلا...
ایشالا به زودی، ایروان دست به کار میشه و همه کلیر میشیم و ویزا می گیریم...

Cheer Up
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
بچه هاي گل مهاجر سرا براتون آرزو دارم به زودي خدا دل تك تك تون رو شاد كنه چون شما واقعا لايق بهترين هايين،ازم خواسته بودين شماره كيس نامبرمو بدم ، شماره كيسم ٥٣** هست و تو ماه مي مصاحبه داشتم، خودم يك ضرب گرفتم به لطف خدا، و شوهرم كلير خورد، ديروز به من ايميل زدند كه كيس شوهرتون كلير شده و تا فردا قبل ساعت ٤ بياين وگرنه ديگه نياين، ما هم به هزار زحمت بليط جور كرديم تو اين فرصت كم و ساعت ٦ عصر كه همه آژانس ها هم داشتن كرمره هاشون رو ميكشيدن پايين ،خلاصه شوهرم با پرواز تركيش رفت و منم الان فرودگاه امامم، خيلي خوشحالم و دلم ميخواد همتون رو خوشحال ببينيم اينجا ، از من به شما نصيحت ،چون اينا دقيقه نود خبر ميدن و عجله اي ميگن بياين، هميشه آمادگيشو داشته باشين، عوارض خروج رو پرداخت كرده باشين، وگوش به زنگ باشين و ايميل رو دم به دقيقه چك كنين، چون من اگه يك ساعت ديرتر ديده بودم ديگه كاري از دستمون بر نميومد، اگر تلفنتون تغيير كرده حتما بشون اطلاع بدين، تو ايميل به من گفته بود كه من صبح زنگ زدم خونه ولي تلفن در دسترس نبوده و ما الان ساعت ٦ عصر بتون ايميل زديم....
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-29 ساعت 14:19)Alissa نوشته: (2014-08-29 ساعت 13:56)USA2014 نوشته: دوستانی که میرن سفارت چرا حداقل یه لطفی نمیکنن یه سوال کوچولو کنن ببینن تو سپتامبر هم از ویزا خبری هست یا نه?!
درسته ما از خبر گرفتن ویزاتون خیلی هم خوشحال میشیم و ممنون که خبر میدید ولی حداقل یه سوال بپرسید .
دوست خوبم روزى كه همسرم رفت پاسشو بده فقط دو تا باجه فعال بود اون خانم موفرفرى و نغمه خليلى كه مو فرفريه با عصبانيت گفته كى به شما گفت بياين اينجا و شما كلير نشدى و ويزاى ٢٠١٤ تموم شده.بعد هم كه همسرم با خواهش و اينكه فقط پاسم بمونه اينجا پاسش رو داده.گفته تضمينى نمى كنيم ويزا بهتون برسه،اول گفته تا ٧ سپتامبر بعد هم گفته نه ١٠ سپتامبر بياين ويزا بگيرين.رو اون برگه كه مى داد نوشت ١٠ سپتامبر،من هم ٢٧ وقتى ديدم تو سيس ايشود شديم. ٢٨ رفتم سفارت و با هزار اظطراب رفتم تو و در كمال تعجب منتظر بودم كه وقتى همه ويزاشونو گرفتن برم جلو و التماس كنم كه ي نگاه به كيس همسرم بندازن .مى ترسيدم لج كنه بگه مگه نگفتم ١٠ هم بياين.كه يكدفعه نغمه خليلى اسم همسرمم خوند و من با شادى در تمام قلبم رفتم و ويزا و پاكت زرد رو گرفتم و از هولم سريع اومدم بيرون.از خدا مى خوام نوبت شما هم برسه، من تا اين اندازه تونستم شجاعت به خرج بدم هر چى هم كه مى دونستم گفتم.اميدوارم شما شجاع تر از من باشين.
تبریک صمیمانه خانم آلیس
من فکر میکنم اینقدرا هم الکی نیست به کسی ویزا دادن.
چیزی که مشخصه اینه که شما بدون اعلام و حتی ایمیل کلیر شدن و تماس تلفنی رفتین اونجا.
بنابراین کارمند سفارت به شما میگه برای چی اومدین؟!
و چون شما دلیلی برای اینکار نداشتین اونطور واکنش نشون دادن و این طبیعیه.
بعد که با خواهش شما پاس رو نگه می دارن، کیستون رو تازه چک میکنن و می بینن جوابه کلیرتون اومده.
اونوقت اقدام میکنن برای ویزای شما.
به همین سادگی.
نشانه حقانیت این حرف هم اقدام سرخود بعضی از دوستان و موفق نشدنشون جهت اخذ ویزا هستش.
این اصلا مورد قبول نیست که صرفا برای خواهش شما یا شانستون و یا سیستم آبگوشتی آمریکا ویزا گرفته باشین.
باید خدمت بقیه دوستان عرض کنم که قویترین سیستم اداری برای آمریکا هستش و دوباره تاکید می کنم که این ما هستیم که از اتفاق های جاری برداشت غلط میکنیم.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ميشه لطفا جواب بديد
نفر همراه مي تونه با وكالت نفر اصلي بره سفارت ويزا رو بگيره؟ برا سفارت ايروان
2014AS73**
ايروان.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-29 ساعت 14:10)pari pari نوشته: آليس جان بابت كليير شدن همسرتون بهتون تبريك ميگم. موفق باشيد
پرى پرى عزيز خواهش مى كنم شما هم ي كارى كنين.ي اقدامى از اينكه مى بينم اين همه مدت منتظرين ناراحت مى شم كاش مى شد كارى كرد.اميدوارم شما هم ويزاتونو بگيرين.
آليس-1980 هستم اين آيديم موقتيه CN:2014AS58## ابوظبى كارنت:مارچ مصاحبه: هفته ى دوم مى،خودم:كلير با إيميل فهميدم.آپديت: روز مصاحبه و فرداش هر ٢ مون،روز سوم: همسرم،٢٨ مى خودم،١١ جون خودم با ايميل،٣٠ جون،١و ٢ جولاى هر دومون و من ايشود٨ جولاى هردومون، ٣٠ جون پاسمو دادم سفارت
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، امروز همسرم که کیس اصلی هستند آپدیت خوردند ، خودم رو آپدیت ۲۲ Aug و فرزندم هم رو ۱۴ Aug همینجوری موندیم،، یه سوالی برام هست و اونم اینه که روز مصاحبه آفیسر گفت که خانم و فرزند میتونن ویزاشون رو بگیرند اما شما احتیاج به بررسی بیشتر دارید ،، حالا چرا تو این روند اونها هم آپ میخورند؟
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-29 ساعت 15:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-29 ساعت 15:21 توسط armin021.)
اگه سیستم اداری و غیره آمریکا ایراد داشت و اینقدر شلخته بود، هیچوقت من و شما و حتی کسانی که تو کشوری مثل آلمان زندگی می کنند آرزوی زندگی در آمریکا رو نداشتیم.
این زنگ زدنشون هم بر عکس چیزی که شما فکر میکنین نشون دهنده قوی بودنشونه.
می دونین چرا؟
چون اگه ایمیل می زدن و یا حتی تو سایت اعلام می کردن، ممکن بود طرف دیر ایمیلش و سایت رو چک کنه.
با زنگ زدن اطمینان پیدا می کردن که کیس مورد نظر صد در صد مطلع میشه.
تازه علاوه بر زنگ زدن به شخص، حتی بعد ایمیل هم فرستادن که بهانه ای برای شخص مزبور نباشه.
چون اینها باید بلافاصله میومدن و از سهمیه آگوست استفاده می کردن.
آیا این نشون دهنده شلخته بودن یه سیستمه؟
یادتون نره ما ها همونهایی هستیم که هی غر می زدیم که چرا کلیر نمی شیم، بعد که کلیر می شدیم، با تاخیر ۴۰ و ۵۰ روزه می رفتیم سفارت!!!
جالبه که خودمون سیستم اونا رو بهم میریزیم، بعد میگیم سیستم اونا ضعیفه!!!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.