کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-29 ساعت 23:39)reza_norouzi نوشته:  کاربران "کلیر شده" در حال بازدید این موضوع: AB2014، alimomen، alireza2001، arash2014، arenfard، avayebahar، bahram2014، emad559، eng.civil.81، farzad40، ghasoo، katanaser، khapaleh، khor_maah، mahan L، marsein، mehrpor، mok3، nazanin fatemi، peyman88، poem، poni، ranjbarg، reza3035، REZAMBI، senavid، shahrzad001، shayesteh، shilan، soheil_zk، teacherm، shahryar7021، shhak، مامان خانم، نیلان، حاجی واشنگتن
اقای نوروزی....با خواندن پست شما ....واقعا احساس کردم کلیر شدم
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: manamilad ، babak12 ، smpf ، soli asali ، mahan L ، reza_norouzi ، marsein ، nedaba ، pari pari
(2014-08-28 ساعت 14:16)NarCssuS نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 14:10)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 13:56)NarCssuS نوشته:  باز هم یه تبریییییک جانانه به همه کلیر شده ها... ^_^

بچه ها سوال دارم، پلیز راهنمایی بفرمایید:
۱. نوبت سوم واکسن Td ما، ۲۶ می ۲۰۱۴ بوده و هپاتیت رو هم که چند سال پیش زده بودیم و همون تاریخ ها تو کارت زردمونه که دکتر کریستین ازشون ایرادی نگرفت و اوکی بودن. آزمایش های مدیکالمون تو ارمنستان هم ۲۰ جون بوده. با این شرایط کارت های زرد هنوز اعتبار دارن یا باید تمدید بشن؟ اگه لازمه تمدید بشن، چه مراحلی باید طی بشه؟

۲.روز مصاحبه یه شماره ازما گرفتن که گفتن شماره ی همونجا باشه (یعنی ارمنستان). به نظرتون اگه قرار باشه تلفنی خبر بدن، با اون شماره تماس می گیرن یا شماره هایی که تو فرم ها نوشتیم؟

ممنونم
Smile

سلام دوست من
1. شما نیازی به تمدید مدیکال ندارین فقط کارتتونو ببرین پاستور تا براتون تاریخ جدید واکسنارو توش وارد کنن (این واسه اطمینانه).
2. اگه قرار باشه بهتون زنگ بزنن به شماره ایران که تو فرما نوشتین زنگ میزنن. اگه شمارتون عوض شده یه ایمیل به سفارت بزنین و شماره های جدیدتونو بهشون اعلام کنین.
شاد باشین.

ممنون از پاسختون Smile
یعنی تو همون کارت های قبلیمون، تاریخ جدید می زنن؟ یا کارت جدید باید بگیریم؟ خودشون می دونن جریان چیه و این کار برای چیه یا باید توضیحات کامل بهشون بدیم؟

مرسی Smile
یه بار دیگه عرض میکنم خدمتتون:

ایروان کارت زرد جدید نمیخاد
حتی قبلی رو هم که برده بودم نخواست

مدارکی که برای تجدید مدیکال میخاد:
۱) ۳ عکس ۳*۴ جدید
۲) X-ray قبلی
۳) برگه واکسنی که دفعه پیش خودش داده بود

من ۴ روز پیش مدیکالمو تمدید کردم
تشکر کنندگان: babak12 ، soli asali ، hamid_fs3 ، Alissa ، reza_norouzi ، milad.m1986 ، zzarin ، a.rahaa ، ghasoo ، Rasoul_j ، nedaba ، sorooosh ، pari pari ، NEURON
در ارمنستان سرور Orange با ۵۰۰ درام یه سیم کارت میده که ازش بحواین اینترنت 3G جایزه ۷ روزش رو براتون فعال کنه
تو حود Muratsun Hospital هم شعبه داره

به هر حال از هرجا میگیرین حتما Sim Cardبگیرین که از نون شب واحب تره
شمارتونو موقع Drop Off ازتون میگیره
تشکر کنندگان: soli asali ، hamid_fs3 ، reza_norouzi ، milad.m1986 ، a.rahaa ، nedaba ، pari pari ، EmJay ، NEURON
البته دراین صورت ۵۰۰ درام هم نیتونید شارژ بگیرید برای نماس یا SMS
تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 00:21)mizan نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 22:42)اصان نوشته:  البته دوست عزیز من دیروز با ایمیل شماره موبایلمو دادم وامروز هم به همون زنگ زدن

هوراااااااااااااااااااااا تبریک میگم آصان . موفق باشین Smile SmileSmile

یه سوال تمدید مدیکالتون چی میشه نیاز نیست؟ میشه شماره ای که بهتون زنگ زد رو بزارید

من مدیکالم تا 2اکتبر اعتبار داره خود یارو هم گفت مدیکالت خوبه با شماره ۰۰۹۰۳۱۲۴۵۵۵۵۵۵زنگ زد
کیس:2014AS000045XX...مصاحبه:4نفر آنکارا دریافت برگه صورتی... کلیر بعد از ۱۴۴ روز با تلفن دریافت ویزا ۲سپتامبر ورود به آمریکا ۲۶ سپتامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، Nooshinsalamat ، Alissa ، mizan ، milad.m1986 ، nazanin fatemi ، nedaba ، milad 68
سلام همشهری کی گفته تنهایی بابا ماهم هستیم کنارت بچه اهوازم.خیلی مخلصیم رفیق
تشکر کنندگان: soli asali ، MOHAMMADKHANI ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 01:30)اصان نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 00:21)mizan نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 22:42)اصان نوشته:  البته دوست عزیز من دیروز با ایمیل شماره موبایلمو دادم وامروز هم به همون زنگ زدن

هوراااااااااااااااااااااا تبریک میگم آصان . موفق باشین Smile SmileSmile

یه سوال تمدید مدیکالتون چی میشه نیاز نیست؟ میشه شماره ای که بهتون زنگ زد رو بزارید

من مدیکالم تا 2اکتبر اعتبار داره خود یارو هم گفت مدیکالت خوبه با شماره ۰۰۹۰۳۱۲۴۵۵۵۵۵۵زنگ زد

خداروشکر. مثل اینکه آنکارا داره کولاک میکنه.
تشکر کنندگان: Alissa ، mizan ، A_A ، اصان ، soli asali ، MOHAMMADKHANI ، nedaba ، milad 68 ، pari pari
عکس جدید ۲تا ۵*۵ و ۳ تا ۳*۴ یادتون نره
حتما باید با قبلی فرق کنه حتی اگه جدید نباشه
چون دیگه افیسری شمارو نمیبینه
تشکر کنندگان: Alissa ، zepehr ، soli asali ، MOHAMMADKHANI ، nedaba ، lida55 ، farhad9000 ، kamranh ، NEURON
سلام به همه دوستان گلم
محض اطلاعتون می گم که در جریان باشین: من اگه فردا یا هر روز دیگه تو هفته آینده بلیط گیرم اومد عازم ایروان می شم. می خوام برم از نزدیک شاهد وقایع باشم بینم آخه چه خبره تو سفارت؟ شاید با رفتن من دلشون به رحم بیاد و ببینن انتظار چه بر سر منتظرا آورده و سر اون کیسه قشنگه که ویزاهای هممون توشه رو شل کنند.
می خوامتون.
بازمانده لاتاری 2014
جهت اطلاع: دوشنبه تعطیلی رسمی امریکا هست و سفارتها تعطیل هستن
Labor Day 01 Sep
http://armenia.usembassy.gov/holidays.html
پس چرا ایروان خوابیده و بیدار نمیشه
این سهمیه آگوستی که آنکارا و ابوطبی به دوستان اعلام کردن کلیر شدن ایروان چیکار کرده ؟
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: lighter ، zepehr ، soli asali ، shahrzad001 ، nedaba ، pari pari ، EmJay
(2014-08-30 ساعت 01:51)smart3461 نوشته:  سلام به همه دوستان گلم
محض اطلاعتون می گم که در جریان باشین: من اگه فردا یا هر روز دیگه تو هفته آینده بلیط گیرم اومد عازم ایروان می شم. می خوام برم از نزدیک شاهد وقایع باشم بینم آخه چه خبره تو سفارت؟ شاید با رفتن من دلشون به رحم بیاد و ببینن انتظار چه بر سر منتظرا آورده و سر اون کیسه قشنگه که ویزاهای هممون توشه رو شل کنند.
می خوامتون.

ایشالا که نتیجه ی مثبت می گیرید...
لطف می کنید اگه ما منتظرای ایروان رو هم در جریان بزارید...
Smile
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: A_A ، reza_norouzi ، taleghani ، zepehr ، soli asali ، nedaba ، EmJay
(2014-08-30 ساعت 01:13)OGHD نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 14:16)NarCssuS نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 14:10)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 13:56)NarCssuS نوشته:  باز هم یه تبریییییک جانانه به همه کلیر شده ها... ^_^

بچه ها سوال دارم، پلیز راهنمایی بفرمایید:
۱. نوبت سوم واکسن Td ما، ۲۶ می ۲۰۱۴ بوده و هپاتیت رو هم که چند سال پیش زده بودیم و همون تاریخ ها تو کارت زردمونه که دکتر کریستین ازشون ایرادی نگرفت و اوکی بودن. آزمایش های مدیکالمون تو ارمنستان هم ۲۰ جون بوده. با این شرایط کارت های زرد هنوز اعتبار دارن یا باید تمدید بشن؟ اگه لازمه تمدید بشن، چه مراحلی باید طی بشه؟

۲.روز مصاحبه یه شماره ازما گرفتن که گفتن شماره ی همونجا باشه (یعنی ارمنستان). به نظرتون اگه قرار باشه تلفنی خبر بدن، با اون شماره تماس می گیرن یا شماره هایی که تو فرم ها نوشتیم؟

ممنونم
Smile

سلام دوست من
1. شما نیازی به تمدید مدیکال ندارین فقط کارتتونو ببرین پاستور تا براتون تاریخ جدید واکسنارو توش وارد کنن (این واسه اطمینانه).
2. اگه قرار باشه بهتون زنگ بزنن به شماره ایران که تو فرما نوشتین زنگ میزنن. اگه شمارتون عوض شده یه ایمیل به سفارت بزنین و شماره های جدیدتونو بهشون اعلام کنین.
شاد باشین.

ممنون از پاسختون Smile
یعنی تو همون کارت های قبلیمون، تاریخ جدید می زنن؟ یا کارت جدید باید بگیریم؟ خودشون می دونن جریان چیه و این کار برای چیه یا باید توضیحات کامل بهشون بدیم؟

مرسی Smile
یه بار دیگه عرض میکنم خدمتتون:

ایروان کارت زرد جدید نمیخاد
حتی قبلی رو هم که برده بودم نخواست

مدارکی که برای تجدید مدیکال میخاد:
۱) ۳ عکس ۳*۴ جدید
۲) X-ray قبلی
۳) برگه واکسنی که دفعه پیش خودش داده بود

من ۴ روز پیش مدیکالمو تمدید کردم

من هم به كرستين ايميل زدم كفت فقط مداركي رو كه بهتون دادم رو بيارين.البته اكه باسبورت رو عوض كردين بايد كارت جدىد بكيرين
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: NarCssuS ، reza_norouzi ، taleghani ، mohamad2014 ، hamid_fs3 ، soli asali ، MOHAMMADKHANI ، nedaba
خاله ساراى عزيز اميدوارم كه هفته ى آينده ويزاتونو بگيرين.
آليس-1980 هستم اين آيديم موقتيه CN:2014AS58## ابوظبى كارنت:مارچ مصاحبه: هفته ى دوم مى،خودم:كلير با إيميل فهميدم.آپديت: روز مصاحبه و فرداش هر ٢ مون،روز سوم: همسرم،٢٨ مى خودم،١١ جون خودم با ايميل،٣٠ جون،١و ٢ جولاى هر دومون و من ايشود٨ جولاى هردومون، ٣٠ جون پاسمو دادم سفارت
تشکر کنندگان: sonyz2 ، reza_norouzi ، zepehr ، hamid_fs3 ، soli asali ، Sara_lphmkf ، nedaba ، lida55 ، pari pari
دوستان عزيز
بنده قصد دارم نهايتا تا ٥ سبتامبر ايروان باشم از الان بكم احتمال داره زودتر هم برم و با محبت عزيز همسفر شم خلاصه شما رو در جريان ريز كارا ميزارم ....نكين نكفته رفتا
متاسفانه نشد،

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان