کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-29 ساعت 23:29)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 23:22)teacherm نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 22:58)Reza20002 نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 22:37)teacherm نوشته:  فک کنم فایل سیس این ماه بیاد فقط سهمیه انکارا باقی مونده باشه. اون دوتا سفارت که همه رو زیر سبیلی دادن رفته

حتی شوخیشم زشته!

زشته اقا واقعا زشته. بعد یه عمر رعایت نظم و احترام به نوبت اونم تو مملکت خودمون که رعایتش افت کلاس داره حالا باید بریم دم سفارت بگیم مارو را بدین بدون نوبت که چی؟ که بعد شیش ماه انتظار و هزار بار چک کردن سبس و سفارت فهمیدیم بعضی عریزان همینجوری رفتن و ویزا گرفتن. البته به هیچ وجه تقصیر دوستان نیست. تقصیر سفارته. وگرنه کی از ویرا بدش میاد. اونا نباید اینجوری راه میدادن
آقا معلم عزيز، مطمئن باشيد اگر هر كسي هم پا شده رفته دمه سفارت حتي اگر هم كلير شده باشد اما اگر طبق زمانبندي خود اونها ( منظورم سفارته و نمي دونم زمانبنديشون چه مدليه) نوبتش نباشه بهش ويزا نمي دن، پس از همه دوستان خواهش مي كنم زود قضاوت نكنيد، نمونش من، من روز بعد از آقا فرشيد پاسمو انداختم، در صورتيكه ايشون ايشود شدند و من هنوز منتظرم، پس يكم رعايت كنيم همگي، تنها خاصيت رفتن دمه سفارت اينه كه زمان رو براي خودتون مي خريد،
و وقت كافي براي مديكال داريد، كه اگه يك زمان سفارت هم گفت تا فلان موقع بيشتر وقت نداريد نگراني نداشته باشيد

اشتباه نشه خاله عزیز. متن اصلاح کردم. اصلا منظورم به دوستانی که رفتن نیست. اصلا اصلا. گله دارم از این بی خبری سفارتها. من خودم هفته دیگه دارم میرم. اگه جسارتی شد عذر میخام
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، azadeh2014 ، soli asali ، EmJay ، ebi1988 ، Alissa ، lighter ، a.rahaa ، nedaba ، pari pari
(2014-08-29 ساعت 23:18)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 21:59)نام کاربری somi نوشته:  خاله سارا
هم بعله.....؟!
خاله سارا هم خير، سه شنبه پاسمو دادم، تا امروز هم نه زنگ زدند و نه آپديت شدم، ايميل زدم امروز جوابش هم براتون مي زارم،
اخبار رو هم از طريق ساير دوستان بهتون مي گم، لطفا هم شكايت نكنيد قايمكي كاري انجام دادم، من تقريبا بيش از ده بار گفتم كه دوم شهريور ميام اينجا، مي تونيد پستهامو چك كنيد
ايميل سفارت در رابطه با پيگيري من:
For the moment we don’t have any visa number. Your case is waitlisted for September. However we don’t guarantee that we will receive more visa numbers in September.
ضمنا از نظر من كساني كه با ايميل آپ نمي شن و سفارت جواب ايميلهاشونو نمي ده كلير هستند، يك نمونه بارزش خودم، تنها مشكل نبود ويزا هست، پس دوستان به جاي اينكه كاسه چكنم دستشون بگيرن خودشونو براي سفر آماده كنند ، اگر هم در اين مورد تنبلي كنند بقيه دوستان رو مقصر ندونند، براتون مهمه ويزا پس هزينه كنيد و به جاي اينكه وقت بزاريد بقيه رو محكوم كنيد كه بي خبر رفتند دمه سفارت يك تكوني به خودتون بريد
ضمنا سفارت ايروان بدون هيچ پرسشي پاسها رو تحويل مي گيره، پس دوستان ايروان يكم زودتر راه بيفتيد،

یادمه بهت گفته بودم کلییر شدی... علی مومن شروع کرد کل کل. مبارک باشه Smile
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، sonyz2 ، nedaba ، pari pari
کاربران "کلیر شده" در حال بازدید این موضوع: AB2014، alimomen، alireza2001، arash2014، arenfard، avayebahar، bahram2014، emad559، eng.civil.81، farzad40، ghasoo، katanaser، khapaleh، khor_maah، mahan L، marsein، mehrpor، mok3، nazanin fatemi، peyman88، poem، poni، ranjbarg، reza3035، REZAMBI، senavid، shahrzad001، shayesteh، shilan، soheil_zk، teacherm، shahryar7021، shhak، مامان خانم، نیلان، حاجی واشنگتن
(2014-08-29 ساعت 23:32)teacherm نوشته:  اشتباه نشه خاله عزیز. متن اصلاح کردم. اصلا منظورم به دوستانی که رفتن نیست. اصلا اصلا. گله دارم از این بی خبری سفارتها. من خودم هفته دیگه دارم میرم. اگه جسارتی شد عذر میخام

شما لطف داريد آقاي معلم عزيز، قصد جسارت نداشتم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، avayebahar ، soli asali ، ebi1988 ، teacherm ، Alissa ، lighter ، nedaba
(2014-08-29 ساعت 23:18)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 21:59)نام کاربری somi نوشته:  خاله سارا
هم بعله.....؟!
خاله سارا هم خير، سه شنبه پاسمو دادم، تا امروز هم نه زنگ زدند و نه آپديت شدم، ايميل زدم امروز جوابش هم براتون مي زارم،
اخبار رو هم از طريق ساير دوستان بهتون مي گم، لطفا هم شكايت نكنيد قايمكي كاري انجام دادم، من تقريبا بيش از ده بار گفتم كه دوم شهريور ميام اينجا، مي تونيد پستهامو چك كنيد
ايميل سفارت در رابطه با پيگيري من:
For the moment we don’t have any visa number. Your case is waitlisted for September. However we don’t guarantee that we will receive more visa numbers in September.
ضمنا از نظر من كساني كه با ايميل آپ نمي شن و سفارت جواب ايميلهاشونو نمي ده كلير هستند، يك نمونه بارزش خودم، تنها مشكل نبود ويزا هست، پس دوستان به جاي اينكه كاسه چكنم دستشون بگيرن خودشونو براي سفر آماده كنند ، اگر هم در اين مورد تنبلي كنند بقيه دوستان رو مقصر ندونند، براتون مهمه ويزا پس هزينه كنيد و به جاي اينكه وقت بزاريد بقيه رو محكوم كنيد كه بي خبر رفتند دمه سفارت يك تكوني به خودتون بريد
ضمنا سفارت ايروان بدون هيچ پرسشي پاسها رو تحويل مي گيره، پس دوستان ايروان يكم زودتر راه بيفتيد،

ساراجون مچکریم!
فالت تابلوست! توی هفته ی آینده به مراددلت میرسی!
کلیر شدی دخترخوب....Smile
ما که اونجا بودیم آخرین حرفی که توی ایمیلاشون مقر اومدن این بود که تا "کلیر نشده باشید نمیشه اسمتون waitlisted بشه" و تا جمعه ی قبلم که جواب میدادن میگفتن کلیر نشدین،بعدشم که اصلا مارو دوست نداشتن و قهر کردن تا الان!
حالا ما تو این صحنه موندیم که
آیا سکوتشون از رضایت نیست؟
یا شایدم دلشون اهل شکایت نیست؟
؟؟؟!!!
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: avayebahar ، Sara_lphmkf ، soli asali ، Alissa ، lighter ، rezasadeghi ، nedaba ، pari pari ، NEURON
(2014-08-29 ساعت 23:39)reza_norouzi نوشته:  کاربران "کلیر شده" در حال بازدید این موضوع: AB2014، alimomen، alireza2001، arash2014، arenfard، avayebahar، bahram2014، emad559، eng.civil.81، farzad40، ghasoo، katanaser، khapaleh، khor_maah، mahan L، marsein، mehrpor، mok3، nazanin fatemi، peyman88، poem، poni، ranjbarg، reza3035، REZAMBI، senavid، shahrzad001، shayesteh، shilan، soheil_zk، teacherm
مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییییی1
تشکر کنندگان: bahram2014 ، reza_norouzi ، shahryar7021 ، katanaser ، omid05 ، soli asali ، alitab ، babak12 ، smpf ، Alissa ، lighter ، nedaba ، pari pari
(2014-08-29 ساعت 23:32)arash1392 نوشته:  آخه اگه یکی مثلا عضو مهاجرسرا نباشه و از این اطلاعات بی خبر باشه، اونوقت تکلیف چیه? اینطوری که اجحاف میشه در حق اونا.

فقط میتونم بگم خیلی عجیبه.
من هم ۴شنبه، ۳ سپتامبر میرم دبی.
یا حق

سلام.
داداش این هزینه پانسیون که در امضاء ت نوشتی برای چند شب بود؟ آدرس کجاست؟
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready

تشکر کنندگان: avayebahar ، azadeh2014 ، soli asali ، smpf ، nedaba
(2014-08-29 ساعت 23:44)avayebahar نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 23:39)reza_norouzi نوشته:  کاربران "کلیر شده" در حال بازدید این موضوع: AB2014، alimomen، alireza2001، arash2014، arenfard، avayebahar، bahram2014، emad559، eng.civil.81، farzad40، ghasoo، katanaser، khapaleh، khor_maah، mahan L، marsein، mehrpor، mok3، nazanin fatemi، peyman88، poem، poni، ranjbarg، reza3035، REZAMBI، senavid، shahrzad001، shayesteh، shilan، soheil_zk، teacherm

آقا ممنون از اینکه مارو کلیر کردی من فردا میرم سفارت Wink
تشکر کنندگان: soli asali ، پدی ، smpf ، Alissa ، lighter ، rezasadeghi ، nedaba ، pari pari
(2014-08-29 ساعت 23:44)نام کاربری somi نوشته:  ساراجون مچکریم!
فالت تابلوست! توی هفته ی آینده به مراددلت میرسی!
کلیر شدی دخترخوب....Smile
ما که اونجا بودیم آخرین حرفی که توی ایمیلاشون مقر اومدن این بود که تا "کلیر نشده باشید نمیشه اسمتون waitlisted بشه" و تا جمعه ی قبلم که جواب میدادن میگفتن کلیر نشدین،بعدشم که اصلا مارو دوست نداشتن و قهر کردن تا الان!
حالا ما تو این صحنه موندیم که
آیا سکوتشون از رضایت نیست؟
یا شایدم دلشون اهل شکایت نیست؟
؟؟؟!!!
ممنونم آقا سامي عزيز، به نظر من براي اين هفته هم نه ولي هفته ديگه خودتون رو آماده كنيد كه بيابد اينجا، نمي گم كلير شديد يا نه ولي فكر كنم ديگه تا اون موقع وضعيت نود درصد پرونده ها و هم اينكه ويزا ها معلوم شده باشه،
اينكه مي گم بريد نزديك سفارتها دليلش اين نيست كه اطلاعات خاصي داشته باشم و يا پيش بيني خاصي انجام بدم، من هم مثل همه شما بي اطلاع از اين پروسه، تنها دليل آمدن اين بود كه آخرين تلاشمو انجام بدم و در آينده پيش خودم شرمنده نباشم كه تلاشي نكردم
ضما يكبار گفتم دوباره مي گم از تو حركت از خدا بركت
از همه دوستاني كه اين مدت به ياد من بودند تشكر مي كنم، نگيد بي معرفت بودم اما من يك روز هم نبوده كه به اينجا سرنزده باشم، اونقدر كه اينجا رو چك كردم سايت سيس رو چك نكردم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
بخوابین دوستان!
جدیدا از طرف سفارت به خواب کلیرشده ها میان و اعلام میکنن که تا صبح باید پاسارو تحویل بدین!
شب بخیر
Big Grin
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
[quote='shhak' pid='542989' dateline='1409337522']
[quote='اسفند89' pid='542987' dateline='1409337233']
دوستای عزیز میخوام به سفارت آنکارا ایمیل بزنم، به چه آدرسی باشه؟
ممنون از لطفتون
ضمنا، من برای 3شنبه 11 شهریور بلیط گرفتم که برم مدیکال تمدید کنم
توکل بر خدا، اگر کلیر شدیم که از اضطرابمون کم میشه و کار سریع انجام میشه
اگر هم قسمت نبود که چیزی از دست ندادیم و یه هزینه ای شده که فدای سرتون
اینطور که از ظواهر پیداست، شاید اگر مجدد کلیر کنن، بواسطه کمبود وقت، خیلی به تمدید مدیکال گیر ندن و اگر من تمدید نکنم، اعنبار ویزا در حد 1 ماه میشه که به دردسر می افتم
راست و حسینی
ظاهر و باطن
چیزی که به ذهنم میرسه و وظیفه دونستم با همه در میان بذارم

دوست عزيز ما هم يكشنبه اينده ميريم انكارا شما كه زودتر ميري ميشه به خبري از انكارا به ما بدي ؟ لطف ميكني
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، اسفند89 ، soli asali ، azadeh2014 ، پدی ، mizan ، smpf ، sal0811 ، marsein ، nedaba ، milad 68 ، pari pari
(2014-08-29 ساعت 23:56)REZAMBI نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 23:44)avayebahar نوشته:  

آقا ممنون از اینکه مارو کلیر کردی من فردا میرم سفارت Wink
خداییش احساس کردم کلیر شدم. و خیالم راحت شد
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988 ، smpf ، reza_norouzi ، lighter ، nedaba ، pari pari
(2014-08-29 ساعت 23:39)reza_norouzi نوشته:  کاربران "کلیر شده" در حال بازدید این موضوع: AB2014، alimomen، alireza2001، arash2014، arenfard، avayebahar، bahram2014، emad559، eng.civil.81، farzad40، ghasoo، katanaser، khapaleh، khor_maah، mahan L، marsein، mehrpor، mok3، nazanin fatemi، peyman88، poem، poni، ranjbarg، reza3035، REZAMBI، senavid، shahrzad001، shayesteh، shilan، soheil_zk، teacherm، shahryar7021، shhak، مامان خانم، نیلان، حاجی واشنگتن

دادا دستت درست. پس به موقع اقدام کردم برای ویزای دبی. فردا برم بلیط بگیرم.
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready

تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988 ، پدی ، smpf ، reza_norouzi ، nedaba
این همشهری های ما ( اهواز) که تحویل نمیگیرند. هی میگم اگه میرید دبی پاسپورتهای ما رو هم ببرید ؛ کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟

تشکر کنندگان: ebi1988 ، smpf ، soli asali ، nedaba ، amir rad
(2014-08-29 ساعت 22:42)اصان نوشته:  البته دوست عزیز من دیروز با ایمیل شماره موبایلمو دادم وامروز هم به همون زنگ زدن

هوراااااااااااااااااااااا تبریک میگم آصان . موفق باشین Smile SmileSmile

یه سوال تمدید مدیکالتون چی میشه نیاز نیست؟ میشه شماره ای که بهتون زنگ زد رو بزارید
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
آنقدر می‌خندم كه غم از روی رود…!
تشکر کنندگان: manamilad ، smpf ، soli asali ، nedaba ، pari pari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان