موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-30 ساعت 13:24)EmJay نوشته: بی برنامه گی و سرکار گذاشتن و دلنگران کردن و از زندگی انداختن از بارزترین صفات سفارت ایروان است.

بارز ترین صفات رو خوب اومدی
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
جهت اطلاع از دوشنبه قیمت بلیط های پرواز ماهان گویا گرون می شود
فقط جهت اطلاع
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. ایشالا از سه شنبه خبرهای خوب برای همه منتظران خواهد رسید.
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-30 ساعت 12:52)S.gh نوشته: سارا جون وقتی پستت و خوندم خیلی خوشحال شدم. 1- برای اینکه کلیر شدی. 2- همون 2 شهریور پاشدی رفتی و پاستو تحویل دادی.
واقعا بهترین کارو کاردی عزیزم. با تمام وجود دعا میکنم که توی این هفته با اولین ویزا نامبرهای رسیده به سفارت ویزاتو دریافت کنی و با خوشی برگردی که کارهاتو برای سفر نه چندان دور به آمریکا انجام بدی.
راستی وقتی بعد از مدتها غیبت برگشتی کلی خوشحالم کردی خانومی.
ممنونم عزيزم، شما خيلي به من لطف داريد، ايشالا ويزاي شما و همه بچه ها مهاجرسرا، من هم خوشحالم كه توي جمع شما هستم، البته نرفته بودم، فقط پستهاي دوستان رو مي خوندم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان؛
من هم یه ایمیل دیگه زدم به سفارت برای استعلام وضعیت کلیرنسم که این جوابو به من دادن که یکم متفاوت هست. اینو میزارم علما آنالیز کنند:
Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. Administrative processing sometimes takes less than 90 days, but frequently it can take several months. For further processing, please keep checking our website.
We hope this information will be helpful to you.
GY
شماره کیس: 2014AS55xx
تاریخ و محل مصاحبه: 5 آگست- ابوظبی
تعداد افراد کیس: 1 نفر
تعداد آپدیت ها: 5 بار
وضعیت: سربازی ارتش- کار خصوصی
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-30 ساعت 08:31)a.rahaa نوشته: سلام دوستان. صبح همگي بخير. صرفا جهت اطلاع:
من حدود 12 روز پيش به سفارت ايروان ايميل زدم و سوالم اين بود كه آيا AP ما تموم شده يا نه و اينكه با توجه به زمان باقيمانده و محدويت تعداد ويزاها، اميدوار باشيم بهمون ويزا ميرسه يا نه؟!
در جواب ايميل من، اونا زحمت كشيدن و بعد از حدود 8 روز يه اتو ريپلاي فرستادن به ايميلم. بعد از اين، دور روز بعدشم، جواب آشناي زير رو برام ايميل كرده بودند!! خدا عالمه كه چه خبره تو سفارتا:
Dear inquirer,
Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.
همين. اميدوارم توي اين هفته، اتفاقات خوبي بيفته.
دل همگي شاد.
منم دقیقا سوال مشابه سوال شمارو پرسیدم، و همین جوابو دادن
بلافاصله دوباره ایمیل زدم که اینی که گفتید یعنی چی؟ یعنی الان پروسه ی اداریمون تکمیله و مشکلی فقط اینه که ویزا ندارید؟ که دیگه جواب این یکیو روشون نشد بدن ظاهرا

هممون ویزا می گیریم.... نگران نباشید
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile