کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-30 ساعت 13:30)soli asali نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 13:07)spv نوشته:  دوستانی که می خوان برن انکارا هواپیمایی ماهان تا فردا فروش ویژه بلیط داره 650000 تومان ارطریق سایت
Www.mahan.aero
قیمتش گویا بد نیست روی سیستم

دوست عزیز من؟ چیزی راجعبه قیمت دبی نمیبینم تو این سایت !
تماس هم گرفتم با دفتر مرکزی و گفت اصلا فروش ویژه برای دبی نداریم !!!!!!!!!
من انکارا نوشتم نه دبی
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali
(2014-08-30 ساعت 13:30)بهنامي نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 13:25)mizan نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 13:11)Nooshinsalamat نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 13:04)بهنامي نوشته:  دوستان عزيزم سفارت آنكارا بدون نامه كلير شدن نفر برنزه راه نمي ده نرين اذيت بشين!
من رفتم نشد نرين نميشه :-(

سلام دوست عزيز،تعريف كتيد چه خبر؟

سلام دوست عزیز .شما کیس نامبرتون چنده؟ آخرین آپدیت شما کی بوده؟ اون نامه که به دوستان زدن که در حال pending هست پرسشون شما دریافت کردین چند روز پیش؟

56** توضيح دادم در پست قبلي

بله من در حال پیام زدن بودم شما جواب دادین. ممنونم. پس شما اون ایمیلو بهتون نزدن اصلا که اگه اعلام شد اسمتون در کوتاهترین مدت خودتونو برسونید؟
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
آنقدر می‌خندم كه غم از روی رود…!
تشکر کنندگان: shhak ، soruosh ، nedaba ، soli asali
(2014-08-30 ساعت 12:35)shahryar7021 نوشته:  دوستان
میدونم شاید کار بیهودهای باشه اما الان یه ایمیل زدم سفارت در جواب ایمیل قبلیشون و گفتم من احساس میکنم کلیر شدم ولی شما نمیتونید بگید چون وضعیت ویزا پیچیدس و از اختیار شما خارجه(هندونه گذاشتم زیر بغلشونBig Grin) ولی من قصد دارم هفته آینده بیام ارمنستان و شانسم رو با انداختن ویزا داخل باکس سفارت امتحان کنم....حالا باید تا دوشنبه صبر کنم ببینم چی جواب میدن ...باید جالب باشه جوابشون............صرفا جهت اطلاع بودWink

نشد دیگه!!!!Sad داری برنامه بچه های ایرانو لو میدیBig Grin
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، pari pari ، mizan ، nedaba ، soli asali ، aaraam
(2014-08-30 ساعت 13:24)EmJay نوشته:  بی برنامه گی و سرکار گذاشتن و دلنگران کردن و از زندگی انداختن از بارزترین صفات سفارت ایروان است. Sad Tongue

بارز ترین صفات رو خوب اومدی Big Grin
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: alitab ، EmJay ، taleghani ، shhak ، smpf ، majid_eng ، rezahoorjandi ، nedaba ، khder ، کیانوش2 ، soli asali
(2014-08-30 ساعت 13:59)spv نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 13:30)soli asali نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 13:07)spv نوشته:  دوستانی که می خوان برن انکارا هواپیمایی ماهان تا فردا فروش ویژه بلیط داره 650000 تومان ارطریق سایت
Www.mahan.aero
قیمتش گویا بد نیست روی سیستم

دوست عزیز من؟ چیزی راجعبه قیمت دبی نمیبینم تو این سایت !
تماس هم گرفتم با دفتر مرکزی و گفت اصلا فروش ویژه برای دبی نداریم !!!!!!!!!
من انکارا نوشتم نه دبی

الان تو اوج قیمت بلیط هستیم به خاطر شهریور ماه.متاسفانه قیمتها با 4 ماه پیش خیلی فرق کرده و اکثر پروازها هم چارتر شده پیشنهاد میکنم هر کی قصد رفتن داره بلیطو زودتر بگیره
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: اسفند89 ، avayebahar ، smpf ، nedaba ، soli asali
(2014-08-30 ساعت 13:24)EmJay نوشته:  بی برنامه گی و سرکار گذاشتن و دلنگران کردن و از زندگی انداختن از بارزترین صفات سفارت ایروان است. Sad Tongue

ایضا سفارت آمریکا در ابوظبی و آنکارا!
تشکر کنندگان: EmJay ، smpf ، nedaba ، soli asali
جهت اطلاع از دوشنبه قیمت بلیط های پرواز ماهان گویا گرون می شود
فقط جهت اطلاع
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: EmJay ، mizan ، avayebahar ، smpf ، nedaba ، soli asali
(2014-08-30 ساعت 14:01)avayebahar نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 12:35)shahryar7021 نوشته:  دوستان
میدونم شاید کار بیهودهای باشه اما الان یه ایمیل زدم سفارت در جواب ایمیل قبلیشون و گفتم من احساس میکنم کلیر شدم ولی شما نمیتونید بگید چون وضعیت ویزا پیچیدس و از اختیار شما خارجه(هندونه گذاشتم زیر بغلشونBig Grin) ولی من قصد دارم هفته آینده بیام ارمنستان و شانسم رو با انداختن ویزا داخل باکس سفارت امتحان کنم....حالا باید تا دوشنبه صبر کنم ببینم چی جواب میدن ...باید جالب باشه جوابشون............صرفا جهت اطلاع بودWink

نشد دیگه!!!!Sad داری برنامه بچه های ایرانو لو میدیBig Grin

اتفاقا کار خوبی کردن ، بزار بترسن به خاطر شلوغ شدن بچسبن بکار همش نرن درینکBig Grin بخورن
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: EmJay ، mohamad2014 ، avayebahar ، soruosh ، smpf ، nazanin fatemi ، pari pari ، rezahoorjandi ، nedaba ، khder ، soli asali
(2014-08-30 ساعت 13:16)mizan نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 12:48)shirin_n نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 12:10)mizan نوشته:  دوستان آنکارایی که 3شنبه میرین منم میخوام بگیرم امروز بلیط . قبلا هتل آنکارا پلازا رفتم . دوستان مهاجرسرایی رو ندیدم. شما کدوم هتل رزرو کردین ؟اگه دوست داشتین بیشتر باهم آشنا شیم . دریم لایف و آنکارا رویال شده 1.580 آنکارا پلازا 1.750 . 2 تا 9 سپتامبر . ارزون تر کسی پیدا نکرده؟

ما احتمالا يكشنبه ٨ سپتامبر ميريم هتل بست پرواز ماهان ازهمه هتل ها تميزت و بهتره و اين هتل ها رو چك كردم خوب نبود و هم نزديك دكتره هم روبه رو سفارت و به همه جا دسترسي داره و ٢ شب و ٣ روز ١٠٩٩٠٠٠ به ازاي هر شب ١٣٠ اضافه ميشه

آره منم ماهان میخوام بگیرم. جایی که میگیرم این 3 تاهتل رو داره. من پلازا رفتم. خوب بود. هر چند زیاد داخل هتل نخواهیم بود . فقط خواب و صبحانه مهمه که از نظر بهداشتی خوب بود. ولی چون معلوم نیست کی ویزا بگیرم نمیخوام واسه تمدید مشکل هزینه ای داشته باشم. حالا 5 ستاره نیست دیگه. رفتم حالا خبر میدم تو مهاجرسرا همه چیو . موفق باشین شما هم دوستم

بچه ها من هتل بست بودم تو ماه مي خيليييي خوب و تميز و دلباز بود ، پيشنهاد ميكنم اگه قيمت براتون مهم نيس برد چون از بقيه هتل هاي در رده ي خودش گرونترههه

كسي در حال حاضر آنكارا هست؟ من الان آنكارام ، به من پيغام بده كسي بود كه ببينيم همو
تشکر کنندگان: mizan ، avayebahar ، smpf ، nedaba ، soli asali
سلام. ایشالا از سه شنبه خبرهای خوب برای همه منتظران خواهد رسید. Smile Tongue
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
(2014-08-30 ساعت 12:52)S.gh نوشته:  سارا جون وقتی پستت و خوندم خیلی خوشحال شدم. 1- برای اینکه کلیر شدی. 2- همون 2 شهریور پاشدی رفتی و پاستو تحویل دادی.
واقعا بهترین کارو کاردی عزیزم. با تمام وجود دعا میکنم که توی این هفته با اولین ویزا نامبرهای رسیده به سفارت ویزاتو دریافت کنی و با خوشی برگردی که کارهاتو برای سفر نه چندان دور به آمریکا انجام بدی.
راستی وقتی بعد از مدتها غیبت برگشتی کلی خوشحالم کردی خانومی.
ممنونم عزيزم، شما خيلي به من لطف داريد، ايشالا ويزاي شما و همه بچه ها مهاجرسرا، من هم خوشحالم كه توي جمع شما هستم، البته نرفته بودم، فقط پستهاي دوستان رو مي خوندمWink
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: avayebahar ، soruosh ، smpf ، mizan ، lighter ، nedaba ، khder ، soli asali ، sonyz2 ، Alissa ، حاجی واشنگتن
(2014-08-30 ساعت 14:18)حلما نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 13:16)mizan نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 12:48)shirin_n نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 12:10)mizan نوشته:  دوستان آنکارایی که 3شنبه میرین منم میخوام بگیرم امروز بلیط . قبلا هتل آنکارا پلازا رفتم . دوستان مهاجرسرایی رو ندیدم. شما کدوم هتل رزرو کردین ؟اگه دوست داشتین بیشتر باهم آشنا شیم . دریم لایف و آنکارا رویال شده 1.580 آنکارا پلازا 1.750 . 2 تا 9 سپتامبر . ارزون تر کسی پیدا نکرده؟

ما احتمالا يكشنبه ٨ سپتامبر ميريم هتل بست پرواز ماهان ازهمه هتل ها تميزت و بهتره و اين هتل ها رو چك كردم خوب نبود و هم نزديك دكتره هم روبه رو سفارت و به همه جا دسترسي داره و ٢ شب و ٣ روز ١٠٩٩٠٠٠ به ازاي هر شب ١٣٠ اضافه ميشه

آره منم ماهان میخوام بگیرم. جایی که میگیرم این 3 تاهتل رو داره. من پلازا رفتم. خوب بود. هر چند زیاد داخل هتل نخواهیم بود . فقط خواب و صبحانه مهمه که از نظر بهداشتی خوب بود. ولی چون معلوم نیست کی ویزا بگیرم نمیخوام واسه تمدید مشکل هزینه ای داشته باشم. حالا 5 ستاره نیست دیگه. رفتم حالا خبر میدم تو مهاجرسرا همه چیو . موفق باشین شما هم دوستم

بچه ها من هتل بست بودم تو ماه مي خيليييي خوب و تميز و دلباز بود ، پيشنهاد ميكنم اگه قيمت براتون مهم نيس برد چون از بقيه هتل هاي در رده ي خودش گرونترههه

كسي در حال حاضر آنكارا هست؟ من الان آنكارام ، به من پيغام بده كسي بود كه ببينيم همو

حلما جان شما چه خبر؟ گرفتید ویزارو؟ من 3شنبه میام. شوهرتون سی وی و فرم نه سوالی داشتن؟
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
آنقدر می‌خندم كه غم از روی رود…!
تشکر کنندگان: smpf ، gallafan ، nedaba ، soli asali
دوستان؛
من هم یه ایمیل دیگه زدم به سفارت برای استعلام وضعیت کلیرنسم که این جوابو به من دادن که یکم متفاوت هست. اینو میزارم علما آنالیز کنند:
Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. Administrative processing sometimes takes less than 90 days, but frequently it can take several months. For further processing, please keep checking our website.

We hope this information will be helpful to you.

GY
شماره کیس: 2014AS55xx
تاریخ و محل مصاحبه: 5 آگست- ابوظبی
تعداد افراد کیس: 1 نفر
تعداد آپدیت ها: 5 بار
وضعیت: سربازی ارتش- کار خصوصی
تشکر کنندگان: avayebahar ، zzarin ، smpf ، pari pari ، rezahoorjandi ، smalijm ، nedaba ، soli asali
(2014-08-30 ساعت 08:31)a.rahaa نوشته:  سلام دوستان. صبح همگي بخير. صرفا جهت اطلاع:
من حدود 12 روز پيش به سفارت ايروان ايميل زدم و سوالم اين بود كه آيا AP ما تموم شده يا نه و اينكه با توجه به زمان باقيمانده و محدويت تعداد ويزاها، اميدوار باشيم بهمون ويزا ميرسه يا نه؟!
در جواب ايميل من، اونا زحمت كشيدن و بعد از حدود 8 روز يه اتو ريپلاي فرستادن به ايميلم. بعد از اين، دور روز بعدشم، جواب آشناي زير رو برام ايميل كرده بودند!! خدا عالمه كه چه خبره تو سفارتا:
Dear inquirer,
Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.
همين. اميدوارم توي اين هفته، اتفاقات خوبي بيفته.
دل همگي شاد.

منم دقیقا سوال مشابه سوال شمارو پرسیدم، و همین جوابو دادن
بلافاصله دوباره ایمیل زدم که اینی که گفتید یعنی چی؟ یعنی الان پروسه ی اداریمون تکمیله و مشکلی فقط اینه که ویزا ندارید؟ که دیگه جواب این یکیو روشون نشد بدن ظاهرا
Big Grin
هممون ویزا می گیریم.... نگران نباشید
Smile
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، avayebahar ، pari pari ، hamid_fs3 ، a.rahaa ، nedaba ، EmJay ، soli asali ، sonyz2 ، smpf
(2014-08-30 ساعت 14:35)sina2652 نوشته:  دوستان؛
من هم یه ایمیل دیگه زدم به سفارت برای استعلام وضعیت کلیرنسم که این جوابو به من دادن که یکم متفاوت هست. اینو میزارم علما آنالیز کنند:
Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. Administrative processing sometimes takes less than 90 days, but frequently it can take several months. For further processing, please keep checking our website.

We hope this information will be helpful to you.

GY
دوست عزیز خوب گفته هنوز مراحل اداری تون تموم نشده
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: avayebahar ، pari pari ، nedaba ، soli asali ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان