موضوعها: 0
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-29 ساعت 12:08)nimaehdaei نوشته: باز هم سلام به همه دوستان
نیما هستم 2014AS5800
من واقعا واسه ویزا های ارمنستان نگران هستم .لطفا اونایی که سفارت ارمنستان بودن اگه خبری دارن بگن. اصلا میخوام بدونم جدیدا کسی ارمنستان رفته واسه مصاحبه؟؟ارمنستان هنوز واسه لاتاری داره مصاحبه میکنه؟؟
خبری که یکی از دوستان از ایروان داده پاسپورتها تو سفارت هست ولی ویزا صادر نشده چون سهمیه اگوست تمام شده ومنتظر سهمیه سپتامبرن ولی گفتند تضمینی نیست که سپتامبر سهمیه باشه(البته در حد یک شوخی هست این حرف چون آنکارا تا 4 سپتامبر که مصاحبه داره پس حتما سهمیه هست)
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-29 ساعت 13:43)teacherm نوشته: (2014-08-29 ساعت 13:27)essam نوشته: سلام دوستان
امیدوارم خوب باشین. خواستم تجربم رو اینجا بنویسم؛ شاید اطلاعات جدیدی داشته باشه که به دردتون بخوره.
من دیروز مصاحبه داشتم ابوظبی. همون اول کار، کسی که مدارک رو تحویل میگرفت با بداخلاقی گفت که امروز روز آخر ویزای لاتاریه و ویزا نداریم بدیم و به احتمال زیاد به شما ویزا تعلق نخواهد گرفت و میتونین که هزینه 330 دلار رو ندید که من گفتم چون کل پروسه شانسیه من ادامه میدم.
مصاحبه شدم و آفیسر یک برگه آبی به من داد و گفت از هفته دیگه، سایت سفارت رو چک کن.
من کارم خصوصیه و سربازی فقط آموزشی رفتم(به دلیل کسر خدمت)...
حالا تفسیرتون چیه؟
جدی نگیر اون بنده خدا یه ماهه همین میگه. نمیدونم فازش چیه 
اینها دیگه کارشون از wormگذشته اژدها دارن
خب بگو نامسلمون مریضی میگی همه چیزتمام شد بعد هم ویزا رو صادر میکنی ؟
case no=4xxx,abu dhabi
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-29 ساعت 15:29)soli asali نوشته: (2014-08-29 ساعت 07:49)arash1392 نوشته: (2014-08-29 ساعت 02:47)soli asali نوشته: والا من خودم اینجوری شدم احتمالا بقیه هم همچین حسی دارن .... هر کی نا امید تر بود ویزاشو گرفت و رفت ! مایی که + میفرستادیم و امید میدادیم موندیم
الان احتمالا بقیه هم به این نتیجه رسیدن کخ بزنن تو خط >> نه نمیشه ... نمیاد << مثل اینکه جواب میده !
دوستان یه لطفی هم بکنید اگه کسی تو منتظرسرا مونده و سبز نشده و کلیر شده به من اطلاع بدید ممنون 
دقیقا ژنرال
فک کنم تیریپ دپ برداشتن ، تو این روزا بهتر جواب میده.
و اگه اشتباه نکنم هنوز فرشاد۹۹۹ رو سبزپوش نکردین.
ایشون چون بچه های منتظرسرا رو خیلی با حرفهاش اذیت کرد من قسم خوردم تا روز آخر سبزش نکنم به خودشم گفتم !
سولی جون اونو دیگه سفارت سبز کرد رفت چه نیازی به سبزی منتظرسرا داره آخه
این ما هستیم که دچار مرگ تدریجی داریم میشیم
case no=4xxx,abu dhabi
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-29 ساعت 02:47)soli asali نوشته: والا من خودم اینجوری شدم احتمالا بقیه هم همچین حسی دارن .... هر کی نا امید تر بود ویزاشو گرفت و رفت ! مایی که + میفرستادیم و امید میدادیم موندیم
الان احتمالا بقیه هم به این نتیجه رسیدن کخ بزنن تو خط >> نه نمیشه ... نمیاد << مثل اینکه جواب میده !
دوستان یه لطفی هم بکنید اگه کسی تو منتظرسرا مونده و سبز نشده و کلیر شده به من اطلاع بدید ممنون 
من که از صمیم قلب امیدوارم اولین نفر شما کلیر بشید+++++++++++
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-29 ساعت 15:30)alimomen نوشته: (2014-08-29 ساعت 12:08)nimaehdaei نوشته: باز هم سلام به همه دوستان
نیما هستم 2014AS5800
من واقعا واسه ویزا های ارمنستان نگران هستم .لطفا اونایی که سفارت ارمنستان بودن اگه خبری دارن بگن. اصلا میخوام بدونم جدیدا کسی ارمنستان رفته واسه مصاحبه؟؟ارمنستان هنوز واسه لاتاری داره مصاحبه میکنه؟؟
خبری که یکی از دوستان از ایروان داده پاسپورتها تو سفارت هست ولی ویزا صادر نشده چون سهمیه اگوست تمام شده ومنتظر سهمیه سپتامبرن ولی گفتند تضمینی نیست که سپتامبر سهمیه باشه(البته در حد یک شوخی هست این حرف چون آنکارا تا 4 سپتامبر که مصاحبه داره پس حتما سهمیه هست)
سلام. ممنون از خبری که دادید. ولی اینکه پاسپورتا تو سفارتن یعنی چی؟ منظورتون اینه دوستتون که گفتید رفته سفارت و پاسپورتشو داده و منتظره ویزا بیاد که بهش بدن؟ بهش گفته بودن کلیر شده یا همینطوری رفتن؟اگه همینطوری رفتن، چطوری پاسپورتو ازشون قبول کردن، راحت پذیرفتن یا گیر دادن؟ لطف می کنید یه مقدار بیشتر توضیح بدید؟ ممنون میشم
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-29 ساعت 15:41)alimomen نوشته: (2014-08-29 ساعت 13:43)teacherm نوشته: (2014-08-29 ساعت 13:27)essam نوشته: سلام دوستان
امیدوارم خوب باشین. خواستم تجربم رو اینجا بنویسم؛ شاید اطلاعات جدیدی داشته باشه که به دردتون بخوره.
من دیروز مصاحبه داشتم ابوظبی. همون اول کار، کسی که مدارک رو تحویل میگرفت با بداخلاقی گفت که امروز روز آخر ویزای لاتاریه و ویزا نداریم بدیم و به احتمال زیاد به شما ویزا تعلق نخواهد گرفت و میتونین که هزینه 330 دلار رو ندید که من گفتم چون کل پروسه شانسیه من ادامه میدم.
مصاحبه شدم و آفیسر یک برگه آبی به من داد و گفت از هفته دیگه، سایت سفارت رو چک کن.
من کارم خصوصیه و سربازی فقط آموزشی رفتم(به دلیل کسر خدمت)...
حالا تفسیرتون چیه؟
جدی نگیر اون بنده خدا یه ماهه همین میگه. نمیدونم فازش چیه 
اینها دیگه کارشون از wormگذشته اژدها دارن
خب بگو نامسلمون مریضی میگی همه چیزتمام شد بعد هم ویزا رو صادر میکنی ؟
خوب می خواد عکس العمل طرف مقابل رو ببینه بفهمه توی شرایط سخت چی کار می کنه :
اگه طرف فحش خواب آور بده خوب همونجا ویزای گوانتانامو را براش صادر می کنن
ولی اگه طرف سمج بشه و خودشو کنترل کنه و طرف مقابل را آچ مز کنه می گه خوب این برای کشور گرگی مثل آمریکا مناسب هستش ویزاشو می دیم مبارکش باشه ...
اگه هم بگه خوب بر می گردم ایران و پاسپورت را تحویل نده نشون می ده که طرف کم رو هست و مطیع قانون ، به این اشخاص زیر 50 درصد احتمال داره که ویزا بدهند ...
ولی من اصولا گزینه اول را انتخاب می کنم ساده تر هستش در ضمن میرم گوانتانامو چند تا زبان جدید یاد می گیرم چون از همه نوع ملیتی توی این زندان پیدا می شه (توی یه مقاله خونده بودم اینو) 
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
یک نکته مهم
این دوستان که همینجوری داوطلبانه رفتن سفارت و ویزا گرفتن قطعا جواب کلیرنسشون اومده بوده...
به دوست من که 21 اگوست از سفارت زنگ زده بودن و پاسشو فرستاده بود ویزا ندادن ! و پنج شنبه پاسشو پس دادن!!! هنوز تو سیس ap مونده و خانوم و پسرش ویزا گرفتن...
پس خیلی مطمئن نباشین که اگه رفتید سفارت با ویزا بر می گردین...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-29 ساعت 15:54)hamid.eng نوشته: یک نکته مهم
این دوستان که همینجوری داوطلبانه رفتن سفارت و ویزا گرفتن قطعا جواب کلیرنسشون اومده بوده...
به دوست من که 21 اگوست از سفارت زنگ زده بودن و پاسشو فرستاده بود ویزا ندادن ! و پنج شنبه پاسشو پس دادن!!! هنوز تو سیس ap مونده و خانوم و پسرش ویزا گرفتن...
پس خیلی مطمئن نباشین که اگه رفتید سفارت با ویزا بر می گردین...
اگه همینجوری خودشون پاشن برن و ویزا نگیرن منطقی هست ولی اینکه بخوان زنگ بزنن و ویزا ندن این دیگه آخر .... بازی هستش دیگه طرف که کلیر شده چه لزومی داره بهش ویزا ندن
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-29 ساعت 15:53)NarCssuS نوشته: (2014-08-29 ساعت 15:30)alimomen نوشته: (2014-08-29 ساعت 12:08)nimaehdaei نوشته: باز هم سلام به همه دوستان
نیما هستم 2014AS5800
سلام. ممنون از خبری که دادید. ولی اینکه پاسپورتا تو سفارتن یعنی چی؟ منظورتون اینه دوستتون که گفتید رفته سفارت و پاسپورتشو داده و منتظره ویزا بیاد که بهش بدن؟ بهش گفته بودن کلیر شده یا همینطوری رفتن؟اگه همینطوری رفتن، چطوری پاسپورتو ازشون قبول کردن، راحت پذیرفتن یا گیر دادن؟ لطف می کنید یه مقدار بیشتر توضیح بدید؟ ممنون میشم

تا کلیر نشید پاس نمیگیرن اگر کلیر شدید پاس گرفتن باید ویزا باشه وگرنه پاس رو نگه میدارنwaitelisteبه قول اونها میشه
case no=4xxx,abu dhabi
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
من واقعا به حرف اون كارمند اعتماد ندارم كه به همسرم گفته كلير نشدى كسايي كه بعد از ما رفتن مصاحبه كلير شدن،و همسرم فقط خدمت رفته بود و شغل خصوصى كه من بعد از آپديت ١٤آگوستش كه فقط همسرم ساعت ١٠ شب آپديت شد حدس زدم كلير شده باشه،تازه بودن كسايي كه همين خدمت سربازى رو رفته بودن مصاحبشون هم بعد ما بوده و كلير شدن.از كجا معلوم كه راست گفته باشه ايشون گفت أصلا ويزا نداريم و ٢روز بعد ما ويزا گرفتيم.من فكر مى كنم كه همسرم كلير بوده و فقط بررسى نهايي كه آفيسر انجام ميده،انجام نشده بود.بعد هم تاريخ ويزاى همسرم و من ١ روز كمتر يا بيشتر از ٦ماه مديكالمون نيست در حالى كه آقاى مومنى براى يكى از دوستان تو همين مهاجرسرا كه از تاريخ مديكالشون ٢٧ روز موندم بوده ويزاى ٦ماهه گرفتن.ديروز تو سفارت خانم موفرفرى با پيش فرض اخم وارد شدن و وقتى نوبت آقاى مومنى شد نمى دونم چه بده بستونى بينشون بود كه ما لبخندى هم گوشه ى لبشون ديديم.
آليس-1980 هستم اين آيديم موقتيه CN:2014AS58## ابوظبى كارنت:مارچ مصاحبه: هفته ى دوم مى،خودم:كلير با إيميل فهميدم.آپديت: روز مصاحبه و فرداش هر ٢ مون،روز سوم: همسرم،٢٨ مى خودم،١١ جون خودم با ايميل،٣٠ جون،١و ٢ جولاى هر دومون و من ايشود٨ جولاى هردومون، ٣٠ جون پاسمو دادم سفارت
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من یک سوال داشتم.آپ ایمیلی همه اعضای کیس اپ میشن یا فقط نفر اصلی؟
زنده ایم با امید