موضوعها: 0
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
از دوستان عزیز خواهش میکنم نظرات شخصی و تراوشات ذهنی خودشونو لطفا اینجا بیان نکنن به اندازه کافی هممون تحت فشار هستیم
آخه عزیز من مهاجرت و پروسه لاتاری یک سری قواعد خاص خودشو داره گلچین کردن اصلا خنده داره واقعا
سعی کنیم با حرفهای امیدوارکننده به همدیگه انرژی مثبت بدیم بقول یکی از دوستان اصلا آفیسر فرصت صحبت مفصل به کسی نمیده
هفته پیش دوست مت آنکارا مصاحبه داشت به توصیه من ازشون علت طولانی شدن پروسه کلیر را سوال کرده بود فقط آفیسر در حد یک کلمه با یک لبخند گفته بود بزودی............همین
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، منم یادآور میشم که اولویت همیشه با شماره های پایین بوده و این حق اوناست . اصلا فلسفه لاتاری روی شانسه نه داشتن امتیاز بیشتر. اگه میخواستن این کار رو انجام بدنند که میرفتن مثل کانادا و استرالیا مهاجر می پذیرفتن. پس نگران نباشید. اگه تعداد زیاد باشه اونا به شماره های اول میدن و تمام مثل سالهای قبل که برای بعضی از کشورها این اتفاق افتاد. پس خواهش میکنم نگران و نا امید نباشید. یه نفس عمیق بکشید و هوای خدا رو تو تک تک سلول ها تون وارد کنید. و یک لیوان آب بخورید و با هر قلپ به خودتون بگید "من میروم به سرزمین رویاها" پیروز و سربلند باشید.
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو
خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من با توجه به حرف های عمو سعید گل که خیلی به من لطف داشته و کمک کردن و برای اینکه خدای ناکرده کسی رو به اشتباه ننداخته باشم و دلی رو سرد نکرده باشم "پی نوشت" مطلب خودم رو حذف کردم.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-08 ساعت 12:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-08 ساعت 12:23 توسط artam2.)
دوستان خوبم امیدوارم در این هفته کلی خبرهای خوب داشته باشیم و همگی با هم برای دوستان کلیر شده هورا بکشیم که هورای خونمون شدیداً پایین اومده.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-08 ساعت 12:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-08 ساعت 13:22 توسط ana3.)
دوستان ما مدارک ناقص رو آماده کردیم و میخواستم بپرسم
1)اشکالی داره اگه قبل از این که کیس نامبر رو روی سایت مشاهده کنیم مدارک رو در صندوق بندازیم؟؟
2) در این لینک که نگاه کرذم تمام کیس نامبر ها مربوط به سال های گذشته میشه این به چه صورت هستش؟؟
http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
Case Number : 2014AS000024XX
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان تمام پروسه لاتری چه از قبولی و چه کیس نامبری بهت میافته و حتی مدت زمان کلیرنس همش شانسیه و از اختیار ما خارجه و کاری از دستمون بر نمیاد و تنها کاری که میشه کرد انرژی مثبت دادنه و اینکه امیدوار باشیم ....و اگه به هر دلیلی قسمت نشد که بریم خواست خدا بوده .....
کیس نامبر همسر **2014AS000031 -تعداد افراد کیس 3 نفر-مصاحبه 18Feb-انکارا visa 18 apr
مقصد سانفرانسیسکو
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-08 ساعت 12:31)rastashah نوشته: دوستان تمام پروسه لاتری چه از قبولی و چه کیس نامبری بهت میافته و حتی مدت زمان کلیرنس همش شانسیه و از اختیار ما خارجه و کاری از دستمون بر نمیاد و تنها کاری که میشه کرد انرژی مثبت دادنه و اینکه امیدوار باشیم ....و اگه به هر دلیلی قسمت نشد که بریم خواست خدا بوده .....
سلام
چرا نری دوست خوبم، احتمال نرفتن بسیار پائینه و اینم کلی انرجی مثبت+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ببینید اینکه چرا کسی یک ضرب میگیره و کس دیگر نه کاملا مشخص نیست بهر حال بقول دوستان که در اوایل همین تاپیک گفتن برای لاتاری از نظر شغل و تحصیلات و غیره هر چی کم سابقه تر بهتر
. پس خودتونو درگیر نکنین البته همونطور که دوستان در تاپیک های دیگه گفتن به نظر میرسه تجمع کیس های کشور ما در یک محدوده زیر 8000 بالاست و احتما لا همونطور که افیسر گفته الان حجم کاری اونها بالاست
به دوستانی که یک ضرب میگیرن تبریک میگم و ممنون میشیم که اطلاع رسانیشون رو ادامه بدن
در ضمن ما هم قطعا میییییییییییییییییییییییییییییییریم
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال