کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-30 ساعت 14:14)zzarin نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 14:01)avayebahar نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 12:35)shahryar7021 نوشته:  دوستان
میدونم شاید کار بیهودهای باشه اما الان یه ایمیل زدم سفارت در جواب ایمیل قبلیشون و گفتم من احساس میکنم کلیر شدم ولی شما نمیتونید بگید چون وضعیت ویزا پیچیدس و از اختیار شما خارجه(هندونه گذاشتم زیر بغلشونBig Grin) ولی من قصد دارم هفته آینده بیام ارمنستان و شانسم رو با انداختن ویزا داخل باکس سفارت امتحان کنم....حالا باید تا دوشنبه صبر کنم ببینم چی جواب میدن ...باید جالب باشه جوابشون............صرفا جهت اطلاع بودWink

نشد دیگه!!!!Sad داری برنامه بچه های ایرانو لو میدیBig Grin

اتفاقا کار خوبی کردن ، بزار بترسن به خاطر شلوغ شدن بچسبن بکار همش نرن درینکBig Grin بخورن

یکی از ابزارهایی که می شه بهش متوسل شد اینه که به پرسنل سفارت بگیم اگه ویزا ندن زیر آبشونو می زنیمBig Grin
سابقه 700 ساله هم توی زیرآب زدن داریم... سندش موجوده.
اجداد ماها 700 سال پیش زیرآب خلفای عباسی رو می زدنBig GrinBig GrinBig Grin
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: pari pari ، a.rahaa ، avayebahar ، nedaba ، soli asali ، sonyz2 ، smpf
(2014-08-30 ساعت 14:14)spv نوشته:  جهت اطلاع از دوشنبه قیمت بلیط های پرواز ماهان گویا گرون می شود
فقط جهت اطلاع

ماهان واسه فردا به دبی 1400 داشت اما واسه سه شنبه 1190
.....جهت اطلاع
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: pari pari ، nedaba ، soli asali ، smpf
(2014-08-30 ساعت 14:35)sina2652 نوشته:  دوستان؛
من هم یه ایمیل دیگه زدم به سفارت برای استعلام وضعیت کلیرنسم که این جوابو به من دادن که یکم متفاوت هست. اینو میزارم علما آنالیز کنند:
Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. Administrative processing sometimes takes less than 90 days, but frequently it can take several months. For further processing, please keep checking our website.

We hope this information will be helpful to you.

GY

این جوابو دقیقا"کی دادن دوست عزیز
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، smpf
من هم یه ایمیل دیگه زدم به سفارت برای استعلام وضعیت کلیرنسم که این جوابو به من دادن که یکم متفاوت هست. اینو میزارم علما آنالیز کنند:
Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. Administrative processing sometimes takes less than 90 days, but frequently it can take several months. For further processing, please keep checking our website.

GY

جوابی هم که به من دادن دقیقا همینه...هیچ چیز نگران کننده و خاصی نداره..گفته هنوز بررسی پرونده تموم نشده..Big Grin
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: pari pari ، mizan ، nedaba ، soli asali ، smpf

GY

جالبه من 2بار ایمیل زدم جواب ندادن
فکر کنم به کسایی که کلیر شدن جواب نمیدن که پا نشن برن سفارت Big GrinSadShyCool
تشکر کنندگان: pari pari ، mizan ، rezahoorjandi ، nedaba ، soli asali ، sonyz2 ، Alissa
دوستان من واقعا ديگه نميدونم بايد چيكار كنم؟؟؟كلافه شدم ديگه. امروز داشتم به همسرم ميگفتم كه پاشم برم دوبى ولى همسرم ميگه فايد نداره.با اين وجود من تصميم گرفتم فردا براى ويزاى دوبى اقدام كنم، تو اين فاصله هم تصميم بگيرم كه چيكار كنم. تقريبا 11 ماهه منتظرم. ميترسم برم ابوظبى اصلا نزارن برم تو. اخه ديگه اينا كى ميخوان منو كليير كنن؟ دارن چيو چك ميكنن؟
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-08-30 ساعت 14:56)mohamad2014 نوشته:  

GY

جوابی هم که به من دادن دقیقا همینه...هیچ چیز نگران کننده و خاصی نداره..گفته هنوز بررسی پرونده تموم نشده..Big Grin
ببخشید کی جواب دادن؟
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: nedaba ، برسام٤ ، soli asali
(2014-08-30 ساعت 14:58)masoudyara نوشته:  

GY

ببخشید کی جواب دادن؟
دوم شهریور ایمیل زدم و هفت شهریور(جمعه)دیروز جواب دادند..جالبه من ایمیل زدم که شماره تلفنم عوض شده اونا جواب بالا رو دادن تازه آپ هم نشدم... دوست من تمام شرایط منو داشته و تازه متاهل هم بوده و یک هفته بعد من رفته مصاحبه به ایشون سه شنبه قبل ویزا دادند بنده هنوز توی خماریه اون ویزا قشنگه هستم...Big GrinBig GrinBig Grin
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali
(2014-08-30 ساعت 14:58)pari pari نوشته:  دوستان من واقعا ديگه نميدونم بايد چيكار كنم؟؟؟كلافه شدم ديگه. امروز داشتم به همسرم ميگفتم كه پاشم برم دوبى ولى همسرم ميگه فايد نداره.با اين وجود من تصميم گرفتم فردا براى ويزاى دوبى اقدام كنم، تو اين فاصله هم تصميم بگيرم كه چيكار كنم. تقريبا 11 ماهه منتظرم. ميترسم برم ابوظبى اصلا نزارن برم تو. اخه ديگه اينا كى ميخوان منو كليير كنن؟ دارن چيو چك ميكنن؟

پري پري عزيز باور كن هميشه تو دعاهاي من جا داري،از ته قلبم از خدا مي خوام به زودي ويزاتو بگيري و به همراه خانوادت عازم شي.
تشکر کنندگان: alireza7 ، rbrb-2015 ، mizan ، pari pari ، shhak ، azadeh2014 ، nedaba ، majid_eng ، soli asali ، sonyz2 ، Alissa
پس چرا هر چی من میل می زنم ابوظبی کسی جواب منو نمی ده؟
اگر بنا به فرض هم کلیر شدیم چرا اعلام نمی کنند؟
ایا به کسی جدیدن تلفن یا ایمیل مبنی بر کلیر شدن شده ؟
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: alireza7 ، pari pari ، nedaba ، برسام٤ ، soli asali ، sonyz2
(2014-08-30 ساعت 15:05)mohamad2014 نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 14:58)masoudyara نوشته:  

GY

ببخشید کی جواب دادن؟
دوم شهریور ایمیل زدم و هفت شهریور(جمعه)دیروز جواب دادند..جالبه من ایمیل زدم که شماره تلفنم عوض شده اونا جواب بالا رو دادن تازه آپ هم نشدم... دوست من تمام شرایط منو داشته و تازه متاهل هم بوده و یک هفته بعد من رفته مصاحبه به ایشون سه شنبه قبل ویزا دادند بنده هنوز توی خماریه اون ویزا قشنگه هستم...Big GrinBig GrinBig Grin
جالبه یعنی جمعه هم کار میکنن؟؟
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: nedaba ، برسام٤ ، soli asali
ببخشید از این لفظ استفاده میکنم ، اما خاک برسرشون تا این طرز کارکردن وویزادادنشون ، یک سری آدم سالم و آروم رو تبدیل کردن به آدم های استرسی و عصبانی ، خدا ازشون نگذره ، یکم به فکر ما نیستن که همه چیز زندگی مون روهواست
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: mizan ، pari pari ، rezahoorjandi ، abbas09 ، NarCssuS ، m_nikparvaz ، nedaba ، majid_eng ، khder ، jojo_hami ، p.fereidouni ، Mona-K ، soli asali ، sonyz2 ، sal0811 ، Alissa
مهلت استفاده از تخفیفات استثنایی هواپیمایی ماهان تا تاریخ 9 مهر در سایت www.mahan.aero
Thanks.
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: mizan ، shhak ، nedaba ، khder ، mohamad2014 ، soli asali
(2014-08-30 ساعت 15:07)nazanin fatemi نوشته:  پس چرا هر چی من میل می زنم ابوظبی کسی جواب منو نمی ده؟
اگر بنا به فرض هم کلیر شدیم چرا اعلام نمی کنند؟
ایا به کسی جدیدن تلفن یا ایمیل مبنی بر کلیر شدن شده ؟

دوست عزیز
من هم بیش از 2 هفته است که ایمیل زدم و جواب نگرفتم
2014AS62XX ، تعداد: 2نفر ، مقصد: سن هوزه ، مصاحبه : 19 می 2014 ، نتیجه : کلیرنس
خوشبختی از آن کسی است که در پی خوشبختی دیگران باشد
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali
(2014-08-30 ساعت 15:06)Nooshinsalamat نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 14:58)pari pari نوشته:  دوستان من واقعا ديگه نميدونم بايد چيكار كنم؟؟؟كلافه شدم ديگه. امروز داشتم به همسرم ميگفتم كه پاشم برم دوبى ولى همسرم ميگه فايد نداره.با اين وجود من تصميم گرفتم فردا براى ويزاى دوبى اقدام كنم، تو اين فاصله هم تصميم بگيرم كه چيكار كنم. تقريبا 11 ماهه منتظرم. ميترسم برم ابوظبى اصلا نزارن برم تو. اخه ديگه اينا كى ميخوان منو كليير كنن؟ دارن چيو چك ميكنن؟

پري پري عزيز باور كن هميشه تو دعاهاي من جا داري،از ته قلبم از خدا مي خوام به زودي ويزاتو بگيري و به همراه خانوادت عازم شي.

ممنونم ازتون
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، lighter ، mizan ، nedaba ، rezahoorjandi ، soli asali ، sonyz2 ، Alissa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان