2014-08-30 ساعت 13:16
(2014-08-30 ساعت 12:48)shirin_n نوشته:(2014-08-30 ساعت 12:10)mizan نوشته: دوستان آنکارایی که 3شنبه میرین منم میخوام بگیرم امروز بلیط . قبلا هتل آنکارا پلازا رفتم . دوستان مهاجرسرایی رو ندیدم. شما کدوم هتل رزرو کردین ؟اگه دوست داشتین بیشتر باهم آشنا شیم . دریم لایف و آنکارا رویال شده 1.580 آنکارا پلازا 1.750 . 2 تا 9 سپتامبر . ارزون تر کسی پیدا نکرده؟
ما احتمالا يكشنبه ٨ سپتامبر ميريم هتل بست پرواز ماهان ازهمه هتل ها تميزت و بهتره و اين هتل ها رو چك كردم خوب نبود و هم نزديك دكتره هم روبه رو سفارت و به همه جا دسترسي داره و ٢ شب و ٣ روز ١٠٩٩٠٠٠ به ازاي هر شب ١٣٠ اضافه ميشه
آره منم ماهان میخوام بگیرم. جایی که میگیرم این 3 تاهتل رو داره. من پلازا رفتم. خوب بود. هر چند زیاد داخل هتل نخواهیم بود . فقط خواب و صبحانه مهمه که از نظر بهداشتی خوب بود. ولی چون معلوم نیست کی ویزا بگیرم نمیخوام واسه تمدید مشکل هزینه ای داشته باشم. حالا 5 ستاره نیست دیگه. رفتم حالا خبر میدم تو مهاجرسرا همه چیو . موفق باشین شما هم دوستم
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم میخندم
آنقدر میخندم كه غم از روی رود…!
و دلم بس تنگ است
باز هم میخندم
آنقدر میخندم كه غم از روی رود…!