کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-30 ساعت 12:48)shirin_n نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 12:10)mizan نوشته:  دوستان آنکارایی که 3شنبه میرین منم میخوام بگیرم امروز بلیط . قبلا هتل آنکارا پلازا رفتم . دوستان مهاجرسرایی رو ندیدم. شما کدوم هتل رزرو کردین ؟اگه دوست داشتین بیشتر باهم آشنا شیم . دریم لایف و آنکارا رویال شده 1.580 آنکارا پلازا 1.750 . 2 تا 9 سپتامبر . ارزون تر کسی پیدا نکرده؟

ما احتمالا يكشنبه ٨ سپتامبر ميريم هتل بست پرواز ماهان ازهمه هتل ها تميزت و بهتره و اين هتل ها رو چك كردم خوب نبود و هم نزديك دكتره هم روبه رو سفارت و به همه جا دسترسي داره و ٢ شب و ٣ روز ١٠٩٩٠٠٠ به ازاي هر شب ١٣٠ اضافه ميشه

آره منم ماهان میخوام بگیرم. جایی که میگیرم این 3 تاهتل رو داره. من پلازا رفتم. خوب بود. هر چند زیاد داخل هتل نخواهیم بود . فقط خواب و صبحانه مهمه که از نظر بهداشتی خوب بود. ولی چون معلوم نیست کی ویزا بگیرم نمیخوام واسه تمدید مشکل هزینه ای داشته باشم. حالا 5 ستاره نیست دیگه. رفتم حالا خبر میدم تو مهاجرسرا همه چیو . موفق باشین شما هم دوستم
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
آنقدر می‌خندم كه غم از روی رود…!
تشکر کنندگان: soli asali ، ah1004 ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 13:09)m.mirzaee نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 13:05)teacherm نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 13:00)spv نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 10:12)spv نوشته:  سلام
من میخواستم سفارت ایمیل بزنم و پیگیر پروندم بشم
چون افیسر به من گفت از دوهفت تا دوما سایت را چک کنید
ﺍﯾﻤﯿﻞ ﺍﺑﻮﻇﺒﯽ چند گزینه داره که حالت سوالی لطفا راهنمای کنید کدام از عبارات را باید جای خال جایگزین کنم
ممنون از راهنما دوستان
دوستان ابوظبی لطفا راهنمای کنید
ممنون

گزینه ای که میگه میخوام
Status of my admin process

بدونم. فک کنم اولیه

دوست عزیز به صفحه اول و پست اول که توسط مدیر گذاشته شده مراجعه کنید
اونجا کامل توضیح داده شده
ممنون اما چیزی صفحه اول توضیح داده نشده فقط ادرس ایمیل هست
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان:
دوستانی که هفته گذشته سفارت ابوظبی بودن لطفا بگن که چه ساعتی سفارت پاس ها رو میگیره؟ کی باید اونجا باشیم؟
ممنون
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، nedaba ، Alissa
بی برنامه گی و سرکار گذاشتن و دلنگران کردن و از زندگی انداختن از بارزترین صفات سفارت ایروان است. Sad Tongue
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
(2014-08-30 ساعت 13:13)m.mirzaee نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 10:37)Alissa نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 09:36)shahryar7021 نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 09:23)m.mirzaee نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 09:03)shahryar7021 نوشته:  ایشالله خوبی این مسافرتا اینه حسن جان که میشه بچه ها رو بدون استرس هایی که اینجا واسه دور هم بودن داشت جمع کرد خوش میگذره حالا ویزا اومد چه بهتر ....نیومد که هم سرت سلامت
منظورم مدیر محترممون نبود
از همه بچه ها عذر میخوام
آقای مدیر لطفا به ایمیلتون مراجعه کنید
دوست خوبم ایمیل شما رو دیدم و جواب دادم بنده پیگیرم و حتما از آلیس میخوام شفاف سازی کنه....Wink
دوستان عزيز سلام،راستش من در حال حاضر از تهمتى كه دوست خوبمون m.mirzaei به بنده زدن تحت تأثير قرار گرفتم و دلگيرم،ولى إيرادى ندارد همانطور كه من حق دارم استقلال خودم را داشته باشم و براى حفظ امنيتم از گفتن كيس نامبر امتناع كنم أيشان هم حق دارند به صحت گفته هاى بنده شك كنن و بيشتر از آن با اطمينان آنها را زير سؤال ببريد،من كيس نامبرم را با پيام خصوصى براى شهريار عزيز فرستادم.تمام چيزايي كه اينجا نوشتيم براى اينه كه بيشتر از ١سال و انديه كه زمان زيادى از زندگيمون تو اين مهاجرسرا ميگذره اگه آيديمو البته أصلية كه آليس_١٩٨٠ هست نگاه كنيد متوجه مى شين كه چه زمانى رو اينجا گذروندم.بيشتر بچه هاى اينجا تو ذهن من ي تصوير زيبا دارن و هر بار براى خودم دعا كردم اكثرشون تو دعاهام بودم ،هر كى با خبر يا بيخبر رفت ويزاشو گرفت خوشحال شدم،مهاجرسرايي بود يا نبود ولى هر چى بود از اينجا بريده بود سعى خودم رو كردم كارى كه از دستم بر ميادو انجام بدم.من زياد پست نزاشتم ولى تعداد تشكر كردن ام كم نيست گرچه به سولى عسلى نمى رسه،هر كى دلش بزرگه مثل محبت عزيز كه حتى عكسش رو هم گذاشت تو سايت دعاها و انرژى هاى مثبت بيشترى پشتشه،منى كه دلم به اون اندازه بزرگ نيست هم ،نون دل خودمو مى خورم،لطفا بزارين اشخاص حريم خصوصيشون حفظ شه تا راحت بتونن اينجا بيان و برن.اميدوارم دوستان از من نرنجيده باشن و اشخاصى كه شك دارن قبل از تهمت زدن بيشتر بررسى كنن.پست هاى من رو بخونين كه كى گفتم ويزاى اماراتمو گرفتم.هنوز تو ابوظبى هستم و نمى تونم با آيدى آليس وارد شم.از ته قلبم اميدوارم همتون ويزاتونو بگيرين.

آلیس عزیز
من اصلا قصد تهمت و بی احترامی نداشتم
از همه هم عذر خواهی کردم
تنها شماره کیس با 58 شروع میشه 5814 بود که روز 14 می مصاحبه داشتن و ما با هم تو یه روز مصاحبه داشتیم و من با شوهرتون هم حرف زدم
اگر اشتباه از من بوده که باز هم از شما و بقیه بخاطر اشتباهم معذرت میخوام و منو ببخشید
اما تو این اوضاع بعید میدونم اگر کیس نامبرتون رو برای همه بگید اشکالی داشته باشه
تو این اوضاع فشار روحی زیادی روی ما هست و شاید من یه کم تو نوشتارم اشتباه کردم
شما به بزرگواری خودتون ببخشید
انشالله بتونیم آمریکا با دعوت از شما جبرانش کنیم

دوست عزیزم
شمارشون این نیست Wink
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: soli asali ، HERMES7 ، soruosh ، nedaba ، Alissa ، حاجی واشنگتن
(2014-08-30 ساعت 13:11)Nooshinsalamat نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 13:04)بهنامي نوشته:  دوستان عزيزم سفارت آنكارا بدون نامه كلير شدن نفر برنزه راه نمي ده نرين اذيت بشين!
من رفتم نشد نرين نميشه :-(

سلام دوست عزيز،تعريف كتيد چه خبر؟

سلام
من با كيس نامبر ٥٦** ، ٢٢مي مصاحبه داشتم با شغل خصوصي و سربازي س پ اينارو گفتم چون امضا ندارم يعني با مشغله اي كه هست نتونستم در خدمت دوستان باشم
اما راهي كه رفتم دوست داشتم بگم
بعد اينكه ايميل از سفارت اومد كه نوشته بودن ويزا نامبر نيست براي آگست منم طبق صحبت دوستان رفتم سفارت ام ري كا تو آنكارا با پرينت آپ ديتا ها مكاتبات و خلاصه همه مدارك دم در ورودي نذاشتن آخرشم با يه آقايي صحبت كردم كه اجازه نداد گفت اينجا بدون نامه كلير راه نميديم حالا جاهاي ديگه اگه اينكارو مي كنن اينجا نمي كنن اينم از سفرنامه من :-)
نرين تا ايميل بزنن بدش برين لامصب نكرد فقط پاسمو بگيره... :-(
**٥٦ مصاحبه ٢٢ مي آنكارا - شغل خصوصي - سربازي س پ - آپ بعد از مصاحبه ١٤ بار
من به عشق تو خوشم آمليكا Wink تو به عشق هر كه هستي خوش باشBig Grin
تشکر کنندگان: Nooshinsalamat ، Maryrhm ، abbas09 ، pendleton ، soli asali ، mizan ، shhak ، hamid_fs3 ، zaaraa ، سعید پ ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 13:04)بهنامي نوشته:  دوستان عزيزم سفارت آنكارا بدون نامه كلير شدن نفر برنزه راه نمي ده نرين اذيت بشين!

سلام دوست عزیز .شما کیس نامبرتون چنده؟ آخرین آپدیت شما کی بوده؟ اون نامه که به دوستان زدن که در حال pending هست پرسشون شما دریافت کردین چند روز پیش؟ الان ایرانید؟

بچه ها من فکر میکنم به جز اصان که 3شنبه گفتن بیاد باز هم به دوستانی گفته باشن. بعید فقط به یک نفر بگن. حالا یا عضو مهاجرسرا نبودن یا به دلایل خودشون خبر نمیدن
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
آنقدر می‌خندم كه غم از روی رود…!
تشکر کنندگان: abbas09 ، Maryrhm ، soli asali ، shhak ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 13:25)mizan نوشته:  

سلام دوست عزیز .شما کیس نامبرتون چنده؟ آخرین آپدیت شما کی بوده؟ اون نامه که به دوستان زدن که در حال pending هست پرسشون شما دریافت کردین چند روز پیش؟
كيس نامبر من در امضا قيد شده . ميشه كمي اطلاعات از آنكارا بدبد؟ ممنون ميشم. آخرين ميلي كه از سفارت دريافت كرديم 21 آگوست بود كه گفته بود فعلا AP شما تموم نشده. روز 22 آگوست هم آپ داشتيم.
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
تشکر کنندگان: soli asali ، mizan ، shhak ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 13:25)mizan نوشته:  

سلام دوست عزیز .شما کیس نامبرتون چنده؟ آخرین آپدیت شما کی بوده؟ اون نامه که به دوستان زدن که در حال pending هست پرسشون شما دریافت کردین چند روز پیش؟

56** توضيح دادم در پست قبلي
**٥٦ مصاحبه ٢٢ مي آنكارا - شغل خصوصي - سربازي س پ - آپ بعد از مصاحبه ١٤ بار
من به عشق تو خوشم آمليكا Wink تو به عشق هر كه هستي خوش باشBig Grin
تشکر کنندگان: soli asali ، mizan ، shhak ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 13:07)spv نوشته:  دوستانی که می خوان برن انکارا هواپیمایی ماهان تا فردا فروش ویژه بلیط داره 650000 تومان ارطریق سایت
Www.mahan.aero
قیمتش گویا بد نیست روی سیستم

دوست عزیز من چیزی راجعبه قیمت دبی نمیبینم تو این سایت !
تماس هم گرفتم با دفتر مرکزی و گفت اصلا فروش ویژه برای دبی نداریم !!!!!!!!!
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: ffrfar ، mizan ، shhak ، nedaba ، khder ، sonyz2
(2014-08-30 ساعت 13:25)shahryar7021 نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 13:13)m.mirzaee نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 10:37)Alissa نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 09:36)shahryar7021 نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 09:23)m.mirzaee نوشته:  منظورم مدیر محترممون نبود
از همه بچه ها عذر میخوام
آقای مدیر لطفا به ایمیلتون مراجعه کنید
دوست خوبم ایمیل شما رو دیدم و جواب دادم بنده پیگیرم و حتما از آلیس میخوام شفاف سازی کنه....Wink
دوستان عزيز سلام،راستش من در حال حاضر از تهمتى كه دوست خوبمون m.mirzaei به بنده زدن تحت تأثير قرار گرفتم و دلگيرم،ولى إيرادى ندارد همانطور كه من حق دارم استقلال خودم را داشته باشم و براى حفظ امنيتم از گفتن كيس نامبر امتناع كنم أيشان هم حق دارند به صحت گفته هاى بنده شك كنن و بيشتر از آن با اطمينان آنها را زير سؤال ببريد،من كيس نامبرم را با پيام خصوصى براى شهريار عزيز فرستادم.تمام چيزايي كه اينجا نوشتيم براى اينه كه بيشتر از ١سال و انديه كه زمان زيادى از زندگيمون تو اين مهاجرسرا ميگذره اگه آيديمو البته أصلية كه آليس_١٩٨٠ هست نگاه كنيد متوجه مى شين كه چه زمانى رو اينجا گذروندم.بيشتر بچه هاى اينجا تو ذهن من ي تصوير زيبا دارن و هر بار براى خودم دعا كردم اكثرشون تو دعاهام بودم ،هر كى با خبر يا بيخبر رفت ويزاشو گرفت خوشحال شدم،مهاجرسرايي بود يا نبود ولى هر چى بود از اينجا بريده بود سعى خودم رو كردم كارى كه از دستم بر ميادو انجام بدم.من زياد پست نزاشتم ولى تعداد تشكر كردن ام كم نيست گرچه به سولى عسلى نمى رسه،هر كى دلش بزرگه مثل محبت عزيز كه حتى عكسش رو هم گذاشت تو سايت دعاها و انرژى هاى مثبت بيشترى پشتشه،منى كه دلم به اون اندازه بزرگ نيست هم ،نون دل خودمو مى خورم،لطفا بزارين اشخاص حريم خصوصيشون حفظ شه تا راحت بتونن اينجا بيان و برن.اميدوارم دوستان از من نرنجيده باشن و اشخاصى كه شك دارن قبل از تهمت زدن بيشتر بررسى كنن.پست هاى من رو بخونين كه كى گفتم ويزاى اماراتمو گرفتم.هنوز تو ابوظبى هستم و نمى تونم با آيدى آليس وارد شم.از ته قلبم اميدوارم همتون ويزاتونو بگيرين.

آلیس عزیز
من اصلا قصد تهمت و بی احترامی نداشتم
از همه هم عذر خواهی کردم
تنها شماره کیس با 58 شروع میشه 5814 بود که روز 14 می مصاحبه داشتن و ما با هم تو یه روز مصاحبه داشتیم و من با شوهرتون هم حرف زدم
اگر اشتباه از من بوده که باز هم از شما و بقیه بخاطر اشتباهم معذرت میخوام و منو ببخشید
اما تو این اوضاع بعید میدونم اگر کیس نامبرتون رو برای همه بگید اشکالی داشته باشه
تو این اوضاع فشار روحی زیادی روی ما هست و شاید من یه کم تو نوشتارم اشتباه کردم
شما به بزرگواری خودتون ببخشید
انشالله بتونیم آمریکا با دعوت از شما جبرانش کنیم

دوست عزیزم
شمارشون این نیست Wink

پس اشتباه از من بوده
از همگی باز برای چندمین بار معذرت میخوام
آلیس عزیز هم انشالله من رو میببخشید
تشکر کنندگان: soli asali ، shahryar7021 ، برسام٤ ، S.gh ، EmJay ، shhak ، nedaba ، Alissa
(2014-08-30 ساعت 13:25)بهنامي نوشته:  

سلام
من با كيس نامبر ٥٦** ، ٢٢مي مصاحبه داشتم با شغل خصوصي و سربازي س پ اينارو گفتم چون امضا ندارم يعني با مشغله اي كه هست نتونستم در خدمت دوستان باشم
اما راهي كه رفتم دوست داشتم بگم
بعد اينكه ايميل از سفارت اومد كه نوشته بودن ويزا نامبر نيست براي آگست منم طبق صحبت دوستان رفتم سفارت ام ري كا تو آنكارا با پرينت آپ ديتا ها مكاتبات و خلاصه همه مدارك دم در ورودي نذاشتن آخرشم با يه آقايي صحبت كردم كه اجازه نداد گفت اينجا بدون نامه كلير راه نميديم حالا جاهاي ديگه اگه اينكارو مي كنن اينجا نمي كنن اينم از سفرنامه من :-)
نرين تا ايميل بزنن بدش برين لامصب نكرد فقط پاسمو بگيره... :-(

پس حتي پاسم نگرفتن مثه سفارتاي ديگه كه بخوان چك كنن وضعيت كيس تون رو! Sad
ممنون بابت اطلاع رساني تون
تشکر کنندگان: soli asali ، mizan ، shhak ، sahar688 ، pari pari ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 13:00)majid0000000000 نوشته:  سلام.میخوام بدونم پست آنکارا ویزای بقیه اعزای خانواده رو بدون وکالت نامه به نفر اصلی میده یا باید وکالتنامه ببریم و اگه وکالت می خواهد چطوری و از کجا تهیه کنیم.با تشکر

با سلام دوست گرامي
اطلاعات كامل را در پيام خصوصي برايتان ارسال كردم.
در رابطه با افراد خانواده زير 18 سال نيازي به وكالتنامه نيست. ولي براي همسرتان بايد وكالتنامه تهيه كنيد.
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
تشکر کنندگان: mizan ، shhak ، majid0000000000 ، nedaba ، soli asali
ممنون اقای بهنامی که با وجود مشغله ای که میفرمایید این موضوع رو به اطلاع ما رسوندین من شخصا خودم منتظر یک همچین خبری بودم. که ایا برم یا نه من فکر میکنم کار درستو انکارا میکنه که بدون کلیری نمیگیره پاسو چون به هر حال تکلیفو معلوم میکنه که اگر کلیر بشی و بخوام ویزا بدم خوب بهت خبر میدم بیا باز اینجوری ادم خیالش راحت تره که الکی ناحقی نمیشه هر کی بیاد سر صف اون زودتر بگیره رفتن من فکر نکنم غیر از تمدید مدیکال به درد دیگه بخوره
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: milad.m1986 ، بهنامي ، mizan ، Nooshinsalamat ، shhak ، zaaraa ، Maryrhm ، pari pari ، سعید پ ، REZAMBI ، nedaba ، soli asali
(2014-08-30 ساعت 13:07)spv نوشته:  دوستانی که می خوان برن انکارا هواپیمایی ماهان تا فردا فروش ویژه بلیط داره 650000 تومان ارطریق سایت
Www.mahan.aero
قیمتش گویا بد نیست روی سیستم

دوست گرامي
اين فروش ويژه تاريخش از 28 مهرماه تا 9 آذر به مبلغ 6,990,000 ريال ميباشد كه تا اين تاريخ ما همه ويزاهامونو گرفتيم و بسلامتي دنبال بليط امريكا هستيم .
باميد موفقيت كليه دوستان .Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: abbas09 ، shhak ، banafsh14 ، mizan ، REZAMBI ، nedaba ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان