کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-02-08 ساعت 01:48)reza_top60 نوشته:  دوست عزیز این فسمت پی نوشت و بحث گلیچین برنده نظر شخصیه منه ها.دوستان اشتباه برداشت نکنن.اون پارگراف بالاش و قسمت اول گفته های آفیسر هست. خلاصه کسی رو به اشتباه نندازم شرمنده بشم
رضا جان ملت برای فکر و خیال موضوع کم دارن شما هم براشون سوژه جدید درست می کنی برادر من؟! لاتاری 2 تا شرط ساده داره که 99 درصد برنده ها این دو تا شرط رو دارن. هر کسی این دو تا رو داشته باشه واجد شرایط گرفتن ویزا هست و تمام. خوبی این مملکتی که شما به زودی بهش پا میذارین اینه که طبق یک قانونی یک مزیتی به شما تعلق می گیره یا نمی گیره. دیگه حالت حد وسط و تبصره و ماده و گلچین کردن و بقیه قضایا وجود نداره. قانون هم هر چند بد و پر اشکال و از دید همگان مزخرف در تمام شرایط برای همه لازم الاجراست. امسال هم مثل پارسال تا آخرین ویزا به افراد کلیر شده داده خواهد شد و هیچ گونه گلچین کردنی در کار نخواهد بود. فکرتون رو رها کنین دوستان. کتاب بخونین، حال داشتین سایت DMV ایالت مورد نظرتون رو پیدا کنین. دفترچه شو دانلود کنین و یه نگاهی بهش بندازین. خریدن ماشین و گرفتن گواهینامه تو این مملکت از نون شب واجب تر هست. زودتر از این که فکرشو بکنین، در کمال ناباوری و شگفتی میاین آمریکا. جوری که مرتب خودتون رو نیشگون می گیرین که مطمئن بشین خواب نیستین! حالا از من گفتن بود و از شما هم نشنیدن. موفق باشید.
از دوستان عزیز خواهش میکنم نظرات شخصی و تراوشات ذهنی خودشونو لطفا اینجا بیان نکنن به اندازه کافی هممون تحت فشار هستیم
آخه عزیز من مهاجرت و پروسه لاتاری یک سری قواعد خاص خودشو داره گلچین کردن اصلا خنده داره واقعا
سعی کنیم با حرفهای امیدوارکننده به همدیگه انرژی مثبت بدیم بقول یکی از دوستان اصلا آفیسر فرصت صحبت مفصل به کسی نمیده
هفته پیش دوست مت آنکارا مصاحبه داشت به توصیه من ازشون علت طولانی شدن پروسه کلیر را سوال کرده بود فقط آفیسر در حد یک کلمه با یک لبخند گفته بود بزودی............همین
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

سلام دوستان، منم یادآور میشم که اولویت همیشه با شماره های پایین بوده و این حق اوناست . اصلا فلسفه لاتاری روی شانسه نه داشتن امتیاز بیشتر. اگه میخواستن این کار رو انجام بدنند که میرفتن مثل کانادا و استرالیا مهاجر می پذیرفتن. پس نگران نباشید. اگه تعداد زیاد باشه اونا به شماره های اول میدن و تمام مثل سالهای قبل که برای بعضی از کشورها این اتفاق افتاد. پس خواهش میکنم نگران و نا امید نباشید. یه نفس عمیق بکشید و هوای خدا رو تو تک تک سلول ها تون وارد کنید. و یک لیوان آب بخورید و با هر قلپ به خودتون بگید "من میروم به سرزمین رویاها" پیروز و سربلند باشید.
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
دوستان من با توجه به حرف های عمو سعید گل که خیلی به من لطف داشته و کمک کردن و برای اینکه خدای ناکرده کسی رو به اشتباه ننداخته باشم و دلی رو سرد نکرده باشم "پی نوشت" مطلب خودم رو حذف کردم.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
(2014-02-08 ساعت 10:26)reza_top60 نوشته:  دوستان من با توجه به حرف های عمو سعید گل که خیلی به من لطف داشته و کمک کردن و برای اینکه خدای ناکرده کسی رو به اشتباه ننداخته باشم و دلی رو سرد نکرده باشم "پی نوشت" مطلب خودم رو حذف کردم.
دوست عزیز
شما خودت گلی و از روی قصد که ننوشتی همه تو این دوران از روی دلسوزی و البته اضطراب میخوان کاری کنن من خودم از کمتر از یک ماه و نیم دیگه شرایط شما رو خواهم داشت......
پیروز باشی:CoolWink
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: alitab ، قصه گو ، reza_top60 ، محبت ، H Pier ، soli asali ، pari pariaaa ، میما
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongue اگه نه كه با اين جماعت دخلت اومده بوودد!!!.ولي من با شما موافقم فرض كنين كه شما ميخواي 5 نفر استخدام كني ميبيني 50 نفر جلو درت صف كشيدن اولين نفر يه آدم معتاده آيا شما به خاطر انكه الويت رو رعايت كني مياي اون معتادو ميپذيري بعد ميبريش كلينيك ترك اعتياد تا سالم شه بعد بياد واست كار كنهه يا نه بين 50 تا گلچين ميكنيي؟؟؟خوب اين چك كردن آدما واسه آمريكا خرج ور ميداره!!بابا جان اين موج متولدين 58 تا 64 به لاتاري هم رسيده چتو الان صندلي خالي تو دانشگاه هست ولي 5 سال قبل واسه كنكور بايد پورفسور ميبودييي؟؟؟ اين قد ثبت نام كردن كه اين كشور نيازي به هزينه كردن واسه fbi چك نداره هركي مفت و مجاني يكضرب گرفت نوشه جانش نه بايد وايسه يه ضربيا تموم شن اگه چيزي تهش موند ميان كلير ميكنن اگه نه هيچچ.مشخصه كه هنوز كليرنسو شروع نكردن اصلا وايسادن ببينن يضربيا كي تموم ميشن بعد برن سراغ كليرياي هزينه برر!!!
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
(2014-02-08 ساعت 10:47)usafirststeps نوشته:  Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongue اگه نه كه با اين جماعت دخلت اومده بوودد!!!.ولي من با شما موافقم فرض كنين كه شما ميخواي 5 نفر استخدام كني ميبيني 50 نفر جلو درت صف كشيدن اولين نفر يه آدم معتاده آيا شما به خاطر انكه الويت رو رعايت كني مياي اون معتادو ميپذيري بعد ميبريش كلينيك ترك اعتياد تا سالم شه بعد بياد واست كار كنهه يا نه بين 50 تا گلچين ميكنيي؟؟؟خوب اين چك كردن آدما واسه آمريكا خرج ور ميداره!!بابا جان اين موج متولدين 58 تا 64 به لاتاري هم رسيده چتو الان صندلي خالي تو دانشگاه هست ولي 5 سال قبل واسه كنكور بايد پورفسور ميبودييي؟؟؟ اين قد ثبت نام كردن كه اين كشور نيازي به هزينه كردن واسه fbi چك نداره هركي مفت و مجاني يكضرب گرفت نوشه جانش نه بايد وايسه يه ضربيا تموم شن اگه چيزي تهش موند ميان كلير ميكنن اگه نه هيچچ.مشخصه كه هنوز كليرنسو شروع نكردن اصلا وايسادن ببينن يضربيا كي تموم ميشن بعد برن سراغ كليرياي هزينه برر!!!
دوست عزیز فکر نمی کنم در این شرایط درست باشه که شما افکارتون را در یک تاپیک عمومی مطرح کنید چون اگر قرار باشه هر نفر فکری که ساخته و پرورش یافته مغزشه را اینجا بیان کنه باید این تاپیک تغییر نام پیدا کنه ،
اما یک موضوع که امروز شدیداً باعث دلگرمی من شد کارنت شدن آسیا تا شماره 5350 بود چون اگر سری به تاپیک بولتن ویزا بزنید متوجه می شوید که به دلیل تماس تلفنی یکی از کاربرها با kcc و تفسیر و یا برداشت نادرست مکالمه رد و بدل شده چه استرسی در تاپیک بوجود آمده بود ولی خوشبختانه 3 روز بیشتر طول نکشید و بولتن ویزا اعلام شد. شاید باورتون نشه ولی من هروقت به این تاپیک سر می زنم اگر نوشته امیدوارکننده ای ببینم ناخودآگاه انرژی می گیرم ولی امان از نوشته های ناامیدکننده که واقعاً جسم و روح آدم را تحت تأثیر قرار می دهد
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
دوستان خوبم امیدوارم در این هفته کلی خبرهای خوب داشته باشیم و همگی با هم برای دوستان کلیر شده هورا بکشیم که هورای خونمون شدیداً پایین اومده.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
دوستان ما مدارک ناقص رو آماده کردیم و میخواستم بپرسم
1)اشکالی داره اگه قبل از این که کیس نامبر رو روی سایت مشاهده کنیم مدارک رو در صندوق بندازیم؟؟
2) در این لینک که نگاه کرذم تمام کیس نامبر ها مربوط به سال های گذشته میشه این به چه صورت هستش؟؟
http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
Case Number : 2014AS000024XX
تشکر کنندگان: محبت ، قصه گو ، soli asali
دوستان تمام پروسه لاتری چه از قبولی و چه کیس نامبری بهت میافته و حتی مدت زمان کلیرنس همش شانسیه و از اختیار ما خارجه و کاری از دستمون بر نمیاد و تنها کاری که میشه کرد انرژی مثبت دادنه و اینکه امیدوار باشیم ....و اگه به هر دلیلی قسمت نشد که بریم خواست خدا بوده .....
کیس نامبر همسر **2014AS000031 -تعداد افراد کیس 3 نفر-مصاحبه 18Feb-انکارا visa 18 apr
مقصد سانفرانسیسکو
تشکر کنندگان: محبت ، قصه گو ، میما ، H Pier ، shahryar7021 ، soli asali ، parmisv ، Hadi2014 ، NIKKI ، Saeedv13 ، maryam_a ، pari pariaaa ، behfaza
(2014-02-08 ساعت 12:31)rastashah نوشته:  دوستان تمام پروسه لاتری چه از قبولی و چه کیس نامبری بهت میافته و حتی مدت زمان کلیرنس همش شانسیه و از اختیار ما خارجه و کاری از دستمون بر نمیاد و تنها کاری که میشه کرد انرژی مثبت دادنه و اینکه امیدوار باشیم ....و اگه به هر دلیلی قسمت نشد که بریم خواست خدا بوده .....
سلام
چرا نری دوست خوبم، احتمال نرفتن بسیار پائینه و اینم کلی انرجی مثبت+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Wink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-02-08 ساعت 01:02)kage.omid نوشته:  
(2014-02-08 ساعت 00:29)shohreh63 نوشته:  
(2014-02-07 ساعت 23:44)reza_top60 نوشته:  بچه ها من یکی از دوستام ایروان مصاحبه داشته در در مورد طولانی شدن پروسه کلیرنس با آفسیرمفصل صحبت کرده و آفیسر گفته امسال فرم های زیادی برای KCC ارسال شده و اکثر برندگان فرمها رو ارسال کردند و تقاضای ویزا امسال از طرف ایرانی ها زیاد شده بنابراین گفته کار ما توی دادن ویزا سخت تر شده و گفته کیس ها رو باید با دقت بیشنری بررسی کنیم. دوستم گفته پروسه ما چقدر طول میکشه بهشون گفته میانگین 5 ماه دیگه.

پی نوشت: اینا امسال با توجه به تقاضای زیاد میخوان یه عده رو گلچین کنن. نشونه اش هم اینا چند روز پیش یکی از دوستان توی همین تاپیک گفت با اینکه همسرشون معاف بوده و شغلش آزاد بود توی آنکارا کلیر خوردن.امسال رو خدا بخیر بگذرونه.

عجب داستانی شده این لاتاری امسال
آخه یعنی تا شهریور باید منتظر بمونیم ببینیم گلچین میشیم یا نه؟!!!
صبرش كه هيچ ،‌اگه به ما ميگفتن آقا شما روز آخر شهريور كلير ميشي حداقل تكليفت مشخص بود ولي اينكه هيچ خبري نمياد و ميون زمين و هوايي اين از همش بدتره.
واقعا بيخود و بي جهت كارو كاسبي رو تعطيل كردم تو اين وضع بيكاري به اميد هيچ و پوچ .واقعا اين حرفي كه بچه هاي سال پيش زدنند كه تا وقتي ويزا به دستتون نرسيده هيچ تصميم عجولانه اي نگيريد رو بايد طلا گرفت قاب كرد زد به ديوار.
ببخشيد نميخواستم انرژي منفي بدم ولي واقعا اعصابم با اين خبر جديد (گلچين كردن برند ه ها)ديگه كامل بهم ريخت.
ايشالا همگي كلير بشيد و هورا بكشيد.
همه این حرفا در حد حدسو گمان هست و هیچکدوم قطعیت نداره هرچند ممکنه اتفاقی درست باشه.پس فقط بفکر رفتن باشید با در نظر گرفتن اینکه ممکنه به هر علتی نشه که برید. حتی شاید به این نتیجه برسین که اینجا براتون بهتره
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: reza_top60 ، قصه گو ، kage.omid ، H Pier ، soli asali ، محبت ، NIKKI ، maryam_a ، pari pariaaa ، meisam14
سلام دوستان ببینید اینکه چرا کسی یک ضرب میگیره و کس دیگر نه کاملا مشخص نیست بهر حال بقول دوستان که در اوایل همین تاپیک گفتن برای لاتاری از نظر شغل و تحصیلات و غیره هر چی کم سابقه تر بهتر
. پس خودتونو درگیر نکنین البته همونطور که دوستان در تاپیک های دیگه گفتن به نظر میرسه تجمع کیس های کشور ما در یک محدوده زیر 8000 بالاست و احتما لا همونطور که افیسر گفته الان حجم کاری اونها بالاست

به دوستانی که یک ضرب میگیرن تبریک میگم و ممنون میشیم که اطلاع رسانیشون رو ادامه بدن
در ضمن ما هم قطعا میییییییییییییییییییییییییییییییریم
یکی از استرس های جدیدمون شده اینکه قبل اینکه تاپیک کلیرنس رو باز کنی نگران این باشی که نکنه کسی آمده باشه و برای تسکین فکر خودش و یا هر چیز دیگه مطالب ساخته ذهنش که اذیتش میکنه اینجا وارد تاپیک کرده باشه تا عکس العمل بقیه رو ببینه و یا دلداریش بدن. خداییش بابت این موضوع سعی میکنم کمتر به این تاپیک بیام.SadSad

اما من بسیار امیدوارم. Cool
بدرود Smile
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-02-08 ساعت 14:06)H Pier نوشته:  یکی از استرس های جدیدمون شده اینکه قبل اینکه تاپیک کلیرنس رو باز کنی نگران این باشی که نکنه کسی آمده باشه و برای تسکین فکر خودش و یا هر چیز دیگه مطالب ساخته ذهنش که اذیتش میکنه اینجا وارد تاپیک کرده باشه تا عکس العمل بقیه رو ببینه و یا دلداریش بدن. خداییش بابت این موضوع سعی میکنم کمتر به این تاپیک بیام.SadSad

اما من بسیار امیدوارم. Cool
بدرود Smile

ممنون از کامنت زیبای شما دوست عزیز، متاسفانه خیلی از دوستان تراوشات ذهنی خودشون رو عنوان میکنند.که البته نشون دهنده استرس بالای اونهاست.
انشاالله همگی کلیر میشیم و اینهم بگذرد.
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان