موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
صبح شنبه تون بخیر و خوشی .صدای هوراهاتون بلند و تن تون سالم باشه .
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و اثر داشت!!!
بعد از مدیکال مجدد در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
بچه های مهاجر سرا سلام
به گفته های برخی از دوستان که حتی بعد از کلیر شدن و ویزا گرفتن حاضر نیستند تا شماره کیسشون رو در اختیار بقیه بذارن تا از صحت گفته های اونها اطمینان حاصل کنیم ، اعتماد نکنید
مگه سفارت خانه یه کشوری مثل آمریکا همینجور الکیه که با التماس بری داخل؟
آخه چرا اینقدر بعضی از ما بی انصاف هستیم و بقیه رو به اشتباه میندازیم
نمونه اش یکی از کیسهای **58 که میگه ایشود شده و شوهرش بدون تلفن و کلیر شدن ویزا گرفته!
که اصلا این قضیه صحت نداره و کیش نامبر این خانواده و کسانی که در تاریخ 14 می مصاحبه داشتن رو بنده دارم و کسی ایشود نشده
پس خواهشا جو یک ماه پیش رو دوباره پیاده نکنید
ممنون
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-30 ساعت 07:01)taleghani نوشته: (2014-08-30 ساعت 06:52)m.mirzaee نوشته: بچه های مهاجر سرا سلام
به گفته های برخی از دوستان که حتی بعد از کلیر شدن و ویزا گرفتن حاضر نیستند تا شماره کیسشون رو در اختیار بقیه بذارن تا از صحت گفته های اونها اطمینان حاصل کنیم ، اعتماد نکنید
مگه سفارت خانه یه کشوری مثل آمریکا همینجور الکیه که با التماس بری داخل؟
آخه چرا اینقدر بعضی از ما بی انصاف هستیم و بقیه رو به اشتباه میندازیم
نمونه اش یکی از کیسهای **58 که میگه ایشود شده و شوهرش بدون تلفن و کلیر شدن ویزا گرفته!
که اصلا این قضیه صحت نداره و کیش نامبر این خانواده و کسانی که در تاریخ 14 می مصاحبه داشتن رو بنده دارم و کسی ایشود نشده
پس خواهشا جو یک ماه پیش رو دوباره پیاده نکنید
ممنون
دوست عزیز من شماره های **55 تا **65 از ایروان را چک کردم هیچ خبری از ایشود نبود فقط یه چند نفری آپ 26 آگوست را اضافه بر دیگر کیسها داشتند برای ایروان
خدا خیرتون بده...کم مونده بود ماهم همینجوری پاشیم بریم سفارت و پس از هزینه کردن کلی پول دست خالی برگردیم.
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-30 ساعت 01:40)esmail_babadi_0611 نوشته: سلام همشهری کی گفته تنهایی بابا ماهم هستیم کنارت بچه اهوازم.خیلی مخلصیم رفیق
دمتون گرم کاکا.
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. صبح همگي بخير. صرفا جهت اطلاع:
من حدود 12 روز پيش به سفارت ايروان ايميل زدم و سوالم اين بود كه آيا AP ما تموم شده يا نه و اينكه با توجه به زمان باقيمانده و محدويت تعداد ويزاها، اميدوار باشيم بهمون ويزا ميرسه يا نه؟!
در جواب ايميل من، اونا زحمت كشيدن و بعد از حدود 8 روز يه اتو ريپلاي فرستادن به ايميلم. بعد از اين، دور روز بعدشم، جواب آشناي زير رو برام ايميل كرده بودند!! خدا عالمه كه چه خبره تو سفارتا:
Dear inquirer,
Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.
همين. اميدوارم توي اين هفته، اتفاقات خوبي بيفته.
دل همگي شاد.
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر
سفارت: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ رویت: 5 می 2013
تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013
کارنت: 14 آپریل 2014
مصاحبه: 3 جون
وضعیت: ادمین پروسس
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست