موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-07 ساعت 11:45)alitab نوشته: سلام صبح دوستان بخیر
امروز 7 فوریه الان یه نگاه تو ceac کردم الان اپدیت زده اما 6 فوریه نوشته در ضمن این چهارمین اپ در این9 روز هست جریان این سیس چیه
علی جان سلام،
ما هم دقیقا 4 دفعه اپدیت شدیم!
2014AS28xx
شماره کیس: 2014AS2xxx#هفته چهارم ژانویه، ایروان#
آپدیت ها: سه، چهار و شش فوریه/پنج مارچ/شش جون، نه جون/بعد 135 روز کلیر#
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-07 ساعت 21:13)basi2014 نوشته: (2014-02-07 ساعت 20:39)پائیز نوشته: دوستان میشه لطف کنید و بگین جریان فرستادن ایمیل و پیگیری گروهی به کجا رسید؟؟؟ میدونید که پروسه کلیرنس قابل تسریع هست و این درزمانی هست که سازمان یا سفارت درخواست کننده کلیرنس بعلتی درخواست تسریع در کلیرنس رو برای نهاد صادر کننده اون بفرسته و به همین دلیل هم هست که سرعت کلیرنس در ماه های آخر خیلی زیاد میشه بخاطر اینه که سفارت خونه ها درخواست تسریع رو میفرستن حالا اگه تو یه درخواست گروهی بخایم که سفارت خونه درخواست اکسپدیت یا تسریع در کلیرنس رو برای بچه های ایران صادر کنه شاید دلشون به رحم اومد و این کار رو کردند قرار بود نامه گروهی بدیم پس چی شد؟؟؟؟
دوست عزیز به قول عمو سعید اول باید مشخص کنیم که کجا میخاهیم بفرستیم این خیلی مهمه به نظر من ما جز سفارت های مربوطه مان جایی نمیتونیم بفرستیم. به این صورت که یه نفر تو هر سفارت که کلیرنسش بیشترین زمان را داشته این مسئولیت را متقبل بشه ولی اینکه چه جوری همه امضا کنن زیر متن را من حقیقتاً چیزی نمیدونم ولی من حداقل کاری که تونستم انجام بدم تهیه متن نامه به زبان انگیلسی بود و اینکه تعدادی از نظرات دوستان را هم اضافه کنم
شاید استفاده از یک وکیل که توی مثلا ابوظبی یا ترکیه یا ایروان بتونه به نمایندگی از بچه ها حتی با گرفتن حق الزحمه این کارو بکنه بد نباشه و چه بسا بهتر جواب بده چون اثر مراجعه حضوری به نمایندگی از یک سری از افراد نسبت به فرستادن ایمیل قطعا بهتر نتیجه میده و هم اینکه حق الزحمه تقسیم میشه و به کسی فشار نمیاد و مهمتر اینکه یک وکیل زبده مهاجرت بهتر از ما به جزییات امر مسلط هست.تجربه ای که من از وکیل زبده دارم این هست که تو روند پرونده مهاجرت کانادا تونست حتی وزیر مهاجرت رو مجبور به out of court settlement(مصالحه خارج از دادگاه) کنه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-07 ساعت 22:57)ata.bz نوشته: من متوجه نشدم دوست من در ثانی ما بابید منتظر باشیم؟چیکارکنیم؟
درثانی کلرینس مادرردیف 6هزارهاست
بهترین کار اینه که وقت بذارید و تاپیکهای مربوطه رو مطالعه کنید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-07 ساعت 23:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-08 ساعت 10:25 توسط reza_top60.)
بچه ها من یکی از دوستام ایروان مصاحبه داشته در در مورد طولانی شدن پروسه کلیرنس با آفسیرمفصل صحبت کرده و آفیسر گفته امسال فرم های زیادی برای KCC ارسال شده و اکثر برندگان فرمها رو ارسال کردند و تقاضای ویزا امسال از طرف ایرانی ها زیاد شده بنابراین گفته کار ما توی دادن ویزا سخت تر شده و گفته کیس ها رو باید با دقت بیشنری بررسی کنیم. دوستم گفته پروسه ما چقدر طول میکشه بهشون گفته میانگین 5 ماه دیگه.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-07 ساعت 23:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-07 ساعت 23:52 توسط Narvan.)
این جمعه هم گذشت و خبری نشد بچه های آنکارا بالای 60 هزار انژری مثبت در منتظر سرا تقدبم شما به امید کلیر شدن همه بچه ها تو این هفته در همه سفارت ها +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
**2014AS11/تعداد:2 نفر/تاریخ مصاحبه:18 دسامبر-آنکارا /ویزا :کلیر 27 june بعد از 191 روز انتظار - ورود به امریکا 2014 Sep 20 لاس و گاس
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
آپدیت ها : 19-30دسامبر - 16-17-23-24 ژانویه - 11 فوریه - 28 مارچ با ایمیل - 2-3-4-5 - 12-23-24-26 JUNE
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
ببیند دوستان من فکر میکنم چون سهمیه ایران 3850 ویزا هست و اینا با توجه به فرمهای ارسال شده به KCC دیدن مثلا 2000 نفر دختر مجرد و پسر مجرد معاف واجد شرایط هست گفتن اینا رو ویزا میدیم و اون 1850 تا ویزای دیگه رو از میان خانواده هایی که واجد شرایط ترن انتخاب میکنیم. من که فکر می کنم بالای 90 درصد این موضوع باشه
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
یک چیز جالب بگم شاید براتون جالب باشه، تاریخ مصاحبه من ، سالگرد ازدواجم و تولدم هر کدوم به فاصلهٔ ۲ روز تو ۱ هفته هستن.
خوشحالم.
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-08 ساعت 01:02)kage.omid نوشته: (2014-02-08 ساعت 00:29)shohreh63 نوشته: (2014-02-07 ساعت 23:44)reza_top60 نوشته: بچه ها من یکی از دوستام ایروان مصاحبه داشته در در مورد طولانی شدن پروسه کلیرنس با آفسیرمفصل صحبت کرده و آفیسر گفته امسال فرم های زیادی برای KCC ارسال شده و اکثر برندگان فرمها رو ارسال کردند و تقاضای ویزا امسال از طرف ایرانی ها زیاد شده بنابراین گفته کار ما توی دادن ویزا سخت تر شده و گفته کیس ها رو باید با دقت بیشنری بررسی کنیم. دوستم گفته پروسه ما چقدر طول میکشه بهشون گفته میانگین 5 ماه دیگه.
پی نوشت: اینا امسال با توجه به تقاضای زیاد میخوان یه عده رو گلچین کنن. نشونه اش هم اینا چند روز پیش یکی از دوستان توی همین تاپیک گفت با اینکه همسرشون معاف بوده و شغلش آزاد بود توی آنکارا کلیر خوردن.امسال رو خدا بخیر بگذرونه.
عجب داستانی شده این لاتاری امسال
آخه یعنی تا شهریور باید منتظر بمونیم ببینیم گلچین میشیم یا نه؟!!!
صبرش كه هيچ ،اگه به ما ميگفتن آقا شما روز آخر شهريور كلير ميشي حداقل تكليفت مشخص بود ولي اينكه هيچ خبري نمياد و ميون زمين و هوايي اين از همش بدتره.
واقعا بيخود و بي جهت كارو كاسبي رو تعطيل كردم تو اين وضع بيكاري به اميد هيچ و پوچ .واقعا اين حرفي كه بچه هاي سال پيش زدنند كه تا وقتي ويزا به دستتون نرسيده هيچ تصميم عجولانه اي نگيريد رو بايد طلا گرفت قاب كرد زد به ديوار.
ببخشيد نميخواستم انرژي منفي بدم ولي واقعا اعصابم با اين خبر جديد (گلچين كردن برند ه ها)ديگه كامل بهم ريخت.
ايشالا همگي كلير بشيد و هورا بكشيد.
دوست عزیز این فسمت پی نوشت و بحث گلیچین برنده نظر شخصیه منه ها.دوستان اشتباه برداشت نکنن.اون پارگراف بالاش و قسمت اول گفته های آفیسر هست. خلاصه کسی رو به اشتباه نندازم شرمنده بشم
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
اگه میخواین خودتونو از استرس خدای نکرده مریض کنین به این حرفایی که این آفیسر اینو گفت،اون یکی اونو گفت، و... گوش کنید.
انگار آفیسر اونجا نشسته و از فشار کار به تنگ اومده و منتظره یکی بیاد ازش بپرسه چیه! اونم دستشو بزنه زیر چونه ش و سفره ی دلشو باز کنه واونقد موضوعات سکرت کارشونو توضیح بده که خود طرف بهش بگه، بابا بیخیال!
انگار سر جلسه کنکور از مراقب بپرسی چرا انقد سوالا سخته؟
یعنی فقط من موندم تو قدرت نتیجه گیری ملت، اف بی آی هم انگشت به دهان می مونه واقعا!
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری